22 – 28 martie 2021

22 – 28 martie 2021 este săptămâna în care rupem ritmul obișnuit, chiar cu riscul de a nu pune nimic în loc și a descoperirii unor resurse frumoase care pot fi considerate promotorul unor începuturi minunate. În această săptămână rupem un ritm obișnuit, cel care ne-a consumat multe resurse, care ne-a obosit, care ne-a îmbolnăvit sau care ne-a separat de oameni pe care am fi putut să-i ținem aproape mult timp de acum încolo. Acest ritm obișnuit era unul negativ, bazat pe traumă sau pe o educație greșită care acum începe să se rarefieze, să-și piardă din consistență și chiar să dispară. Cei care se simțeau puternici sau bogați pentru că făceau răutăți celorlalți se vor simți în această săptămână loviți sau agresați în puterea cea mare și vor acționa pe măsură. Răutatea și avariția pe care le ascundeau vor fi vizibile și mai tare pentru că viteza de lucru va crește și se vor simți cumva constrânși de acest factor al timpului să reacționez repede. Din grabă se demască. Vom vedea cu câtă încrâncenare vor dori să-și țină aceste energii aproape de ei, cu câtă încrâncenare își vor apăra obiceiurile și prejudecățile și unii dintre ei se vor expune chiar cu riscul de a nu mai putea să se ascundă de acum încolo. Vor insista pe ideea că ei așa sunt, așa s-au format, că nu doresc să se schimbe și nimeni nu-i poate obliga să facă lucrul acesta. Va fi o săptămână a evadărilor din zona de confort, cea a limbajului sau chiar a derapajelor verbale, dar și o săptămână când descoperim valori sensibile pe atât de frumoase pe cât de delicate și obositoare sunt celelalte. Frumusețile pe care le descoperim în această săptămână sunt de fapt părți ale unor puteri personale absolut magice. Așadar, să avem încredere că a rupe un ritm obișnuit care până acum ne-a agitat este ceva bun, la fel de bun cum este să îndrăznim, să cunoaștem frumosul sub diferitele sale aspecte. În această săptămână vom vedea foarte clar cât de tare ne intrigă răutățile celorlalți doar pentru că ele seamănă foarte mult cu răutățile pe care le deținem și pe care le-am ascuns de atâta vreme.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu considera că evadarea dintr-un mediu care ne apasă reprezintă cea mai bună soluție pentru a depăși un moment personal delicat. Dacă fugi de problemă, problema va fugi după tine pentru că tu ai creat-o și ea știe că îi ești stăpân.

Curaj în a spune un adevăr dureros. Planurile mari sunt deturnate de la sensul lor inițial. Sperăm că schimbarea ne face mai sensibil și mai coerenți. Avem nevoie de mobilitate. Capacitate de a inventa noi metode de lucru. Ceea ce este sensibilitate devine periculos dacă ținem cont doar de particularități, nu și de întreg.

