29 martie – 4 aprilie 2021

29 martie – 4 aprilie 2021 este săptămâna deschiderii către o descoperire dureroasă, a lingușelilor care anunță vremuri bune și a sănătății pe care o putem redobândi alegând să nu jucăm în acest film. Ne putem bucura că în această săptămână avem ocazia să înclinăm puțin balanța valorilor. Este adevărat, lucrurile nu sunt simple pentru că a face o descoperire dureroasă, a identifica un personaj care a îndeplinit un rol negativ în ultimele luni nu este ceva ușor de acceptat. Cu toate acestea, relațiile astrale pe care le vom parcurge în această săptămână ne ajută să depășim relativ ușor toate aceste ipostaze neplăcute pentru a ne proteja sănătatea și pentru a înțelege că oamenii cu adevărat puternici nu joacă în acest film. Astfel, avem de-a face cu experiențe puternice și frumoase în primele două zile ale săptămânii, cu ciudățenii în mijlocul săptămânii, dar și cu confirmări pentru care avem nevoie de multă atenție și înțelepciune spre sfârșitul săptămânii. Mulți se vor plânge în această săptămână că nu au timp, că nu au energie, că nu mai au răbdare, că nu mai au prieteni. Ceea ce lipsește, nu le folosește. Timpul pe care cred că l-ar fi folosit pentru a câștiga ceva nu l-ar fi folosit pentru altceva, energia pe care ar fi dorit să o folosească pentru anumite acțiuni, nu ar fi folosit-o pentru nimic, iar prietenii care se separă în această săptămână sau persoanele care păreau că îndeplinesc această condiție au fost tot timpul spioni, trădători. Oamenii puternici vor spune foarte des în această săptămână că nu sunt singuri, în timp ce persoanele răutăcioase vor invoca faptul că au condiția aceasta pentru că nu sunt ajutate. Nu este nimeni obligat să ajute pe cineva. Cine o face, o face din proprie inițiativă și din generozitate. Simplitatea, renunțarea și postul sunt elementele care acum ne vindecă.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu spera că lucrurile bune și de durată vin de la sine. Ceea ce vine de la sine este un efect care durează cât această săptămână sau cel mult încă vreo câteva zile după. Ceea ce este de durată are nevoie de mai multă atenție și de mai mult efort. Ceea ce se întâmplă în această săptămână nu este un efect al hazardului, ci rezultatul unor acțiuni făcute în mod conștient și direct. Unii se vor minți sau vor încerca să-i păcălească pe ceilalți că lucrurile nu stau în felul acesta. Dar noi știm că viața este ceea ce trăim, nu ceea ce credem că trăim.

Combinații frumoase care ne duc spre un succes garantat. Activitățile colective ne revigorează. Avem nevoie de motivații noi. Comportamentul se schimbă, dar într-o direcție bună. Ne simțim vinovați pentru ceea ce nu putem face repede sau la o intensitate foarte mare. Avem nevoie de un punct de vedere propriu, de independență, de bucurii care să nu fie bazate pe plăcere, ci pe trăiri frumoase, simple, inocente.

Prima zi a săptămânii ne pune în fața unei provocări. Avem nevoie acum de confirmări, de atenție și de puțină susținere pentru a descoperi că motivațiile pe care ni le-am formulat în săptămânile anterioare au fost corecte. Dacă ajungem la acest nivel vom înțelege că și comportamentul care s-a schimbat a fost bun, că și observațiile pe care le-am făcut, atât la adresa celor apropiați, cât și la adresa celor care nu ne sunt apropiați, au fost corecte. Astăzi ne limpezim gândurile pentru că descoperim cât de important este să avem un punct de vedere propriu, să fim independenți și liberi. Astăzi descoperim că avem libertatea de a schimba ordinea lucrurilor pentru a le face mai simple, pentru a fi mai atenți cu ceea ce spunem și cu ceea ce oferim. Combinațiile la care luăm parte sunt frumoase, educative și constructive. De asemenea, participăm astăzi la activități sociale care ne revigorează, ne sporesc încrederea în sine pentru că ele au fost organizată din timp, susținute de eforturi mai vechi.
Un alt element important al acestei zile este cel legat de transformare. Acesta nu este un element nou, el a fost invocat de multe ori în analizele pe care le facem aici. Transformarea acestei zile ne aduce bucurii bazate pe plăceri, pe trăiri frumoase, simple și inocente. Lucrul acesta ne va bucura foarte mult, chiar dacă nu va produce efecte pe termen lung. Ceea ce primim, ca apreciere sau ca un simplu cadou ne va bucura foarte mult pentru că va fi interpretat ca o motivație în a merge mai departe pe drumul pe care l-am ales deja.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre frumusețea alegerilor, despre deschiderea către noile valori, despre motivațiile care ne modifică substanțial comportamentul sau îl schimbă în așa fel încât să ajungă în acea zonă în care să fie modificat în bine. Astăzi descoperim pentru că putem, atingem pentru că am avut curiozitatea aceasta, devenim mai bogați pentru că am muncit în sensul acesta. Trăirile frumoase ale acestei zile vor avea un ecou puternic asupra sufletului pentru că există și o deschidere în sensul acesta. Bucuriile momentului sunt bazate pe plăceri pe care acum le considerăm frumoase, dar mâine le vom considera vinovate. Ceea ce acum este împlinire, mâine nu va mai fi. Dar lucrul acesta nu contează pentru că fiecare etapă are rolul său și important este ca ea să fie împlinită.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne petrece această zi în viteză. Ceea ce este grăbit strică. Ceea ce este trăit intens după ritmul vechi ne înnobilează.

