23 – 29 martie 2015

23 – 29 martie 2015 este săptămâna roadelor frumoase și a iubirii necondiționate. Deși am fi tentați să credem că planeta Venus este personajul principal al acestei săptămâni pentru că are de împlinit, pe de-o parte, un sextil interesant cu Neptun, iar, de partea cealaltă, un careu cu Jupiter, ea nu poate duce pe umeri povara unui interval atât de important care lucrează cu valori sintetice sau cu noțiuni abstracte. Venus se afla acum în zodia Taur și simțurile sale sunt orientate cu precădere către valorile materiale sau cu ceea ce acumulează aici în această lume, chiar dacă asta înseamnă educație, sentimente sau confort. Trăsăturile acestea sunt astfel judecate în raport cu ecoul pe care individul îl primește din planul social. Totuși, există câteva momente în această săptămână, inserate în analizele pe zile prezentate mai jos, când individul are nevoie să nu amestece valorile, să nu compare informații aparent similare situate pe tronsoane diferite pentru că rezultatul este unul foarte prost.
În acest interval Luna parcurge un sector de zodiac de la Taur până la Leu și mulți vor avea senzația că evoluează, că elementele practice care vin din zodia Taur și care sunt expresia acumulărilor din primele luni ale anului își găsesc acum o aplicație practică sau măcar se vede rostul acestora. Aceasta este o mare păcăleală a săptămânii în curs și nu constituie rodul frumos la care se face referire acum. Roadele frumoase sunt cele legate de modul cum evaluăm experiențele personale. Nu are rost acum să ne gândim dacă ceea ce am făcut este util celorlalți, dacă ceea ce am presupus în primele luni ale anului devine acum vizibil. Important este cum ne prezentăm acum, ce putem face și cât de siguri suntem pe ceea ce deținem. Roadele frumoase sunt cele pe care le-am așezat deja în cămară, nu cele care urmează să crească în copacii din jur. La aceste roade se referă săptămâna 23-29 martie.
Referitor la iubirea necondiționată lucrurile sunt puțin mai complicate. Orientarea către valorile materiale, senzația că ne aflăm în fața unor mari certitudini îi îndepărtează pe oameni de la sentimente profunde sau de la sinceritate. Iubirea necondiționată este un element predispus de la sine prin conjuncturile astrale ale acestei săptămâni însă, dacă suntem în stare să vedem roadele frumoase, primul lucru pe care îl vom simții după ce vom vedea această realitate va fi iubirea necondiționată sau acel sentiment care nu are nevoie să se explice pentru a fi văzut. Cu alte cuvinte, deviza acestei săptămâni este și o ghicitoare foarte simplă gen: „Mănăstire într-un picior ghici ciupercă ce-i?”.
Așa după cum se poate constata, greutatea intervalului vine în primul rând din modul cum alegem să ne ordonăm ideile, modul cum ne raportăm la noi înșine. Este mai puțin important ce se va întâmpla pe zona publică, mai ales că după mesajul de acum este puțin probabil ca anumite evenimente să aibă perspectiva care le este atribuită. Important este ca noi să facem acum un tur asupra roadelor frumoase, să obținem de la acestea, ca de la peștișorul de aur, împlinirea celor trei dorințe care să facă toate referire la iubirea necondiționată.
Prin acestea, cele șapte zile ale săptămânii vor căpăta un sens aparte. Dacă nu este îndeplinită această condiție viața nu se oprește, merge mai departe, însă lucrurile care nu sunt așezate în ordine se vor complica și îl vor duce pe individ pe o linie moartă. Chiar dacă vom avea certitudinea că ajungem la o finalitate, până cel mai târziu la finalul lunii mai vom constata că drumul iese de pe hartă și va trebui să ne întoarcem.
Dacă am identificat aceste roade frumoase atunci drumul se alege de la sine și abordarea unor sentimente frumoase înseamnă în mod obligatoriu și o selecție aplicată unor evenimente sociale și deci orientarea pe un traseu corect. Cine își va petrece întreaga săptămână în sentimente de grijă, teamă, agresiune față de binele celuilalt, în invidie față de succesorul acestuia se va așeza pe sine, prin alegerile pe care le face acum, în locul săracului din viitor. Cel care își adună puținul de acum și-l prețuiește va fi bogatul din viitor. Iată un nod existențial!
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a cântării lucrurile în favoarea binelui, educației, armoniei. Oricât de multă dreptate am avea într-o situație concretă este important ca acum să lăsăm lucrurile să se consume în virtutea inerției. Dacă nu avem încredere atunci să amânăm. Înțelepciunea este valoarea cea mai de preț a acestei săptămâni și marele beneficiu care face diferența între oameni.

Se revigorează o colaborare. Este rediscutat un proiect. Se caută noi baze de asociere. Liderul este agasat de dezordinea maselor. Totul doar pare sub control. O nedreptate devine regulă de stat. Problemele se rarefiază. Se menține revolta. Inteligență practică. Duritatea este exprimată acolo unde frumusețea nu este apreciată. Se pierde o valoare și se câștigă alta. Mișcarea valorilor creează senzația eficienței. Cel care se preocupa de mișcare valorilor este pedepsit de destin cu neputință de a vedea ce se afla în spatele lucrurilor. Calea celor puțini este dezvăluită. Consolidarea stării de confort întărește sentimentul apartenenței la un grup. Nu sunt tolerate surprizele. Acordurile sunt încălcate.