Prima zi a săptămânii ne aduce o schimbare substanțială a registrului. Astăzi devenim curajoși pentru că ni se pare că avem un mesaj important de transmis, avem ceva important de spus, chiar dacă este dureros. Suntem absolut convinși că adevărul este mesagerul principal și că nu avem nevoie de a doua opinie. Din această cauză, prima zi a săptămânii se evidențiază prin sfidare, aroganță sau printr-o formă de curaj care nu va fi înțeleasă prea curând. În felul acesta, înțelegem că momentul de față ne oferă posibilitatea de a ne observa propriile defecte, de a vedea care sunt elementele care ne opresc mobilitatea, care sunt elementele infantile care nu ne permit să fim mobili și curați sufletește, care sunt raționamentele care opresc bună înțelegere și relațiile frumoase pe care le avem cu ceilalți.
22 martie este o zi marcată de nervozitate, însă de una care ar trebui să ne motiveze dacă avem resurse, dacă experiențele spirituale sunt corecte și dacă întâmplările pe care le-am parcurs până acum ne-au consolidat o anumită trăsătură morală pe care acum să o folosim ca un fel de mesager. Acest mesager informațional poate, prin ceea ce se întâmplă acum, să aplaneze anumite conflicte pentru că sensibilitatea este ceea ce definește această săptămână. Prin această sensibilitate rupem un ritm conflictual care a definit săptămânile anterioare. Ceea ce pentru unii ar fi însemnat o inteligență practică și o adaptare la o nouă condiție de viață, pentru cei mai mulți reprezintă doar un detaliu, o particularitate care generează situații conflictuale, probleme mici care nu pot fi rezolvate decât prin implicarea unui număr mare de persoane. Este foarte posibil ca toți cei care se simt nedreptățiți astăzi să aibă dreptate, dar dreptatea pe care o invocă nu le folosește la nimic. Este ca atunci când, conducând un autoturism, tu respecți regulile de circulație, dar ceilalți, nu. Te expui viciilor celorlalți, imprudențelor celorlalți, îți agresezi bunul propriu, instrumentul de lucru și chiar dacă tu ai respectat regulile și ai dreptate, faptul că ți se acordă această credibilitate nu schimbă cu nimic natura pagubelor.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre o formă de înțelepciune care nu trebuie să fie zgomotoasă, nu trebuie să invoce alte reguli decât cele care ne ajută să ne strecurăm printre probleme. Altfel, planurile mari pe care le avem vor fi întoarse din drum pentru că întâmplări mici ne zdruncina, ne tulbură sau ne creează probleme pe care nu le-am anticipat. 22 martie poate deveni o zi de sobrietate în cazul oamenilor care au refuzat până acum mobilitatea, în cazul celor care au fost exagerat de prudenți, de atenți sau care nu și-au vândut sensibilitatea pe doi lei. Asta înseamnă în concepția lor a rupe ritmul obișnuit, adică a rămâne în zona în care sunt, fără a se învinui că au făcut ceva greșit. Ritmul obișnuit le spunea pe vremuri că sunt vinovați de ceva. Acum a rupe ritmul acela înseamnă o confirmare a faptului că rezerva, prudența chiar refuzul nu reprezintă o greșeală.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne permite să visăm, chiar dacă nu avem cui împărtăși așa ceva. Sensibilitatea nu este o greșeală. Visul nu este un păcat. Sentimentul profund și devotat față de un om sau față de un ideal nu reprezintă o eroare a destinului. Să fim curajoși! Să fim puternici! Acesta este îndemnul!

Surprizele mari se întâmplă oamenilor mici. O formă de indecizie este ascunsă prin dezinvoltură și un belșug fals. Atitudine nepractică. Refuz de a colabora. Oamenii buni circulă pe contrasens. Lucrurile fine se întâmplă pentru că a fost făcut sau facem acum un sacrificiu.