Se schimbă direcția unui traseu. Suntem mult mai inspirați, dar și riguroși pentru că ne temem de senzațiile pe care le avem. Agresiune printr-o grosolănie. Amabilități care nu ne folosesc. Atitudinea falsă zdruncină sentimentele unui apropiat, îl epuizează și îi inspiră teamă. Revenire la o dezamăgire mai veche. Ne uniformizăm dacă rămânem echilibrați și nu simplificăm lucrurile prin uitare, ci prin judecată.

30 martie ne vorbește despre neștiință. Informațiile pe care le-am deținut până acum trec într-un plan secund și ele ne bruschează cu o formă de agresiune sau de grosolănie pe care nu vom reuși să o combatem corect. Este adevărat, astăzi suntem inspirați, dar ne temem foarte mult de ceea ce primim, ca inspirație, ca informație, împreună cu toate aceste informații ale momentului. Putem să trecem peste acest aspect neplăcut dacă devenim categorici, dacă avem atitudine, dacă nu ne lăsăm impresionați de dezamăgiri mai vechi, dacă nu reinterpretăm acele inspirații care ne-au sugerat, pe vremuri, o anume teamă. În caz contrar, vorbim despre anumite dezamăgiri pe care le interpretăm într-un mod savant sau pe care încercăm, în a doua parte a zilei, să le gestionăm cu rigurozitate, muncind, cu o atitudine dură. Este clar că lucrul acesta nu ne avantajează, ci ne duce către a retrăi dezamăgiri mai vechi. Pentru că în noaptea de luni spre marți Luna se va afla într-o relație foarte proastă cu Pluton apoi, la sfârșitul zilei, într-o altă relație proastă cu Uranus, vorbim despre uitare și despre o judecată aspră. În primul rând, judecata aspră ne-o aplicăm noi înșine, în prima parte a zilei, apoi tot ceea ce ni se întâmplă de-a lungul zilei considerăm că este o confirmare a ceea ce am gândit anterior. Facem lucrul acesta cu teama că inspirația nu ne ajută, așa cum ne spune și prima parte a devizei săptămânii, cea care ne vorbește despre deschideri către descoperiri dureroase. Suntem inspirați sau suntem constrânși să depunem un anumit efort, dar facem lucrul acesta împotriva voinței sau considerând că ceea ce ni se întâmplă nu este drept.
Prin urmare, 30 martie ne vorbește despre motivele la care medităm astăzi pentru a ne schimba direcția unui traseu. Avem astăzi suficient de multă inspirație încât să putem vedea ansamblul situației, bucuriile și dezamăgirile, prietenii și dușmanii, achizițiile și pierderile, toate într-un ansamblu compact. Dacă nu suntem echilibrați reacțiile pe care le avem vor zdruncina sentimentele unui apropiat care așteaptă fie și cel mai mic semn pentru a crede că bucuriile sale pot fi împărtășite, că intuițiile sale sunt corecte. Cei care nu vor fi atenți la sentimentele celor apropiați se vor epuiza muncind, fugind de propriile dureri, scufundându-se în teamă.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu folosi observația, intuiția sau orice alt instrument de investigare pentru am atenta la intimitatea celuilalt. Ceea ce doare trebuie ignorat, iar ceea ce ne nemulțumește cere iertare.

