28 septembrie – 4 octombrie 2020

28 septembrie – 4 octombrie 2020 este săptămâna descoperirii unor puteri ascunse pentru a învăța mai multe despre sine, nu pentru demonstrație de forță, și a evidențierii petecului care lipsește pentru a face obiectele mari inutile. Așa după cum se poate constata, cea mai mare greșeală pe care am putea să o facem în această săptămână este cea de a căuta să avem dreptate în ceva, să ne impunem sau să reducem puterea de expresie a cuiva pe motiv că asta urmărește. În realitate, lucrurile frumoase care se întâmplă în această săptămână sunt lipsite de acest impuls de a demonstra, de a căuta avantajul într-o anumită direcție, de a fi mai bun decât celălalt susținut de o anumită condiție socială. Tot ce ține de acest factor al puterii este orientat greșit. Atunci când nu faci demonstrația pe care o cere grupul de apartenență sau pe care o cere un partener de dialog înțelegi care este rolul tău, înțelegi dacă este necesar acum să te evidențiezi sau nu. Practic, privind totul în mod sintetic, despre asta este vorba în această săptămână.
Săptămâna se evidențiază la capitolul evenimente astrale prin faptul că planetele Saturn și Pluton își revine la mersul direct după o lungă retrogradare, cea care este activă din primăvară, iar planeta Venus își încheie tranzitul sau prin zodia Leu. În această săptămână se împlinește și Luna plină, în aceeași zi cu trecerea lui Venus pe zodia Fecioară, ceea ce face ca momentul de față să fie unul care accentuează această notă a lecțiilor pe care le învățăm pentru că suntem atenți și disciplinați sau pe care nu le învățăm acum pentru că nu am fost niciodată interesați de așa ceva. Pentru că există multe impulsuri, multe nevoi care trebuie satisfăcute, această săptămână ne atrage atenția asupra a ceea ce putem face și vrem cu orice preț. Puterile nu sunt ascunse pentru a nu fi puse la dispoziția celorlalți, ci pentru că nu au mai fost utilizate de aproape cinci luni. Acum suntem tentați să ne întoarcem la atitudini pe care le aveam în primăvară, dar nu este indicat!
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a fi atenți și vigilenți cu lucrurile trecătoare. Ele nu sunt trecătoare pentru că nu au importanță, ci pentru că atât le este timpul. Și noi, într-o altă raportare, suntem trecători. A grăbi lucrurile este o greșeală, la fel cum este cu a încerca să modifici durata de existență a acestui element efemer. Ceea ce este grăbit va fi văzut în această săptămână ca un mare semn de slăbiciune. Acolo unde nu respectăm timpul, acolo unde nu respectăm acel rit specific nu vom avea respect nici față de rezultatul final.

Aventurile sunt reconfigurate. Excesele sunt pedepsite. Pășim pe un nou tărâm. Avem mai multă încredere, dar temerile nu se sting. Se intenționează ridicarea standardului de viață. Poveștile frumoase ne sunt mai accesibile. Severitate care trece dincolo de accidente traumatizante. Tăria de caracter este răsplătită.

