23 – 29 noiembrie 2009

Luni, 23 noiembrie
Nu este pentru prima data cand influxurile astrale predispun la iluzii, convingeri eronate lansate ca adevaruri universale. Azi, insa, aceasta pacaleala va sugera inceputul unei noi serii de confruntari, in care “tinerii” opozanti sa-si lase tulburate sentimentele si ideile.
Sextilul Lunii cu Mercur, construit in separatia conjunctie Luna-Lilith, va da Lunii din Varsator putere de exprimare, cuvantul cel mai bun pentru a se exprima, abilitati oratorice, inspiratie. Din nefericire pentru cei care isi pun in trasaturile zilei de 23 noiembrie multe sperante, aspectul maxim al sextilului Luna-Mercur se va implini la 3:19, ceea ce aduce primei parti a zilei un parfum de vechi, banal, trist. Cei care, constatand cele ce se produc in prima jumatate a zilei, se lasa pacaliti de aceasta aparenta vor avea o zi deosebit de grea cu surprize neplacute, esecuri, ghinioane.
Vibratia conjunctiei Luna-Lilith, ce s-a implinit duminica seara, are mari repercursiuni asupra acestei zile, pentru ca aduce presupusa intelegere data de sextilul Luna-Mercur prea aproape de linia de sosire, dar in mposibilitatea de a face un ultim efort pentru a dobora recordul. Efortul este elementul ce se va regasi in toate actiunile noastre si el va fi argumentat de-a lungul zilei prin teama de esec (opozitie Luna-Marte), minciuni, lene (careu Luna-Venus), dar si aspiratii sociale inalte (conjunctie Luna-Jupiter).
Alaturarea Lunii planetelor din Varsator ce primesc o opozitie puternica din partea lui Marte din Leu, aduce un interesant conflict de interese ce se va sprijini pe efortul de a construi o noua strategie de atac, o noua relatie. Opozitia lui Marte din Leu la planetele din Varsator este insa semn de despartire de ideal, scop, chiar despartire la modul concret, ce nu va putea fi reparata niciodata.
Mercur, in calitate de planeta mediatoare opozitie Luna-Marte, va aplana conflictele explozive, aducand aceeasi finalitate, dar intr-un mod diplomat, cald, placut.
Prin urmare, prima zi a saptamanii va fi sub semnul efortului. Indiferent ca este vorba de efortul de a vorbi, manca, dormi sau ca este vorba despre efortul impus de o munca fizica grea, apasarea oboselii va fi pusa pe seama lipsei de intelegere, a lipsei de comunicare, a imposibilitatii de a construi un canal de intelegere intre scop si mijloc, intre disponibilitate si ambitie, intre finalitate si efort. Efortul perceput ca o epuizare dupa o perioada grea va cere odihna suplimentara, iar combaterea ei prin substante care stimuleaza va duce le leziuni interne, disfunctii ale unor organe care sub presiunea indicata pot ceda. Unii nu vor intelege ca distractia implica tot un efort, insa transpus altfel sau perceput altfel. Trecand prin Varsator, Luna va aduce detasarea de sentimente sau de conventional, ceea ce poate incuraja spre a face un ultim efort pe motiv ca oboseala poate fi combatura, iar semnalele organismului pot fi ignorate asa cum am facut pana acum. Efortul in mijlocul zilei, cand Luna se opune lui Marte (12:38), cu o toleranta de cateva ore inainte si dupa acest moment, poate fi fatal. Cu un Soare in Sagetator, stradania peste limita a oricarei planete (sentiment=Luna, comunicare=Mercur, miscare=Marte etc.) va face apel la energia de baza, adica la depozitele energetice ale ficatului, rascolind de acolo nu doar bunatatea, moralitatea si caldura, ci si mania, rigiditatea sau, in unele cazuri, fanatismul, labilitatea psihica.
Celor care isi implinesc azi o revolutie solara sau lunara le recomand sa-si indrepte atentie in anul sau luna care urmeaza spre liniste, echilibru si revitalizare. Ambitia de a face fapte mari poate incununa succesul cu sacrificul final. Viata este insa prea pretioasa pentru a fi consumata in a implini, la un timp nepotrivit, din lipsa de cunoastere sau orgoliu, ceea ce este rezervat a se intampla mai tarziu. Trebuie sa avem rabdare si sa gasim bucuria in putin.