Informații complicate care pun în dificultate o relație foarte simplă de prietenie. Timiditatea este înțeleasă greșit. Lipsa de posibilități dă un avantaj adversarului. Învățăm mai multe din pierderi. Surprizele ne pun în dificultate. Subiectivitatea este baza care ne ajută să ne echilibrăm. Suntem lăudați, menajați și lingușit de cei care ne vor trăda în curând.

Ultima zi a lunii martie este una de dezamăgire. Unii vor fi astăzi timizi, lipsiți de vitalitate, iar alții vor considera că nu fac față surprizelor ce le sunt rezervate, pentru că sunt blocați într-o formă ciudată de subiectivitate. Vorbim, așadar, despre o severitate care este pusă pe seama evenimentelor primelor două zile ale săptămânii și de acolo ne vine și un adversar, cel pe care l-am subestimat și la sfârșitul zilei anterioare și care ne-a făcut o surpriză neplăcută. Ceea ce ni se întâmplă astăzi ne lasă impresia că nu avem șanse de izbândă în fața unui adversar, că subiectivitatea ne pune în dificultate și că nu reușim decât dacă suntem ajutați, lăudați sau încurajați pe o direcție cunoscută deja. Dar, din nefericire, laudele și lingușelile acestei săptămâni nu sunt de bun augur. Nu putem merge mai departe decât dacă rămânem în convingerile proprii, dacă suntem stabili în puterile pe care le avem. Este adevărat, faptul că suntem într-o perioadă marcată de două conjuncții frumoase, una între Venus și Soare, iar cealaltă între Mercur și Neptun ne dă multă încredere. În plus, conjuncția dintre Venus și Soare mediază tendința Nodurilor cu Capul Dragonului, cel care se află de ceva vreme în conjuncție cu Marte pe zodia Gemeni. Cuvintele ne ajută, vorbele frumoase vindecă, mesajele sunt tămăduitoare. De asemenea, sentimentele sunt ușor de înțeles și de pus în practică, ceea ce înseamnă că o parte din tensiunile pe care le-am parcurs în ultima perioadă se rarefiază. Ziua aceasta este însă marcată de un fel de rememorare care ne accentuează durerile pe care nu le-am rezolvat, dar asta nu înseamnă că rămânem în acest tablou, nu înseamnă că rămânem sclavii acestor nemulțumiri.
Prin urmare, ultima zi a lunii martie ne arată că adversarul cel mai mare este propria persoană, cea care nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor pe care ni le-am formulat. Subiectivitatea este toxică, periculoasă, ea ne dezechilibrează și ne lasă impresia că reușim doar dacă suntem lăudați, menajați sau lingușiți. În realitate, momentul acesta ne arată că relațiile de prietenie pe care le-am susținut și alimentat în ultimii ani reprezintă adevăratul resort care ne scoate din întuneric. Săptămâna nu este una ușoară pentru că ne expune durerilor mai vechi și lingușelilor cărora nu le-am făcut niciodată față. Avem nevoie să știm că derapajele acestei zile, fie că vin prin acuzații dureroase sau prin lingușeli, sunt semne că mai târziu vom fi umiliți sau trădați exact de aceste persoane.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu exagera cu efortul, cu recomandările, cu aprecierile. Ele pot părea abuzuri sau lingușeli. Dacă astăzi avem măsură, fapta va fi apreciată în zilele următoare ca fiind un semn de apreciere și de respect.

Zvonuri confirmate. Emotivitatea este ascunsă sau, acolo unde este expusă, devine un punct vulnerabil. Primim o nouă formă de respect și răspundem pe măsură. Suntem judecați mai curând după fapte decât după ceea ce spunem că am făcut. O poveste despre o păcăleală sau despre cum am fost înșelați ne face să ne simțim mai jigniți decât atunci când s-a consumat acel episod. Izbucniri periculoase. Izolare.

