15 – 21 martie 2021

15 – 21 martie 2021 este săptămâna lui “nu pot”, “nu vreau”, “nu știu” pentru a pedepsi sau a obține anumite avantaje și a schimbărilor mici, dar puternice, care resoarbe sau dizolva durerea nespusă și adâncă. În această săptămână luptăm pentru propriul echilibru și este foarte posibil ca în această confruntare să rănim oamenii pe care îi apreciem sau să-i rănim mai mult pe cei pe care nu am reușit să îi învingem până acum, considerând că ei fac parte din problemele noastre pe care vrem să ni le rezolvăm. Nu ar trebui să fim surprinși dacă nostalgiile acestei săptămâni (elementul definitoriu) ne duc spre singurătate sau ne duc spre despărțiri dureroase. Ele, doar la început, par dureroase pentru că, în realitate, toată schema acestei săptămâni ne arată cât de important este să stingem această durere personală pentru că ea nu a fost împărtășită, poate chiar nici înțeleasă corespunzător, însă a devenit foarte adâncă. Cel care va înțelege că acest interval se bazează doar pe așa ceva nu va avea o săptămână foarte grea pentru că foarte repede va încadra evenimentul nefericit în locul potrivit. Nu se va simți suprasolicitat și va avea măsură în tot ceea ce va face. Din acest punct de vedere este un interval frumos prin finețea și rafinamentul său, dar și vindecător prin puterea la care avem acces atunci când nu mai acordăm durerilor vechi și adânci o atât de mare importanță. De asemenea, zona aceasta a curajului de a nu răspunde provocărilor sau de a ne menține în limita puterii personale produce schimbări mici care se vor transforma începând cu săptămâna următoare în schimbări mari.
Este adevărat, dacă cea mai mare parte a săptămânii este marcată de nostalgie, ultimele două zile aduc un suflu proaspăt și confirmă faptul că aceste nostalgii pe care le experimentăm în săptămâna de față nu au nevoie de dramele acelea ca atare, ci au nevoie de identificarea acestor drame pentru a fi curățate (purificare) sau transformate în ceva bun (transmutare, sublimare). Vom putea face lucrul acesta într-un mod diversificat, de la o zi la alta, în așa fel încât în ultimele două zile să înțelegem de ce a fost nevoie de cinci zile de pregătire pentru a primi așa cum se cuvine echinocțiul de primăvară (sâmbătă) și trecerea planetei Venus pe zodia Berbec (duminică). Tot ceea ce se întâmplă în această săptămână tinde spre echilibru, astfel că acolo unde lucrurile sunt foarte negative dintr-odată apare un factor pozitiv care echilibrează balanța, și invers. Se întâmplă lucrul acesta pentru că marele avantaj al momentului este să ne dozăm corect puterea de a interveni, de a acționa, de a gândi și de a crește. Ne vom dori mai multă putere, dar nu vom crește pentru că avem mai multă putere, ci pentru că vom ști să o doză pe cea pe care o avem, conform momentului.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu considera că această evadare din prezent, această retrăire nostalgică a unor momente presărate în istoria personală reprezintă un fel de relaxare. În această săptămână lucrăm într-un alt ritm, nu fugim de propriile probleme.

Combinații delicate. Ne apropiem de un punct critic. Înțelegem care este calitatea stăpânului și care este calitatea slugii. Un mic avantaj ne oferă o poziție importantă. Ne bucură ceea ce descoperim. Este ușor de vorbit, dar mai greu de pus în practică. Riscăm de dragul unei dorințe pe care vrem să o îndeplinim repede.