23 martie este o zi de sensibilitate. Acum ne întoarcem la probleme mai vechi și unele dintre ele vor deveni, spre seară, complicații pentru care abia mai târziu vom găsi soluții. Soluțiile care ne vin spre seară sunt, de fapt, niște rezultate sau, mai exact, niște confirmări care ne arată că suntem oameni puternici și învingători, că prin tot ceea ce am făcut până acum reușim să rupem un ritm negativ care ne spunea că suntem obosiți, bolnavi sau inferiori. În felul acesta, reușim să rezolvăm o problemă legată de indecizie care până acum a fost ascunsă printre alte probleme, unele dintre ele se remarcau chiar prin dezinvoltură sau printr-un fel de abuz de informații. Momentul acesta ne bucura pentru că ne confirmă că refuzul de a colabora nu este o greșeală, ci este rezultatul unei selecții importante care ne face bine.
O altă problemă a acestei zile este legată de sensibilitate. Sensibilitatea momentului poate fi considerată o problemă care ascunde un belșug fals, un avantaj care nu produce rezultate pe termen lung, care se bazează pe a combate un refuz mai vechi. Tocmai de aceea, momentul acesta ne încurajează să fim atenți la mesajele pe care le transmitem, la reacțiile pe care le avem, la ceea ce criticăm la ceilalți sau la aprecierile pe care le facem la adresa lor. Mesajul acestei zile este foarte ușor de răstălmăcit, ușor de interpretat într-un sens negativ și greu de combătut pe mai departe pentru că intrăm într-o altă zonă. Mai târziu oamenii nu vor mai fi interesați de lucrurile mici pe care le-am supradimensionat noi acum. Drama pe care o resimțim acum pentru că am greșit nu va mai putea fi reparată așa cum ne dorim pe mai departe.
Prin urmare, 23 martie ne vorbește despre puterile mici cărora noi le acordăm o foarte mare importanță în speranța că ne vor salva de complicațiile mari. Da, este adevărat, oamenii care au lucrat frumos până acum vor reuși să obțină mai mult decât gesturi mici, simple reacții, gesturi minore, mesaje scurte. Există însă o presiune a momentului bazată pe un mesaj inversat, nu răstălmăcit, pe o formă de refuz asupra căreia nu mai avem cum să intervenim în această săptămână. Asta înseamnă că dacă avem ceva bun de spus ar trebui să ne așteptăm la un refuz ca și cum orice am spune este respins. Asta înseamnă că omul bun merge în această zi pe contrasens, de aceea are nevoie de mult noroc pentru a se proteja de pericolele la care este expus, dar și de puțină atenție pentru a alege oamenii cu care să interacționeze în tot acest proces. În cuvinte mai simple, vorbim pe 23 martie de o formă de sacrificiu care a fost făcut cândva pentru a reuși acum să fim lucizi. Luciditatea momentului, chiar dacă ea este obținută de o persoană care merge pe contrasens, adică împotriva curentului, nu este o greșeală. Dimpotrivă, ea este dovada faptului că în momente foarte delicate a ales să caute adevărul, nu să trăiască o dramă a momentului și să-i găsească pe toți ceilalți vinovați de ceva. În caz contrar, ziua va fi marcată de refuzul de a colabora, de această tendință la care facem referire de la începutul anului și până acum, cea care vizează oamenii slabi care pentru fiecare greșeală pe care o fac vor considera că altcineva este vinovat.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a avea încredere în preferințele personale. Ceea ce preferăm, fie că este din domeniul artistic, cultural, științific sau gastronomic, ține de ceea ce nu dorim să folosim împotriva celorlalți. Mergând pe această linie rămânem în zona pacifismului, în cea a nonviolenței.