Prima zi a lunii aprilie este una de aventură. Astăzi avem succes pentru că avem replici, că avem cuvinte frumoase de spus și că suntem aproape de cei pe care îi apreciem, chiar dacă nu le-am spus lucrul acesta. Încă de dimineață Luna va trece pe zodia Săgetător și ne va învăța că măsura pe care am gândit-o până acum este una rigidă, că ea trebuie schimbată și că poveștile frumoase pe care le gândim despre ceilalți sau care ne sunt spuse nu au echivalent în realitate. Astăzi ceea ce este frumos este foarte evident, direct și clar exprimat. Dacă există ceva care duce către această zonă a iluziei sau a păcăleli ori către ceea ce ne-ar face să ne simțim jigniți atunci este rezultatul unor greșeli pe care noi le-am făcut. Ajungând la această informație suntem în fața unor descoperiri dureroase, așa cum ne spune și deviza generală a săptămânii. Din fericire, multe din cele pe care le parcurgem de-a lungul acestei săptămâni au un final fericit. Și acesta este din același tablou.
Ceea ce ne nemulțumește în această zi este un tablou trist pe care îl trăiesc ceilalți, zvonuri care sunt extrem de neplăcute și care confirmă informații care au ajuns la noi de la începutul anului și până acum în mod haotic. Vorbim, așadar, despre o zi marcată de o emoție haotică, cea care ne expune la agresiunile celorlalți și ne face vulnerabili în fața unor observații care nu au legătură cu realitatea.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne arată că lucrurile rele pot fi combătute foarte ușor dacă avem puțină disciplină, dacă nu ne lăsăm ușor păcăliți de ceea ce vine foarte ușor din partea celorlalți, de poveștile lor, de intențiile acestor persoane din jur de a ne agresa sau de a ne umili. Prin câștigul acestei zile reușim să găsim un echilibru foarte ușor între răspundere și jignire, ceea ce înseamnă că vom putea să înțelegem când anume putem fi înșelați, când anume ne vom simți în mod gratuit înșelați. Astfel, vorbim despre o zi de putere, una care ne ajută să câștigăm încrederea celor cu care colaborăm, fără să spunem multe lucruri, fără să demonstrăm ceva. Ieșirile temperamentale sunt astăzi complicate, periculoase. Dacă nu reușim să le temperăm așa cum trebuie ne vor duce către izolare pentru că opiniile celorlalți, susținute de conjunctura astrală a acestei zile, vor fi necruțătoare.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a gândi frumos despre toți oamenii cu care interacționăm. Nu tot ceea ce gândim noi este real, dar dacă este frumos devine o protecție împotriva judecății celorlalți. De asemenea, nu judecata celorlalți ne protejează de suferință, ci alegerile pe care le facem noi. Dacă alegem în felul acesta, deci nu dorim să fim judecați, înseamnă că vom putea, pe viitor, să alegem ce anume îi judecă și ce anume îi eliberează de vină pe cei dragi.

Rigiditatea se evaporă în fața unei confirmări. Prietenii astăzi ne dau semnale foarte frumoase. Izolarea nu este necesară. Avem nevoie de o motivație pentru a înțelege că bucuriile nu cer să fie combătute, ci urmărite, explorate, iubite. Respectul primit ne motivează. Respectul oferit ne liniștește. Înțelegem mai ușor un exemplu și ne apropiem mai repede de el. Minciunile îi arată pe cei slabi care sunt aroganți și superficiali.

