22-31 martie 2009

22 martie
Dupa conjunctia Lunii cu NN de la miezul noptii, la putin timp dupa rasaritul Soarelui, Mercur intra in conjunctie cu octava sa superioara, Uranus, dand zilei o lumina speciala si aducand vointa la un nivel foarte inalt.
22 martie este, asadar, o zi a vointei superioare, a gandurilor inaltatoare, a puterii de concentrare si a mobilitatii interioare cum pana acum, de la inceputul anului, nu am avut parte.
Daca prima parte a zilei, prin sextilul Lunii cu Venus, se plaseaza pe vibratiile intelegerii si a comunicarii, a doua partea, sustinuta de echilibrul atins in prima parte, ii ajuta pe oameni sa-si faca planuri corecte de viitor, sa aiba viziune, sa obtine succes prin activitati publice si recunoastere prin prezentarea rezultatelor muncii lor.
Spectrul inedit al zilei de 22 martie si, in general, al zilelor de Varsator, cu Soarele in Berbec, este acela al libertatii speciale, pe care vibratia astrala ne-o va permite. Se va porni de la o libertate interioara abordata ca mod de intelegere, ordonare a ideilor, a dorintelor sau a creativitatii si se va merge pana la a stabili contacte inedite cu oameni situati pe trepte diferite ale societati, prin doborarea unor bariere si prin reluarea unor relatii lasate in parasite dintr-o eroare.
Ziua este una dificila pentru cei care sufera de tulburari ale circulatiei perferice, de afectiuni ale inimii sau ale sistemului limbatic. Acum atat psihic, energetic, dar si organic tot ceea ce este periferic, ceea ce am dorit sa fie plasat spre marginile fiintei noastre este solicitat.

23 martie
In 23 martie, de la 11:32 pana la 16:28, Luna va trece prin 3 conjunctii cu Chiron, Neptun si respectiv Junon, aflate pe ultimul decan al Varsatorului. Vom avea parte in aceasta zi de prea multe energie si, prin plasarea acestor conjunctii sub influenta directa a lui Venus, in calitate de guvernator al decanului al treilea din Varsator, de prea multa impulsivitate.
Ne va atrage atentia tot ceea ce are statut de conflict si tot ceea ce este lipsit total sau partial de intelegere. Din aceasta cauza reactiile vor fi bune, daca se vor sprijini pe experienta zilei anterioare, cand Luna a avut o relatie armonioasa cu Venus (sextil) sau negative, daca gandim oportunist, daca separam intamplarea, ideea sau cuvantul din context.
Va fi o zi grea, cu tensiune si incordare, in care planurile noi, cele impuse de o noua saptamana, nu vor avea prea mult loc de desfasurare pentru ca din punct de vedere emotional oameni nu se pot debarasa de trecut. Greutatea vine si de la cuadratura Soarelui cu Pluton care se traduce prin lupta dintre lumina si intuneric, dar dusa la nivel interior, printr-o disputa pe mai multe planuri a trecutului, traditionalului, conventionalului cu elementul novator, cu ineditul sau cu perspectiva impusa de intrezarirea unei noi ordini a lucrurilor.
Pentru cei care si-au consumat ziua de 22 martie in cultivarea unei atitudini negative, in mentinerea unui conflict sau in consturirea unui demers negativ pe ascuns, impotriva unui apropiat, 22 martie le aduce reversul si ii trimite spre penitenta. Pentru acestia greutatea se poate traduce prin ghinion, obstructiuni, defectiuni ale obiectelor usuale, casnice, masina, telefonul sau chiar crearea unei impresii proaste fata de un superior.
23 martie este o zi speciala, dar nu in sensul bun, de aceea trebuie sa ne rezervam dreptul de a nu rezona cu trasaturile negative care acum ne inunda.