Prima zi a săptămânii ne pune în dificultate, fiind, de altfel, sub semnul unor aventuri neobișnuite. Trecem acum prin niște încercări interesante ce ne lasă impresia că suntem pedepsiți pentru că nu am iubit suficient sau pentru că, pe baza unor observații subiective, i-am judecat pe cei pe care îi îndrăgim. Faptul că în acest interval Luna parcurge ultimul sector de tranzit prin zodia Vărsător nu reprezintă un avantaj pentru situațiile ample, pentru episoadele sociale, pentru demersurile ample, ci reprezintă doar un succes mic acolo unde, într-o relație de cuplu încordată, ca exemplu, au existat în săptămânile din urmă mici animozități. Momentul acesta ne aduce puțină de tărie de caracter, însă ne expune la o combinație nostalgică pentru care nu suntem încă pregătiți. Cei care sunt implicați într-o activitate esoterică, care lucrează cu energia sau care au avut până acum rezultate în acest domeniu vor reuși să se ridice deasupra acestor povești frumoase pentru a descoperi esența, adică să descopere de ce este nevoie să le parcurgă.
Un alt element important al acestei zile este cel al revoluțiilor făcute printr-o formă de severitate. În prima zi a acestei săptămâni descoperim acele puteri ascunse care ne ajută să învățăm mai multe despre sine, dar nu ne învață nimeni lucrul acesta ca la școală, ci avem nevoie să-l descoperim singuri. Dacă până acum am urmărit să ne ridicăm standardul de viață, faptele acestei zile vor fi orientate strict în această direcție. Altfel, ele vor fi simple gesturi care țin doar de satisfacție, de consolidarea stării de confort.
Prin urmare, momentul de față ne aduce bucuria de a ne ridica deasupra propriei condiții căutând să înțelegem lucrurile simple. Știm, așa cum am indicat și altădată, lucrurile simple sunt greu de obținut. Tocmai de aceea în prima parte a zilei vom fi agitați, iar spre seară chiar nostalgici. Din fericire pentru cei care aleg lucrurile frumoase și profunde, momentele acestea nu sunt lipsite de conținut. Ele ne ajută să trecem dincolo de anumite întâmplări nefericite sau chiar traumatizante care ne-au rămas în memorie ca niște accidente. Ceea ce ne va rămâne din esența acestei zile este o putere aparte, un gând concentrat, unul consistent care ne diferențiază de oamenii cu care, până acum, ne-am comparat. Prin ceea ce ni se întâmplă acum vedem că nu comparația ne scoate din complicații, ci înțelegere. Când înțelegerea funcționează foarte bine, înțelesurile pe care le obținem și pe care le împărtășim și celorlalți au consistență.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu fi risipitori. Tot ceea ce ne duce spre instabilitate, spre ceea ce ne tulbură sau ne agită, consumă.

Stresul se reduce. Revigorare. Suntem mai aproape de un succes important. Promisiunile mincinoase ne afectează în zona intimă. Iluziile se risipesc. Putem mai mult, dar nu vrem. Presiunile ne ajută s avem acces la informații noi. Sunt descoperite fapte greșite săvârșite în ultimele 5 luni. Puterea este sporită, dar vrem să o conservăm.

În dimineața acestei zile Saturn își va reveni la mersul direct după o lungă retrogradare. De pe 11 mai se află în această ipostază și ne pune la încercare responsabilitatea socială și viziunea pe care orice om responsabil ar trebui s-o aibă atunci când vrea să facă ceva cu viața sa. Zona intimă pe care o explorează trigonul Venus-Marte retrograd este acum supusă unor încercări stranii. Se caută o cale de comunicare, de înțelegere sau de revigorare pe un segment care în săptămânile din urmă a fost conflictuală. În cuvinte mai simple, cel mai bun lucru pe care am putea să-l facem astăzi este să nu fim conflictuali. Zona conflictuală devine destul de înșelătoare în această zi și pentru că se activează această dramă personală indicată de trigonul Venus-Marte, dar și pentru că spre sfârșitul zilei se definitivează opoziția Soare-Chiron. Totul ni se pare o dramă, ne simțim neînțeleși și căutăm argumente în faptele greșite pe care cei din jur le-au săvârșit în ultimele 5 luni.
29 septembrie este o zi care ne învață să fim disciplinați, atenți și să împărțim din calitățile pe care le avem sau din puterea ce ne-a fost dată. Altfel presiunile devin din ce în ce mai mari, iar rezultatul la care ajungem, abordând toate aceste încercări de conciliere sau de împăcare, nu va fi unul bun.
Prin urmare, ne aflăm acum în fața unui moment de atenție, de înțelepciune sau de revigorare. Calitățile pe care le descoperim acum sunt atât de valoroase, de importante și de subtile încât ne pot revigora în mare parte zona intimă, dar ne pot ajuta să ne înțelegem și mai bine cu noi înșine. Ceea ce este interacțiune intimă este ușor de scos din context, iar ceea ce este conflict interior poate fi încadrat corespunzător dacă ne menținem echilibrul, dacă suntem calmi, dacă primim din partea oamenilor care au ceva de oferit perla pe care ei nu au reușit să o vadă încă. Tipul inferior merge pe o formă de negare pentru că a cedat de curând unor presiuni. Momentul acesta ne ajută să ne facem o inventariere a greșelilor proprii pe care le-am făcut în ultimele cinci luni pentru a nu le mai repeta. Ceea ce nu repetăm din ceea ce înțelegem acum se transformă în calitate, iar aceste calități, cumulate, aduc o tărie de caracter ce va rezista mult în timp.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne minți. Cei care caută variantele cele mai simple și, în același timp, se mint, sunt oameni care nu au înțeles în ultimele cinci luni de ce li se întâmplă ceea ce li se întâmplă.