Deși mulți vor avea impresia că nu sunt încă pregătiți să facă o schimbare importantă ori nu au încă energia necesară să treacă pe nivelul următor, prima zi a săptămânii le va aduce o încercare interesantă legată de modul cum își folosesc energia. Dacă până la împlinirea careului Lună-Jupiter, Luna are de împlinit două unghiuri pozitive, unul cu Neptun și altul cu o Luna neagră, în a doua parte a zilei lucrurile se răstoarnă și aceleași intenții pozitive sunt răstălmăcite ori puse pe seama unor evenimente care nu ne-au demonstrat până acum că ne pot duce acolo unde dorim. Asta înseamnă că, practic, relația proastă dintre Lună și Jupiter arată că o nedreptate devine regulă de stat sau o problemă se află în punctul în care se rezolvă de la sine însă intenția individului este de a pune în practică metoda pe care a gândit-o de-a lungul săptămânii anterioare pentru a o rezolva. Asta înseamnă că mișcarea valorilor, așa după cum ne este înfățișată în această zi, creează impresia unei mari eficiențe ceea ce nu se va confirma pe mai târziu.
Faptul că Luna se află în continuare în plin tranzit prin zodia Taur arată că lucrurile sunt orientate către planul material și că frumusețea a ceea ce se află în jur sau frumusețea a ceea ce se află în sufletele celorlalți contează mult mai mult decât planurile de viitor sau schemele de lucru. Din nefericire, planurile de viitor vin acum ca o necesitate și nu prea pot fi ignorate. De aceste proiecte, care sunt pentru unii fanteziste, depinde foarte mult stabilitatea emoțională sau confortul material așa după cum este gândit el în acest moment. Este posibil ca viziunea individului să nu fie conformă cu realitatea și în timp ce problemele se rarefiază, în virtutea inerției, anumite atitudini să ducă mai departe conflictele săptămânilor anterioare. Ceea ce constituie acum un factor de izolare sau un element care îi ajută pe oameni să vină cu picioarele pe pământ ori să vadă departe în timp constituie sentimentul de apartenență ori de neapartenență la un grup. Astăzi, tocmai pentru că Luna se află în zodia Taur și are de împlinit multe aspecte cu planetele din Pești, Fecioară, Leu, Capricorn, nu sunt tolerate surprizele, iar evenimentele banale, din această cauză, devin foarte stranii.
Un alt element care este specific acestei zile și care se va afla în centrul atenției ține de nevoia de a gusta din frumusețe. Pentru că Luna se află în Taur mulți au impresia că momentul prezent se referă la frumusețea fizică. Relația pe care Luna o are cu Pluton și cu Luna neagră, situate tot în zodie de pământ, ne aduce în centrul atenției o ipostază interesantă. Mișcarea valorilor în această zi este una coordonată de sentimentul dreptății. Pentru că Jupiter se află retrograd în zodia Leu, iar Luna se află în exaltare în zodia Taur, apare acum, pe fundalul unor evenimente frumoase de care ne amintim și care s-au consumat în săptămâna anterioară, nevoia de competiție. Este adevărat, astăzi nu sunt tolerate surprizele însă dacă acestea vin prin intermediul unei competiții atunci cu dragă inimă acordurile sunt încălcate și ideea de frumos, de armonie sau de eficiență este reformulată și încadrată conform nevoilor de acum.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne îndeamnă să colaborăm pe un nivel superior, în funcție de rezultatele la care am ajuns prin experiențele pe care le-am parcurs de-a lungul săptămânilor anterioare. Acum este debutul unui interval în care trebuie să învățăm să apreciem valorile personale, nu oricum, ci prin cultivarea sentimentului frumos și a iubirii necondiționate. Nu înseamnă că acest lucru a venit de la sine, ci înseamnă că duritatea pe care o parcurgem în această perioadă, și pentru că nu este specifică acestei săptămâni ori conjuncturilor de acum, unghiurile astrale ne vorbesc despre spiritul practic și urmăresc să revigoreze acele sentimente care până acum au fost ignorate sau trecute în planul secund din teama ori nesiguranță. De la începutul anului și până acum am avut senzația că lucrurile se desfășoară de la sine și nu este nevoie să intervenim cu regula, cu disciplina sau cu metoda. Acum înțelegem că roadele frumoase vin doar acolo unde aceste rezultate minunate sunt confirmate. Iubirea necondiționată nu este un efect al unor acțiuni făcute din plictiseală și nici rezultatul unor întâmplări banale. Iubirea necondiționată este rezultatul unei atitudini conștiente care nu urmărește consolidarea stării de confort și nici apartenența la un grup, așa cum sugerează evenimentele astrale ale acestei zile, ci înțelegerea ideii de toleranță, de sacrificiu sau de evoluție.
Luna din zodia Taur nu are acest sentiment al iubirii necondiționate. Pentru că vorbim despre o calitate specială a Lunii, putem ajunge acolo prin experimentare, prin contacte cu persoane care au cunoscut lucrul acesta, prin transfer informațional sau printr-o practică asiduă. Asta înseamnă că momentul zilei de 23 martie pentru cei care lucrează cu energia sau care sunt implicați într-un proces de cercetare spirituală înseamnă încălcarea acelor reguli care îi obligau să trăiască într-un confort menit să îi țină departe de evoluție.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a cerceta astăzi valorile de care ne-am temut cel mai mult. Raportul dintre consistența acelor valori și reacțiile de teamă în fața acestora arată că destinul le-a pus în fața unor evenimente încărcate de frumos, dragoste și înțelepciune. Confortul mincinos nu ne poate duce aici. Din această cauză ziua de 23 martie poate însemna răspunsul pe care l-am așteptat de mult timp.

Devine vizibil sentimentul că trebuie să se întâmple ceva. Se face apel la bazele puse în zilele anterioare. Apare o prospețime în relații. Asocierile noi încurajează. Inspirație. Channellling. Protecție. Se evidențiază sentimentul apartenenței la un grup favorizat de destin. Discernământul este agresat. Pot fi oferite explicații. Informațiile concrete sunt revăzute. Pedeapsa prezentului nu afectează viitorul. Cei lacomi devin neastâmpărați. Trebuie lăsat în urmă un proiect mai vechi. Invitație la progres înseamnă desprinderea de un trecut care acuza. Liderul se ascunde printre mase. Disperarea îi împinge pe unii să spună lucruri grave. Contact cu conștiința lucrurilor esențiale. Frământările interne arata în mod greșit că se poate schimba raportul de forțe. Accesul pașnic la informații puternice. Agresivitatea atrage pedeapsa. Oprirea accesului la informațiile esențiale. Uitarea îi protejează pe cei necăliți încă.