24 martie
Trecuta deja in Pesti, din ultimele minute ale zilei de 22 martie, Luna va ridica in aceasta zi o conjunctie cu Marte si doua sextile cu Lilith si Pluton.
Nu trebuie sa ne gandim ca odata ce ziua de ieri vor trece si trasaturile negative pe care le-a predispus. Inca ne aflam sub incidenta cuadraturii Soarelui cu Pluton si putem indica momentul 13:03, cand Luna se afla in conjunctie cu Marte (octava inferioara a lui Pluton) momentul culminant al influentei cumulate data de Luna si deopotriva Soare si Pluton.
Din fericire, nimic din ceea ce ni se va intampla azi nu este nou. Fie intreaga zi se desfasura dupa un plan strict, facut cu cel putin o zi inainte, fie tot ceea ce ni se intampla si nu am programat sau anticipat este un efect direct si implicit al unor efecte ale trecutului.
Relatia Lunii cu Pluton si Lilith devine una dificila prin caracterul ei regulator. In mod cu totul si cu totul straniu, relatia Lunii cu Lilith devine una de parteneriat. Pe fundalul unui plan negativ, demagogic, tendentios doua parti se unesc pentru a lovi inca odata in a treia. Acest element de plan are si el secretele sale si tot cei care iau parte la el vor avea intentii ce contravin motivatiei asocierii.
Multe dintre cele pe care le-am crezut uitate se impletesc azi, multe dintre cele supuse esecului vin astazi si renasc avand un miez negativ, agresiv, dar capabil de schimbari spectaculoase de situatie.
Fiind implicata Lilih, aflata inca in relatie de conjunctie cu Pluton si aducand din trecut cenusa evenimentelor care ne-au consumat si chinuit zilele, putem indica ultimele 3 luni ale anului 2008 ca fiind sursa a ceea ce ni se va intampla in 24 martie 2009.
Vom trai ziua de 24 martie ca si cum jucam intr-un film de actiune, dar din perspectiva spectatorului, nu a actorului sau regizorului.

25 martie
In 25 martie vom vedea sau intelege ce a insemnat de fapt ziua anterioara. Nu vom face retrospective speciale, ci prin ceea ce ni se va intampla vom intelege care a fost rolul acesteia in viata noastra, de ce oamenii pe care i-am intalnit s-au comportat atat de neobisnuit, de ce ni s-a parut ca traim de parca jucam intr-un film de actiune si care au fost de fapt sursele demersurilor in care am fost implicati.
Inainte de rasarit, Venus, prin cuadratura cu Lilith, in doua semne cardinale aduce, alaturi de opozitia Lunii cu Saturn, conjunctia ei cu Uranus si parcurgerea ultimului grad al zodiei Pesti de catre Mercur, indoiala, teama si respigere. Desi Venus si Lilith ridica acest aspect de pe semne cardinale si ar fi trebuit ca initiativa, dinamismul si dorinta de actiune sa nu ne fie straine, corpul nu ne va mai asculta, medicamentele nu-si vor mai face efectul, iar oboseala se va instaura din ce in ce mai mult.
Senzatia de plin, de saturatie ne va domina intreaga zi pentru ca acum vedem ce duce cu noi din trecut, ce nu lasam in urma, ce am ales, din ceea ce ni s-a intamplat, sa retraim.
Trecerea Lunii peste opozita Saturn-Uranus, cu Soarele in Berbec, nu este de bun augur pentru gandirea de grup. Acest aspect astral aduce revolta si intoleranta, agresiune in grup si implicare in social cu intentia de a opri desfasurarea unui proces, de a distruge, de a sanctiona o hotarare gresita.
Daca la ultima trecere a Lunii peste aceasta opozitie (26 februarie), Mercur se afla in sextil cu Venus, acum Venus, cand Luna trece din nou peste opozitia Saturn-Uranus, produce schimbari de ordin social in starea de fapt a lucrurilor, iar planurile pe care ni le-am facut nu ne vor aduce decat frunstrare si indoiala. Daca anterior am privit viitorul cu entuziasm si incredere, acum, pentru ca avem o experienta negativa la care ne raportam, vedem viitorul in tonuri negative, trist, chiar sinistru.
Realitatea pe care o vom percepe in ziua de 25 martie este una dura si cu cat o vom gandi mai mult, cu atat ne va intrista mai mult.
Spre seara Mercur va parasi zodia Pesti si va intra in Berbec, pe care il va tranzita foarte repede (pe 9 aprilie va trece in Taur) si care, pe fondul acestei dezamagiri, a esecului perioadei 26 februarie – 25 martie, va predispune la hotarari pripite, va aduce angoasa si teama de esec si deopotriva agresivitate si lipsa de control.
Intelepciunea este insa cel mai eficient instrument cu care poate fi combatuta aceasta predispozitie. Conjunctura astrala nu anunta ca vin vremuri grele, ci le va complica pe cele care sunt deja in asa fel incat promisiunea sa para indeplinita doar prin schimbarea ordinii, nu prin efectele pe care le produce aceasta schimbare.