Vibrația acestei zile face trimitere la atitudini pe care nu ar fi indicat să le adoptăm în această zi pentru că ele sunt conflictuale și se bazează pe refuz. Asta înseamnă că ne apropiem de un punct critic, de un moment când înțelegem că ne aflăm în posesia tuturor informațiilor necesare pentru a doborî un adversar, pentru a deveni stăpâni pe o anumită situație sau stăpânii cuiva. Pentru că Luna realizează astăzi un aspect foarte bun cu Axa Dragonului și multe din aspirațiile pe care le-am avut în ultimele două săptămâni se concretizează acum, vom fi tentați să ne atribuim acest rol al stăpânului pentru că ne face plăcere să avem în jur oameni care să facă în locul nostru diverse lucruri. În realitate, ceea ce vom face acum seamănă cu o greșeală majoră pe care o facem doar pentru că urmărim un mic avantaj. Acum acest mic avantaj ne ajută să obținem o poziție importantă, dar nu garantează că pe viitor aceasta se va menține.
Ceea ce se concretizează din vibrația astrală a acestei zile ține mai curând de relația proastă pe care Venus și Junon o au încă din săptămâna anterioară. Acest refuz este expresia unei mari frustrări, a unei calități care nu ne-a fost atribuită sau pe care nu am reușit să o obținem. Nu suntem suficient de apreciați sau importanți în relația cu o persoană dragă, nu reușim să obținem atenția cuiva, nu reușim să captăm acele energii care ar trebui să ne ducă pe mai departe către realizările pe care ni le dorim. A doua parte a zilei este una încărcată, marcată de acest risc pe care îl prezintă o dorință ce nu a fost formulată corect și pe care acum urmărim să ne-o îndeplinim foarte repede. De asemenea, acest raport interesant dintre Venus și Junon aduce acea tensiune care le poate crea unora sentimentul că sunt inferiori, că nu sunt suficient de buni, c-ar trebui să muncească mai mult pentru puținul zilnic.
Prin urmare, prima zi a săptămânii scoate în evidență importanța pe care o avem în grupul de apartenență, însă va face lucrul acesta prin a arăta celorlalți defectele pe care le avem. Ceea ce nu putem, nu vrem sau nu știm va deveni un element definitoriu al acestei zile pentru cei care au ceva împotriva noastră. Nu vorbim despre conflicte gratuite, ci vorbim despre persoane care vor să se evidențieze arătând că defectele celorlalți sunt mari și acestea sunt cele care definesc atitudinile lor negative, lupta pe care o duc cu persoanele pe care le consideră vinovate de ceva. Astăzi ne va veni ușor să vorbim, să povestim, dar nu ne va veni ușor să ne relaxăm. Desigur, nu pentru că ar exista o prea mare presiune venită din partea celorlalți, ci pentru că nu acceptăm mesajele lor, etichetele ce ne sunt lipite. 15 martie este o zi a lingușitorilor care reușesc să capteze atenția oamenilor simpli pentru că le cunosc durerile, le exploatează și vor să-i controleze prin intermediul lor.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu cădea în capcana importanței de sine. Ceea ce ni se pare că obținem ușor pentru că alții cedează ușor este de fapt o mare greutate pentru că este obținută prin șantaj, prin troc. Să fim atenți astăzi la ceea ce ni se oferă, pentru a vedea dacă este potrivit cu ceea ce avem nevoie sau nu. Dacă nu avem nevoie să refuzăm, iar dacă avem nevoie să spunem mulțumesc.

Cei buni sunt cuviincioși. Cei răi sunt ironici. Cei periculoși sunt sarcastici. Viteza de reacție nu înseamnă și eficiență. Aflăm despre un abuz. Faptele grave scot în evidență un dezechilibru. Interes pentru un schimb de experiență care trebuie concretizat printr-un act, printr-un document. Nu suntem interesați de referințe bune. Ceea ce este făcut în forță distruge o emoție prețioasă.