24 martie este o zi de mare sensibilitate. Acum sentimentul apartenenței la un grup se transforma în sentimentul acceptării de grupul spre care ne îndreptăm atenția și cu care dorim să avem un schimb important și, din această cauză, evenimentele la care participă individul împreună cu cei din jur se transformă în elemente de bază pe care se vor sprijini realizările din a doua parte a anului. Asta înseamnă că este suficient ca astăzi să fim puțin atenți la ceea ce simte cel de lângă noi, la ceea ce se consumă în grupul alăturat, cel de la care, în săptămânile anterioare, ne-am întors mult prea ușor privirea.
În egală măsură, 24 martie este și ziua în care liderul dorește să iasă în evidență prin elemente care nu-i sunt specifice. În primul rând, va dori să capteze atenția prin sentimente, prin căldura contactului sau prin acele recomandări care nu sunt personale, ci sunt preluate din jur de la cei cu care au colaborat în primele luni ale anului. Motivul pentru care aceste informații au fost preluate de la cei cu care au colaborat a urmărit în primul rând sporirea puterii de influență sau acumularea acelor valori sau acelor resurse la care să apeleze în a doua parte a anului când printr-o acțiune în forță, dintr-o dată, să obțină un mare succes sau o mare victorie.
Nu încape îndoială că lucrurile pentru această categorie de oameni sunt în continuare marcate de tensiuni, frământări sau agitații neobișnuite. În timp ce omul obișnuit este astăzi sensibil, ușor de impresionat în fața suferinței umane sau dispus să se dezbrace de caracterul periculos, bolnăvicios sau infect pentru a trece pe un nivel superior, liderul dorește să facă orice pentru a fi privit de cei cu care colaborează, de cei pe care îi conduce ca o persoană înzestrată cu mari calități. Practic, aceasta este și zona care va diferenția persoanele care-și atribuie astfel de roluri, de oamenii cu adevărat sinceri. Cei care caută atenție în jur, vor cerși azi impresii, vor urmări, sub pretextul calificărilor ce le dețin, să li se spună lucruri frumoase sau încurajatoare, să li se declare dragostea sau susținerea.
Practic, sentimentul este elementul central al preocupărilor acestei zile și acolo unde este așezat lângă metoda de lucru sau lângă discernământ acolo putem miza și pe rezultate speciale. Astăzi această relație bună dintre Venus și Neptun este ajutată de o relație la fel de frumoasă și de constructivă între Soare și Junon. Lucrurile acestea se orientează acum către proiecte îndrăznețe, către idealuri mari, către forțe coagulate deja ce au nevoie acum doar de un feedback pentru a merge mai departe sau pentru a trece pe nivelul următor. Asta înseamnă că atât pentru individ cât și pentru grupuri, evenimentele de acum vorbesc despre un viitor ce includ evenimente pe care nu l-a mai trăit până acum. Poate din această cauză și liderii, cei care au un simț al poziției sociale aparte, caută cu disperare acum să obțină garanția susținerii sau garanția poziției pe care o ocupă. Deci astăzi nu doar trăim, ci este important să vedem care este în cele din urmă perspectiva a ceea ce trăim. Din această cauză agresivitatea, un element nespecific acestei zile, atunci când apare atrage o pedeapsă imediată. De aici ajungem la concluzia că problemele acestei zile sunt creații de moment, răspunsul imediat pe care-l primește un om cu astfel de preocupări. Dar nu trebuie să fim îngrijorați. Pedeapsa prezentului nu afectează viitorul, ci este doar un avertisment, o lecție.
Prin urmare, 24 martie este o zi de mare înțelepciune. Sufletul se va redeschide acum către valori speciale și răspunsul care vine prin orice mijloc, fie prin vorbă, prin faptă sau printr-o inspirație aparte, să se așeze la baza unui mare edificiu despre existența căruia să aflăm în a doua parte a anului. Acum suntem invitați să lăsăm în urmă un proiect mai vechi, acela care s-a bazat exclusiv pe acumulare de informații și să ne preocupăm de ceea ce am putea face cu ceea ce am acumulat până acum. Cu alte cuvinte 24 martie este o zi care ne îndeamnă la sentimente practice, nu atât să cerem celor din jur declarații de prietenie, de sinceritate ori de susținere, cât mai ales să fim traversați de o astfel de pornire pentru a arăta că facem parte dintr-un grup, nu pentru a ne consolida propria poziție. Prin ceea ce se consumă astăzi propria poziție este susținută de forța grupului, nu de acumulările de moment. Acolo unde lucrurile merg într-o direcție negativă, agresivitatea din jur, duritatea cu care anumite persoane primesc răspuns acum nu este altceva decât o lecție din partea destinului, un răspuns construită pe măsura durității sau agresivității cu care aceste persoane abordează segmentul emoțional. Iubirea înseamnă în primul rând liniște, siguranță, certitudine și calm, iar atunci când acest sentiment nu are de la sine așa ceva înseamnă că nu este iubire. Cei care cer dovezi de iubire arată că iubesc pentru că nu sunt în stare să le citească. Iubirea nu este demonstrată ea este trăită și simplu fapt că există arată că se dezvăluie. Iubirea care este ascunsă este trăită cu frică și ea va atrage pedeapsa. Acesta este, de altfel, un adevăr bine cunoscut în mediile ezoterice.
Spre seară, când Luna se va afla într-o opoziție cu Saturn, adică atunci când ea deja activează puternic din zodia Gemeni, vom realiza că evenimentele acestei zile nu au fost altceva decât emanații ale propriei puteri de a iubi. Acesta este momentul în care conștientizăm dacă am iubit frumos, simplu sau am iubit cu frică.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne teme de sentiment. El poate fi astăzi și o hrană, dar și o lecție.

Este ridicată o interdicție. Cuvintele sunt folosite mult mai ușor. Devenirea socială este un mijloc prin care individul își confirmă o valoare. Ajutorul uni lider este esențial. Formatorii de idei sunt puși la încercare de cei necunoscători. Independență. Jovialitate. Deschidere. Curaj. Combaterea nesiguranței psihice sau emoționale prin activități practice. Mișcare. Deplasare. Drumuri. Adoptarea unei alte căi de atac duce la victorie. Stabilitate prin analizarea elementelor trecutului. Urmele de pași conferă sentimentul apartenenței la un grup puternic. Mister. Secretul este mai bine păstrat. O mască schimbă tipul raporturilor sociale. Binele are mai multe privilegii. Sentimentul că a sosit momentul exprimării personale. Opoziția grupului se face prin intrigă sau minciună. Neîncrederea este singurul obstacol al zilei.

