7 – 13 septembrie 2015

7 – 13 septembrie 2015 este săptămâna în care o speranță zboară pentru că nu a fost respectată, iar chipul se întoarce către pagubă. Unora s-ar putea să li se pare puțin cam abstractă această definiție a săptămânii însă vor vedea, cu fiecare zi, că ea va lucra mult pe încredere, pe așteptările pe care le avem de la ceilalți, atât în ceea ce privește sinceritatea lor, cât și în respectarea unor promisiuni pe care le-au făcut în ultimele trei săptămâni. Acest interval este ultima etapă din acest ciclu lunar pentru că în ultima zi, duminică, 13 septembrie, se va împlini Luna nouă și vom intra într-un alt ciclu.
Există însă un eveniment astral cu adevărat remarcabil, unic pentru anul 2015, ce este repartizat acestei săptămâni. Miercuri, 9 septembrie, se va împlini în sfârșit conjuncția Lunii negre cu Capul Dragonului, semn că aceasta va fi ziua în care patima se va situa la cotele cele mai înalte. Toată săptămâna vom fi atrași în această sferă a investigării propriilor defecte cu scopul de a înțelege de ce le facem și de ce anumite persoane, de o anumită factură, sunt tot timpul prezente în acest carusel. Multe din evenimentele astrale ale acestei săptămâni, nu doar cele care se vor consuma în ziua de 9 septembrie, vor fi dominate de sentimentul de abandon, că nimic din ceea ce am făcut până acum nu a fost corect sau nu a răspuns unei nevoi sociale și că nu ne-a invitat nimeni, ci am fost mai mult forțați sau umiliți să ne întoarcem către interior.
Cel care lucrează cu energia sau care se află într-un proces de cercetare spirituală nu se va simți umilit dacă îndemnul sintetic al acestei săptămâni este acela de a se orienta către suflet, către valorile spirituale sau către ceea ce se află acolo. Va răspunde cu mare bucurie acestor îndemnuri pentru că știe că puterea cea mai importantă de acolo vine. Ceilalți oameni vor avea o săptămână foarte încărcată și marcată de dureri și vor vorbi aceeași limbă: dezamăgirea. Practic, acesta va fi indicatorul care ne va arăta cine trăiește în interior și cine trăiește pentru bucuriile exterioare. Orice dramă care vine acum să ne tulbure își are rădăcina într-o zonă exterioară pe care doar trebuie să o privim, să o observăm cum se desfășoară pentru a înțelege, într-un târziu, care sunt implicațiile personale în această zonă, care este tributul pe care îl oferim acestor demersuri exterioare pentru ca acestea să existe. Vom avea de-a lungul acestei săptămâni disponibilitatea necesară pentru a vedea care au fost faptele rele pe care le-am făcut la adresa propriei persoane și din cauza cărora ne-am fragmentat, unde este vina noastră și ce anume am făcut pentru ca speranța să zboare și să strige în urma ei că nu a fost respectată. La polul celălalt și chipul celui curios față de propria viață, față de realizările sau eșecurile ei, se întoarce spre greșeli crezând, inițial, că acestea sunt ale grupului, dar, de fapt, până la finalul săptămânii va vedea că sunt doar ale sale.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu uita că vom avea mult mai multe beneficii din a fi martori la ceea ce se desfășoară în jur decât din a încerca să le modelăm sau să le influențăm cursul. Adevăratele bucurii și adevăratele realizări ale acestei săptămâni vin doar din interior. Acolo vom găsi bogăția cea mai mare și vom avea ocazia în aceste șapte zile nu doar să trăim la o altă intensitate frumusețile interioare, dar, mai ales, să le și vedem cât de intense sunt sau cât de bogate. Cel care nu va ajunge acolo va trebui să știe că a făcut ceva pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Dacă va fi atent, conjuncturile obiective ale acestei săptămâni îi vor spune care sunt acestea.

Apel la tradiție. Rădăcinile hrănesc noile rezultate. Bucuria reîntâlnirii este preferată. Cuvintele nu sunt alese cum trebuie. Mintea rătăcește. Teama de sancțiune duce la săvârșirea unei fapte greșite. Precipitare. Severitate în adoptarea unor decizii. Intransigentă. Bucuriile vin din conservarea patrimoniului. Indulgenta față de propriile greșeli neîmpărtășite.