Revendicări absurde. Trecem totul prin prisma unei ambiții care ne consumă. Optimism, naivitate, indecizie. Prosperitatea scoate în evidență o latură ascunsă a ființei. Prea multă ambiție ne face să credem că ne împlinim doar prin câștig. Schimbări bruște în demersuri sociale, chiar în carieră. Devenire spectaculoasă. O indecizie pune corpul într-o zonă a pasivității. Durerile împărtășite nu ne mai vindecă.

Ceea ce se întâmplă astăzi ține mai curând de o formă de trădare. Bucuria pe care obținem adjudecând ceva, primind un cadou sau puțină atenție va fi folosită împotriva celui apropiat, împotriva unui om pe care îl considerăm vinovat de ceva sau chiar împotriva celui care ne oferă acest cadou. Dacă reușim să valorificăm ceva se întâmplă pentru că am fost foarte hotărâți și că indecizia nu a fost printre opțiunile personale, dar ne-am putut permite să fim optimiști sau puțin naivi. Dimineața acestei zile este marcată de o veselie suspectă abordată cu puțin egoism care va produce un val de nemulțumire asupra celorlalți pentru că nu este potrivită contextului. Ceea ce gândim și simțim nu ne este împărtășit astăzi, adică în dimineața acestei zile. Ceea ce se va întâmpla în a doua parte a zilei va fi un fel de conștientizare care ne va trezi la realitate. Din nefericire, suntem în fereastra careului pe care Mercur îl realizează cu Axa Dragonului și care arată că această săptămână trebuie să rupă ceva, un ritm, o obișnuință, un obicei, o legătură bolnăvicioasă adică și ceea ce ne cere astăzi mai multă atenție decât de obicei. Prin careul pe care Mercur și Marte îl împlinesc în dimineața acestei zile ne putem aștepta ca această ruptură să se facă printr-un fel de conversație nepotrivită, nu greșită. Cei fricoși vor avea o zi grea, apăsătoare pentru că atât prima parte a zilei, cât și cea de a doua parte a zilei vor conține aspecte tensionate, încordate care fac referire atât la dimensiunea personală a vieții, cât și la cea referitoare la relațiile sociale sau la carieră. Totul este pus pe o decizie. Astăzi oamenii învingători vor vedea că totul stă într-o decizie. Ceea ce este bun vine printr-o confirmare, printr-o raportare la un câștig similar, iar ceea ce este rău vine printr-o raportare la un personaj negativ. Cuvintele rele nu sunt întâmplătoare. Ele au un scop, acela pe care îl citim și din deviza generală a săptămânii, acela care rupe un ritm și care ne expune la un risc.
Prin urmare, 24 martie ne vorbește despre situațiile neobișnuite pe care le parcurgem în speranța de a obține avantaje neobișnuite. În realitate, ceea ce ni se întâmplă acum, când Luna se află în plin tranzit prin zodia Leu, nu reprezintă decât o demonstrație de putere. În această săptămână noi nu avem nevoie de demonstrație de putere, asta înseamnă că tot ceea ce duce la diminuare reprezintă o mare realizare personală. Situațiile pe care le parcurgem acum țin de o moralitate care ne ajută să fim mai puternici și să rezistăm acelor schimbări pentru care nu am fost până acum pregătiți. Faptul că avem acum replici acide nu înseamnă că suntem și personaje negative, ci doar că dorim să ne exprimăm și poate, pe alocuri, nu avem tactul necesar, nu dispunem de inspirația potrivită. Dar atitudinea nu spune nimic despre conținut. Dacă știm să ne oprim când trebuie înseamnă că am atins acel nivel de înțelepciune care ne permite să depășim conflictul acestei zile. Dacă nu, înseamnă că suntem în continuare captivi în acea formă de lăcomie care ne va consuma din vitalitatea personală, în speranța că vom obține o prosperitate materială. Asta înseamnă o criză, iar crizele acestei săptămâni sunt foarte delicate, mult mai delicate decât cele din săptămânile anterioare pentru că acum mesajele sunt pentru reparare și creștere spirituală și morală, nu pentru a face o demonstrație de forță.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne speria dacă greșim alegând un anumit mod de a acționa. E bine că acționăm, dar, în egală măsură, este la fel de bine să știm cum anume să acționăm. A nu face nimic, atunci când toată lumea este agitată este ca și cum ne-am ascunde în casă atunci când oamenii ies în stradă pentru a milita pentru un drept de care vom beneficia cu toții. Refuzul acțiunii în această zi este o formă de lașitate, la fel cum unele acțiunile abuzive nu reprezintă o formă de victorie. Astfel, efortul cel mai mare al acestei zile va fi acela de a merge pe calea de mijloc, de a fi buni, atenți și echilibrați atunci când interacționăm sau ni se cere o opinie.

Puteri centrate pe ambiție. Singurătatea nu motivează acțiunile bune. Evadarea în fantastic pare să fie o soluție. Privim înapoi și extragem de acolo ceea ce este bun pentru a supraviețui, nu pentru a ne vindeca. Depășim o durere personală prin ambiție. Se pierde un bun, nu și o persoană. Ridicolul este sfidat într-un mod direct și dur.

