Mihai Traistariu si… scandalul sau!

Nu incape discutie ca Mihai Traistariu este un artist talentat si ca performantele sale vocale sunt la fel de laudate pe cat sunt de apreciate performantele artistei Mariah Carey, insa scandalul care s-a pornit zilele astea mi-a atras atentia pentru ca el contine un element astrologic demn de luat in seama. Se discuta despre Traistariu nu ca se simte atras de barbati, ci ca are un comportament in aceasta directie, nu ca s-ar fi sarutat cu un barbat, asa cum au incercat cei de la Cancan sa demonstreze, ci ca a avut un trecut care indica aceasta inclinatie.
Nu doresc sa judec o astfel de alegere, nu o critic si nici nu o sustin, vreau doar sa consemnez un detaliu astrologic ce sustine acest scandal.
Nu cunosc ora de nastere a artistului, dar, la fel ca toti cei care au acces la net, am aflat ca s-a nascut la 16 decembrie 1979.
Photobucket
Momentul noiembrie 2008, pentru Mihai Traistariu, este insa unul destul de delicat.
Ca imagine generala, trecerea lui Pluton prin Sagetator (unde gasim in tema lui Mercur, Soarele si Neptun) aduce reformulari ale propriei personalitati, conflicte interioare, dialog interior epuizant menit sa-i aduca preschimbari de statut si orientare, despartiri tragice sau caderi in penibil, iar in al doilea rand Saturn trecand de ceva vreme prin Fecioara (unde gasim in tema sa NN, Jupiter, Marte, Lilith si Saturn), ceea ce ii poate aduce lui Traistariu, ca sagetator, nevoi peste limita impusa de statutul sau puterea sa, limitare in reguli noi si teama de reguli vechi, beneficii din contracte, acte, dar si un pericol iminent de a pierde usor un castig obtinut foarte greu.
Daca ne uitam cu atentie pe tema atasata putem intelege ca anual, toamna, in noiembrie, Mihai Traitariu trece prin acute momente de deruta, ca viata sa interioara se tulbura, iar impactul social al prezentei sale sufera modificari importante. In noiembrie, intotdeauna lui i se pregateste ceva si nu poate niciodata controla. Acesta este momentul cand Soarele trece peste Luna si Uranus din tema natala. In plus, aproximativ odata la 2 ani, acestui tranzit i se alatura Marte care duce stresul si neputinta de a controla ceea ce se porneste spre niste limite periculoase.
Daca pana acum situatiile pe care le-a parcurs au vizat mai mult latura nepericuloasa a vietii sale intime, intr-un mod mai mult sau mai putin tendetios, dar important pentru emotiile unui sagetator cu Luna in Scorpion ce traieste totul cu mare intensitate si nu lasa nimic neindexat, acum cand Lilith a trecut intai peste Neptun si apoi peste Soare, cand Saturn i-a trecut peste Lilith din tema natala si cand Marte s-a alaturat, din nou, Soarelui, in trecerea sa peste Uranus si Luna din Scorpion, este lesne de inteles de unde atata scandal, de unde atata saracie morala, dezordine si hartuiala in aprecierile facute la adresa sa.
Este greu sa faci fata unor actiuni predispuse de Lilith. Oamenii sunt in mod absolut spontan inclinati spre exterior, spre ceea ce se intampa in afara vietii lor si, fara sa fie constienti, isi defuleaza propriile frustrari si obscuritati mentale in niste situatii absolut penibile. Pentru ca Jupiter se apropie de Venus din Capricorn, pentru ca aceasta apropiere (conjunctia Jupiter in tranzit Venus natal), in tema lui Mihai Traistariu, se produse intr-un context astral malefic indicat de tema sa, se poate prevedea in viitorul apropiat o schimbare strategica. Femeia va fi acum un pion principal si poate face acum pasul spre o relatie care sa-i imbunatateasca imaginea sociala. Din nefericire, o astfel de asociere, acum, este nu numai grabita si copilareasca, dar si in opozitei cu asteptarile sale. Junon, aflat in mers retrograd la nasterea sa, nu ii poate aduce niciodata artistului implinire in viata afectiva, pentru ca nu-l face lucid in fata persoanei care il iubeste. Se tot invarte in jurul elementului esential, se tot ascunde si nu spune niciodata ca ambitiile profesionale sunt pe primul loc si ca nevoia de relatii vine dintr-un acut sentiment de nesiguranta, dintr-o acuta nevoie de a avea langa el pe cineva care sa-l echilibreze si sa-i ofere incredere. In cautarile lui, chiar daca prin Luna in Scorpion are nas de detectiv, naivitatea si bonomia sagetatorului l-a dus spre o credulitate periculoasa. Aici a exploatat Lilith si… a reusit!
Va avea nevoie de un sfatuitor bun pentru a reusi sa ofere opiniei publice un motiv de apreciere fata de persoana sa, nu unul de dispretuire.
Indiferent ce se spune despre Mihai Traistariu eu imi exprim admiratia pentru talentul sau si ii doresc succes in gestionarea acestui scandal.

2 thoughts on “Mihai Traistariu si… scandalul sau!

 1. tyiytui spune:

  iar daca veti cerceta mai bine , ati gresit complet si-atunci teoria dumneavoastra nu este adevarata.
  traistariu e nascut in 1976.
  deci ati dat gres complet.
  iar traistariu nu are inclinatii gay , asa cum multi v-ati dori.

 2. Uite cateva link-uri unde este indicata data de nastere

  http://www.roton.ro/artist/55/mihai-traistariu/index.html
  http://alexandru.giurca.googlepages.com/mihaitraistariu
  http://www.andramedia.ro/Mihai.Traistariu-18.htm
  http://www.stiumuzica.ro/artisti/page-despre,action-/pag-/p-201-Mihai-Traistariu.html
  http://www.piatra-neamt.net/mihai_traistariu.php
  http://www.muzica.ro/biografie/55/Mihai-Traistariu.html
  http://www.afterparty.ro/artistiA_Z/mihai_traistariu-338.html
  http://www.starclub.ro/mihai-traistariu/

  Daca data este gresita, atunci toti acestia de mai sus si multii altii pe care nu i-am citat aici gresesc…

  In ceea ce priveste a doua parte a mesajului tau eu nu am de facut niciun comentariu. Nu este treaba mea daca este sau nu asa. Nu ma intereseaza si nici nu ma preocupa. Eu aici am spus altceva nu daca este sau nu asa cum se spune… de asta se ocupa altii, nu eu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.