Marti, 24 noiembrie
La doar un minut de la inceputul acestei zile Venus va implini un careu cu Jupiter, iar pana dimineata Luna, pe ultimul segment al Varsatorului, va trece prin doua conjunctii succesive cu Chiron si respectiv Neptun. Aceste trei evenimente astrale ne vor indrepta atentia spre exterior, spre social, spre anturaj, prieteni sau dusmani si tot ceea ce nu va tine de viata privata sau de sentimentele si gandurile proprii devine brusc deosebit de interesant.
Acest procedeu de smulgere a atentiei si indreptarea ei spre exterior se face prin durere, esec, tristete, dezamagire. In 2 iulie 2009, cei doi benefici au trecut prin aceeasi experienta, insa atunci Venus era in domiciliu (Taur). Aflata intr-o pozitie opusa fata de ipostaza pe care o intruchipa atunci, Venus – adica sentimentul, pasiunea, senzatia, frumosul, adevarul – se afla acum intr-un usor regres. Fiind in exil (Scorpion), dar si in opozitie cu trasaturile din vara cand implinea cu Jupiter acelasi aspect, Venus va aduce o mare confuzie. Unora li se va parea ca se trezesc la realitate si se vor mira de usurinta cu care au tolerat greselile altora, altii se vor speria de cat de ampla este degradarea proceselor sociale.
Pe undeva faptele acestei zile, in prima sa jumatate, vor semana cu cele din 2 iulie, avand insa o mai mare greutate si cerand mai mult spirit practic, mai multa stabilitate, mai multa indurare si mai putina fantezie artistica.
Cand Venus (micul benefic) se afla in careu cu Jupiter (marele benefic) norocul va lipsi si echilibrul acido-bazic se rupe totul devenind caustic, arzator, fierbinte, distrugator. Implinirea acestui aspect, acum, cand Luna trece peste Chiron si Neptun din Varsator, nu lasa deloc la voia intamplarii esecul si disconfortul acestei zile. Asadar, esecul este de fapt o pedeapsa, o deposedare, o dreptate, iar acuzele adresate in mod direct si rapid vin pentru a regla niste conturi.
In a doua parte a zilei trecerea Lunii in Pesti, in separatia sextilului Soarelui cu Saturn, aduce din nou un elan visului, poeziei, sentimentelor superioare, sublimarii. In mintea fiecaruia cele doua parti ale zilei vor fi in competitie, chiar si daca ar fi sa se faca o banala comparatie. Daca esecul primei parti a zilei a durut, in a doua parte a zilei, vom cauta o preocupare care sa o combata in mod direct, de parca aceasta dihotomie trebuie obligatoriu sa capteze intregul spectru al preocuparilor sau emotiilor.
Sextilul Soarelui cu Saturn este insa un aspect bun, un antidot puternic si scump pe care il achizitionam si care salveaza ceea ce mai este bun in viata. El se poate materializa sub forma unui cuvant bun, al unui sfat, al unui gest generos sau al unui succes neasteptat pe care vom dori sa-l impartim cu altii.
Totusi nu trebuie sa neglijam prima parte a zilei si nu trebuie, de dragul linistii si increderii impusa vietii de sextilul Soare-Saturn, sa neglijam avertismentul destinului ce ne invadeaza viata cu aspectul stresant dintre Venus si Jupiter. Daca dimineata ne amintim de proverbul “La omul sarac, nici boii nu trag” spre seara, cel care se pastreaza in registrul echilibrului si al armoniei isi va aminti de proverbul “omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta
Prin urmare, 24 noiembrie ne va priva de noroc, dar ne va imbogati cu maturitate. Experientele vor fi intense si variate si ele vor acoperi un spectru larg al evenimenelor, inclusiv pe cel temporar. Se va face o subtila comparatie cu inceputul lunii iulie, cand cei doi benefici s-au aflat in acelasi unghi, dar va putea fi constat si caracterul dur, dificil de digerat, intransigent si rece pe care cele doua planete il au acum.
Observand interferenta vibratiilor pozitive cu cele negative, a amplitudinii pe care o pot luat cele doua cuadraturi (Venus-Jupiter si Luna-Soare) cu care se incepe si se finalizeaza ziua, mi-am amintit pilda:
Intrebare: ce este mai dulce decat dulcele?
Raspuns: ultima picatura de amar!”