Pericolul nu a trecut. Se repeta o greșeală. Prin asocieri oamenii buni se pun mai ușor în valoare. Studiu. Atenția este motivată de o durere. Crizele de identitate se intensifică. Se speră într-o viață mai bună. Răbufnește o durere, dar ea nu este definitorie pentru moment. Sentimente confuze. Emanciparea este o soluție, însă totul este proiectat în viitor.

Ultima zi a lunii septembrie ne arată că unele situații tensionate sau conflictuale nu au trecut încă. Din fericire pentru caracterele puternice, momentul acesta este unul de consolare. Suntem mai atenți la crizele de personalitate și nu mai dorim să răbufnim atât de ușor, nu mai considerăm că emanciparea se face în forță. Aceste lucruri complicate pe care le traversăm acum ne vorbesc despre noi înșine, așa cum ne spune și deviza generală a săptămânii, așa cum vom vedea cu fiecare ecuație astrală a zilelor acestui interval. Unii vor considera că emanciparea poate fi realizată oricum, dar ultima zi a lunii septembrie este, prin definiție, o zi a durerilor care nu au fost depășite din care fiecare va învăța ceva important pentru el. Careul pe care Luna îl realizează la Axa Dragonului vine să aducă o picătură de tristețe acolo unde nu ar fi nevoie de așa ceva. Unii devin triști deși situațiile pe care le parcurg sunt încurajatoare sau sunt stimulați să demonstreze ori să explice sau să prezinte un mesaj personal auditoriului potrivit deși nu au fost pregătiți pentru asta acum. Pentru că lipsește o piesă mică, poate chiar insignifiantă, cea care este încărcată de tristețe ni se va părea că tot tabloul social pe care îl parcurgem acum nu are sens, că mesajele pe care le primim nu sunt așa cum ne-am așteptat sau nu sunt ceea ce avem nevoie. Din această cauză, momentul de față cere o concentrare pe măsură. Suntem invitați la responsabilitate, la atenție și la maturitate. Acele elemente minore care sunt acum supradimensionate și care aduc pe segmentul emoțional o tensiunea aparte nu durează. De mâine încolo ele se transformă în altceva. Acum avem nevoie să ne menținem echilibru și să privim atât de departe cât ne arată evenimentul social pe care îl parcurgem.
Prin urmare, ultima zi a lunii septembrie ne vorbește despre anumite conspirații pe care le-am exagerat, despre anumite nemulțumiri care s-au construit atunci când nu au fost respectate anumite drepturi și pe care acum le vedem disproporționat, chiar dacă situația socială pe care o parcurgem este alta. Ridicolul este ceea ce ni se pare mult mai evident decât o recunoaștere socială, o apreciere din partea unei persoane sau din partea unui grup deși, pe vremuri, lucrul acesta părea imposibil, o critică minoră ne strică întreaga stare și ni se pare că ni s-au înecat toate corăbiile. Dacă reușim să ne separăm de această notă dramatică, înțelegem că orice calcul pe care ni-l facem, orice element minor pe care îl integrăm într-o structură socială sau într-un discurs, într-o interacțiune, orice conexiune pe care reușim acum să o facem, deși am încercat și altă dată și nu s-a putut, nu fac decât să ne depărteze de dramele personale, ceea ce reprezintă un mare avantaj.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu răbufni. Ceea ce ne nemulțumește nu are acum însemnătatea pe care le-o acordăm. De mâine încolo, pe acestea, le vom vedea mult mai clar. De mâine ne vom întâlni cu alte situații neclare, dar acestea nu vor mai fi învăluite în mister.