Pentru că ultimul aspect al zilei anterioare a fost o relație care s-a construit între Lună și Saturn, intrăm în spațiul zilei de 25 martie cu lecția deja învățată. Este, de altfel, un lucru foarte bun pentru că în dimineața zilei de 25 martie Luna se află într-o relație proastă cu Neptun, vedeta zilei anterioare, și suntem tentați să ridicăm o interdicție și să punem alta, considerând că această acțiune este efectul unei experiențe de viață și toată lumea trebuie să țină cont de acest lucru. Luna acum se află într-o relație bună cu Axa Dragonului, dar nu poate media tendința Nodurilor decât în forme izolate, în anumite situații în care s-a programat din timp ca momentul acesta să fie edificator sau o ipostază de analiză aplicată ultimelor luni. Așa după cum se poate constata, situație de față, ce reprezintă schimbarea unui rău cu un alt rău, este perfect justificată, dar nu se aplică în masă.
Cu alte cuvinte, trigonul Soarelui cu Saturn, aspectul principal al acestei zile, primește recomandări proaste din partea asistenților, adică din partea unghiurilor la care participă Luna. Scopul principal pentru care sunt încurajate evenimentele acestei zile este acela de a proteja un secret sau de a mișca valorile într-o zonă în care secretul să nu mai poată fi dezvăluit niciodată. Actele acestei zile lasă însă urme și cineva va fi în stare să le citească, va putea să dezlege misterul, chiar dacă el este dus într-o zonă despre care creatorii lui cred că nu va mai fi dezlegat niciodată.
Asta înseamnă că momentul acesta de înțelepciune, această ipostază a prezentului în care dăm dovadă de metodă, de spirit practic, de înțelepciunea momentului, este efectul unei opoziții care vine din partea grupului ori rezultatul fricii de intrigă sau de minciună. Această relație bună dintre Soare și Saturn, adică relația dintre actualul centru al sistemului solar și vechiul centru al sistemului solar, după cum ne învață Rudolf Steiner, ne vorbește, într-o interpretare comună, despre măști. Masca se schimbă și pentru că avem în față o altă imagine raporturile sociale tind să se modifice, deplasând centrul de putere pe o axa imaginară, de la minciună la adevăr. Este clar că această deplasare se soldează cu durere, cu nemulțumire sau chiar cu pierdere. Dar cum am văzut de multe ori că „schimbarea puterii înseamnă bucuria nebunilor” momentul acesta poate însemna pentru persoanele mici care nu au experiență de viață, pentru cele care nu au nici măcar idealuri pe termen lung sau nimic de protejat, ipostaza unei mari bucurii sau un îndemn la independență și jovialitate. Saturn nu ne ajută să ne deschidem nici măcar față de curaj, ci să ne însușim experiențe de viață și din această cauză mișcarea pe care o generează este întotdeauna încărcată de durere sau de pierdere. Modificarea puterii, informație care, de altfel, nu se referă la sfera politică și nici la cea administrativă, ci la cea educațională sau mentală, aduce acum o informație aparte. 25 martie este punctul în care se creează un grup puternic și acesta poate deveni după ce anul 2016 va trece și centrele de putere s-au reconfigurat, un element de echilibru, un catalizator. Crearea acestui nou factor de putere este acum motivată de necesitatea adoptării unor alte căi de atac pentru a ajunge la o victorie. Dacă la nivelul vieții sociale lucrurile acestea sunt ușor de identificat, pentru că acțiunile grupurilor sau centrelor de putere sunt mai ușor raportate la istoria omenirii decât acțiunile individuale, atunci când vine vorba de o persoană și idealurile sale, mai ales în cazul celor care sunt atenția asupra a ceea ce au de protejat, lucrurile rămân în continuare în umbră sau se desfășoară dincolo de ceea ce o altă persoană ar putea vedea și înțelege. Pentru că suntem în săptămâna roadelor frumoase și a iubirii necondiționate, binele, iubirea, sentimentul de unitate sunt elementele care ne ajută să citim în celălalt ceea ce acesta ascunde. Totuși, pentru că acest lucru se activează pe Saturn retrograd se impune aici un avertisment. Nu este cazul să ne pierdem în metodă sau în instrument și să invadam intimitatea celuilalt doar pentru că suntem capabili să facem la un alt nivel ceea ce interlocutorul nu poate. Saturn înseamnă și timpul, dar și respectul pe care suntem îndemnați să-l acordăm celorlalți. Fiecare om are propria sa secvență de transformare, propriul sau timp și este indicat să ținem cont de acest lucru.
Prin urmare, 25 martie este ziua în care putem ridica o interdicție și, în egală măsură, putem face în așa fel încât să ne opunem tendinței firești a lucrurilor adică de a pune în loc o altă interdicție. Dacă facem acest lucru este important să ne așteptăm să consumăm prea multă energie de la noi înșine și să nu primim acum niciun răspuns. Devenirea socială este un mijloc prin care individul își confirmă valoarea, nu un mod de a abuza pe ceilalți pentru a dovedi puterea. Cine confunda astăzi valoarea cu puterea nu va face altceva decât să continue eroarea pe care am arătat-o și în ziua anterioară când în loc să trăiască un sentiment frumos l-a cerșit sau l-a furat de la ceilalți.
Această relație bună a lui Saturn cu Soarele arată și momentul de decizie. Unii au impresia că acum a sosit momentul să vorbească despre opoziția pe care au primit-o din partea grupului, despre abuzurile la care au fost supuși, despre intrigă, despre minciună, despre binele obținut prin pierderea unor privilegii sau prin deposedare de virtuți. Decăderea este, de asemenea, un element ce ține de domeniul de activitate al lui Saturn. Niciodată însă decăderea nu este definitivă, ea nu conține decât o pedeapsă pentru o greșeală sau persistența în greșeală. Asta înseamnă că alegem să vorbim astăzi larg despre dezordine sau despre abuzuri arătând că aceste fapte dure pe care individul trebuia să le parcurgă nu au fost altceva decât răspunsul sau pedeapsa pentru o greșeală ori persistența în greșeală.
Pentru oamenii care au depășit cu bine ziua anterioară, care s-au orientat prin bine și frumos, care au apreciat iubirea necondiționată, momentul acesta de trigon între Soare și Saturn este doar o confirmare a unei poziții obținute anterior. Acum acestui om bun și priceput i se spune că este așa fără ca el să ceară și fără ca măcar să aibă nevoie să îi fie spus acest lucru. La nivel individual, acest lucru, tocmai pentru ca omul este bine intenționat, nu contează. Contează însă pentru legăturile frumoase care se creează atunci când se realizează o faptă bună și când, ca răspuns, beneficiarul mulțumește. Procedând în felul acesta se construiesc legături minunate sau se aprind luminițe într-o mare de întuneric despre care nu știm încă dacă se vor transforma în torțe sau în rețele de lumini. Cert este că acum, prin faptul că sunt răspândite și se mențin, acestea pot fi repere frumoase, importante pentru cei care au nevoie de ele.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a iubi valoarea, nu puterea. Atunci când iubești valoarea puterea este o consecința a ei. Atunci când iubești puterea, pentru a o menține, va trebui să consumi poate chiar și valoarea. Cine confundă cele două elemente ale evoluției, considerând că sunt unul și același lucru, nu a avut niciodată parte nici de valoare, și nici de putere.