Miercuri, 25 noiembrie
Cuadratura lui Venus cu Chiron este singurul aspect pe care il gasim astazi implinit la grad perfect. Luna se afla inca in Pesti si isi pregateste, spre seara, cuadratura cu Mercur pe care o va implini in urmatoarea zi, la putin timp dupa miezul noptii.
Unghiul de 90 de grade intre Venus in exil si Chiron intr-un semn vioi, puternic ce-l incurajeaza la gesturi necugetate, ceea ce nu-i este lui specific, aduce un raport intre retinere si indrazneala, intre introspectie motivata de teama de a actiona si impusul de a spune ceea ce nu sta in caracter.
Relatia este exploziva si fiind vorba de o cuadratura si deci de o pozitie dificila a lui Venus, sentimentele sunt cele vizate. Indiferent ca suntem pusi la colt, ca se urmareste sau ca urmarim din spatele evenimentelor cum o anumita intamplare, ce ne-a starnit curiozitatea, se deruleaza, ca impulsionam cu o vorba sau un gest producerea acestui eveniment, totul se va situa sub apanajul unei indiscretii speciale si, de asemenea, sub influenta unui semn de intrebare.
Acest aspect va fi vizibil mai mult la nivel interior. Acolo se va duce lupta si acolo se va cuibari multumirea alaturi de nemultumire. Venus in Scorpion atunci cand are o confruntare cu un intelept liber si deschis la minte, asa cum este Chiron din Varsator, va dori sa spuna multe, sa-si etaleze frustrarile, neimplinirile sub forma unei critici elaborate, savante, puternice, insa, pe parcursul zilei, ea va realiza ca are in Chiron un ecou intelept si puternic, nu un opozant.
Prin urmare, ziua este un test de maturitate si, deopotriva, unul de intelegere, de constientizare, de autocunoastere. Intamplarile pe care influxurile astrale ni le infatiseaza azi vor avea valente eminamente emotionale, dar atunci cand se va dori sa se vorbeasca despre asta, cand evenimentul cere o noua etapa, finalizare sau diseminare, interactiunile vor duce la intelegere, autocunoastere, perfectionare. 25 noiembrie este ziua in care durerile care sunt tratate trec, sentimentele apasatoare care sunt discutate se preschimba, iar puterea revine intr-un mod magic. Totul se schimba atunci cand durerea este scoasa din minte, suflet sau inima si pusa, cu curaj, pe masa discutiilor. Azi se merge la psihoterapeut, iar rezultatul este bun.