Este refuzată apropierea de noile valori. Mare desfășurare de forțe. Cine are ceva de demonstrat o va face la scenă deschisă. Aflăm multe despre oamenii cu care nu ne-am văzut de mult timp. Sinceritate brutală. Intensitatea nu este și valoare. Este necesar să abordăm calea de mijloc pentru că sinceritatea ne duce mai aproape de cer, dar și mai departe de cei pe care îi iubim.

Deși ni se va părea o simplă zi agitată, prima zi a lunii octombrie va fi de fapt un moment foarte încordat care ne aduce în față anumite minciuni ce se vor confirma în ziua următoare din cauza Lunii pline. Momentul acesta ne aduce o desfășurare de forțe care nu au mai fost parcurse de ceva vreme. Unii vor lua totul în joacă, vor dori să se concentreze în a obține anumite câștiguri sau avantaje pe un proiect ambițios, iar alții vor cădea în latura negativă și vor trebui să răspundă pentru anumite prejudicii, cum ar fi furturi, înșelătorii sau alte fapte de această natură. Faptul că în noaptea de miercuri spre joi se definitivează trigonul lui Venus cu Luna neagră accentuează o formă de refuz. Acest refuz, atunci când se manifestă în perioada de odihnă, nu este bun pentru corp, nici pentru acele structuri care au nevoie de repaus. Astăzi suntem agitați pentru că ne lipsește odihna obținută în perioada de repaus. Chiar dacă unii dorm ușor, chiar dacă unii nu se resimt după o perioadă de stres, acea odihnă adâncă, profundă va lipsi acum. Nu este indicat nici folosirea elementelor ajutătoare care ar putea să inducă somnul. Relaxarea și detașarea de toate elementele apăsătoare care ne-au dat bătăi de cap în prima jumătate a zilei reprezintă cea mai bună soluție. Aceasta este calea de mijloc pe care suntem invitați să o abordăm.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne arată că lucrurile simple se întâmplă pentru că ni le dorim așa. Bucuriile, de asemenea, vin spre noi pentru că sunt construite în afara unor direcții periculoase. Ceea ce a fost protejat și nu a mers către acuzații gratuite, către fățărnicie sau către alte elemente de această factură poate fi prezentat acum la scenă deschisă. Acum înțelegem mult mai ușor pericolele trecutului, dar ne este foarte dificil să înțelegem care sunt pericolele prezentului la care ne expunem. Situațiile pe care le parcurgem când Venus își va încheia tranzitul sau prin zodia Leu sunt marcate de drame emoționale, iar extremele țin de mania persecuției. În momentul acesta suntem concentrați pe drepturile care ne sunt încălcate sau care n-au fost încălcate în ultimele 5 luni. Dacă suntem înțelepți, dacă mergem pe o cale a cultivării valorilor morale și a promovării spiritualității atunci vom înțelege că avantajele de moment sunt trecătoare și că sinceritatea brutală nu ne ajută cu nimic.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu face astăzi nicio demonstrație. Ceea ce încercăm să demonstrăm ne duce către niște orgolii. Orgoliile sunt acum generatoare de conflicte.