În noaptea de luni spre marți Mercur va trece pe zodia Pești. Situația aceasta va fi tradusă ca un fel de luptă pe care o vom duce în următoarea perioadă cu luptele mai vechi. Nu facem apel la jocuri de cuvinte, ci la acea situație când alegem să ne folosim energia și puterile personale pentru a ne detașa de acele situații, de acele demersuri care nu duc nicăieri. Ceea ce vom dori să facem de acum încolo va produce schimbări mici, dar puternice, așa cum ne spune și deviza generală a săptămânii. Trecerea lui Mercur pe zodia Pești este și un episod astral care ne avertizează că sentimentele pot aluneca și ele pe o pantă a tristeții. Astăzi ne vom simți bine pentru că rupem ritmul care ne-a obosit până acum, dar avem nevoie să facem lucrul acesta cu măsură, cumpătat, pentru că orice faptă care bruschează sau care este dusă mai departe decât ne spune un avertisment sau recomandare distruge ceva prețios. Ne va ajuta foarte mult un sfat bun, o vorbă bună, o îmbrățișare, un gest făcut din căldura sufletului pentru a nu ne lăsa cuprinși de tristețe. Cei care nu au șansa de a avea în jurul lor oameni care să le ofere astfel de cadouri ar trebui să știe că ceea ce li se întâmplă acum este, în ansamblu, un avertisment. Faptele grave pe care le-am făcut în ultimele săptămâni scot în evidență că adevăratul motiv pentru care au procedat așa vine dintr-un dezechilibru, nu dintr-o ambiție. Au vrut cu orice preț să facă așa, să procedeze în maniera în care au procedat, iar acum își dau seama că demonstrația de forță sau de autoritate de atunci i-ai îndepărtat pe oamenii care ar putea acum să îi ajute cel mai mult.
Prin urmare, 16 martie ne ajută să devenim mai înțelepți cu alegerile pe care le facem și mai cumpătați atunci când ne desfășurăm. Este o zi care ne informează despre greșelile făcute sau, în cazul celor cu demnitate socială, de abuzurile făcute. Dacă nu suntem atenți, tristețea ne va duce pe fundul unei ape adânci, crezând că acolo ne protejăm de toate relele. Ceea ce este bun în noi atrage bunătatea celorlalți. Pentru că suntem în continuare sub imperiul acelei euforii care ne-a spus până ieri că noi putem face orice vom fi tentați, inițial, să respingem referințele bune. Din fericire, avem toate motivele din lume să fim încrezători că dacă respectăm frumusețea ce ne este oferită, la rândul nostru putem oferi ceva care să primească același tratament. Așa reușim să construim o armonie simplă care să nu șocheze pe nimeni, dar care să fie tot ceea ce ne trebuie acum.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu rămâne cu mintea fixată pe întâmplări triste, pe greșeli făcute de alții. Cine seamănă vânt culege furtună!

Jocul cel mai frumos și eficient este cel prin mișcare, prin dinamism, prin activitate care consumă o rezervă. Investigație. Spirit practic. Independență care ne ajută să trecem dincolo de complexe de inferioritate sau sete de putere. Ceea ce cunoaștem ne ajută să obținem mai multe informații despre un mecanism de protecție sau despre combinații care protejează.

Astăzi ne vom găsi un refugiu în activități de rutina. Chiar dacă de dimineață Luna va trece prin conjuncția cu Uranus, ceea ce înseamnă un fel de dinamism care trebuie să producă rezultate concrete și rapide, prezența planetei Mercur pe zodia Pești are în continuare un impact puternic. În plus, încă suntem și sub influența raportului frumos și interesant dintre Soare și Pluton, cel care ne face mai atenți la valorile celorlalți, la valorile proprii, la obiectele frumoase și la ceea ce are înțeles și durabilitate în timp. Această activitate de rutină poate însemna și a ne întoarce la poveștile copilăriei, cele marcate de forțe magice, de lupta dintre bine și rău, cele conturate de personaje amuzante sau terifiante implicate în evenimente din care întotdeauna am avut ceva bun de învățat. Cei care sunt mai atașate de materie nu se vor duce foarte departe în timp, nu vor avea fire emoționale atât de flexibile sau de lungi încât să ajungă în acea etapă imaculată, pură a vieții (copilăria), ci se vor întoarce la anumite întâmplări din ultimii ani, cele pe care le consideră adevărate exemple de viață. Desigur, pentru că ultimul aspect al zilei este o conjuncție a Lunii cu Luna neagră, cea care se împlinește după ce Luna își definitivează careul cu Saturn, vorbim astăzi și despre nevoia de putere, dar o facem cu reținere. Ne gândim în mod nostalgic ce bine ne-am simți sau ce fericiți am putea fi dacă am avea mai multă putere. Acum nostalgia nu este rea, ea ar putea să ne încurce în zilele următoare, dar în momentul de față ne ajută să surprindem anumite elemente fine atât la noi cât și la cei cu care interacționăm cel mai des. Ceea ce descoperim ne bucură și ne ajută să fim mai siguri pe noi înșine și mai atenți cu ceilalți.
Prin urmare, 17 martie ne arată că investigația nu înseamnă neapărat și o activitate obositoare, ci doar una de rutină fără să ne oblige cineva să depășim o limită a confortului sau o limită a puterii personale. Pentru unii va fi o zi a descoperirilor, iar pentru alții una care oferă suficient de multe motive pentru întoarcere blândă la spiritul practic. Este posibil ca, la începutul acestei percepții, întoarcerea la spiritul practic să însemne muncă suplimentară sau să ne sperie puțin cu amintirile pe care le avem despre situații similare care nu s-au terminat frumos. Acum nu va fi ca atunci. Grija că un episod trist se poate repeta ar putea să ne tulbure atât de mult încât să pierdem această șansă a reîntregirii, a recompunerii. Toate cele trei unghiuri pe care Luna le realizează astăzi cu Uranus, Saturn și Luna neagră ne vorbesc și despre presiuni care plutesc în aer, dar acestea nu sunt stăpânele zilei. Ele reprezintă niște imagini coordonate de un actor priceput pe care nu le vedem corect deoarece până acum am suferit de o miopie ciudată. Dacă acceptăm nota simplă a zilei toate aceste imagini se vor clarifica.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu uita că lăcomia este acum ceea ce ne strică starea, relațiile, dar și șansa de a ne echilibra puțin după o perioadă destul de tensionată.