26 martie
La cateva minute de la rasaritul Soarelui, Luna intra in Berbec si ar trebuie sa aduca initiativa si pionieratul la cotele cele mai inalte. Lupta dintre lumina si intuneric, dintre binele si rau dintre intentii declarate si cele ascunse, dar si intre tabere situate pe pozitii diferite in ceea ce priveste sinceritatea, face din prima parte a zilei un ghiveci in care intra cine vrea si iese cine poate.
Daca ar fi sa atribuim un termen zilei de 26 martie atunci acesta ar fi: Big Bang. Cu trecerea Lunii in Berbec se construieste un stelium in Berbec, aspect deosebit de puternic ce concentreaza si amplifica prin efectul cumulat al planetelor trasaturile zodiei. Astfel Mercur si Venus, alaturi de luminarii vor zgudui din temelii o structura, un gand, o relatie sau o actiune sociala printr-un gest exploziv, neanuntat si care va avea efecte negativ asupra oamenilor.
Dupa Luna noua din Berbec, cu ascendentul in primele grade din Balanta, steliumul se fragmenteaza, plasandu-l pe Mercur in casa VI si celelalte 3 planetele in VII. Prin urmare, aspectul va afecta relatiile sociale, domeniul muncii, cel medical, dar si, la nivel personal, relatiile de rudeni.
Se stie ca, dintre toate conjunctiile Luna-Soare de peste an cele mai importante sunt cele care se produc in semne cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn), dar dintre acestea cea mai importanta este cea din Berbec. Prost moment si-au ales Soarel si Luna sa construiasca aceasta faza acum, pentru ca Venus, in calitate de guvernator al temei de ingres, merge retrograd (aspect negativ) si devin o planeta importanta in tema pentru ca participa la steliumul indicat mai sus si ridica o cuadratura cu Pluton si un sextil cu NN.
Obsesia trecutul, atat de evidenta in ultimele luni, atat de pregnanta in gandurile si actiunile noastre, acum este sublimata in atitudini negative ce vizeaza sfidarea sa, anularea unor promisiuni sau chiar desconsiderarea a ceea ce a fost bun. Se rup prietenii sa reinvie conflicte despre care s-a crezut ca au disparut si ne reapare in viata un element care ne-a bulversat intreg anul 2008. Acesta este elementul inedit, noutatea, explozia de neprevazut pe care steliumul din Berbec ni-l aduce acum.
Pana la Luna noua din Rac (22 iunie 2009) lupsa pentru o functie, pentru putere, pentru a domina o sfera de influenta, dar si pentru a capta atentia unui forum superior, pentru a convinge are ca motivatie principala ideea de subminare, de pedeapsa, de acumulare vicioasa sau ascunderea greselilor de alegere sau decizie. Pana la acea data intregul spectru social se va deplasa de la valori personale, patromoniu, obiceiuri casnice, ganduri exploatate in singuratete, intimitate sau intr-un grup restrans, ascuns privilor curioase, spre tehnici subtile de manipulare prin care sunt incurajate spre asociere parti incompatibile. Asocierea lor are un singur scop: crearea colapsului din momentul scindarii.
Pe aceasta Luna noua se fac planuri de control si dominare a sferelor de influenta. Indiferent la cel nivel apar acestea, gandul ca prin functia sau relatiile sale un om poate schimba o relatie deja stabilita intr-una construita pentru avantajul personal va tenta foarte tare.
Asadar, vom trai o Luna noua istorica, dar despre care vom afla peste luni sau chiar ani de zile ce s-a hotarat acum, ce a pornit din acest moment si cat de multe am fi putut schimba daca am fi identificat acum cateva elemenete din acel lant pentru a opri explozia, Big Bang–ul.
26 martie este o zi in care nu trebuie sa uitam ca suntem muritori si sa lasam ca ordinea lucrurilor sa fie ghidata de legile naturii nu de intentiile noastre limitate. De exemplu, putem locuim in preajma unei ape fara sa devenim proprietarul ei si fara sa ne face planuri de a o transforma intr-o baza de agrement. Nu traim aici pentru ca ne apartine lumea, ci suntem parte integranta din acest sistem complex. A alege sa ne insusim ceea ce nu ne apartine inseamna, in mistica astrologica, un alt gen de asociere, o alta legatura ce va spune karmei, prin predispozitile generale ale Lunii noi din 26 martie, ca am ales ceea ce este cel mai nepotrivit destinului, ca am fost in stare sa facem, la nivel personal, asocieri incompatibile, care se vor supune, la un alt nivel, unui forum superior, ce va profita de momentul in care vom fi deposedati de ceea ce ne-am insusit, pe ideea “pentru orice peste, exista un peste mai mare”.