Joi, 26 noiembrie
Trigonul si sextilul pe care Venus le va face de-a lungul acestei zile cu Uranus si respectiv Capul Dragonului aduce un moment de destin rar si inefabil. Pentru ca Nodul Sud al Lunii (Coada Dragonului) va face doua trigoane cu Venus si  Uranus, aspectul devine un zmeu atipic, dar important prin implicatia Nodurile Lunare.
Pentru ca primul aspect dintre cele doua pe care le face Venus este un trigon si abia spre seara Venus va implini sextilul cu NN la grad perfect, este de la sine inteles ca acest moment inedit de destin nu poate fi decat sansa, salvarea, norocul si succesul pe care il asteptam de mult timp. In afara cuadraturii pe care Luna o va implini cu Mercur la putin timp de la miezul noptii, toate celelalte aspecte care se implinesc azi sunt armonioase si benefice.
Daca este sa privim aceasta influenta astrala la nivelul vietii personale, atunci gandul, evaluarea evenimentelor, alegerile pe muchie de cutit pe care le facem acum sunt incarcate de un important element pozitiv ceea ce ne poate aduce in viata un noroc de zile mari. Nici inspiratia nu este ocolita azi si nici echilibrul emotional nu ne paraseste. Gandul ca oamenii ne sunt dragi, ca a adresa un cuvant bun sau a-l primi de la un necunoscut este semn de bunavointa si veselie ne indulceste ceea ce ziua mai mentine din ceea ce s-a intamplat anterior.
Pe aceste fond, evenimentele sociale sunt incarcate de un elan special. Multe din faptele bune ale acestei zile vor fi aflate undeva spre sfarsitul iernii, cand Soarele va trece peste pozitia pe care o are acum Uranus (12-13 martie) si vor fi apreciate ca momente de eroism, daruire si succes. Daca in ceea ce priveste relatiile interumane valentele educatiei, cunoasterii devin sinonime culturii sau creativitatii, iar autoafirmarea este un pion principal al predispozitiilor din aceasta zi. In mod absolut indubitabil, 26 noiembrie poate deveni una dintre cele mai frumoase si puternice zile de peste an aducand prin puterea Lunii pe semn de apa si a Soarelui pe semn de foc, nu aburul dogoritor, ci caldura unei ape intr-un ceainic ce pastreaza in efervescenta sa vitutile terapeutice ale unei intentii, vointe, al unui efort facut de mult timp, a unei creatii.
Prin urmare, ziua aceasta este una plina de noroc si dispusa sa recompenseze efortul de peste an. Acum relatiile devin bune, echilibrate, corecte, efortul si disponibilitatea de asemenea, iar raspunsul pe care il primi din social, unul cum nu a mai fost de mult timp. Nu trebuie insa sa visam la durabilitatea acestui noroc. El este puternic, viu, prezent si generator de efecte benefice in cascada, dar in ziua urmatoare, la cateva ore de la miezul noptii, Venus se va afla in cuadratura cu octava sa superioara – Neptun – si ne va aduce aminte de leziunile pe care le-am aplicat prieteniilor sau prietenilor, din prea mult bine sau din neatentie.
Asadar, recomandarea este una de bun simt: atentie la neatentie!

Vineri, 27 noiembrie
Inainte de rasaritul Soarelui, Luna se hotaraste sa finalizeze turul zodiacului si sa inceapa altul trecand prin punctul zero grade Berbec, ce reprezinta pentru astrologi punctul echinoctiului de primavara. Analogia nu este deloc intamplatoare pentru ca, lasand in urma o conjunctie cu Junon, acum in mers directe prin Pesti, si infruntandu-i pe Pluton din Capricorn si pe Saturn din Balanta, Luna, in fereastra echinoctiului, devine un protector al Soarelui din ce in ce mai slabit aflat acum pe drumul sau spre solstitiul de iarna.
Careul in T (Luna-Pluton-Saturn) cu Pluton planeta focar aduce solutia in punctul opus pozitiei lui Pluton, adica la 2 grade Rac, exact in punctul pe care Luna l-a tranzitat pe 6 noiembrie cand a adus constinetizare, intelegere superioara, inteligenta comportamentala. Din nou se va face o legatura subtila intre valentele karmice ale Racului si Berbecului, intre puterea si disponibilitatea fata de efort a Racului si libertatea de expresie a Berbecului. Din nou vom cauta sa ne sublimam durerile si nemultumirile in independenta, din nou suntem tentati sa cautam momentul special al eliberarii de limitarile karmei.
Relatia pe care Luna o are acum cu Pluton si Saturn in aceasta configuratie aduce o invitatie subtila la rememorarea trecutului, la iertare, la indulcirea acelor relatii care se arata azi dintr-odata agresive, dure, intransigente. Luna va trece in Berbec cu mesajul pe care il are de la Uranus, ce a incercat si tulburat zodia Pesti din 2003 incoace, punandu-i in situati extreme nu doar pe cei nascuti in acest semn, ci noua tuturor, aducandu-ne frica de necunoscut, neprevazut, refuz al succesului, binelui, deschiderii si alegerea suferintei din cauza frustrarii.
Frustrarea este acum mobilizata si adusa la lumina. Nu se va putea solutiona acum ceea ce Luna aduce la lumina, dar se va trage un semnal de alarma cu privire la urmatoarele opozitii Saturn-Uranus ce se vor desfasura in 2010, dar si careul in T pe semne cardinale care ne va secatui de puteri si ne va pune in situatii extreme. Astazi Luna va juca rolul de protector, indicandu-ne ceea ce trebuie sa luam in seama, ceea ce cere solutionare, ceea ce nu mai poate supota amanare.
Pe acest fond, careul lui Venus cu Neptun are rolul de a aduce la lumina neincrederea in oameni, tendinta de a insela, minti sau trada, inclinatie spre barfa si defaimare, critica acida si dezgustatoare.
Celor echilibrati si capabili sa-si controleze aceste impulsuri ziua le va aduce un zdruncin puternic. Elementele de baza ale educatiei, comportamentului vor fi zdruncinate, temerile exagerate, iar interactiunea ajunge intr-un punct straniu si pe nesimtite se trezesc ca ridica tonul, sunt intoleranti prin atitudine, morocanosi, respingatori.
Prin urmare, ziua aduce un frumos moment de protectie prin indicarea acelor probleme ce au nevoie de solutionare rapida. Daca la nivel personal aceste indicatii tind sa se solutioneze relativ repede, in plan social interactiunile compromise de discontinuitati, critici stupide, observatii naive, incompatibilitatile, ghinioanele sau dezamagirile pe sperante iluzorii vor sa tergiverseze solutiile ce par evidente.
Este o zi in care efortul este rasplatit, dar seara aduce oboseala, tensiune si fiecare va dori sa se elibereze de stresul de peste ziua cautand solitudinea sau compania celor cu care pot impartasi impresii subiective fara a fi acuzati ca gresesc in aprecieri sau atitudini. Ziua pare a fi o continuare a lui 6 noiembrie, dar in realitate nu este. Ea seamana cu acele ipostaza astrale in care am dorit sa lasam in urma un insucces, o teama sau un drum gresit, dar nu am reusit. Nici azi nu putem finaliza, ci putem intelege ce trebuie sa rezolvam acum pentru ca viitorul sa fie asa cum vrem. Durata solutionarii se va intinde pana in a doua jumatate a lui 2010.