Cinstea este pusă la îndoială. Nu primim nimic din ceea ce cerem. Criza valorile personale capătă o dimensiunea aparte. Solicităm ajutor de la cele mai nepotrivite persoane. Crizele de identitate sunt confundate cu spiritul critic. Puterea justifică multe din derapaje.

În noaptea de joi spre vineri Luna va trece prin opoziția cu Soarele și va avea de împlinit faza de Lună plină. Pentru că până spre seară Luna se va afla în faza de aplicație a careului cu Jupiter putem spune că momentul acesta este unul neplăcut, unul care face trimitere la modele de educație pe care ni le-am însușit și pe care ar fi indicat acum să le oferim celorlalți, să le afișăm sau să le prezentăm ca modele de bune practici. Acolo unde nu există educație vom găsi crize de identitate care vor fi confundate cu spiritul critic și vor face ca tensiunea în anumite grupuri să atingă o intensitate alarmantă. Pentru faptul că în această zi Luna va parcurge ultimul sector al zodiei Leu momentul de față poate deveni unul neplăcut care îi face pe oameni să se gândească la ceea ce le lipsește, la ceea ce îi întristează sau îi enervează. Cu alte cuvinte, momentul de față este un preambul al situațiilor care vor fi parcurse în următoarele două zile ale săptămânii, care nu sunt atât de plăcute pe cât ne-am gândit la începutul săptămânii că ar fi. Astăzi se schimbă ceva, apare un mesaj, o informație sau ne deranjează atitudinea cuiva atât de mult încât să rămânem marcați. Dacă Luna plina de acum ne face mai responsabil și mai atenți cu sănătatea proprie, trecerea lui Venus pe zodia Fecioară îi face pe oameni critici sau indiferenți la crizele celorlalți. Insensibilitatea care ne cuprinde începând cu seara acestei zile este una destul de neplăcută care va fi vizibilă în următoarele săptămâni ca un fel de pedeapsă pe care dorim să o aplicăm celorlalți. Îi criticăm pentru că îi considerăm vinovați și chiar ne va face plăcere să facem lucrul acesta. Mai există o categorie de oameni care apelează la o formă de indiferență și prin aceasta aleg să îi pedepsească pe ceilalți. A nu fi atunci când trebuie acolo unde trebuie este, de asemenea, o formă de pedeapsă pentru cei pe care nu au curajul confruntărilor directe.
Prin urmare, 2 octombrie este ziua care ne pune în fața unor îndoieli intense pe care nu le vedem atât de periculoase, nu pentru că sunt anumite presiuni sociale, ci pentru că suntem conștienți de faptul că ne lipsește ceea ce este mai important. Cei care vor să simplifice lucrurile vor încerca să ia totul ca pe un joc, să reducă acele crize de identitate sau să le ascundă. Ei vor să-și minimalizeze derapajele și să facă în așa fel încât crizele lor de identitate sau spiritul critic pe care îl arată acum să pară semnul lor de evoluție. Ziua aduce momente dureroase prin ceea ce ne lipsește tocmai pentru că Soarele se află deja pe zodia Balanță și învățăm lecția golului. Ceea ce lipsește ne motivează să facem mai mult, să devenim mai buni, mai potriviți sau mai interesați de acea formă de progres care nu are întotdeauna nevoie de confirmare sau de feedback. Astăzi pozăm în oameni care sunt buni pentru că visează, dar, în realitate, astăzi suntem buni pentru că ne abținem din a critica, a ne justifica anumite drame sau a fi penibili. Tocmai de aceea 2 octombrie este una dintre cele mai ciudate zile ale acestei săptămâni.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a căuta simplitatea fără a pierde din vedere atenția pe care ceilalți o au asupra simplității noastre Ceea ce facem simplu și se vede face parte din progres.