27 martie
Cu toate ca exista multe motive de ingrijoare, sextilul Soarelui cu NN si implicit trigonul sau cu NS aduce succes si realizare. Abia trecut in Berbec, Mercur va ridica astazi o cuadratura cu Pluton, iar in spatele sau are un sextil pe care Marte l-a realizat, in momentul sau maxim, cu Lilith, in seara zilei de 26 martie si care acum se afla in seaparatie. Se ascund fapte, se ascunde adevarul, se spun minciuni, se fac declaratii tendentioase si prin asta se va instaura o falsa stare de bine, care initial va fi perceputa ca o stare de bine.
Pentru cei lucizi binele acesta se va spulbera intr-o clipa pentru ca apropierea Soarelui de Venus retrograd, cere mult simt practic, concret si foloseste indoiala si suspiciune ca instrumente de lucru. Cei lucizi nu vor pierde timpul, vom trece rapid la actiune pentru ca vor avea tot ziua senzatia ca timpul trece impotriva lor si ca nimic esential nu se intampla in viata lor. Gandind asa, vor incerca sa faca lucruri esentiale si vor avea parte de adevar prin observatii directe si descoperiri spectaculoase.
De partea cealalta cei care se vor lasa in voia bucuriilor superficiale vor sfarsi in dinconfort si neimplinire, in frunstrare sau neimplinire. Placerea, bucuria, jovialitatea, incantarea, jocul, distractia sunt elemente ce ne vor atrage atentia, ne vor umple intreaga zi si ne va oferi momente de incantare si satisfactie. In aceste preocupari vom avea impresia ca ceva bun pluteste in jurul nostru la care nu aveam inca acces si ca de fapt aceste momente de destindere si relaxare sunt singurele impliniri ale vietii. Si aceastea, ca multe altele ce apar peste zi, sunt iluzii ce vor fi spulberate in momentul in care se alege actiune.
Cei care lasa in 27 martie viata sa vina spre ei, care nu doresc sa decida asupra a ceea ce au de facut sau care prefera sa-si umple timp decat de se implice in actiuni esentiale, se vor invalui in aceasa fumoasa iluzia.
Daca revenirea la realitate nu se va produce pana cel mult in mijlocul zilei, atunci ea va fi amanata pana pe 29 martie cand Luna va face o cuadratura cu Nodurile Lunare si Mercur o conjunctie cu Venus.

28 martie
Indiferent de modul in care am actionat in 27 martie, dimineata zilei de 28 martie este una dedicata gandurilor si actiunilor intelectuale pe frecventa a ceea ce am ales sa face in ziua anterioara. Fie ca savuram bucuriile sau ne minunam de ceea ce am descoperit si facut in 27 martie, pana la 10:31, cand Luna face un sextil cu Junon, acestea ne vor ocupa intregul spectru al preocuparilor. De la aceasta ora si pana la 13:08 Luna va fi in perioada fara directie, cand nimic din ceea ce am dori sa facem nu iese asa cum trebuie si cand orice semn din exterior ne recomanda sa renuntam la actiune si sa dedicam acest interval vietii interioare, relaxarii.
Trecerea Lunii in Taur (exaltare) schimba brusc registrul si pana spre seara suntem tentati sa facem ceea ce de regula nu faceam, sa ne implicam in actiuni neobisnuite modului si felului de a fi si sa obtinem prin asta o mare satisfactie. Dupa ce a adus oamenilor atat de multa valvataie, emotii la cotele cele ma inalte, discutii aprinse sau defulari intense, in Taur, Lunii ii vine mintea la cap. Se gandeste la ceea ce a consumat, la cat mai are in visterie si ce ar trebuie sa faca pentru a-si spori averea.
Averea Lunii in Taur, acum, este una eminamente emotionala. Relatiile vor fi prioritatea ei principala acum si acumularile ei vor viza acest sector al vietii. De aceea va reusi, in putin timp pe care il are in 28 martie, sa complice viata celor cu tulburari de comportament si sa le confere mai multa incertitudine decat a reusit sa-i implice in tot felul de conflicte sociale, de munca sau personale in timpul tranzitului Lunii prin Berbec. Acum orice disfunctie de natura emotionala prinde viata, devine vie si o vom arata tuturor. Pentru ca aveam un trigon cu Pluton, multe vor fi legate de nevoia de stabilitate materiala, de nevoia de a sprijini fericirea personala pe avere, acumulari, obiecte de pret, dar si pe un comportament de natura sexuala. Scandalul poate sa se produca in 28 martie, dar ceea ce se intampla acum poate produce scandal in 29 martie.