Sambata, 28 noiembrie
Cei mai multi dintre noi nu au inteles nimic din ceea ce li s-a intamplat in 27 noiembrie. Nu au inteles si de ce anumite intamplari se repeta si de ce, daca merg pe firul evenimentelor, descopera ca toate au un element comun. Nu au reusit sa inteleaga nici de ce este absolut necesara intelegerea pentru a putea merge mai departe. Tumultul evenimentelor, magnetismul limbajului nonverbal al destinului le-au distras atentia de la intelegere. Acesti oameni se vor simti indreptatiti azi sa dea celorlalti o lectie. Nu vor alege intamplator persoane pe care sa le puna la punct, ci vor sti exact pe cine. Din exterior totul va parea ca un plan, insa comparand turbulentele psihocomportamentele induse de tensiunea astrala a zilei anterioare, pe lipsa de intelegere regasita pe tot parcursul zilei de 27 noiembrie, este lesne de inteles ca acesti tortionari nu-si vor face nici un plan, vor strica buna dispozitie a celor din jur cu o mare spontaneitate si vor ascunde ca atentia lor nu se poate sustrage obsesiei pe care o au vis-a-vis de anumiti oameni. Le vin glume proste in cap, jignesc si apoi isi cer scuze doar de fatada, uita ceea ce este important si nu se simt deloc penibili.
Acest mecanism psihocomportamental are la baza tot o frustrare, una mult mai bine mascata si mult mai greu de identificat ce ii indeparteaza pe oameni de la bunul sint si respectul cuvenit, construind o aureola in care fiecare dintre acestia sa-si vada metodele impecabile, iar rezultatele in totalitate pozitive, pentru ca nu inteleg ca de fapt isi defuleaza frustrarile. Asta ne aduce sextilul Soare-Lilith: autopacalirea.
Azi ne mintim si ne lasam pacaliti de altii, de starile lor sufletesti, de zambetele lor, de cuvintele lor, de concluziile acestora, fara sa facem nici cel mai mic efort sa intelegem acum, in acest ultim ceas, ceea ce ar fi trebuit sa intelegem de ieri.
Toate celelalte aspecte, pe care Luna le face cu Marte si Mercur, construind un triunghi regal pe semne de foc, sau cu Jupiter si Chiron, au ca scop crearea unei atmosfere bune, corecte, deschise in care fiecare poate spune si face orice.
Triunghiul regal nu ramane insa descoperit. El va fi fructificat mai mult de cei care in 27 noiembrie au depus efort, au inteles greseala pe care o tot repeta si acum vad in evenimentele sociale care ii cuprind un efect al acestei intelegeri.
Prin urmare, ziua de sambata aduce binele si raul pe aceeasi linie, dar nu la acelasi nivel. Influxurile astrale ale acestei zile sunt abundente in binefaceri si au puterea de a construi o atmosfera luminoasa, echilibrata in care cuvintele sa poata fi rostite oricum, iar gesturile sa nu aiba niciun fel de bariera. Totusi in univers nimic nu este risipit. Asadar, 28 noiembrie este o continuare a ceea ce a adus 27 noiembrie. Unii vor intelegere care a fost greseala vietii lor, altii vor crede ca au gasit vinovatul pentru tot ceea ce li a intamplat si ambele tabere vor trai cu intensitate covingerea ca au aflat adevarul. In realitate adevarul este numai a acelora care nu pun esecul vietii lor pe un factor exterior. Vibratiile zilei anterioare au ajutat in a identifica acele elemente interioare care blocheaza destinul. A spune ca altul este vinovat si a-i arata printr-un comportament neadecvat acest lucru este semn de impovarare karmica, de persistenta in aceeasi greseala. Luna este inca in Berbec si sentimentele sunt vulcanice si egocentrice. Tocmai de aceea daca tendinta este sa gasim in exterior un vinovat, putem sa sublimam aceasta intentie indreptandu-ne atentia spre modele exterioare superioare prin inteligenta, educatie, spiritualitate, moralitate, pentru a opri risipirea in acuzatii fara rost.