Soluțiile inventive nu sunt de durată, dar sunt plăcute. Excesele duc la inhibiții. Patimile sunt combătute pentru că aplicăm soluții mai vechi. Mesajele bune pot fi transmise ușor. Revoltele mici duc la revoluții mari. Caracterele fine pot demara acțiuni sociale care să producă schimbări importante.

Luna parcurge în această zi ultimul sector de tranzit prin zodia Berbec. Asta înseamnă că suntem supuși la anumite provocări legate de excese sau suntem expuși unor patimi pe care vom fi interesați să le transmitem celorlalți prin mesaje ciudate. Din această cauză 3 octombrie devine o zi care face apel la educație pentru a ne cizela anumite caractere, pentru a fi mai fini sau a alege acele acțiuni frumoase care produc schimbări importante, nu doar schimbări de moment. Astăzi vom încerca să valorificăm ceva din ceea ce știm, din ceea ce ne promovează sau din ceea ce ne ajută să vedem dincolo de anumite obstacole. În egală măsură, momentul acesta este unul de putere care ne arată intensitatea acțiunilor proprii, a consecințelor, dar și gradul de înțelegere. Astăzi înțelegem calitatea de a acționa dacă avem resursele necesare pentru a merge mai departe. Momentul de față ne vorbește despre anumite schimbări, dar nu ne spune nimic despre ele. Spre seară, ne încearcă o ușoară timiditate, însă aceasta nu este o problemă. Așa cum bunătatea nu este o slăbiciune, nici timiditatea nu este un semn rău. Valențele sociale cu care vom lucra în această zi și care sunt legate chiar de această sensibilitate care ne ajută să renunțăm la excese sau la inhibiții, lucrează astăzi cu aceste mesaje care opresc revoltele mici să se transforme în revolte mari. Dimineața acestei zile ne aduce un episod de inhibiție, de teamă sau de reducere a puterii personale la o cota minimă. Nu trebuie decât să ne relaxăm, să ne liniștim, să ne odihnim pentru că seara zilei vine cu o energie nouă.
Prin urmare, 3 octombrie ne arată că lucrurile exagerate nu sunt foarte bune sau nu sunt constructive. Inhibițiile momentului ne reduc puterea de a reacționa și ne îndeamnă să ne revoltăm foarte ușor. Revolta nu este soluția momentului și tocmai de aceea nu este indicat să o abordăm. Cei care s-au chinuit până acum pentru a încerca să convingă, vor urmări astăzi să demonstreze că au un caracter fin și că toată această acțiune pe care au cultivat-o în prima parte a acestei săptămâni sau a săptămânii anterioare face parte dintr-un proces evolutiv. În realitate, totul este un fel de revoltă și tocmai pentru că nu există o prospețime, nu există momente concrete sau anumite savori care să fie invocate pentru a confirma acțiunile de acum rezultatul poate fi pus la îndoială. Cel mai frumos moment al zilei este cel care se consumă spre seară. Dacă el nu este aproape de liniște atunci binele predispus de această zi nu este pentru toată lumea.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a gândi că episodul de acum nu trebuie judecat nici după revoltele mici, dar nici după cele mari. Ceea ce este corect ajunge la interlocutor fără pic de revoltă.

Obsesia perfecțiuni ne complica interacțiunile sociale. Apelăm la un resort. Prea multă îndrăzneală. Ceea ce ridicăm rămâne într-o zonă bună. Sacrificiile sunt făcute pentru a descoperi puterile bune. Scurtăm calea către un bine major. Schimbările pe care ni le dorim încep să-și arate primele frunzulițe. Patimile nu ne mai sperie așa tare. Severitate.