Mijlocul săptămânii ne aduce în fața unui compromis. Astăzi multe din cele pe care le parcurgem ne lasă un gust amar, ne îndeamnă să ne folosim puterile personale din ambiție, nu din necesitate. Cei mai mulți vor întoarce privirea spre trecut și vor crede că durerile sau singurătatea pe care le-au parcurs de la începutul anului și până acum sau în anul anterior ar trebui să-i motiveze pentru acțiunile pe care le vor face acum. Dușmăniile, răzbunările, minciunile sunt elementele care ne scufundă și mai mult într-o zonă neplăcută din care să ieșim doar dacă avem un simț al supraviețuirii. Asta înseamnă că oamenii descurajați, pesimiști se vor lovi astăzi de refuzuri, de ridicol, de răspunsuri pe care nu le înțeleg, chiar și atunci când ele sunt oferite cu bune intenții. Toate acestea care vin spre ei le provoacă durere, ceea ce va face ca pentru ei 25 martie să fie cea mai tristă și dificilă zi a săptămânii. Acești oameni vor dezvolta pe mai târziu o formă de severitate care îi va transforma în ființe ascunse, fățarnice. Se întâmplă lucrul acesta pentru că, după ce e Mercur și Axa Dragonului își vor încheia careul, adică după ce acest aspect va intra în perioada de separare, Soarele va trece prin conjuncția cu Venus și tot ceea ce a fost durere și neplăcere se acoperă de bucurii mici și simple. Când ne vom da seama că vrem să acoperim dureri adânci cu un strat foarte subțire de încântare sau de parfum va fi deja prea târziu. Ceilalți au puterea să sfideze această formă de ridicol și să accepte că nu pot câștiga prea mult sau tot ceea ce își propun, că lecția pierderilor face parte din marea experiență a vieții.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne pune în fața unui episod neplăcut. Bucuriile pe care le trăim acum sunt mici și lovite puternic de un sentiment de refuz, de îndoială, de suspiciune care ne compromite și mai mult în fața adversarilor. Adversarii nu sunt cei declarați, ci astăzi vor fi mai puternici cei nedeclarați, cei care ne zâmbeau fals până nu demult, care ne afișau opusul a ceea ce simțeau. Oamenii care pierd astăzi își vor propune ca pe viitor să găsească un moment potrivit pentru a revendica un drept. Din nefericire, opoziția pe care Luna și Jupiter o împlinesc nu scoate în evidență doar o luptă pentru supraviețuire, doar o luptă a orgoliilor sau o durere a pierderilor, ci și un deficit de înțelegere pentru că nu am fost atenți până acum la sentimente. Această opoziție se realizează pe o axă a iubirii adică ceea ce este oferit este prea cald și incomplet formulat (Luna din Leu), iar ceea ce este primit este considerat nepotrivit, superficial sau penibil (Jupiter din Vărsător). Acest decalaj dintre iubirea oferită și cea primită îi poate duce pe unii la risipă, la excese, la asocieri cu oameni care le sunt net inferiori ca nivel de înțelegere sau ca moralitate. Desigur, sunt mulți care la un moment dat, în timpul vieții, trec prin asemenea episoade. Nu sunt acuzați și nici vinovați. Și aceasta este o experiență de care ar trebui să țină cont. Important este să nu devină definitorie pentru ceea ce și-au propus să facă de acum încolo. Libertatea aceasta bazată pe decalajul indicat mai sus nu duce către creștere și dezvoltare, ci dimpotrivă.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne aminti că întotdeauna cine seamănă vânt culege furtună.

Sentimentul frumos ne duce către putere. Dezinvoltura și suplețea nu sunt semne ale rafinamentului, ci și ale unor dorințe puternice care nu mai sunt acum ținute sub control sau oprite. Revenire la o formă inițială, însă pentru o scurtă perioadă. Asocieri interesante care nu durează, dar acum sunt plăcute.

26 martie ne oferă iluzia prieteniei, a bucuriei sau iluzia că problemele s-au rezolvat, că tot ceea ce este frumos ne înconjoară și de acum așa vom trăi. Este adevărat, frumusețea este peste tot în jurul nostru și sentimentele rafinate, de asemenea, dar asta nu înseamnă că vor putea compensa puterea negativă care plutește asupra noastră pentru a ne desprinde de obiceiurile rele. Oamenii buni, care iau proteja pe ceilalți până de curând, astăzi se vor simți cu adevărat bine, ceilalți vor povesti despre cât de bine se simt pentru că nu vor să facă notă discordantă și atunci joacă teatru pentru a ar[ta că se integrează. Ideea că va fi nevoie pe viitor să trecem printr-un compromis ne sperie acum și ne trimite către asocieri neobișnuite. Este adevărat, acestea vor fi mai vizibile mai mult în a doua parte a zilei, dar chiar și așa vor fi plăcute. Relația bună Soare-Venus scoate în evidență semne foarte frumoase, o suplețe a caracterului, rafinamentul moral, dar și dorințele puternice care ne ajută să ne prezentăm într-un mod foarte elegant și frumos față de ceilalți. Prin sentimentele frumoase, prin dragoste, prin atenția pe care o îndreptăm către frumos ne vom simți mai puternici. Unii chiar vor rămâne puternici, însă, din nefericire, vor fi și oameni pentru care ceea ce se întâmplă acum va rămâne doar un simplu episod, doar un moment de rezonanță fină și elegantă, doar o ipostază de veselie.
Prin urmare, 26 martie ne vorbește de acel sentiment frumos care îi ajută pe cei sinceri să atingă o adevărată putere, iar pe ceilalți o falsă putere. Multe din cele care se consumă astăzi sunt frumoase, elegante, solide prin mesaj, dar nu solide prin durabilitate în timp. Astăzi lucrăm foarte bine cu înțelesurile și omul elegant și frumos va ști că aici este loc și de puțină modestie, adică să fie mulțumit cu cât poate și cu cât primește. Dacă nu am înțeles din primele ore ale dimineții lucrul acesta, să ne gândim că este nevoie să revenim la o forma inițială, să ne întoarcem la liniștea pe care am avut-o cândva și la bucuriile simple pe care le trăiam pe vremuri. Sentimentul acesta ne oferă și capacitatea de a ne deschide, de a ne dezvolta pe un alt nivel pentru a obține o mai bună suplețe morală, un rafinament cu mult superior celui pe care l-am arătat până acum. În egală măsură, este și o zi când avem curajul să formulăm dorințe noi. Acestea ni se par puternice, însă ele vor fi așa doar astăzi. În afara acestei suplețe spirituale sau morale, toate celelalte devin intense, pasionale, marcate de dezinvoltură, de inițiativă. Perioada lor de viață va fi însă una foarte scurtă, tocmai de aceea a ne întoarce la ceva puternic și frumos ce am trăit cândva înseamnă a aduce la lumină un vas vechi pe care nu l-am văzut niciodată de la această fereastră.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu reacționa la primul impuls, fie el bun sau rău. Ceea ce este durabil cere astăzi o ușoară reflecție.