Duminica, 29 noiembrie
Abia azi ne dam seama ca de fapt intreaga saptamana influxurile astrale ne-au tinut aproape probleme existentiale importante, ca mintea s-a lasat curtata de ganduri marete si ca planurile de viitor, oricat de fanteziste s-au aratat, nu au fost rodul unei imaginatii necontrolate, ci a sperantelor de mai bine.
La putin timp de la miezul noptii Luna va implini o cuadratura cu Nodurile sale si, celor care isi petrec noaptea in activitati diverse, le va aduce indoieli si tristeti adanci. Pe acest ultim sector al Berbecului, Luna aduce chiar din timpul noptii semn de slabiciune organica, dureri ce pornesc din nimic si care nu pot duce la un diagnostic. Energia vitala da semne ca scade si tonusul general de asemenea. Suplimentele nutritive ii ajuta doar pe cei care nu vad in aceste semne ininteligibile indiciul unor afectiuni grave.
Prima jumatate a zilei aduce asadar reeditarea unor griji, temeri, ce vor fi cu atat mai intense si mai ininteligibile cu cat le vom acorda mai multa atentie. Azi mai suntem inca sub influenta sextilului Soare-Lilith, ce s-a implinit in ziua anterioara, si orice judecata are tendinta de a fi exagerata. Tocmai de aceea trebuie sa acceptam ideea ca acestea, ca multe altele ce ni s-au intamplat saptamana asta, nu sunt asa cum par.
La 12:33 Luna va trece in Taur, aducand liniste, pasivitate si tendinta de a inlocui grijile cotidiene cu preocupari casnice, personale. Din jurul acestei ore, pentru ca sentimentele se organizeaza pe un alt suport astral, mintea va judeca diferit. In felul acesta, Mercur aflat in domiciliul lui Jupiter, ii sugereaza acestuia cele mai nastrusnice idei.
Prin acest aspect (sextil Mercur-Jupiter) se prevede o relansare a unor idei lasate in parasire toata saptamana, acordarea unui sprijin substantial celor mici din partea unor persoane cu statut sau momentul de inspiratie la care tot speram.
Avertismentul este insa strans legat de acest aspect. Se trece prea repede de pe un aspect ce regleaza negativ karma, pe un aspect ce o impulsioneaza spre a se inmulti asa cum a fost pana acum. Cu alte cuvinte, absenta perioadei de tranzitie intre cele doua intervale, ce ar pregati natura umana si ar ajuta-o sa inteleaga cele doua vibratii in mod separat si dinstinct, bulverseaza.
Bulversarea poate surveni fie la nivel interior, printr-o banala comparatie intre situatii, persoane, intamplari, evenimente, sau direct de la o persoana care brusc isi schimba comportamentul,
Prin urmare, ultima zi a saptamanii incepe dramatic si se poate sfarsi si mai dramatic. Incepe prin lacrimi stoarse din batista de la piept si se sfarseste cu lacrimi de veselie in fata unei glume facuta pe seama celui mai bun prieten. Esecul din prima parte a zilei se poate transforma in succes, noroc in a doua parte a zilei.
Totusi, evenimentele care vin acum nu ne recompenseaza inactivitatea si nu ne decoreaza cu titluri nobiliare doar pentru ca ne dorim asta, ci ne trece prin diverse forme vibrationale cu scopul de a ne cali mentalul pentru vulcanul incins al anului 2010 cand experientele, prin amploarea lor, nu vor putea decat sa fie infruntate. Atunci nu mai avem cum sa ne ascundem, cum sa ne refugiem in viata privata, in caldura familiei, a functiei sau in protectia partidului.
29 noiembrie ne trimite la dusuri scotiene. Unii se vor imbolnavi de pe acum, pentru ca au inceput ziua cu convingerea ca durerea este semn de boala, nu de greseala, altii insa se pregatesc bine pentru ceea ce va fi in 2010.