Intrată în zodia Rac, Luna va face un apel la tradiție. Gândurile caută acum să definească rădăcinile care au fost salvate din demersurile săptămânilor anterioare și, ca o consecință, oamenii încearcă să ascundă, atât prin atitudine, dar și prin faptă, că mintea le este rătăcită, că au intenții neclare sau că sunt zăpăciți. Dacă toată ziua vom fi în faza crescătoare opoziției dintre Lună și Pluton, nu înseamnă că acest aspect agresiv pune amprenta asupra planurilor pe care ni le-am făcut în ultima parte a săptămânii anterioare și pe care dorim să le îndeplinim acum. Simțim că suntem îndreptățiți să luăm o decizie în favoarea unui prieten, în favoarea unui apropiat sau pur și simplu pentru o mai bună stabilitate în grupul de apartenență. Ne simțim atrași de poveștile interesante, cele în care oamenii săraci devin peste noapte posesorii unor averi impresionante, iar ființele care s-au chinuit toată viața cu gânduri egoiste sau cu aspirații meschine devin dintr-o dată curate la suflet și elevate din punct de vedere spiritual.
Totuși, ecuația astrală a zilei de 7 septembrie are și conotații pozitive pentru că scoate în evidență faptul că atât bucuriile cât și necazurile, atât elementele pozitive cât și cele negative pe care le vom prefera în momentul de față constituie o dovadă de intransigență, adică un probatoriu în favoarea rigidității. Procedăm în felul acesta pentru că așa vrem, dar și pentru că nu suntem în stare să vedem că se poate și altfel.
Cel care lucrează cu energia sau care este implicat într-un proces de cercetare spirituală va visa acum la o preschimbare miraculoasă a propriei existențe doar pentru că va găsi în momentul de față puterea necesară pentru a evita o sancțiune. Este foarte conștient de faptul că acțiunile săptămânilor anterioare trebuie pedepsite, că nu a fost corect și se teme ca nu cumva lucrurile acestea să-i fie descoperite. Se precipită atunci când trebuie să vorbească despre sine, dar va deveni de-a dreptul înțelept atunci când trebuie să judece faptele celorlalți.
Cu cât ne apropiem mai mult de opoziția Lunii cu Pluton cu atât gândurile devin mai ciudate, nu doar pentru că această relație aduce teamă de eșec sau frică de sărăcie, ci și pentru că Mercur din Balanță participă împreună cu cele două astre aflate în opoziție la desenarea unui careu în T pe semne cardinale, semn de instabilitate și de abuz. Ceea ce se va întâmpla în seara acestei zile, spre deosebire de alte ipostaze când am trecut prin același timp de relații, adică printr-un careu în T pe semne cardinale, ne aduce la lumină informații rătăcite. Deocamdată nu știm ce să facem cu ele, suntem tulburați, selectăm de acolo doar minciuna caustică, doar neadevărul care a schimbat cursivitatea evenimentelor și ne-am dus spre eșecul pe care vrem să-l compensăm cu alte tipuri de acțiuni. Cu alte cuvinte, îi găsim pe ceilalți vinovați de faptul că acum nu ne relaxăm, muncim prea mult, ne preocupăm de lucruri care nu mai sunt de actualitate sau considerăm că am rămas în urmă, în timp ce prietenii, asociații, colaboratorii sunt cu 10 pași în față.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne atrage atenția asupra faptului că s-ar putea ca multe din situațiile cu care ne întâlnim să fie interpretate greșit. Puțini vor fi aceia care își vor face autocritica, puțin vor fi cei care vor fi îngrijorați că s-ar putea ca, pe baza informațiilor pe care le dețin în momentul acesta, să-i judece greșit pe ceilalți. Vom fi mult mai interesați de ceea ce ne lipsește, de o dramă personală, de o nedreptate sau de un vis pe care nu am putut să ni-l împlinim. 7 septembrie este și o zi de minciună, una în care mintea rătăcește, în care suntem prea atenți la lucrurile care nu au importanță și foarte ușor putem apela la cuvinte care au dublu înțeles ori care jignesc prea ușor.
Astăzi vom fi fascinați de ceea ce nu am reușit să obținem, dar vedem că au fost obținute de altul, de aceea trăim o anume lăcomie care va scoate la lumină defecte de caracter legate de cămin, forță, secret, imaginație. Dacă lucrul acesta se consumă în săptămână în care speranța zboară pentru că nu a fost respectată se întâmplă pentru că și în trecut, la fel cum se întâmplă și în această zi, am acordat prea mult credit mâniei, resentimentului, adică ne-a fost ciudă pe succesul celuilalt și am uitat să mai și muncim. Astăzi, cel care este puțin sensibil va recepționa mesajul sintetic al ecuației astrale prin dublul său înțeles: îndemnul la muncă și conștientizarea eșecului cauzat de interesul față de vulgaritate, lăcomie sau lene. Toate acestea sunt oarecum îndulcite, caracterul lor negativ este ușor diminuat pentru că se consumă în aplicația trigonului pe care Marte îl va definitiva în ziua următoare cu Uranus, deci ar trebui să devine expresii ale nevoii de iubire, independență, succes, recunoaștere. Există un scop bun pentru care ni se întâmplă lucrurile acestea, dar s-ar putea ca în această săptămână să nu-l descoperim.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne consemna într-un carnețel, în cartea vieții, într-un fișier pe calculator gândurile acestei zile, ambițiile pe care le avem, judecățile la care apelăm cel mai ușor pentru a reveni asupra lor în săptămânile următoare. Astăzi multe lucruri simple devin neclare pentru că punem în ele o emoție care nu s-a maturizat încă sau este mult prea impură.

Abuz de încredere. Acolo unde este explorată nesiguranța rezultatele greșite sunt puse pe umeri celorlalți. Risipă. Raportări greșite la exemplele vechi. Dinamism. Inițiativă. Se dorește preluarea controlului. Impunerea propriilor concluzii. Adevărul personal pare absolut. Orice abuz schimba raportul de forțe.