p>

Surprizele neplăcute sunt prezentate la pachet cu cele plăcute. Comportamentul celorlalți ne intrigă. Situațiile neobișnuite sunt abordate cu îndrăzneală, nu cu curaj. O ușoară grosolănie ne pune în dificultate capacitatea de adaptare și popularitatea. Risipim din greșeală, fără să ne dorim lucrul acesta. Procesele nervoase puternice ne duc spre ambiții materiale, nu ne echilibrează prin forță, prin putere, tocmai pentru că au o durată de viață scurtă sau sunt false.

Ziua de 27 martie va fi dominată de o stare de oboseală care nu ține neapărat de o cauză fizică, nu ține de un efort pe care l-am făcut de-a lungul săptămânii, cât mai curând de o anticipare a ceea ce urmează să se întâmple de săptămâna viitoare încolo. Încercăm să ne motivăm, să găsim argumente pentru a înlătura această stare de oboseală, însă toate aceste argumente vin să se anuleze unele pe celelalte pe tot parcursul zilei. Faptul că suntem atrași de aceste metode care ar trebui să combată oboseala doar ne ține captivi în greșeală, nu soluționează nimic. Astfel, orice greșeală pe care o facem astăzi, fie ea cât de mică se poate transforma de-a lungul zilei într-o mare grosolănie pentru că acesta nu este un moment potrivit să recunoaștem un adevăr, să spunem ceea ce nu am spus niciodată, să facem confesiuni. Deși nu pare, astăzi totul este foarte intens tocmai pentru că există această dorință de echilibrare fără a apela la o metodă verificată în timp, fără a asculta de vocea intuiției.
O altă componentă importantă a zile este curiozitatea, cea care va face casă bună cu egoismul și șiretenia, cu idealurile prea supradimensionate pentru a avea vreodată un echivalent în realitate, cu nevoia de a deține un statut social, un prestigiu, o imagine publică fără să facem prea mult în sensul acesta.
Prin urmare, 27 martie ne arată că acolo unde ne stă puterea acolo se află și slăbiciunea cea mai mare, dar și viceversa. Astăzi trecem prin multe situații neobișnuite și o parte dintre acestea sunt create de noi înșine din neatenție sau dintr-o formă de reavoință pe care am ascuns-o foarte bine în ultima perioadă. Putem vorbi astăzi despre curaj, însă doar în cazul firilor agitate. Avantajele obținute prin promovarea acestei forme de curaj sunt doar de factură materială. Nimic spiritual nu se naște din agitația acestei zile, ci o formă de negare ce a mai fost trăită și în zilele de miercuri și, respectiv, joi. Ziua conține multe distorsiuni și tocmai de aceea avem nevoie să temperăm aceste impulsuri nervoase, această agitație, această nemulțumire sau această lăcomie de a face mai multe deodată sau mai multe din cele care ne plac foarte mult. Nu putem deocamdată să participăm la episoade multiple. Poate, pe alte conjuncturi, ne va fi mai simplu.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu gândi că timpul le va vindeca pe toate pentru a justifica, în felul acesta, multe din derapajele de astăzi. Greșelile pe care le facem astăzi vor rămâne asemenea unor cărămizi în această formă.