Suntem aproape de o mare împlinire. Cercetări oprite sau complicate de înțelegeri limitate ori subiective. Avem nevoie să fim serviți. Modestia nu ne ajută. O răceală sufletească ascunsă apare în spatele unui semn care nu a fost niciodată clar. Putem să facem mai mult, dar ne preocupăm prea mult de lovituri. Deschiderea către noi achiziții ne păcălește cu confortul pe care nu-l vom obține niciodată. Ne imaginăm ceea ce nu avem și nici nu vom putea obține prea curând.

Mijlocul săptămânii ne aduce o problemă de sentință. Realizăm că suntem într-o perioadă când ne confruntăm cu probleme cauzate de o anumită răceală sufletească, însă, în egală măsură, suntem și ajutați să nu ne lăsăm doborâți de ea. Astfel, frumusețea momentului ne va ajuta să ducem mai departe anumite cercetări sau să suplimentăm anumite observații. Nici astăzi nu ne vom lăsa prea ușor dominați de probleme tocmai pentru că realizăm că putem face mai mult dacă nu ne preocupăm de ceea ce doare sau ne întristează. Experiențele personale vor fi și ele la mare căutare acum, iar asta înseamnă că rezultatul a ceea ce facem, simțim și gândim va fi unul foarte frumos și bun. Acolo unde refuzăm ceva o vom face pentru a pedepsi pe cineva sau pentru a-i sancționa un comportament. Ceea ce înțelegem din unghiurile frumoase ale acestei zile seamănă cu un fel de experiență de viață, cu o stare sufletească bună care amorțește un organ ce nu s-a vindecat încă și care în săptămânile din urmă ne-a durut sau nu a funcționat optim. Dacă pierdem din vedere că și acum avem nevoie de măsură atunci deschiderea fără măsura către noi achiziții înseamnă probleme suplimentare, nu o avere mai mare.
O altă componentă frumoasă a acestei zile este cea legată de o împăcare. Pentru că suntem atenți la propriul echilibru, o tensiune care exista de ceva vreme în relațiile cu cei dragi se stinge sau se diminuează, ceea ce va fi o mare bucurie pentru toți cei implicați. Dacă raporturile încordate vizau schimburi de bani sau obiecte atunci împăcarea înseamnă un câștig suplimentar sau o îmbunătățire a confortului material. Totuși, cea mai mare realizare a momentului este gândul cel bun care caută în jur confirmări că oamenii au și calități, nu numai defecte. Aceasta este o formă de modestie care stinge conflictul sau nu-i permite celui rău și vocal să se mai exprime ca pe vremuri.
Prin urmare, mijlocul săptămânii este o zi minunată, poate chiar cea mai frumoasă dintre toate. Cu toate că plutește în continuare o ușoară tensiune care ne duce către refuz sau către izolare, găsim astăzi și mai multe motive de încântare, de interacțiune frumoasă, de confort. Pentru unii confortul poate însemna și un repaus, somnul din mijlocul zilei sau momente frumoase petrecute cu cei dragi spre seară. Dacă nu suntem preocupați de această latură morală sau spirituală a vieții, nu înseamnă că bucuriile pe care ni le putem face astăzi sunt mai mici sau că pierdem ceva esențial. Dar, totuși, dacă realizăm că momentul de față înseamnă și o provocare în această zonă vom fi mai deschiși să evadăm din subiectivitatea negativă și să ne ducem către cea pozitivă. Refuzul pe care îl parcurgem în această săptămână îi va face pe unii să acuze prea ușor persoanele care au nevoie de subiectivitate. Dacă subiectivitatea are măsură și în exercitarea ei se trece de la negativ la pozitiv atunci procesele în care este folosită sunt dovezi de evoluție, scări pe care urcăm.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu considera modestia o pedeapsă sau o monedă de schimb pentru a obține altceva. Modestia este o stare de spirit. Pentru comerț folosim altceva.