În viață sunt multe lucruri pe care le pierdem sau de multe ori ajungem în punctul în care să credem că, dacă nu le-am obținut până la o vârstă, nu le vom mai atinge niciodată. Genul acesta de regrete sau de conștientizări dureroase lasă unora impresia că nu mai au dreptul să meargă mai departe pentru că prin fiecare pas viața le arată că speranța le zboară din palme și primesc din jur doar răspunsuri ciudate, doar motive care duc spre schimbări negative. Viziunea de ansamblu îi lovește cu o încredere abuzivă în lucruri care nu au fost confirmate de nimeni, dar pe care doar ei le simt. Schema aceasta, pentru a se susține, face apel la un registru mai vechi pe care un căutător al adevărului îl abandonează. Genul acesta de raportare greșită îl face pe individ ca, în ziua de 8 septembrie, să uite cât de important sau de valoros este și câtă forță are. Pe baza acestui eșec, renunță la faptele sale și ajunge să creadă în dezechilibru de forțe, în abuz sau minciună. Oferind aceste atribute devine instabil, temător față de bucurie, optimism și crede că acestea nu sunt puse în Creație pentru el, ci pentru alții.
Ne eliberăm de tot acest haos afectiv iubind. Relația aceasta frumoasă dintre Marte și Uranus poate însemna pentru unii dorința disperată de a prelua controlul sau necesitatea urgentă de a renunța la acesta pentru a descoperi un sentiment profund a cărei absență face viața să fie atât de anostă sau încărcată de tristețe. Știm din manuale de astrologie că de fiecare dată când Marte și Uranus se află într-o relație pozitivă oamenii se simt impulsionați, au mai mult curaj, au motivații puternice, sunt încrezători în forțele proprii și puține sunt lucrurile care le pot sta în cale. Această inițiativă, curajul acesta special pe care îl vom resimți acum încadrează destinul personal pe o linie a convingerilor fragile. Nu trebuie să uităm că, pe cât de frumos este acest aspect, pe atât de complicat poate fi, pentru că se ridică în aplicația conjuncției dintre Lună neagră și Capul Dragonului, aspect care se va definitiva în noaptea de marți spre miercuri. Tot acest curaj devine sluga unor motive ce ni se par acum bune pentru că sunt clare, dar începând cu săptămâna următoare vom vedea că dacă ele nu atrag atenția oamenilor în mod frumos, îndemnându-i să iubească, să zâmbească, să relaționeze simplu, profund, atunci succesul de acum nu reprezintă altceva decât chipul schimonosit, încărcat de pagubă, al unei speranțe deșarte. Din această cauză, în 8 septembrie vom vedea mulți oameni vorbim despre curaj doar pentru că au ceva de demonstrat, doar pentru că urmăresc să folosească această energie care, de altfel, nici nu le aparține, ci o primesc acum în dar pentru a ascunde lașitatea sau nedumerirea în fața marilor mistere ale vieții. Lucrurile simple devin pentru ei complicate și vor dori să le prezinte așa încât să-i facă pe cei din jur să creadă că lumea este dominată de abuzuri sau de dezechilibre. Poate, pe alocuri, există și zone ale acestei lumi care prezintă genul acesta de abuz, însă de aici, de la a constata cazuri de genul acesta până la a crede cu tărie că totul se coordonează după aceste reguli este un drum lung. Un om dezechilibrat va folosi darul de acum, puterea specială, curajul și inițiativa de acum, pentru a-și întări aceste convingeri stupide și a-i face pe toți cei din jur să creadă că lipsa de iubire este o dovadă de maturitate. Mulți dintre cei pasionați de astrologie se vor grăbi să anunțe pentru această zi un val special de încredere și de curaj, dar vor uita să specifice faptul că încrederea și curajul așezate într-o inima golită de iubire înseamnă dezordine. Mulți vor avea astăzi curajul să creadă în deznădejde și nu vor avea determinarea necesară să se întoarcă spre iubire pentru că această forță, această inițiativă le arată clar și cât de mult au de lucru pentru a recupera ceea ce au pierdut.
Prin urmare, 8 septembrie este o zi de iubire însă poate deveni, în cazul celor care au slujit până acum un interes meschin și au luptat împotriva iubirii, și o zi care golește inima de orice umbră de speranță și, practic, să devină momentul în care vedem cum ne zboară din palme această șansă a vieții de a trăi înconjurați de oameni frumoși, de a primi din jur iubire și respect. În absența iubirii, faptele acestei zile, dominate de inițiativă, curaj, determinare sau de împlinirea unor etape finale într-un demers caracterizat de inițiativă și îndrăzneală, transformă totul într-un mare episod care, în plus, poate fi și ridicol. Se va vorbi astăzi despre adevăr însă cel care nu-l deține va atrage atenția asupra propriului adevăr, adică va sublinia cum sunt oamenii dezgoliți de caracter sau care sunt cei care se ascund în spatele cuvintelor celorlalți pentru că nu știu ce să spună sau nu au un exemplu personal de oferit.
Dar aceste previziuni nu sunt dedicate oamenilor cu sufletele înghețate. Inima curată va folosi această inițiativă pentru a reduce frica, pentru a lăsa speranța să zboare către un prieten, adică va dărui din norocul personal aproapelui său pentru a întări forța grupului sau pentru a finaliza o etapă într-o mare Lucrare. De asemenea, 8 septembrie este și ziua în care ne sunt dezvăluite secrete importante ca urmare a faptului că ne controlăm mult mai bine în situații delicate. Deci persoanele bine intenționate nu urmăresc să-i controleze pe ceilalți, să le impună propriile concluzii, să le bage pe gât un adevăr pe care nu-l înțeleg, ci analizează ceea ce se întâmplă cu propria persoană, cu propriul suflet, care este stadiul evoluției personale și constată unde anume trebuie suplimentată energia personală pentru ca viața să fie înnobilată.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne bucura de lucruri false, de a nu ne minți pe sine că suntem puternici, înțelepți sau bucuroși doar pentru că am văzut o batistă fluturând și credem că aceasta dansează pentru noi. Marile bucurii sunt cele care vin din suflet și, în plus, sunt și adevărate. Acestea niciodată nu sunt singure, ci sunt legate de oameni care simt și gândesc la fel.

Patimă. Greșeli mici cu repercusiuni mari. Ne întâlnim cu ceea ce nu am dorit să depășim. Este reînviat un conflict. Putere de concentrare folosită greșit. Pasiuni periculoase. Este abordată cu încrâncenare o cercetare sterilă. Depășirea limitelor proprii duce la o mare deschidere spirituală. Abandon. Complex de inferioritate. Sedimentarea unor rezultate greșite. Ceea ce este negativ se îndulcește. Greșeala de acum are o mare durabilitate. Călătorii dificile. Secretele compromit. Rezervă. Rememorări care pun în dificultate mesajul personal.