Introspecție. Analizarea unui proiect doar în etapele cel vizează pe individ. Subiectivism. Promovarea propriilor valori. Asocieri pe principiul rezonanței. Schismă într-un grup din cauza unor vorbe spuse fără rost. Sentimentul opoziției din partea anturajului este accentuat. Calitatea vieții este schimbată prin tăcere. Superioritatea este agresată. Se fac greșeli prin afișarea unui element negativ de caracter. Se pierde viziunea de ansamblu printr-un interes exagerat acordat propriei persoane. Sensibilitatea nu ajută. Amenințările nu sunt menținute în viitor.

Luna se află astăzi pe ultimul segment al zodiei Gemeni și îi îndeamnă pe oameni spre introspecție. Este un lucru neobișnuit ca Luna, atunci când trece prin această zodie, să le îndrepte oamenilor atenție către ceea ce se află în interior. Face acest lucru acum pentru că avem deja experiența ultimelor două zile când, tot pe tranzitul Lunii prin zodia Gemeni, oamenii au experimentat ipostaze neobișnuite atât ale contextului astral, prin combinații aparte, dar și evenimente sociale importante ce i-au îndemnat să fie practici selectiv și înțelepți. Asta înseamnă că până în seara acestei zile, când Luna va trece în zodia Rac, oamenii se vor preocupa de secrete. Inițial acestea vor fi transpuse în cuvinte, ca și cum partenerul de dialog, prietenul sau interlocutorul, primește o informație verbalizată, într-o formă compactă pe care nu trebuie să o ducă mai departe. Asta se traduce prin relația proastă pe care Luna o are acum cu Chiron și cu Mercur, asta înseamnă că îndreptarea atenției către interior este efectul unei dizarmonii. În realitate, valorile frumoase, armonioase, echilibrate sunt localizate în exterior. Cine își îndreaptă acum atenția către interior considerând că numai așa își poate proteja un secret, de fapt dorește să fugă din fața unei realități exterioare despre care știe teoretic, după spusele celorlalți, că este frumoasă, dar nu o vede așa.
Apoi elementul particular al acestei zile, cel care vine din relația bună Lună- Marte, scoate în evidență o nouă idee de asociere. Devine absolut prioritară nevoia de a lucra într-o altă echipă sau de a colabora cu alți oameni. Devine imperios necesar să ne adaptăm unor condiții exterioare pe care, până acum, le-am desconsiderat și am urmărit să ne ținem departe de ele. Asta înseamnă că în acest proces oamenii vor face greșeli, vor vorbi necuviincios, accentuând discrepanța între faptă și acțiune, dintre necesitatea exterioară și impulsul personal. Spre seara, când Luna va intra în zodia Rac și va lăsa în urmă această nevoie de a ascunde adevărul sau de a-i lega pe ceilalți cu promisiunea de a nu divulga nimic, vom observa că aceste amenințări sunt de fapt, așa cum am văzut și în ziua anterioară, efectele unor abuzuri pe care le-am săvârșit anterior. Faptul că vedem și înțelegem lucrul acesta este o mare realizare pentru sistemul propriu de valori sau pentru cunoașterea personală. Am putea foarte bine să persistăm un acea greșeală și abia în a doua parte a anului să observăm ori să ni se spună că am procedat așa. Asta înseamnă că momentul 26 martie este unul de mare grație pentru cei care vor să-și corecteze atitudinea pe care o au față de sine sau pentru cei care doresc să-și repare relațiile sociale.
Prin urmare, 26 martie ne lasă impresia că valorile se răstoarnă. Cei care-și îndreaptă atenția către interior, considerând că își protejează imaginea socială de atacuri gratuite, arată de fapt că se află în impas. Se ascund în interior, nu se adâncesc în propria percepție sau în propria cunoaștere. Luna, pentru că se află acum pe final de tranzit prin zodia Gemeni, lasă oamenilor impresia că în jur se consumă multe lucruri pe care nu le știu și nu le vor afla niciodată, tocmai de aceea se simt cumva obligați să se protejeze pe ultima sută de metri de ceea ce pot. Asta înseamnă că acest moment ar putea însemna și ruperea unei rezonante pozitive, separarea de un sector în care am activat până acum sau chiar de un grup cu care am împărțit și bune și rele. Momentul acesta de separare se consumă doar în forma aceasta și nu are urmări. Amenințările de acum nu sunt menținute în viitor, însă lasă o senzație stranie, un gust amar în așa fel încât chiar dacă răul se vindecă repede cel care a gustat din el nu și-l va mai dori niciodată. Înțelegem de aici că absența acestor amenințări în viitor este doar rezultatul unei decizii pe care individul o ia acum. Amenințările vor lipsi în viitor nu pentru că a fost înțeles motivul pentru care acestea nu trebuie abordate, ci pentru că va lipsi partenerul de dialog care permite acest lucru.
Calitatea vieții, după conjuncturile astrale ale zilei de 26 martie, se schimbă prin plăcere și cel mai greu lucru pe care îl putem face în această zi este să ne menținem în registrul faptelor bune ale zilelor anterioare.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne ține astăzi departe de sinteză. Sinteza ne îndreaptă atenția în interior fără a face mai valoroasă informația asupra căreia ne îndreptăm, prin restructurare, ci tendința aceasta poate însemna acum fugă de realitate sau teama ca nu cumva un aspect neștiut al acestor informații să devină periculos.

Confruntarea cu urmările unei dezordini mai vechi. Inspirația arata că suntem la final de drum. Se alege între sentimentul fertil și frica sterilă. Se face apel din nou la viziunea de ansamblu. Ceea ce este general sperie. Se aduce la lumină un acord mai vechi. Deviația de la cale este privită ca o sancțiune aplicată individului. Elementele intime salvate anterior devin acum virtuți. Se pierde un bun și se câștigă un drept. Sunt oferite cu titlul de recompensă lucruri inutile. Revolta unui bine enervant. Interesul personal nu poate fi exprimat liber. Sunt înțelese greșit ecourile venite din social.