În această zi Pluton își încheie deplasarea retrogradă pe care o are încă din primăvara acestui an. Modelele de bune practici pe care am încercat să le dezvoltăm, fie într-un grup restrâns, fie într-un grup extins, vor căpăta, din după-amiaza acestei zile, însemnătăți aparte. Pentru unii acestea vor deveni obsesii care vor trebui corectate în anul următor, iar pentru alții modele corecte care nu ar trebui schimbate. Ziua este marcată, cel puțin în prima parte a sa, de tensiuni mici, imediate, de gânduri incomplete sau de anumite idei care au nevoie de multă îndrăzneală pentru a putea fi puse în aplicare sau de multă inițiativă și de mult sacrificiu pentru a duce mai departe demersuri care-i implică și pe ceilalți. Ultima zi a acestei săptămâni este una de valorificare când înțelegem că anumite situații pot fi schimbate de la sine pentru că lucrurile sunt deja schimbate, pentru că realitatea grupului de apartenență, dar și realitatea socială sunt deja altfel orientate, sunt deja așezate pe alte baze. Mulți s-au gândit că ultima zi a acestei săptămâni ar trebui să fie una de aventură, însă lucrul acesta nu mai poate fi confirmat. Momentul ne aduce o obsesia perfecțiunii atunci când vine vorba de interacțiune socială, de schimb de experiență. Ni se pare că avem mai multe de spus și că, în plus, este și momentul potrivit să facem lucrul acesta.
Prin urmare, momentul acesta ne vorbește despre lucruri foarte mari pe care încercăm să le facem deși nu avem resursele necesare, nu avem puterile necesare, avem doar ambiție. Momentul ne arată că sunt anumite patimi care trebuie corectate și că dacă nu ne ocupăm acum de ele mai târziu va fi mult mai greu. Ceea ce gândim acum are nevoie de o formă de acceptare din partea grupului mare din care s-a desprins. Dacă acest grup mare nu mai există atunci nu mai putem vorbi despre repararea unor deficiențe, ci despre încadrarea într-un alt context, despre administrarea unui alt fond, despre o schimbare a modului de acțiune. Chiar dacă Pluton își revine la mersul direct după luni de retrogradare, episodul acesta nu este unul dramatic. Nu ne întoarcem la o formă de severitate pe care am refuzat-o în toată această perioadă și care ne-a încântat prin anularea acelor restricții, ci la un mod de a înțelege mai bine problemele personale, patimile sau severitatea pe care acum nu este indicat să le ducem mai departe.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu fi superficial cu rezultatele pe care le obținem acum. Oamenii liberi înțeleg foarte bine că sacrificiile au propria măsură.

5 thoughts on “28 septembrie – 4 octombrie 2020

 1. Elena spune:

  Ma bucur ca v-am descoperit!

 2. Mioara spune:

  Gheorghita esti cam incâlcit in recomandari….dar transpare ideea ca nu trebuie sa ne bucuram prea mult de rezultatele alegerilor. Gheorghita, stii cum este acest eveniment din 27 sept.2020? O bucata mare din comunismul lui Iliescu s-a rupt definitiv, omule ! NU mai merge cu propozitii mestesugite…

  1. Dacă ai impresia că mesajele mele sunt politice înseamnă că citeşti degeaba ceea ce scriu pentru că, probabil, nu prea ai trecut pe la şcoală. Nu eşti singura. Deschide televizorul şi hrăneşte-te de acolo. Dar cred că deja o faci, mioriţă laie, laie bucălaie! Dacă ai trăi într-o ţară de oameni proşti ai fi un brand, dar aşa, nu eşti decât o flaşnetă, ca multe altele, de altfel! Ce dramă pe voi: să vi se permită să urlaţi şi tot ceea ce spuneţi să fie doar un zgomot, doar o gălăgie!
   Politică fă în altă parte, nu aici!

 3. Adriana spune:

  Iti multumesc Gheorghita pentru combinatia perfecta intre mesajul scris si cel audio vizual, care intregeste si clarifica ceea ce exprimi in cuvinte. Versurile si muzica lui Cher mi-au confirmat ca am inteles corect mesajul zilei de azi. Si cum spui, ,,intelegerea ne scoate din complicatii”. Multumesc!

  1. Cu drag!
   Piesa indicată de tine a fost aleasa în special pentru pentru unele versuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.