Împlinire dincolo de ridicol. Nervozitatea ascunde și o pasiune frumoasă. Înțelegem greșit rezerva unei persoane din preajmă. Profunzimea și subtilitatea sunt afectate de prea multă subiectivitate. Cele mai bune soluții vin acolo unde ni se permite să respirăm un aer proaspăt, să avem idei noi, să iubim, chiar dacă pe ascuns.

Trecerea Lunii pe zodia Gemeni ne ajută să simplificăm și mai mult lucrurile. Asta înseamnă că în momentul de față suntem în consonanță cu partea a doua a devizei săptămânii, cea care ne vorbește de schimbările mici, dar puternice, care ne pot ajuta să ne eliberăm de anumite dureri. Este adevărat, veselia de azi ar putea crea probleme, dar asta nu înseamnă că nu ne-o putem permite. Astăzi nu se supără oamenii care nu înțeleg sau cei care sunt egoiști, ci persoanele care sunt lipsite de simțul umorului. Libertatea pe care o vom resimți în această zi ne ajută să trecem dincolo de ridicol, dar să și greșim invadând intimitățile celorlalți. Faptul că anumite persoane inflexibile protestează arată că s-a trecut puțin peste limita permisă de interacțiunea în cauză. Ceea ce ne va bucura foarte mult astăzi este un ajutor pe care îl primim în mod dezinteresat de la persoane care ar putea să nu facă lucrul acesta. Aerul proaspăt, savoarea acestei noi interacțiuni ne impulsionează să studiem, să căutăm informații, să ne cumpărăm obiecte noi, să interacționăm altfel cu cei din jur. Starea este frumoasă, bună însă, spre seară, nota aceasta optimistă începe ușor, ușor, să se stingă. Soarele va trece pe ultimul grad al zodiei Pești și veselia va fi motivată de gândul de a evada dintr-o problemă, de a fugi de propriile tristeți, de a refuza o soluție practică.
Prin urmare, 19 martie este o zi a soluțiilor bune care ne ajută să ne desprindem de complicații și probleme, de gânduri rele, de obsesii sau de ridicol. Acum facem ușor lucrul acesta, însă nu ar trebui să ne așteptăm ca această ușurință să se mențină. Va exista astăzi, în special în mijlocul zilei, și o ușoară nervozitate care va fi văzută la ființele care au trăit intens în ultima perioadă o anumită pasiune, o emoție puternică, o plăcere vinovată. Cei talentați vor fi sobri astăzi, dar și ei se vor bucura însă în intimitatea lor pentru ceea ce dețin și vor profita de momentul acesta pentru a da confortului de a deține un talent un contur mai clar. Ceilalți, exceptând momentul din mijlocul zilei, când această stare de bine trece printr-o discontinuitate, vor fi bucuroși de tot ceea ce îi încântă, îi laudă sau îi hrănește bine.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu-i judeca pe ceilalți după propriile etaloane. Întâi să ascultăm, apoi să așezăm mesajele sau informațiile care ne sunt oferite în ordinea corectă și după aceea să vedem dacă lipsește ceva, dacă am fost demni să aflăm tot adevărul pentru a ajunge la o concluzie înțeleaptă.

p>

Reveniri spectaculoase. Comportamentul independent al celui activ și vulnerabil devine un exemplu pentru cei care au fost pasivi și foarte siguri pe ei. Atitudinile bune sunt și cele ușor de controlat. Ne gândim că boala este o lecție. Forma nu ne spune totul despre conținut. Atenție la neatenție!