Ziua de vineri este una de bucurie. În noaptea de joi spre vineri Venus va definitiva sextilul pe care îl formează de ceva vreme cu Capul Dragonului. Este un semn de progres, de reușită. Lucrul acesta ne ajută să investigăm mult mai bine o problemă personală, să analizăm care au fost greșelile pe care le-am făcut în relațiile cu ceilalți și de ce am considerat în săptămânile din urmă că trebuie să ne separăm de cei cu care am interacționat o vreme, de ce ar trebui să ne izolăm. Astăzi realizăm că izolarea nu este necesară, că avem nevoie să împărtășim celorlalți din bucuriile personale, să ne exprimăm și ideile pe care le spunem să fie clar exprimate. De asemenea, este necesar ca în această zi să primim și un răspuns, un feedback, cel care ne ajută să ne liniștim pentru că suntem respectați și apreciați. Conflictul zilei va fi localizat dimineață. Relația proastă pe care Luna o va definitiva cu Axa Dragonului care a fost activă și în timpul nopții va produce efecte în dimineața acestei zile și ne va vorbi despre sentimentele neîmpărtășite, despre bucuriile ciudate, despre atitudinile care nu pot fi controlate pentru că am fost judecați, criticați sau acuzați de ceva. Din fericire, ceea ce se întâmplă acum, dar și ceea ce se va întâmplă în următoarele zile, ține de o formă de refuz care va fi privită ca un fel de victorie, de recompensă. Dacă nu acceptăm minciunile celorlalți, dacă respectăm liniștea personală, dar și liniștea celorlalți, reușim să intrăm în acest tablou interesant care ne ajută să fim mai organizați, mai buni și mai puternici. Avem parte astăzi de o coerență interesantă care ne duce spre liniște, care ne ajută să deschidem un nou capitol al vieții, să renunțăm la durerile care ne-au creat atât de multe neplăceri în ultima perioadă și care ne-au oprit accesul la iubire, la explorare, la bunătate.
Prin urmare, astăzi descoperim că bunătatea nu este o întâmplare, că respectul ne ajută să descoperim acea liniște pe care în săptămânile din urmă am crezut că am pierdut-o. Înțelegem mai ușor ceea ce ni se spune, nu mai suntem atât de superficiali și nici atât de aroganți. Asta înseamnă că refuzăm să jucăm într-un film trist, să fim răi sau să confirmăm răutățile celorlalți. Ceea ce ni se întâmpla astăzi face parte dintr-o zonă foarte frumoasă și bună care este situată în afara durerilor mai vechi sau în afara lingușelii lor periculoase. Faptul că Luna trece prin Coada Dragonului ne arată că bucuria și tristețea vor să ocupe același loc. Dacă avem în jurul nostru oameni care ne respectă reușim să trecem cu bine peste acest impediment. În rest, toate cele care se întâmplă astăzi sunt frumoase, motivante, energizante. Dacă în a doua parte a zilei vom fi puțin mai agitați, lucrul acesta nu este de durată. Apar dificultăți de limbaj, idei care nu sunt înțelese corect, mesaje care sunt ușor răstălmăcite. Asta arată că trăim într-o lume dominată de superficialitate.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a avea respect față de liniștea celuilalt. Când liniștea celuilalt nu este respectată, universul răspunde cu un zgomot care ne tulbură, care ne distruge bucurii în care credem, iar aceasta este un fel de pedeapsă.

p>

Tot ceea ce ne ajută ne încurajează să descoperim. Asistăm la un episod interesant legat de forțele interioare ale unui grup, puterea subtilă a unei persoane sau puterea naturii. Ni s-a pregătit o minciună, dar o demontăm prin atenție, vigilență. Severitatea este apanajul celor răi. Izbucnirile periculoase sunt pentru ei o capcană pentru că îi deconspiră.

3 aprilie este o zi de soluționare. În mijlocul acestei zile Soarele va definitiva o relație foarte bună cu Capul Dragonului, ceea ce ne ajută să apreciem mai bine relațiile pe care le avem cu ceilalți, să gestionăm mai bine severitatea care ne vine din partea lor și să înțelegem de ce anumite izbucniri periculoase nu au urmări rele. Ziua este frumoasă, chiar dacă, în prima sa parte, va fi marcată de anumite dificultăți de comunicare. Astăzi ne amintim de greșeli mai vechi, de obsesii pe care nu le-am putut gestiona, de relații care ne forțează foarte mult sau care ne pun în dificultate capacitatea de adaptare. Ar fi indicat astăzi să fim puțin mai vigilenți, pentru că rigiditatea nu ne ajută. Cuvintele rănesc, tocmai pentru că ele subliniază o severitate care reprezintă doar expresia unui comportament deviant. Bunătatea acestei zile nu este întâmplătoare, chiar dacă relația bună dintre Soare și Axa Dragonului, care nu face parte doar din ecuația acestei zile, ci din ecuația astrală a întregii săptămâni, ar spune altceva. Ne protejăm de răutățile celorlalți, de agresiunile persoanelor superficiale sau răul făcut intenționat pentru că avem o experiență sau pentru că avem mai mult curaj decât am avut până acum. Asta înseamnă a refuza să facem parte dintr-un tablou periculos, acela care ne-am complicat existența de la începutul anului și până acum. Pentru mulți, primăvara acum începe, pe 3 aprilie.
Prin urmare, 3 aprilie reprezintă ziua care ne ajută să înțelegem prin ce suntem superiori, care ne sunt defectele și cum anume să ne folosim de forțele interioare pentru a fi mai echilibrați și mai sinceri. Absența sincerității, cea care se va remarca în prima parte a zilei, arată defecte de caracter asupra cărora ar trebui să zăbovim mai mult timp. Din fericire, contextul acestei săptămâni ne ajută să înțelegem lucrul acesta, să fim mai vigilenți și mai atenți, iar severitatea să fie trecută într-un plan secund. Atunci când ea se evidențiază, avem de-a face cu atitudinea răutăcioasă care este susținută de un comportament obscen, de obiceiuri toxice, de relații cu oameni care încurajează așa ceva. Astăzi devenim puternici pentru că descoperim sau pentru că suntem interesați să facem lucrul acesta. Forțele interioare sunt susținute doar dacă există un curaj care nu distruge bunurile celorlalți. Ceea ce ne tulbură nu este un curaj, ci este o forță care a fost folosită până acum pentru a provoca celorlalți suferință. Curajul acestei zile ne duce spre liniște și această liniște este răspândită asupra celorlalți, adică devine molipsitoare.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne gândi la succes. Succesul acestei zile ar trebui să vină de la sine, fără să invocăm, fără să-l chemăm sau să îi forțăm.