9 septembrie este cea mai importantă zi a acestei săptămâni pentru că aduce împlinirea unei conjuncții între Luna neagră și Capul Dragonului, dar și a unui careu dintre Mercur și Pluton. Schema aceasta de acțiune face apel la o mare dramă, una care a fost reală și care s-a consumat în prima parte a anului sau una imaginară ce ne-a atras atenția sau ne-a impus preocupări ciudate pe finalul anului anterior. Pentru că unghiul acesta se formează de mult timp, ceea ce se întâmplă în 9 septembrie nu este nou, nu vine spre noi pentru a ne șoca sau pentru a ne desprinde complet de anumite preocupări, ci cel mult ne arată unde am greșit în formă continuă, care sunt situațiile pe care am dorit să le menținem cu încrâncenare sau cu agresivitate. Ne întâlnim, astfel, cu o ambiție pe care nu ar trebui să o mai menținem în formă aceasta, ci pe care, cel mult, ar trebui să o transformăm în altceva, în implicație sau în perseverență. Interesul omului în această primă zi de tranzit a Lunii prin zodia Leu este de a reînvia anumite pasiuni, de a transforma tot ceea ce trăiește într-o patimă, în minciună care ascunde un complex de inferioritate. Dacă vedem că Luna se află acum într-o relație bună cu Axa Dragonului, mediind tendința Nodurilor, atunci nu putem ignora că ea se va afla într-o relație puternică și cu Luna neagră și această mediere va lua înfățișarea unor ambiții mult prea individualizate, adică fiecare va dori să-și facă lui însuși bine, să schimbe ordinea lucrurilor, să-și dovedească puterea și priceperea, dar neapărat lucrul acesta va sluji unui interes personal. De aici și aspectul complicat al acestei zile care tulbură relațiile prin egoism, prin subiectivitate sau prin neputința individului de a pune din nou ordine în sentimentele sale pentru a nu strica ordinea grupului.
Spre deosebire de celelalte zile ale acestei săptămâni sau din săptămânile anterioare, momentul acesta aduce un argument pentru starea de nervozitate, pentru iritarea sau agresivitatea pe care o persoana dorește să o abordeze împotriva celor din jur pe care îi consideră mai slabi.
Există însă și câteva lucruri bune ce se împlinesc în această zi ce devin mai mult o rememorare a ceea ce ar fi trebuit să facem, a ceea ce ne propusesem cu câteva săptămâni în urmă și nu am reușit pentru că ne-a fost distrasă atenția. Pasiunile periculoase, impuse de această conștientizare, transformă eșecul în argument și îl fac pe individ să nu mai revină niciodată pe traseul acesta și ajunge, astfel, la concluzia că din relațiile pe care le are acum în derulare nu mai poate obține mai mult decât a obținut în momentul acesta, dezvoltând față de persoanele respective o anume rezervă, adică va avea secrete, se va închide, nu va mai avea încredere să deschidă un nou subiect, să răspundă unui gest frumos sau să spere că în această relație va ajunge la o nouă etapă. Aceste interacțiuni duc foarte ușor spre rememorări dificile, adică individul să selecteze din istoricul acestei relații situații care seamănă cu cea de acum și acele întâmplări să fie practic argumente în favoarea deciziilor pe care le adoptă acum, ce-i drept puțin cam brutal.
Prin urmare, 9 septembrie, cea mai importantă zi a acestei săptămâni, ne aduce întâlnirea cu o nouă etapă a patimilor pe care le-am gustat în ultimele 10 zile. Acum Luna neagră se află în conjuncție cu Capul Dragonului și Mercur își definitivează careul cu Pluton, îndemnându-ne să ne judecăm unii pe alții după bogățiile negative, după spaimele sau după încrâncenarea cu care abordăm viața sau după multitudinea traumelor pe care le-am depozitat crezând că sunt resurse. Mulți oameni se vor simți în această zi abandonați și orice argument ar construi, orice idee ar avea despre ceea ce se întâmplă în jur sau despre ceea ce se întâmplă cu ceilalți completează un gol, însă nu cu elemente necesare, ci cu alte probleme. Uită în această zi că aceste probleme au fost cele care l-au îndemnat spre analiză sau l-au convins că se află într-un nod al vieții și că nu poate merge mai departe în forma aceasta, ci trebuie să iau o decizie. De asemenea, uită că decizia înseamnă altceva decât a reînvia trecutul traumatizant și se teme, își depășește limitele cu agresivitate, cu aroganță, fără să țină cont de integritatea celuilalt lăsându-se preocupat de cercetări sterile, de o nemulțumire argumentată rațional, înlocuind stabilitatea cu pasiunea. Pentru că din combinațiile celor două unghiuri indicate mai sus nu poate ieși ceva bun, procesele de conștiință pe care ni le facem în această zi au o durabilitate mai mare și prin acestea vom vedea, începând cu săptămânile următoare, cât de ușor ne pierdem speranța într-un lucru bun, chiar în cel pe care l-am abordat în săptămânile anterioare sperând într-o schimbare importantă a vieții personale.
Astăzi lucrurile mici ne enervează, poate chiar ne scot din minți sau ne aduc în punctul în care să intervenim negație (să oprim, să rupem, să distrugem) pe ceea ce ar trebui să fie bun, frumos și elegant. În loc să ne preocupăm astăzi de ceea ce putem face, ne oprim cu mintea asupra unor detalii și generalizăm: „Nu mai pot așa!”. În loc să aprofundăm înțelegerea unor elemente ce țin de relaționare sau de descoperirea unor noi resurse personale cu scopul de a trece în etapa următoare a unui demers ne oprim și ne repetăm: „Nu mai vreau să înțeleg în modul acesta!”.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu alege să ne consumăm energia pentru a da viață unor nemulțumiri penibile. Ceea ce ne enervează și ne scoate din minți în această zi, ceea ce ni se pare un obstacol de netrecut poate fi soluționat altfel, printr-un dialog simplu sau, acolo unde el nu va putea fi niciodată soluționat, pentru că este adresat unui grup, națiunii sau poate rasei umane care evoluează într-un alt ritm decât individul, nu cere consum personal în modul acesta așa cum gândim acum. Dacă pornim în această zi cu convingerea că adevărul nu se ascunde, ci doar îl privim legați la ochi, vom avea mai multă încredere că ceea ce facem prin liniște se întoarce tot prin liniște și achizițiile obținute în felul acesta sunt cu adevărat durabile și în totalitate lipsită de risc.

Deschideri mari. Atenție la detalii. Curajul este explorat mult mai bine. O faptă este criticată. Sunt invocate sentimente pentru a capta atenția. Regulile sunt schimbate în timpul jocului. Cheltuieli. Expansiune. Probleme de asimilare.

