Un Paşte fericit!

Vă doresc să vă bucuraţi de rememorarea specială pe care creştinii o fac acum asupra momentului Învierii.
Învierea a existat, nu doar ca ipostază ezoterică, ci şi ca eveniment istoric, deşi se neagă în mod vehement acest fapt. Chiar dacă mulţi îşi petrec acest Moment altfel decât cere situaţia, în abuzuri alimentare, muzică zgomotoasă, activităţi mondene sau în nelipsitele grătare amplasate în cele mai nepotrivite locuri, toate în spiritul sărbătorilor, există ceva misterios care îi animă acum pe creştini, ceva misterios dincolo de vulgaritatea acestor obiceiuri mondene, ceva magic prin care se duce mai departe un mesaj ezoteric: Iisus a existat si de aceea exemplul său e viu!

Photobucket

În ton cu mesajul Marilor Maeştri care ne îndeamnă spre libertate, spre cunoaştere spirituală prin dăruire si abnegaţie spirituală, vă sugerez ca acum, de sărbători, să vă îndreptaţi atenţia spre o picătură de adevăr – adevărul care topeşte lanţurile sclaviei şi ne face liberi.
Salut iniţiativa echipei Fight 4 Romania pentru adaptarea acestui documentar.

12 thoughts on “Un Paşte fericit!

 1. Lara spune:

  Un Paste fericit si pentru tine, Gheorghita!

 2. Ina spune:

  Paste fericit!Cu totii sa ne oprim din tumultul vietii agitate si sa ne unim inimile prin credinda si iubire asa precum Domnul Iisus ne-a aratat!Sarbatori cu liniste si armonie!

 3. Ina spune:

  La multi ani domnule Coser!Sa fiti sanatos,Sfantul Gheorghe sa va ocroteasca si sa va umple sufletul de bucurie!Paste fericit!

 4. doru bem spune:

  Sa ai parte de tot ceea ce este bun pentru sufletul tau! Sa dobandeasca sufletul tau bucuria lui Dumnezeu si blandetea, cea care ii uneste pe oameni si ii determina sa se iubeasca! Sa ne dea Domnul sa ne bucuram impreuna dincolo! Sa ai un Paste fericit! Cu drag, acelasi.

 5. doru bem spune:

  Sa ai parte de tot ceea ce este bun pentru sufletul tau! Sa dobandeasca sufletul bucuria lui Dumnezeu si blandetea, cea care ii uneste pe oameni si ii determina sa se iubeasca! Sa ne dea Domnul sa ne bucuram impreuna dincolo! Sa ai un Paste fericit! Cu drag, acelasi.

 6. Iti multumesc, Doru! Si eu iti doresc sa ai parte de ce-i mai bun pe lume si sa-ti pretuiesti puritatea sufletului. Ceea ce este aici e putin si scurt, bogatia si insemnatatea vietii e acolo. Ne vom intalni, negresit! „Vã spun cã tot ceea ce veti lega pe pãmânt sã fie legat si în ceruri si tot ceea ce veti dezlega pe pãmânt sã fie dezlegat si în ceruri” (Matei 18.18)

 7. Mihaela spune:

  Hristos a inviat!

 8. adina spune:

  Sarbatori fericite si tie.

 9. carsim spune:

  HRISTOS A INVIAT! Pace, Lumina, si Iubire tuturor!

 10. nina spune:

  paste fericit si multumim pentru ideile si grija pentru noi ; suntem multi cei care citim aceste ganduri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.