4 thoughts on “23 – 29 noiembrie 2009

 1. Gabi spune:

  As vrea sa iti multumesc pentru previziuni, desi mi se parea ca analizezi doar aspectele negative si imi era teama sa le citesc ca sa nu ma demoralizeze si mai mult, acum le citesc cu uimire pentru ca mi-am dat seama ca se poate citi in stele, intr-adevar, e fantastic…
  Cred ca toti asteptam zile cum e cea de joi, zi pe care o voi savura minut cu minut, indiferent ce s-ar intampla. Ma bucur ca suntem „avertizati” si cand urmeaza zile mai bune. Multumesc cu emotie.

 2. Stiu ca multi cred ca interpretez numai aspectele negative, dar nu procedez asa. Nu am cum vinde iluzii acum cand traim conjuncturi astrale mai agresive decat au fost in 1989, cand Saturn si Pluton au fost in domiciliu, iar Jupiter in exaltare si au produs, doar prin unghiuri nefaste, ceea ce stim cu totii. Acum intervine si Uranus in ecuatie tulburand un an intreg cu multiple opozitii ce nu s-au oprit aici si care se suprapun cu unghiuri stresante intre Saturn si Pluton, iar Marte, un alt malefic, va strabate un lung drum prin Leu, cu retrogradari, scapand prea mult piper intr-o mancare rece si fara sare.
  Sunt pozitiv pentru ca ma straduiesc sa identifica in aceasta constructie astrala dificila ceea ce ne-ar face cel mai bine, pluta care ne duce in fiecare zi mai aproape de mal. Poate altii au solutii mai bune, unele comerciale, usor de digerat care iti arde pielea, dar nu-ti da caldura.
  Nu scriu niciodata doar pentru ca am citit undeva si nici pentru ca mi se pare ca se potriveste. Ce nu-mi este clar nu spun!
  De fiecare data urmaresc sa trec bariera negativismului. Cine a fost atent a gasit in explicatie si intelegerea mea, ca o lamurire suplimentara, ca o sinteza sau ca o recomandare.
  Nu agreez genul de povesti gen Neti Sandu. Nu am nimic cu ea, se vede ca stie astrologie, dar nu as face asa ceva niciodata!
  Cu emotie scriu si eu…
  Iti multumesc, Gabi!

 3. O explicatie pertinenta prin care se demonstreaza ca mediatizatul moment in care Tranian Basesc loveste un copil este un fals grosolan.

  http://calinionescu1.wordpress.com/

 4. Ella spune:

  Prefer sinceritate in interpretarea astrelor… Este foarte real ceea ce citesc de fiecare data. NU MA SPERIE! Astept cu nerabdare ziua cand trebuie sa apara interpretarea astrologica pentru saptamana urmatoare.Si, intr-adevar simt tristetea evenimentelor ce vor veni, simt ca ma invartesc intr-un cerc… Cand citesc ceea ce apare aici, gasesc raspunsuri, ma linistesc si spun : NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR! Cu respect, Ella

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.