Sentimentele în această zi se intensifică și, începând cu momentul de față, intrăm în contact cu cea de a doua parte a mesajului sintetic aplicat acestei săptămâni care ne spune că după ce speranța zboară chipul se întoarce către pagubă. Astăzi vom avea impresia că tot ceea ce consumă ne duce spre sărăcie, puțin, epuizarea unor rezerve pe care le-am acumulat cu mare efort. În egală măsură, 10 septembrie este și o zi de curaj în care dorim să povestim celorlalți din experiențele personale și credem că acest impact personal, această emisie personală va atrage atenția și poate schimba în bine sau măcar în direcția dorită anumite demersuri.
Ceea ce vine spre noi începând cu 10 septembrie poartă denumirea generică de cheltuială. Avem acum puterea să privim în față toate acumulările pe care le avem, atât cele materiale cât și cele emoționale, știm clar care este bagajul informațional de care dispunem și vrem să jucăm totul pe o carte. De această dată trecerea Lunii prin zodia Leu nu este de bun augur, chiar dacă ea poate acum, prin relația bună pe care o împlinește cu Mercur, să medieze o problemă de conștiință sau să aducă pace și liniște, inclusiv pe problemele personale abordate la începutul acestei săptămâni, când se afla în opoziție cu Pluton și îi îndemna pe oameni să-și rezolve totul prin agresivitate. Acum are prea mult foc, prea multă ambiție și se gândește prea puțin la efectele faptelor proprii asupra celorlalți. Vrea să câștige și nu ține cont de nimic.
Prin ceea ce alegem să facem în această zi urmărim să demonstrăm că viața are alt gust și vom crede că nu contează dacă suplimentăm un pic volumul cheltuielilor, dacă dăm puțin din coate și ne facem loc pe acest traseu. Argumentul pe care-l avem este unul foarte bun și dacă din folosirea acestuia ajungem la câteva rezultate acesta devin, la rândul lor, argumente în favoarea continuării acestui mod de comportare. Astfel, ajungem să punem în practică vechiul proverb: „Cine fură azi un ou mâine va fura un bou”. 10 septembrie poate reveni și o zi în care luăm contact cu stupefiante, cu gânduri care ne vor parazita și care ne vor incita atât de mult simțurile încât, prin menținerea lor cel puțin până la finalul săptămânii, să ajungem să devenim dependenți de ele. Mulți, prin argumentele pe care și le oferă astăzi, ajung să creadă că nu se pot descurca altfel decât așa. Asta se întâmplă pentru că Luna, mediind opoziția lui Mercur cu Uranus în cadrul careului în T pe semne cardinale cu Pluton focar, aduce un argument în favoarea concluziilor din zilele anterioare ce alimentau despărțirea sau neputința de a merge mai departe într-o relație. La momentul acela, lipsa de viziune sau carența informațiilor alimentau neputința de a ne deschide afectiv, de a aborda schimbul și din punctul de vedere al interlocutorului, ceea ce au constituit cauze ale neputinței de a merge mai departe într-un demers. Acum reformulăm totul și dacă nu avem parte de un ajutor profesional, dacă nu apelăm la o persoană care poate judeca obiectiv situația, dacă nu apelăm la un terapeut sau dacă noi înșine nu putem să privim situația aceasta din exterior, ajungem să declanșăm un mecanism negativ care ne va consuma toate rezervele acumulate de-a lungul verii.
Prin urmare, 10 septembrie poate deveni o zi a judecăților greșite dacă ne lăsăm în voia unor impulsuri pe care nu le gândim corect sau despre care credem că se rezolvă de la sine. 10 septembrie este și ziua reziduurilor care sunt îmbrăcate frumos și defilează prin centrul orașului. Nu este cazul să cădem într-o astfel de capcană și să credem că dacă totul este intens este și bun, nu este cazul să considerăm că dacă avem o putere sporită într-o confruntare victoria de acum va fi de durată sau ne reprezintă. 10 septembrie este o zi în care căutăm doar victoria doar dacă până acum am trăit cu gânduri de lașitate sau în complexe de inferioritate. Astăzi iese la înaintare omul slab, cel care profită de un moment de neatenție al adversarului pentru a atrage ovațiile mulțimii sau pentru a-i convinge pe cei din jur că el este favoritul în această confruntare.
Momentul de față devine astăzi expresia unei confruntări pe care nu am finalizat-o în prima zi a acestei săptămâni sau chiar în săptămânile anterioare. Lucrurile care ne preocupă acum apelează la gânduri greșite, la atitudini care nu sunt echilibrate și care, pentru menținerea lor, mai mult consumă decât rezolvă. De aici înțelegem că expansiunea zilei de 10 septembrie aduce o problemă de mecanism, de funcționare și va genera, începând cu săptămâna următoare, o problemă de înțelegere și de integrare. Problema de acum nu va rămâne o simplă situație nerezolvată sau greșeala de acum nu va fi un simplu moft pentru că, începând cu săptămâna următoare, lucrurile acestea vor intra într-un derapaj periculos.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu uita că ne întoarcem acum către gândurile mai vechi, către preocupările ce nu au fost finalizate, cu scopul de a ne ierta și de a-i ierta pe cei implicați, nu de a le impune din nou o explozie. Astăzi vom deveni puternici prin modul cum gestionăm aceste elemente nu prin etapele pe care le lipim cu forța la demersuri mai vechi ce nu au fost finalizate pentru a ne păcăli că ele se continuă. Starea de echilibru, gândul corect, dreptatea și iertarea sunt elementele care arată că suntem pe drumul cel bun și că nu dăm tribut unui demon.

Divergențe de opinie. Întârzieri în derularea unor proiecte. Propria independență devine pentru ceilalți un factor de stres. Nevoie de certitudine. Avertisment. Inocența este ascunsă în spatele unei șoapte. Puterea este diminuată de teamă. Interes pentru valorile tradiționale ca semn de acces la o putere verificată. Duritatea este un mod de a răspunde nu o stare de fapt.

Multe lucruri din cele pe care le-am cunoscut până acum intră într-un ușor derapaj. Ni se va părea că dacă am fost prea îndrăzneți de la începutul săptămânii până acum în momentul de față va trebui să explicăm, să dăm socoteală, să dăm note explicativă sau să scriem rapoarte interminabile despre ce am gândit și care au fost intențiile pentru care am procedat în felul acesta. Asta se întâmplă pentru că în jur plutește o ușoară neîncredere care este pe punctul de a reconfigura toate relațiile pe care le avem active de la începutul săptămânii și până acum. Dacă lucrurile sunt bune se întâmplă pentru că am dovedit în primele zile ale săptămânii control și trecerea Lunii în zodia Fecioară va face în așa fel încât să ne întâlnim cu ceea ce am crezut anterior că deținem, dar nu am avut ocazia să demonstrăm. Totuși, nu trebuie să trăim cu iluzia că întreaga zi este dominată de această recunoaștere. Luna va intra abia în după-amiaza acestei zile în zodia Fecioară deci prima jumătate a zilei va fi dominată de mari semne de întrebare, de tendința de a le cere celor din jur dovezi de prietenie, de dragoste sau alte certitudini. De asemenea, multe din evenimentele programate acum intră într-un ușor derapaj și cei care sunt mai lucizi de felul lor vor striga în gura mare că lumea se transformă în rău, ca toate se distrug și că trebuie să facem ceva pentru a opri această degradare. Deocamdată doar strigă, pentru că nici ei nu fac nimic și aceasta va fi una dintre cele mai ciudate și stupide situații ale zilei de 11 septembrie.
Este adevărat, pentru că multe dintre astre sunt grupate pe un sector de zodiac destul de restrâns arată că până și lucrurile acestea care nu sunt clare se prezintă față de comunitate într-un mod concentrat și impulsiv. Fie că cetățeanul se referă la o ideologie, fie că acesta vrea pur și simplu ca localitatea sa să fie bine gospodărită ceea ce critică va fi clar formulat, iar acuzațiile care sunt aduse pot deveni oricând dovezi într-un proces juridic. Dacă însă facem lucrul acesta considerând că aceasta este o dovadă de putere ne vom înșela. În această zi teama și puterea nu pot să locuiască foarte aproape și acolo unde vedem un individ că țipă mai tare, acolo îi va fi văzută mult mai bine frica și, deci, ne putem aștepta ca puterea sa să scadă și, la un moment dat, să nu-și mai poată duce mai departe mesajul.
Lucrurile interesante care se conturează în această zi, în special în a doua parte a zilei, când Luna va intra pe zodia Fecioară, pregătește ceea ce se va întâmpla în ziua următoare când Soarele și Chiron își vor atinge opoziția pe care o formează de cel puțin o săptămână. Deocamdată ea înseamnă curiozitate, revoltă, dar mai târziu poate deveni și vindecare miraculoasă. Deci și despre aceste lucruri se va vorbi intens și cu mult interes.
Prin urmare, 11 septembrie devine o zi a divergențelor de opinie. Toate prostiile sunt aruncate astăzi pe stradă, în emisiunile de știri sau scrise cu patos pe diferite bloguri ori pe site-uri de socializare. Toate au acum un magnetism aparte și se lipesc de mentalul neevoluat al individului care nu se schimbă, nu se transformă, ci doar își umple timpul cu diverse activități ce pot fi sau nu legate de spiritualitate. Cetățeanul care nu s-a maturizat încă le va prelua pe acesta și le va transforma în realitate cu propria putere, pentru că cel care le lansează face acest lucru din frică și știm din sinteza aplicată acestei zile că acolo unde frica este mai mare, puterea este mult diminuată.
11 septembrie devine astfel o zi de întârziere, un sector în care ne întoarcem la probleme mai vechi, vrem să medităm asupra unor idei care nu ne sunt folositoare sau pur și simplu ne întoarcem din drum pentru că avem clar senzația că am uitat acasă ceva foarte important. Totul se conturează în jurul acestei întârzieri sau în jurul unui ritm de lucru mult diminuat. Nu contează care este motivul pentru care ritmul de lucru se modifică. Unii vor considera că fac acest lucru de teamă, că vor să demonstreze cunoștințele, puterea sau că vor să acopere că se simt marginalizați, alungați sau părăsiți de cei dragi. Și această zi merge pe schema de lucru a zilelor anterioare, adică este dominată de speranța care zboară pentru că nu a fost folosită după cum îi este rostul sau nu a fost respectată de comunitate. Oamenii nu pot trăi fără speranță și cel care crede că lucrurile stau altfel adică se pot descurca prin această urzeală mercantilă a vieții cotidiene, deja se află într-o încorsetare ciudată, deja inimile le sunt împietrite și vor răspunde cu greu unor invitații la relaționare pe un nivel superior. Acești oameni vor avea impresia astăzi că toate răspunsurile pe care le primesc din societate sunt încărcate de pagubă, lovituri pe care le resimt cu o mare durere și se dau de gol că sunt în această zonă atunci când cer mai mult timp pentru a se gândi sau o revizie.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne dedica liniștii. De fiecare dată când este reînviat un sentiment de teamă, de fiecare dată când considerăm că ritmul activităților cotidiene este mult prea alert să ne oprim o secundă pentru a ne aminti că suntem vii. Dacă ne simțim vii suntem și liniștiți. Atât de simplu este!