Dacă Lună astăzi nu s-ar afla într-o relație proastă cu Axa Dragonului atunci am fi putut foarte ușor să declarăm că 27 martie este ziua succesului. De asemenea, am fi putut considera că fertilitatea, progresul, eficiența sau căldura sentimentului ar putea să ne ducă pe culmi ale progresului și ale eficienței. Relația proastă a Lunii cu Axa Dragonului ne îndeamnă astăzi să facem o selecție proastă asupra evenimentelor. Selectăm din ceea ce avem în jur doar ceea ce doare, nemulțumește sau enervează. Asta înseamnă că nu ducem mai departe dezideratele zilelor anterioare, ci ne pregătim pentru evenimentul care se va consuma în noaptea de vineri spre sâmbătă, adică ne pregătim pentru opoziția Lunii cu Pluton, aspect care este în fiecare Lună, încărcat de risipă, de judecată aspră sau de agresivitate.
Trigonul Lunii cu Neptun devine astfel un promotor al cunoașterii de care ne-am ferit până acum sau de care am fugit având de fiecare dată o explicație rațională. Și acum avem tot o explicație rațională pentru că pe lângă relația proastă a Lunii cu Axa Dragonului astăzi se consumă și Primul Pătrar (careul dintre Soare și Lună). Cu alte cuvinte, binele care ne vine din relația Lunii cu Neptun în prima parte a zilei și din relațiile Lunii cu Venus și respectiv Luna neagră, în a doua parte a zilei, ne îndeamnă să înțelegem greșit ecourile venite din social, considerând că prioritare sunt acele elemente negative.
Cel care lucrează cu energia care se află implicat într-un proces de cunoaștere va știi că elementele valoroase, intime salvate în zilele anterioare pot deveni acum adevărate virtuți. Aceștia se vor preocupa astăzi de bunuri pierdute, adică de ceea ce se înțelege prin expresia „a căuta cai morți să li se ia potcoavele „, ci vor dori să înțeleagă de ce aceste elemente negative persistă în jurul lor, deși la un moment dat am avut impresia că au scăpat de ele. Explicațiile cele mai bune pe care aceste persoane ar putea să și le ofere vin din raportarea la un element general. Observând tot ceea ce se întâmplă în jur sau în adâncul sufletului mulți au impresia că lucrurile sunt complicate pentru că sunt raportate prea mult, prea des și poate chiar abuziv la factorul general. Ceea ce este simplu ar trebui să rămână simplu. Ceea ce este intim ar trebui să rămână intim, iar ceea ce este social ar trebui să-și vadă de grijă. Atunci când lucrurile acestea sunt amestecate apar observații ciudate sau concluzii neobișnuite ce ar putea să-i ducă pe mulți către frica de realitate.
Prin urmare, 27 martie este ziua când o simplă evadare din starea de confort pe care am reușit să ne-o construim în zilele anterioare reprezintă și reîntoarcerea la probleme vechi. Practic, ceea ce ne aduce ziua de 27 martie este mai curând o informare referitor la acele probleme cu care ne-am complicat viața prin revoltă sau printr-o libertate prost înțeleasă. Luna în Rac, deși înclină spre romantism sau spre cultivarea acelor emoții care construiesc și care nu se șterg ușor, are și o componentă marcată de revoltă, o direcție care îi impune individului un anumit mod de a simți pentru a-și îndeplini dezideratele. Ceea ce se întâmplă astăzi este mult prea confuz pentru a se situa pe frecvența a ceea ce ne învață Luna din Rac. Prea puțini au atât de multă energie încât să se oprească din a acuza un factor exterior de eșecul personal. Acesta este trendul, aceasta este moda și cel care rezistă în această zi să nu facă acest lucru de la sine înseamnă ca a mai făcut așa ceva și în trecut, adică din acel trecut, despre care opoziția Lunii cu Pluton vorbește, aduce experiențe, tărie de caracter și curaj, nu dramă și grijă nejustificată.
O altă componentă importantă a acestei zile le vorbește oamenilor despre faptul că a cere mai mult din postura de beneficiar al unui bine arată nesăbuință, lipsă de discernământ sau chiar incultură. Totul este clar în această zi dacă nu este amestecat cu valori de pe alte tronsoane. Fiecare informație cere să fie analizată în raport cu ceea ce reprezintă ea, în raport cu instrumentele de care este legată în mod direct, nu cu valori similare de pe zone sau tronsoane diferite. Din această cauză în 27 martie este foarte posibil să înțelegem greșit ecourile care vin din planul social. Planul social ar trebui să lucreze astăzi doar cu elemente care rămân în această zonă, nu cu cele care au efect asupra vieții private. Lucrurile sunt valabile însă și viceversa. Atunci când ele se amestecă, cer utilizatorului efort suplimentar, resurse suplimentare ori o experiență similară acumulată în perioade când au fost traversate cam aceleași situații. Cine refuză să se încadreze în această schemă a lucrurilor simple este avertizat că ideile și începutul acțiunilor din această zi vor produce efecte negative în ziua următoare prin acțiuni concrete și decizii adoptate împotriva propriului bine.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu uita că totul este simplu, foarte simplu, dar nu așa cum ne spune poetul „încât devine de neînțeles”, ci, pentru că ne referim la un element accesibil tuturor, putem spune că totul este atât de simplu încât devine de înțeles pentru oricine. A amesteca acum valorile reprezintă o mare greșeală.

Judecată aspră pe o risipă. Tendința de a risipi din nou. Revolta față de disciplină. Nesiguranța în fața unei judecăți. Valorile de ansamblu sunt cele mai solide. Elementele personale sunt trecute printr-un filtru strict. Cuvintele sunt folosite corect. Ghinion. Succesul personal ascunde acum o speculație. Binele grupului este pus pe umerii individului. Se așteaptă prea mult de la minoritari. Se va pune problema unui schimb ce va depinde de un tip de asociere mai vechi. Sunt învinuiți cei mici sau fără putere. Buturuga mică răstoarnă carul mare. Nu trebuie subestimat un adversar. Sentimentul superiorității orbește și diminuează discernământul.