29 martie
Asa cum se anticipa din 27 martie, acum se produce o revenire la realitate. O evaporare a valului iluziei care ne-a intunecat mintea si ne-a facut sa credem ca viata este frumoasa si ca ea se reduce la cateva bucurii ce ne-au fost date sa le traim acum cateva zile. Cuadratura Lunii la Nodurile sale aduce in primul rand conflict de interese, apoi discutii aprinse, interminabile pe ideea de proprietate, avere, interese diferite pentru un teritoriu comun. Fiecare vine in discutie, dispute sau in conflict cu o idee nou, una mai buna decat alta ceea ce da contextului o nota interesanta, elevata, cu aparenta de disputa fair play. In realitate, gesturile sunt controlate de egoism si invidie si ca de fapt argumentele doar par obiective, ele fiind construite in asa fel incat sa incurce adversarul si sa-l invinga.
Trezirea la realitate este acum dura pentru ca are un suport real, unul ce nu a fost cunoscut la timpul potrivit. Atunci vom auzi in jur voci care vor spune “Ti-am spus eu ca nu e bine, nu m-ai ascultat”, “Ti-am spus eu sa faci ca mine si nu ai vrut”. Astea sunt vocile celor care au depasit aceast etapa in 27 martie si care si-au sprijinit actiunile si luciditatea pe experiente importante ce le-au acumulat cand Luna trecea prin Pesti (23-25 martie).
De asemenea, directile vor merge pe doua fronturi si pentru cei cu doua zile de luciditate la activ, sextilul Venus-NN le va aduce maturitate si noroc, sansa prin intermediul tehnicilor moderne, contacte care le vor spori increderea si siguranta, iar celorlalti le vor aduce in cale oameni ce doresc sa le ofere un sprijin, ce manifesta fata de ei intentii bune, iar ei nu sunt in stare sa vada asta.
Indiferent ce am ales sa facem, indiferent care vor fi implicatiile sociale ale faptelor noastre trecute sau prezente, este bine ca acum sa acordam atentie fiecarui lucru pe care viata ni-l scoate in cale. Tot ceea ce ni se intampla azi este important, tot ceea ce ni se infatiseaza este corect, din perspectiva vietii personale.

30 martie
Aflata in ultimul decan al zodie Taur, Luna va face cuadraturi la planetele din Varsator si sextile la Uranus din Pesti. Intr-o epoca a schimabrilor haotice, a modificarilor de strucura si mentalitate facute de plictiseala sau de dragul de a mai schimba ceva, cu constiinta celui care nu se gandeste deloc la consecitele globale ale faptelor sale, ci doar la propriul bine, este absolut corect si echitabil ca prin aceasta cuadratura, acum sa obtinem de fapt un efect bun in plan social, atat cat sa ne tinem departe de autodistrugere acumularile persoanle, emotiile, realizarile, functia sau statutul. Aceasta dubla negatie devine calitate si, prin sextilul pe care Luna il va face cu Uranus el va putea sa aiba ecou social.
Elementul negativ al acestui context astral este dat de Saturn in calitate de guvernator al decanului al III-lea care va interveni din umbra in demesurile sociale realizat in 30 martie si va aduce usoare complicatii venite din prea multa patima, aversiune sau respingere. Se va intampla ca, absolut neprogramat, cineva sa-l personifice pe Saturn si sa se erijeze drept lider al unui grup care prin declaratiile sale, in mare parte neadevarate, sa obtine avantaj pentru sine, dar dezavantaj pentru grup.
Chiar daca putem sa vorbim despre un esec pentru grup, reusita va venit din faptul ca va fi lansat un mesaj.
Asadar, ziua de 30 martie este o zi a mesajului subliminal. Demersurile si implicarile sociale incepute in aceasta zi nu vor avea o finalitate buna, pentru ca de unde nu te astepti va aparea cel putin o persoana care sub pretextul ajutorului dezinteresat va folosi acest prilej pentru a se pune in valoare.
In a doua parte a zilei, cuvintele vor durea foarte mult pentru vor avea o incarcatura speciala, una negativa, trista, lipsita de seriozitate sau de consistenta si vor isca, acolo unde exista deja o situatie conflictuala, noi dispute.
Cuadratura lui Mercur cu Lilith, la aproximativ 2 ore de la intrarea Lunii in Gemeni da, din nefericire, amploarea declaratiilor, destainuirilor. Prea multe cuvinte pentru o singura seara, prea multa presiune pe un singur subiect si, dintr-odata, prea toata lumea se pricepe la politica, astrologia sau fotbal. Fiind ca Luna se cam pierde cu firea intr-un semn atat de instabil cum este cel al Gemenilor, secretele, emotiile nedestainuite, afacerile si intelegerile facute in secret, vor fi spuse acum fara rezerva si se va face din viata personala subiect de dezbatere publica.