Este evitat un tratament. Se va invoca un eșec vechi ca un reper. Soluțiile pierd din vedere înțelepciunea de viață. Rigiditate. Disconfortul alimentează teama. Curiozitate. Este nevoie de un punct de sprijin. Se cere mai mult de la viață. Răzbunarea inspiră teamă. Este activată o forța combativă. Dinamică. Se vindecă o dezordine sufletească. Senzualitatea provoacă ilaritate.

Multe dintre cele pe care le vom constata în această zi ne aduc aminte de vindecare. S-ar putea ca vindecarea să nu aibă acum conotațiile clasice, adică să mergem la medic, să primim un diagnostic și în funcție de acesta să folosim anumite medicamente. Vindecarea va veni acum prin limpezimea gândurilor, prin deschiderea sufletului deci prin acceptare. Omul care, în primul rând, se simte acceptat de el însuși, cel care nu se află în conflict cu impulsurile pe care le conștientizează are deja îndeplinită prima condiție. Desigur, nu ne referim aici la ființele dezordonate care nu țin cont de cei din jur, deși momentul acesta le aduce până și acestora un plus de forță, facilități în a se exprima până și prin defecte, nu doar prin calități. Ne referim cu precădere la ființele responsabile care se simt libere să facă bine, care nu se tem de sacrificii, care nu se plâng de efort, de muncă și care iubesc oamenii și relațiile pe care le au cu aceștia. Opoziția Soarelui cu Chiron le vorbește acestora despre vindecare în grup. Dacă Soarele ar fi fost într-un careu cu asteroidul Chiron atunci această vindecare ar fi făcut trimitere în mod exclusiv la propria persoană. Acum armonizarea vine prin schimb de experiență, întâlniri, împărtășire sau pur și simplu transfer de energie și de putere dintr-o parte în cealaltă. Acesta este punctul în care înțelegem că nu este liber decât cel care realizează un astfel de schimb cu cei din jurul lor fără a-i distruge, fără a-i face să sufere, ci pentru creșterea și dezvoltarea lor ori pentru creștea și dezvoltarea întregii comunități.
Nu putem însă discuta despre ceea ce se întâmplă în această zi de 12 septembrie fără să ne referim la ceea ce a însemnat ziua anterioară. Multe din evenimentele care se consumă acum se bazează pe ezitările zilei anterioare, pe întârzierile comportate și mulți le vor acorda acestora o interpretare strict pozitivă. Acum se simt salvați de întârzieri, chiar dacă anterior le-au abordat pe acesta ca expresie a fricii de a acționa sau de a înțelege. De aici se va constat că astăzi experimentăm o prelungire a minții răsturnate, a judecății care nu are rădăcini puternice, aici luăm contact și cu elogiile sufletului care mai mult suferă decât înțelege sau evoluează.
În 12 septembrie luăm contact cu soluții miraculoase. Asta se întâmplă pentru că atât Venus din Leu, cât și Pluton din Capricorn, adică zodiile care sunt guvernate de actualul lider al sistemului nostru solar, Soarele, și vechiul lider al sistemului solar, Saturn (după Rudolf Steiner), dau acestor impulsuri conotații existențiale magice. Aceste ezitări, aceste întoarceri din drum nu au nici într-un caz interpretarea superficială pe care au oferit-o acestora în momentul în care le-am parcurs pentru că, după cum vom vedea acum, sentimentul și voința (adică expresiile lor particulare: “dăruiesc iubire” și „am un loc în societate”) constituie, privite într-un complex, cheia problemelor de acum. Vom vedea că doar în evenimentele în care dăruim iubire, adică în cele pe care le facem de plăcere, cu bucurie, cu încântare și față de oamenii pe care-i iubim cu sinceritate, doar acolo unde ni se spune sau înțelegem clar că deținem deja un loc în grupul de apartenență, evenimentele nu ne corodează. Toate celelalte trec printr-un intens proces de transformare și afectează statutul și planurile de viitor. Este important să știm acest lucru astăzi pentru a face o diferență majoră între ceea ce este urgent de făcut acum, adică cele care se rezolvă prin cheia indicată mai sus, și cele care merită cu adevărat o amânare.
Prin urmare, 12 septembrie este o zi de înțelepciune. Am văzut de-a lungul analizelor pe care le facem aici că nu este singura zi în care ne întâlnim cu această expresie magică a vieții. De această dată însă ea coboară pe un nivel inferior, adică o vedem întruchipată în evenimentele vulgare, comune, lipsite de rafinamentul mistic al vieții cotidiene. Să fii înțelept acum înseamnă sa alegi cui să-i spui “Bună ziua!”, în ce magazin să intri, dacă să ieși la o anumită oră din casă sau nu. În mintea noastră, schema aceasta de înțelepciune este definită altfel, adică a fi înțelept înseamnă a vorbi într-un limbaj complicat, eventual a nu vorbi deloc sau a fi indiferent ori rece la toate problemele celor din jur. De această dată vedem că a fi înțelept înseamnă a face alegeri simple care să nu consume energie suplimentară și care să optimizeze tot ce înseamnă interacțiune între individ și comunitate. Această înțelegere constituie primul pas în vindecare pentru că dacă individul își respectă energia și timpul, are încredere în sine și se acceptă și pe el însuși așa cum este, fără să fie nevoie să-și demonstreze că poate, că are ori că a obținut o poziție. Nu se va mai simți dator să se pedepsească pentru că își schimbă tot timpul opiniile sau programul de lucru, că nu acordă timp suficient relaxării sau activităților distractive. Va fi împăcat cu tot ceea ce face și de aici și până la progres prin cunoaștere de sine nu este decât un pas.
Dacă Soarele nu ar fi fost în opoziție cu Chiron atunci am fi putut vorbi aici de o altă înțelepciune, aceea care se construiește prin studiu, prin practică spirituală sau prin inspirație. Acum însă, pe opoziție, înțelepciunea cere interacțiune. A conserva energia cu înțelepciune înseamnă a rămâne în aceeași stare de liniște și de iubire absolut necesare transferului de mai târziu. De altfel, 12 septembrie este și ziua în care apar gânduri ciudate față de genul acesta de alegere. Cei care lucrează cu energia și care au arătat până acum că pot fi intuitivi nu vor avea nicio problemă cu lucrul acesta. Vor fi liniștiți și vor acționa intuitiv chiar dacă vor fi și ei la rândul lor curioși de ce ar trebui să facă lucrul acesta. Totuși, ziua nu este în afara pericolelor deoarece este ultima zi din actualul ciclu lunar. O parte din complicațiile ultimelor patru săptămâni ne pot brusca acum, nu pot lovi conștiința și zdruncina convingerile încât să ni se pară că tot ceea ce am învățat în ultimele patru săptămâni trebuie reconfigurat. S-ar putea în anumite situații să fie nevoie de o astfel de reconfigurare. În cele mai multe dintre situații nu va fi nevoie de așa ceva, ci doar de înnobilarea cu alte opinii.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a urmări astăzi comportamentul celorlalți. Nu este indicat să facem acest lucru pentru a pune apoi asupra unora etichete pe care le avem deja pregătite, pentru a face proiecții asupra lor. Pur și simplu îi urmărim cum își consumă viața, cum își consumă timpul, cum își consumă energia. S-ar putea ca la un moment dat să înțelegem că la fel procedăm și noi.