În mijlocul acestei zile Soarele va părăsi zodia Pești și va intra pe zodia Berbec, marcând echinocțiul de primăvară. Dimineață, înaintea acestui eveniment astral, Luna va trece prin Capul Dragonului inițiind un nou ciclu draconitic. Astăzi avem multe semne de întrebare care ar trebui să reprezinte un fel de revenire spectaculoasă, de întoarcerea la luciditatea pe care o aveam cândva. Din nefericire, lucrul acesta nu se întâmplă acum. Va fi nevoie să se încheie această săptămână, să lăsăm aceste energii să ne înghită durerea, nemulțumirile sau tristețea pentru a rămâne cu acea nostalgie bună, nu cu latura sa întunecată, cea care este denumită în popor “frica din sân“. Libertatea pe care încercăm să o punem în aplicare de astăzi, în special din a doua parte a zilei țintește ceva care a făcut parte până acum din defecte, dintr-o energie rea adică lenea, ranchiuna, pasiunile care duc la conflicte sau antipatii, lipsa de motivație. Este adevărat că începând din mijlocul acestei zile vom avea mai mult curaj, vom dezvolta un comportament independent care este bun, dar activitatea acestei zile ne face vulnerabili, la fel cum vom fi și în prima parte a zilei următoare. După ce și Venus va trece pe zodia Berbec, în a doua parte a zilei următoare, vom înțelege care este doza curajului, care sunt direcțiile spre care să ne îndreptăm și ce selecție să mai facem. Până atunci este nevoie de puțină prudență și de mai multă atenție acordată emoțiilor. Cu cât avem o atitudine mai bună cu atât situația care este atrasă de această emoție va fi mai ușor de înțeles și de controlat.
Pentru că această zi este dificilă, primim un avertisment din partea contextului astral care ne spune că, spre seară, vom fi puțin cam risipitori. Energia crescândă care ne vine din zodia Berbec nu găsește toate canalele potrivite pentru a se exprima, dar intensitatea ei nu scade. Așadar, avem nevoie ca pe echinocțiul de primăvară să fim atenți la neatenție pentru că intensitatea nu duce mai departe bucuria zilei anterioare, pentru că acum Soarele este într-o altă zodie decât ieri și ne face să ne risipim foarte mult. În cazul acesta, seara ne va găsi fără energie, prea obosiți, dar cu multă nevoie de consum.
Prin urmare, 20 martie ne aduce în fața unor momente interesante când binele și răul par să se așeze în fața noastră la dimensiuni egale. Gusturile plăcute par la fel de intense precum cele neplăcute, iar oamenii buni, până și numeric, sunt la fel precum cei răi. Cu toate acestea, nu vorbim acum despre egalitate, ci vorbim despre o ușoară redresare, despre creșterea unei puteri personale doar într-o singură direcție, doar pe un singur tronson ceea ce ne lasă nouă impresia acestui echilibru. El este o iluzie și avem nevoie să nu uităm lucrul acesta. Multe din evenimentele pe care le vom parcurge astăzi vor fi coordonate doar după conținut, dar noi, pentru că studiem astrologia, nu suntem simpli consumatori ai unor previziuni astrologice, nu ne vom lăsa păcăliți de așa ceva. Astfel, cei care acordă acestei laturi a vieții o importanță mai mare nu vor fi obosiți spre seară, ci motivați să mai facă ceva, să mai adauge ceva la evenimentele zilei pentru a face ca acest episod al zilei de 20 martie să fie mai bogat. Însă nici cei care vor greși nu trebuie acuzați. Tristețea acestei zile arată că acești oameni au dureri pe care nu avut curajul să le împărtășească și care sunt foarte adânci.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne întoarce la obiceiurile mai vechi, ci doar de a face o călătorie cu mintea sau cu sentimentul (dacă tot suntem într-o săptămână a nostalgiilor) către acele zone pentru a le vedea dintr-o altă perspectivă. Întotdeauna o situație de genul acesta ne face mai curajoși, mai buni și mai înțelepți.

Aventuri pe care vrem să le ducem dincolo de risc. Subiectivitatea tatonează pericole ciudate. Interes prea mare pentru bunuri materiale sau pentru bani și prea mic pentru ceea ce echilibrează. Putem ieși din rutină. Apare o problemă de corupție, de comunitate, de lux sau desfrâu. Excesele ne pun în dificultate capacitatea de a ne adapta la noile condiții. Puterile adevărate se activează acolo unde cel puțin doi oameni gândesc și simt la fel.