Explozie de putere. Indecizia este privită ca o lecție de viață. Gândim cu mâinile, mișcăm lucrurile cu ideile, gândurile sau cu sentimentele. Echilibrul vine prin exprimare, chiar dacă aceasta ne duce dincolo de o limită personală. Oboseala este o mare păcăleală. Un accident nu ne oprește din a merge mai departe. Ne întoarcem din drum pentru a repara, nu pentru a pedepsi. O emoție devine un fel de flacără olimpică.

Finalul săptămânii ne aduce un mare disconfort. Trecem acum printr-o explozie de putere, printr-o curiozitate foarte mare, una care primește și vibrațiile Lunii din zodia Balanță, cele care ne fac puțin mai indiferenți față de consecințele faptelor proprii. Din fericire, nu urmărim astăzi să sfidăm, ci urmărim o satisfacție. De aici și explozia de putere, de aici și o formă de inversiune care va fi văzut așa doar de cel care are un ochi vigilent. În rest, va apărea o zi marcată de echilibrul pe care îl are un om educat atunci când se exprima, dar și de capacitatea de a ne reface după un accident. Momentul acesta este începutul unei perioade ce ne ajuta să ne revigorăm, să ne hrănim mai bine. Astfel, toată forța, care va fi judecată după rezultatul produs, chiar dacă acesta poate fi o simplă satisfacție, ne ajută să pendulăm între materie și spirit. Ea va primi o energie nouă, adică acea putere care ne ajută să reparăm fără a pedepsi pe nimeni, fără a căuta vinovați. Cei buni își vor propune ca de acum încolo, cel puțin două săptămâni, până la Luna nouă din 12 aprilie, să facă fapte bune, să se hrănească oferindu-le celorlalți un asemenea exemplu. De partea cealaltă, oamenii superficiali vor putea să se bucure de ceea ce nu au atins până acum pentru că s-au temut să iasă din carapacea lor, din tristețile care le confirmau toate suspiciunile. Astăzi tristețile devin ridicole pentru că nu mai confirmă nimic, doar că ar putea să ne arate un adevăr pe care, spre seară, să-l apreciem ca fiind prea dur. Pentru că emoțiile sunt foarte intense nu va fi niciun pericol să ne lăsăm astăzi în voia lor, să acceptăm faptul că uneori oboseala poate fi arsă, trecută prin foc, sfidată pentru că ea este expresia unor tristeți pe care le-am hrănit prea mult. Astfel, oboseala de acum este doar ultima gară, nu expresia întregului traseu. Tristețea este cea care definește traseul care are drept ultima gară oboseala. Noutatea acestei zile ne ajută să ne exprimăm altfel, să înțelegem ce este lecție de viață și ce este un episod care trebuie ars.
Prin urmare, ultima zi a săptămânii ne vorbește despre lucrurile frumoase pe care le putem duce mai departe fără compromisuri doar cu ceea ce avem, doar cu ceea ce putem face. Se poate vorbi astăzi și despre un accident, însă el vine, în cazul multora, dintr-o zonă a comunicării, adică prin cuvinte sau mesaje. Amatorii de senzații tari au parte astăzi de episoade neplăcute care le pot leza și alte structuri ale ființei, nu doar corpul fizic. De aceea ar trebui să fie atenți la viteză, la neatenție. Cu toate acestea, nici un accident nu ne poate opri să mergem mai departe pentru că energia este intensă, puternică și, în plus, avem și capacitatea de a ne echilibra în timpul acestei forme dinamice de exprimare. S-ar putea ca seara acestei zile să ne ofere adevăruri pe care nu le putem tolera atât de ușor sau care să mai stingă puțin din entuziasm. Important este să rămânem în acest registru al puterii și al înțelegerii pentru că un obstacol mic nu poate distruge realizările pe care le-am acumulat adunând toate lecțiile învățate de-a lungul traseului. Vibrația astrală a acestei zile ne aduce suficient de multă putere încât pierderile să fie minime.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne oferi momente de blândețe. Dacă în toată această forță ce ne vine din contextul astral de acum ne putem opri pentru a trăi sau retrăi blândețea înseamnă că putem avea control și asupra episoadelor negative, apăsătoare sau rele atunci când contextul astral le evidențiază.

2 thoughts on “22 – 28 martie 2021

  1. Otilia spune:

    Multumesc!!

  2. Carmen Marinescu spune:

    Superb filmul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.