Sedimentare. Regret. Sunt invocați îngerii ca o rememorare a sentimentului special. Vigilență. Sacrificiul este privit ca o necesitate. Derută. Subiectivism. Este scoasă în evidență o greșeală a grupului. Amintirile sunt grele. Simplitatea nu salvează.

Ultima zi a săptămânii ne aduce întâlnirea cu o mare forță. Soarele și Luna se află acum într-o conjuncție și gândim că este momentul să ne facem noi planuri, să schimbăm registrul comportamental și să urmărim, de această dată, în plus față de celelalte Luni noi parcurse de-a lungul acestui an, să-i implicăm și pe ceilalți. Facem acest lucru de teamă, din grija că viitorul dacă nu este construit în modul acesta va deveni foarte nesigur.
Înainte ca Luna și Soarele să se întâlnească într-o conjuncție, înainte de a apărea un nou ciclu lunar, Luna are de împlinit o opoziție cu Chiron. Se duce mai departe o ambiție mai veche, se urmărește abordarea unui comportament care să-l ducă pe individ mult mai departe decât l-a dus în ziua anterioară. Astăzi vom trece de la observație la acțiune și ne vom folosi de ceea ce am colectat în ziua anterioară. Unii s-ar putea să meargă puțin mai departe decât în ziua anterioară, colectând informații pe care le-au întâlnit de-a lungul ultimelor patru săptămâni, adică de-a lungul ciclului lunar care tocmai se încheie. Aceștia cred că dacă fac trimitere la evenimente care s-au consumat cu mult timp în urmă sunt mai puternici, mai înțelepți sau mai pregătiți pentru a face față unor situații neprevăzute. Nimic din toate acestea nu-i ajută pentru că Luna nouă care se împlinește acum în zodia Fecioară cere în primul rând o altă raportare la evenimentele sociale, dar nu pentru a reinventa o frică. Dar cu toții se vor opri din aceste demersuri ciudate în momentul în care vor realiza că aceste căutări, faptele lor sau toată dezordinea în voia căreia se lasă explorează o greșeală a grupului din care până și ei fac parte. Oglindindu-se în această greșeală, realizează că de fapt scopul acestei analize este altul: cunoașterea de sine, nu luptă acerbă împotriva defectelor celorlalți.
Se întâmpla lucrul acesta pentru că Luna nouă din Fecioară primește o opoziție dură din partea lui Chiron din Pești, deci toate aceste planuri de viitor au o mare carență: nu ne ajută să înțelegem mai bine ansamblul problemei. Pentru că nu suntem ajutați să avem o viziune de ansamblu, orice proiect pe termen lung, fie el și de o lună de zile, nu va putea fi dus la îndeplinire. Din această cauză prin orice demers exterior va primi această opoziție ca fiind dură, prin orice descindere socială va considera că feedback-ul le accentuează paguba, după cum ne spune și parte a doua a mesajului aplicată acestei săptămâni. Cel mai simplu mod de a evita aceste derapaje este să ne ocupăm de noi înșine, să ne vedem de propriile probleme și să lăsăm planurile de viitor pentru o altă perioadă, eventual începând de mâine încolo.
Prin urmare, ultima zi a săptămânii ne pune la lucru. Dacă până acum am avut impresia că ne descurcăm foarte bine cu cei din jurul nostru, cu evenimentele pe care le-am parcurs de-a lungul acestei săptămâni vom vedea în 13 septembrie dacă este sau nu așa. Trebuie să fim practici, să fim atenți cu cei din jur, curioși la ceea ce se întâmplă pentru a înțelege că s-ar putea ca pe viitor să ni se întâmple la fel cum li se întâmplă lor. Nu este însă cazul să rămânem doar cu impresia că singurele achiziții ale acestei zile sunt cele preluate prin obiectul analizat. Scopul acestei explorări, scopul acestei întâlniri cu înțelepciunea de viață este de a deveni mai puternici prin ceea ce conștientizăm că vine din interior.
S-ar putea ca acest îndemn la interiorizare să ni se pară astăzi greu, apăsător sau chiar abuziv. Asta se întâmplă pentru că nu avem viziune de ansamblu, nu suntem în stare să cuprindem ansamblul problemei și nici să extragem de-acolo ceea ce nu este cu adevărat util. Acum ne ocupăm de lucruri mici, cele pe care le avem la îndemână, de achizițiile punctuale pe care le-am comportat de-a lungul acestei săptămâni, multe dintre ele fiind în consonanță cu pierderea unei speranțe. Dacă ascundem și ne mințim că o speranță a fost pierdută, dacă ultima zi a săptămânii ne aduce în fața unei concluzii din care se înțelege că în toate celelalte zile ne-am înșelat și acum vedem adevărul care arată că lucrăm cu informații răsturnate, nu trebuie să ne mirăm, la fel cum nu mai trebuie să ne mirăm dacă ni se va părea că feedback-ul comunității va avea acum chipul sinistru al pagubei. De partea cealaltă, s-ar putea să constatăm că amintirile sunt mult prea grele și chiar dacă mesajul lor este clar și simplu nu ne vor mai salva. Acesta poate fi un moment foarte dureros și el va deveni foarte puternic dacă de-a lungul săptămânii i-am dat din puterea proprie, adică dacă în momentul acesta împlinim ceea ce am făcut în etape de la începutul săptămânii până acum: am anulat tot ceea ce era important la momentul la care ne-a ieșit în cale invocând că altele sunt mai importante.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a căuta să înțelegem suferința dar să nu ne identificăm cu ea. Zona intima, cea în care ne putem desfășura acum nu are nevoie de suferință. Dacă suntem curioși cum este acest sentiment putem ieși din această zonă intimă către o zonă socială și o vom găsi pe aceasta din abundență. Cel care spune astăzi că suferă de fapt trăiește în exterior. Cel care nu simte suferința înseamnă că trăiește în interior.