În ultima zi a acestei săptămâni primim confirmări că suntem pe drumul cel bun, dar pentru ca această percepție să fie clar definită va trebui să așteptăm după-amiaza acestei zile. Având în vedere că ziua anterioară ne-am lansat anumite provocări pe care unele persoane să nu le fi respectat, ar trebui să ne așteptăm ca și prima parte a acestei zile de față să fie încărcată de aceeași nevoie de mai mult ce să nu poată fi susținută de energia de acum. Din fericire, energie avem acum, pentru că Luna se află în continuare în zodia Gemeni și găsim în activități mici, în bucurii simple, unele dintre ele chiar copilărești, tot ceea ce ne trebuie. Important este să ținem cont că și astăzi avem nevoie de măsură pentru a nu cădea în acea latură negativă a nostalgiei. Excesele pe care nu le-am putut controla ieri se întorc împotriva noastră, ne opresc din a ne adapta și ne tulbură.
Din fericire, trecerea planetei Venus pe zodia Berbec este un semn de bucurie. Nu este una dintre cele mai bune poziții, însă vom aprecia bucuria de acum doar în comparație cu ceea ce s-a întâmplat în prima parte a acestei zile și în seara zilei anterioare când Venus s-a aflat pe finalul tranzitului său prin zodia Pești. În rest, tranzitul lui Venus prin zodia Pești este mult mai bun ca sensibilitate și profunzime decât cel pe care și îl începe acum în Berbec. Comparația se referă doar la finalul tranzitului lui Venus prin Pești versus explozia de entuziasm și de stângăcie ce vin din trecerea sa prin zodia Berbec în a doua parte a acestei zile. Astfel, înțelegem acum de ce a fost atât de important să avem măsură de-a lungul acestei săptămâni, de ce anumite dureri au fost consumate, arse, transformate în altceva, poate chiar vindecate complet prin împărtășire sau prin channeling. Nu vorbim despre rezultate minunate obținute prin cultivarea unor calități pe care le-am abordat de-a lungul săptămânii, cum sunt: bunătatea, iertarea, modestia. Vorbim doar despre accesul la un înțeles nou, cel care ne ajută să fim puternici în acțiune, dar și puternici în măsură.
Prin urmare, vorbim în ultima zi a acestei săptămâni despre o schimbare care se concretizează printr-o informație clară, printr-un răspuns frumos care ne ajută să ieșim din acea rutină spre care ne-am întors de-a lungul acestei săptămâni de prea multe ori. Ceea ce aflăm despre oameni ne face să ne simțim mai siguri pe noi și mai liniștiți pentru că elementele compromițătoare sunt doar picanterii, nu probleme care cer o nouă abordare sau noi resurse pentru a fi rezolvate. Este adevărat, unele lucruri se vor schimba de acum încolo puțin cam repede, adică se mărește puțin viteza de lucru, nu mai cosmetizăm și, uneori, nu vom mai avea răbdare, dar sunt și beneficii pentru că împreună cu viteza de lucru se mărește și eficiența vindecării. Această săptămână se încheie frumos cu mai puține dureri, cu mai puține dezamăgiri, cu mai multă lumină în suflet și, pentru cei care au fost harnici, cu mai mulți prieteni.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu judeca totul după intensitatea celui mai puternic simț sau după argumentul celui mai puternic element sufletesc sau mental folosit de-a lungul acestei săptămâni. Dacă am crescut în celelalte zile, să permitem și acestei zile să ne ofere propriul său model de creștere și dezvoltare.

2 thoughts on “15 – 21 martie 2021

  1. Lili spune:

    Buna seara, te rog mult sa imi spui ce aduce uranus in tranzit pentru aceasta data de nastere:12-04-1994,ora 2,30, multumesc din suflet, cu respect, noapte buna.

    1. Persoana aceasta s-a născut cu ghinionul teribil de a nu primi pe cât oferă și cu pedeapsa de a fi constrânsă cumva să cumpere dragostea. Fiecare efort care este încununat de succes deschide o altă încercare. Fiecare bucurie are la capătul ei un om care trădează. Vorbim, așadar, despre o existență de sacrificiu care este marcată de crize în relații. În absența acestor crize, care îi consumă o mare parte din energie, totul este absolut minunat, atât fizic, dar și emoțional și intelectual. Un Chiron retrograd pe casa 7, agresat de un Saturn din Pești, ne spune că de aici vin toate. Existență de sacrificiu. Tensiuni pe educație, deplasări, fugă de realitate, incapacitatea de a fi înțeles și acceptat.
      Pe acest fond Uranus în tranzit aduce încadrarea într-un context obscur care explorează anumite nevoi sau plăceri ce altădată alimentau frustrarea lui “nu am”. Acestei persoane îi lipsește acum curajul de a se rupe de plăcerea de a accepta mici avantaje. Dacă reușește să se rupă de micile avantaje, va vedea că este într-o perioadă de acumulări. Se va ocupa cu selectarea grâului de neghina și nu va mai avea timp de cazinouri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.