Astăzi vedem cât de periculoasă este absența iubirii, cât de dură este viața care este trăită fără iubire, fără dăruire, fără căldură. Venus, aflată acum în domiciliu, într-o relație proastă cu Jupiter, ne răstoarnă valorile și ne lasă impresia că orice eveniment pe care-l parcurgem în această zi ne pedepsește. Asta înseamnă că ziua de 28 martie este marcată de judecata care devine mai păguboasă și mai neplăcută cu cât avem impresia că revolta e elementul definitoriu al binelui și că bucuriile, fie ele mici sau mari, vin în general când se face un compromis. Nici că se putea ceva mai greșit! Valorile, acelea asupra cărora am lucrat de-a lungul acestei săptămâni, par cele mai solide și, în egală măsură, cele mai aproape de relația tensionată a lui Venus cu Jupiter cea care ne vorbește mai mult despre ghinion decât despre ceea ce am acumulat până acum. Atunci când dau de greutăți, oamenii se gândesc la sine, la ce au pierdut și mai puțin la realizările pe care le-au comportat. Procedând în felul acesta, pierd din vedere că poate, inițial, ambiția, le-a fost mai mare decât puterea și ce trăiesc acum nu e o pierdere pentru că au obținut maximum din ceea ce ar fi putut obține. Practic, ceea ce se întâmplă astăzi este un îndemn la atenție. Dacă lucrurile acestea s-au consumat, nu are rost acum să ne pierdem timpul energia și să ne facem nervi considerând că viața e nedreaptă și că eșecul de acum este mai important decât realizările obținute.
Așa se traduce relația proastă de astăzi dintre benefici și tot prin acea relație sau judecată am putea observa că sentimentul superiorității, țintele pe care le-am stabilit au fost mult prea înalte, nu din dorința de a ne autodepăși sau de a munci mai mult, ci din supraapreciere.
Fiecare dintre cei doi benefici activează corect și cu un mesaj foarte clar în zodia pe care-o tranzitează, chiar dacă Jupiter este retrograd, iar valorile asupra cărora lucrează au tendința acum de a se repara sau de a se recompune în așa fel încât ecuația astrală aferent acestei perioade să ne înnobileze în sensuri, în înțelesuri, în soluție. Practic, prin această relație proastă ce se construiește între beneficiu, se află în conflict binele personal cu binele colectiv.
Este nepotrivit acum să încercăm să rezolvăm această problemă prin cuvinte, prin termeni sau să acționăm în forță asupra unui factor despre care credem că are neapărată nevoie de ajustare. Venus, adică binele individual, confortul personal, este tentată să creadă despre sine că reprezintă cea mai importantă valoare. Acest lucru este susținut de relația bună a sa cu Luna neagră. Puțini vor fi aceia care își vor da seama că dorințele sau plăcerile personale, chiar dacă nu îi pun în dificultate nu reprezintă o prioritate a momentului. Binele de acum subliniază dependența de un factor sau de un aliment, de energie sau de o prezență care nu ne permite să evoluăm. Din relația proastă a beneficilor înțelegem că, în această zi, evoluția implică mult efort, adică a trece prin mijlocul focului sau a opri o durere după ce a aceasta a trebuit să treacă prin intensitatea sa maximă. Este posibil ca momentul acesta de durere să nu vină de foarte departe în timp, ci să fie efectul a ceea ce am refuzat să facem, să spunem sau să dăruim în ziua anterioară. Desconsiderarea avertismentului zilei anterioare poate deveni acum eveniment. Asta înseamnă relația proastă a Lunii cu Pluton, și tot asta înseamnă relația proastă a Lunii cu Uranus. Acolo unde nu există vulnerabilitate există agresivitate, acolo unde există nesiguranță există și un factor exterior care să profite de această situație. Revolta sau distrugerea, abandonul sau despărțirea nu reprezintă acum o soluție. Avem nevoie să trecem prin mijlocul furtunii, să sărim peste flăcări pentru că pe acolo trece drumul. Această experiență a contactului cu focul, această întâlnire a individului matur cu propriile sale fapte se soldează întotdeauna cu un mare câștig.
Este adevărat, multe lucruri se pot exprima astăzi răsturnat pentru că mintea omul este foarte complexă și nu se poate anticipa din această prezentare generală în ce constă, pentru fiecare în parte, confort. Se poate stabili însă dacă fiecare va dori să-și protejeze acest confort chiar și cu un mare preț, chiar și oferind ceva în schimb cât le-a mai rămas din drumul către reușită. Nu ne referim aici doar la evoluție spirituală, ci la evoluția unui demers în general. În orice problemă abordată astăzi confortul sau momentul de pauză pe care-l cerem reprezintă în egală măsură și prețul pe care-l plătim pentru a nu merge mai departe. Iată un paradox!
Prin urmare, 28 martie este ziua autojudecății. Prin faptele pe care le alegem, ne judecăm singuri dacă suntem neînțeleși așa cum ne credem sau dacă am fost sinceri până acum cu partenerii de dialog, cu asociații sau colaboratorii. Răspunsul pe care-l primim din exterior reprezintă o altă formă a darului pe care l-am făcut acestor persoane din jur sau altora cu care am avut același tip de colaborare în trecut. Nu trebuie neapărat să fim criticați, avertizați sau judecați de cei față de care am greșit. Universul are legi foarte complexe și ideea în sine de interacțiune greșită nu se aplică doar în tipul de relație care a scos în evidență această eroare. Relația este în strânsă legătură cu problema și oriunde se duce creatorul lor acestea îl urmează.
28 martie este și o zi de ghinion însă ghinionul acesta nu vine din exterior, ci noi îl creăm, îl inventăm atunci când ne construim realitatea, cu toată energia și cu toată forța, de care dispunem în acest moment. Nimeni din exterior nu este vinovat acum dacă ni se întâmplă ceva. Poate, pe alte conjuncturi, cumulul de factori exteriori ar putea să duca la acest lucru. Astăzi nu! Astăzi, pentru tot ceea ce este oprit, întârziat, stricat sau ruptă, suntem direct răspunzători.
28 martie nu este însă numai o zi marcată de tensiuni sau de probleme. Poate fi și o zi a succesului personal însă sunt avertizați cei care urmăresc cu predilecție acest lucru că în această zi pentru toate există un preț. Prețul ar putea să fie mult prea mare și în viitor să regrete însă satisfacția momentului aceea care vine din împlinirea unui succes este reală.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne aminti astăzi de proverbul „Buturuga mică răstoarnă carul mare”. Astăzi, buturuga mică poate fi o faptă pe care am săvârșit-o la începutul anului sau la sfârșitul anului trecut și despre care am crezut că nu ne mai urmărește. Carul mare poate fi demersul în care suntem acum implicați. Așadar, 28 martie este ziua în care orice moment de neatenție poate fi plătit scump.