4 thoughts on “7 – 13 septembrie 2015

 1. Anny spune:

  Buna ziua,azi la ora 11 la B1tv,dna astrolog Minerva a făcut câteva afirmații astrologice despre scorpioni ,prin prisma unor evenimente care au avut loc în această dimineață cu arestarea dlui.Oprescu primarul capitalei ,spunând ca iată am avut dreptate :scorpioni au nu știu ce planeta pe casă muncii și cutare planeta pe casă lucrurilor ascunse și am spus ca vor avea probleme cu instanțele cu tribunalul….i-am avertizat pe scorpioni ….și basescu și Oprescu iată doi scorpioni care au probleme cu legea cu instanțele ptr ca Saturn este în scorpion și Venus retrograd și …călcâiul lui Ahile și degetul yod și …….toate relele și ursitoarele urâte….
  Cum comentați aceste avertismente?

 2. Da, scorpionii, de când le-a intrat Luna neagră pe casa a XII-a, trăiesc un sentiment ciudat că li se pregătește ceva, nu mai sunt atât de siguri pe ce spun, pe ce fac, dar nu pot indica precis lucrul acesta. Dacă faptele de până acum le-au fost rele, îi vor ajunge din urmă păcatele, dacă nu Luna neagră le va grăbi procesul de evoluție. Am spus lucrul acesta în analiza anului 2015 la zodia respectivă…
  Nu știu de ce a spus Minerva asa ceva. Nu am văzut nimic din toate acestea pentru că eu nu mă uit la tv. Nu cunosc motivul pentru care spune ce spune și nici nu am cum să cunosc lucrul acesta pentru că noi nu comunicăm. Nu suntem pe aceeași lungime de undă. Sigur, nu doar cu ea, cu mulți nu sunt pe aceeași lungime de undă pentru că ne lasă impresia nouă, celor „mulți și proști”, că am crescut în copaci pe vremea când ei inventau apa de la robinet. Știu că făcuse cu ani în urmă o „profîsssie” că PNL se va rupe în două. Nu doar că nu s-a întâmplat, că nu aveam cum, dar a apărut un PNL mai mare… Vazuse la știri lucrul acesta, ce ziariștii speculau mult pe această tema. Deh, se uită și ea la tv, citește presa, se informează. Nu e vinovată pentru asta…
  :)))))))))))))))))

 3. Anny spune:

  Jurnal de dimineață.O zi minunată de weekend.Deschid Tv și iată ca în timp ce pregătesc micul dejun pntru copil pot asculta și horoscopul.Doamna care prezintă începe chiar cu scorpionii ,zodia mea.Ce drăguț!Și ascult cum scorpionii au o sabie mare și tăioasă pe casa muncii, ca o lună neagră este în coada sau capul dragonului (sunt un amator nu știu care e coada și care e capul)și lucrurile ascunse și secretele subpământene vor ieși la suprafața ptr ca afectează casa secretelor a lucrurilor ascunse,un Saturn anaretic sau în grad anaretic este amenințător și dacă nu ai fost cuminte vei lua bătaie rău de tot și,bomboană de pe colivă scorpionilor,Venus retrograd în nu știu ce casă Îți ia iubirea și protecția.Ca o profeție împlinita a toate cele descrise :iată spune această doamnă,scorpionii cutare și cutare cu funcții publice au pățit ce au pățit .Sunt în instanță în tribunale și doar le-am spus chiar ieri ….Mă întreb speriata:ce mă fac?unde să mă ascund?furia planetelor declara război planetar tuturor scorpionilor.Eu cred ca o anumită conjunctură astrală favorizează scoaterea răului instituționalizat în față justitiei indiferent de zodie.

 4. Anny spune:

  Traducerea unui cetatean de rand pentru un horoscop prezentat de o doamnă astrolog:Saturn anaretic în scorpion înseamnă un Saturn amețit bine care la 29 de grade abia își mai vede inelele,luna neagra din capul dragonului il enervează pe dragon și o scutura la o distanță de ani lumina,Venus retrograd nu mai merge pentru ca își ține respirația speriata de lună neagră aruncată de dragon și între o inspirație și expirație ,Cupidon își scăpa săgețile pline de iubire pe pamant,călcâiul lui Ahile primește un inel pierdut de saturnul amețit și este bandajat precis de Jupiter în fecioară care are grijă de toții răniți,planetele din triunghiul isoscel își calculează cateta și bisectoarea pentru o balanță corecta .În numele Tatălui și al Fiului și al sfântului Duh Amin!Mișcarea planetelor să binecuvânteze toate zodiile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.