Înțelegem mai bine duritatea celorlalți. Suntem împovărați de opiniile celor care nu au coerență, sunt gălăgioși și vorbesc mult pentru că se plictisesc. Apare un mesaj din partea unei persoane de la care nu ne așteptam la nimic. Întâlniri ciudate. Revenim la construcții abandonate. Surprindem ușor aspecte delicate ale vieții și ne detașăm de impulsuri negative sau impulsuri care duc spre o afirmare nefolositoare.

Ultima zi a acestei săptămâni ne vorbește despre duritate. Astăzi înțelegem că suntem ușor de păcălit, dar și împovărați de sarcini pe care, fie ni le luăm singuri, fie ne sunt atribuite ca urmare a unor impulsuri personale. În egală măsură, ziua se va remarca și prin întâlniri ciudate, prin distrugeri neobișnuite, prin dezamăgiri. Astăzi acuzăm foarte ușor pentru că avem mai multă îndrăzneală, avem mai multe confirmări și mai multă furie. De aceea pe 4 aprilie oamenii devin gălăgioși și vorbesc mult, se plictisesc ușor, revin la probleme mai vechi și discută superficial despre relații care ar avea nevoie de puțină atenție, de puțin respect. Trecerea planetei Mercur pe zodia Berbec aduce acestui context o impulsivitate absolut nepotrivită. Ne ajută pentru că vom ieși dintr-un context negativ, dar ne creează și probleme acolo unde lucrurile sunt echilibrate și armonioase. Asta înseamnă că dacă suntem obiectivi vom înțelege foarte ușor duritatea celorlalți și nu vom interveni cu un plus de acțiune pe această duritate. Devin gălăgioși în ultima zi a săptămânii cei care au fost triști și toxici de la începutul anului și până acum și nu s-au exprimat. Trecerea lui Mercur pe zodia Berbec îi încurajează pe aceștia să se exprime în felul acesta, ceea ce va deveni un mare inconvenient pentru grupul de apartenență.
Pentru dimensiunea socială, relația bună dintre Jupiter și Junon este una destul de ciudată. Impulsivitatea personală schimbă cumva planul stabilit inițial, condițiile asupra cărora s-a convenit pentru o întâlnire diplomatică, îi separă pe cei care și-au jurat dragoste veșnică. De aici înțelegem că 4 aprilie are o componentă personală extrem de importantă. Lucrul acesta îl descoperim în special în a doua parte a zilei când Luna schimbă cumva nota frumoasă și elegantă pe care am explorat-o în ultimele zile și aduce atât de multă tensiune încât impulsurile negative să pară forme de revendicare.
Prin urmare, ultima zi a săptămânii ne pune în fața unor mesaje pe care nu suntem pregătiți să le analizăm corespunzător. Astăzi avem opinii despre oameni, deși nu-i cunoaștem așa cum trebuie, despre situații deși nu știm prea multe despre demersul în sine, avem atitudini față de conjuncturi pe care le-am evitat sau de care ne-am ferit în mod intenționat ani de zile. Ceea ce ni se întâmplă astăzi vine să confirme o formă de furie care ne-a dus tot timpul spre boală, spre durere, spre nemulțumire. Persoanele pe care le întâlnim astăzi fac parte din acest tablou și tocmai de aceea situațiile de față ne vor rămâne în memorie ca fiind niște întâmplări ciudate. Oamenii puternici vor înțelege că aceste conflicte sunt conjuncturale, ele nu sunt de durată pentru că nu au fost alimentate. Cei slabi vor vedea în evenimentele acestei zile confirmarea unor furtuni pe care le-au avut tot timpul în minte.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu judeca existența proprie după reacțiile oamenilor cu care interacționăm astăzi. Fie că este bine, fie că este rău, ceea ce se întâmplă astăzi se bazează pe impuls, nu pe judecată, nu pe analiză și nici pe experiență.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.