Se spune adevărul într-un mod prea dur. Cu cât informația devine o atracție pentru alții, cu atât adevărul este spus mai direct, mai tare, mai imperativ. Nu sunt luate în calcul pagubele colaterale. Asocierile se fac pe baza mândriei. Sentimentul importanței de sine este explorat. Sunt căutate lucrurile care să înlocuiască adevăratele valori. Creativitatea fără valori, fără rădăcini este expresia egoismului. Trăinicia valorilor folosite acum în creativitate vindeca destinul. Omul profund devine acum creator de valori perene. Este descoperit un sabotaj. Seducția nu mai da rezultate. Judecata greșită aplicată anturajului se va întoarce împotriva individului în următoarele luni.

Finalul săptămânii aduce încheierea tranzitului Lunii prin zodia Rac, trecerea sa în zodia Leu și împlinirea unei conjuncții interesante ce ar putea fi privită ca o dovadă de sinceritate sau ca o invitație la un sacrificiu care înnobilează demersurile acestei săptămâni s-au sufletul în general. Înainte de a trece în zodia Leu, Luna va avea de împlinit o relație proastă cu Marte și s-ar putea ca dimineața zilei de duminică să fie marcată de tensiuni sau de o stare proastă. Acest lucru însă nu durează pentru că prin trecerea Lunii în zodia Leu sentimentele se încălzesc și, fie și numai din mândrie sau din dorința de a ascunde o slăbiciune, oamenii nu vor recunoaște că s-au trezit indispuși sau au pornit pe un drum greșit. Vor repara din mers și se vor simți bine că fac acest lucru.
Ce este interesant în ultima zi a acestei săptămâni vine din faptul că deși nu suntem implicați în evenimente foarte importante vom avea senzația că ele sunt stabile și că tot ceea ce facem acum este trainic, de durată și duce la construirea unei imagini personale foarte bune. Asta arată că trecem printr-o revigorare sau ne simțim mai bine cu noi înșine în așa fel încât ultima zi a acestei săptămâni să fie cu adevărat o zi de weekend.
Lucrurile neplăcute ale acestei zile vin din ceea ce descoperim dacă trecem dincolo de această stare de confort. Pentru că suntem în săptămâna roadelor frumoase și a iubirii necondiționate există și în această zi tentația lucrului frumos. Pentru că de dimineață am avut de traversat un unghi negativ ne uităm mai curând la binele celuilalt decât la binele propriu, așa după cum am văzut că s-a întâmplat și în ziua anterioară. Dacă această stare proastă nu este rezolvată, ci doar ascunsă atunci aprofundarea sa, invadarea intimității celorlalți sau simplu fapt ca ne preocupăm mai mult de ceea ce are celălalt decât de ceea ce avem noi arată că 29 martie este o zi de investigație. Ceea ce descoperim în această zi s-ar putea să nu ne fie pe plac. De aceea 29 martie nu trebuie să devină o zi de investigație, dar pentru cine o transformă așa va trebui să știe că informația care se află la capătul firului ne va vorbi despre subminarea autorității sau despre un sabotaj. Așa după cum se poate constata și din dispunerea astrală a momentului ceea ce aflăm acum nu ne folosește, dar dacă ținem neapărat să folosim această informație, deși mesajul este clar, atunci judecata greșită aplicată anturajului pe baza acestor informații se va întoarce asupra individului în următoarele luni.
Prin urmare, finalul săptămânii se încadrează, și prin caracteristici, dar și prin profunzime, în schema generală aplicat acestei săptămâni care ne pune în fața roadelor frumoase și a iubirii necondiționate. Astăzi avem impresia că iubirea necondiționată înseamnă pasivitate ori a lăsa ca lucrurile să vină de la sine. Atunci când vine vorba de roadele frumoase, pentru că deviza acestei săptămâni, în spațiul zilei de 29 martie, depinde de o stare de tensiune, mulți vor considera că nu-și pot evalua binele propriu decât dacă compară cu cât au câștigat ceilalți, cu confortul lor sau cu ceea ce spun că îi mulțumește. Nici că se putea ceva mai greșit! Asta înseamnă că 29 martie poate deveni o zi de investigație, de analiză, un interval în care să răscolim acolo unde nu ne privește și ajungem la o concluzie care nu ne va fi pe plac, fie că adevărul pe care-l exprimăm va fi mult prea dur și nu va folosi nimănui pentru că, din cauza durității, el va fi respins, fie că informația pe care o aflăm se dovedește a fi mult prea caustică.
Conjuncția Lunii cu Junon este însă elementul tonic al acestei zile și prin acest unghi înțelegem că asocierile, schimbul de experiență sau petrecerea timpului într-un mod frumos alături de cei dragi ar trebui să fie preocuparea principală a acestei zile. Orice alt element care îndeamnă în a lua rolul de investigator mult prea în serios duce la un rezultat dureros. Pentru că 29 martie este și ziua când Luna intră în zodia Leu, judecând această situație prin prisma relației proaste pe care Luna avut-o cu Marte, înțelegem că ar mai exista o tentație în această zi, aceea a orgoliului ascuns în spatele unei creativității care până acum nu a fost confirmată prin originalitate, ci doar prin utilitate. De aici și confuzia acestei zile care îl îndeamnă pe individ să creadă că dacă a fost util câtorva persoane din jur poate fi util societății în ansamblu. Și din această conexiune, dar și din celelalte prezentate mai sus, înțelegem că 29 martie trebuie să fie o zi de relaxare, o zi în care să nu ne preocupăm de lucruri grave, ci să le lăsăm pe acestea pentru o altă perioadă. Orice răscolim acum, orice analiză facem acum ne va duce la concluzii ciudate.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne abține astăzi să judecăm. Judecata, chiar dacă la început va părea inofensivă, ca o simplă părere sau o simplă concluzie, ea va declanșa ca un tăvălug, o multitudine de idei și concluzii care îl vor duce pe individ pe un drum greșit. Nu are de ce să observe acum când trebuie să se relaxeze, care sunt dușmanii care-i poartă pică. Va vedea lucrul acesta când va fi mai puternic sau când va avea o mai mare susținere astrală pentru acest lucru. Dacă face acest lucru acum o face pe cont propriu și este avertizat că ceea ce va descoperi îi va displăcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.