31 martie
Finalul lunii martie aduce, chiar de dimineata o conjunctie Soare-Mercur in cazimi si la cateva ore dupa aceea un sextil Luna-Soare, cu Luna Gemeni.
Cu mult diferita fata de ziua anterioara, 31 martie este o zi a esentelor, a cautarilor, a intrebarilor si a raspunsurilor simple, geniale. Din nefericire, geniul nu este o conditie usor de inteles pentru omul obisnuit si de aceea tot ceea ce uimeste intai prin simplitate si universalitate va enerva apoi pe motiv ca nu rezolva probelme acute ale vietii cotidiene. Adica, ar putea spune, nu are importanta s-a descoperit un leac miraculos impotriva cancerul de colon, ma enerveaza ca nu-mi mareste salariu, ca-mi pierd sporul de stabilitate si ca niciodata nu am si eu un loc in parcare.
Aceste extravaganta vor risipi de aceasta data aspectul bun pe care Luna il face cu Sensul Vietii si arata intregii lumi superficialitatea gandirii omului din zilele noastre, mai mult decat au facut-o faptele sale din ziua precedenta.
Pentru cei care lucreaza cu energia sau care sunt angrenati intr-o cercetare spirituala, conjunctia Soare-Mercur este semn bun pentru evolutie spirituala pentru ca in Berbec aceasta fuziune aduce accesul la energiile primordiale si il ajuta pe om sa-si dezvolte gandirea abstracta, cel mai important instrument de intelegere a evolutiei spirituale.
Asadar, 31 martie este o zi de putere, de acces la informatie prin lumina sau intuneric, de mobilizare interioara si descoperire a adevaratei identitati fara ca aceasta dezvelire de sine sa lase vreo urma in constiinta. Fie ca e vorba de evolutie spirituala sau sociala, faptele care sunt facute azi sunt uitate usor, nu din rea-vointa, ci din superficialitate sau indiferenta.

MARIAH CAREY- MY ALL
Vezi mai multe video din Muzica »

2 thoughts on “22-31 martie 2009

 1. Supervisor spune:

  Gheorghita, pentru 24 ai scris „Vom trai ziua de 24 martie ca si cum jucam intr-un film de actiune, dar din perspectiva spectatorului, nu a actorului sau regizorului.”, iar la 25 martie „In 25 martie vom vedea sau intelege ce a insemnat de fapt ziua anterioara.”… este pur si simplu impresionant.
  http://www.realitatea.net/scandal-in-mai–dna-ii-audiaza-din-nou-pe-fostul-sef-al-dgipi-si-pe-celelalte-persoane-retinute-marti_482262.html
  Iti urmaresc textele pe care le scrii pentru fiecare zi si vreau sa te felicit pentru precizie, acurateze si curajul de a spune adevarul acum cand toata lumea asteapta sa i se spuna ca va fi bine…
  Unde este oare binele asta pe care vor cu totii sa-l auda?

 2. Iti multumesc pentru apreciere!
  Nu poate un singur articol sa defineasca valentele unor zile cu adevar dificile. Am urmarit si eu de dimineata Realitate.net si sunt in tema cu ceea ce s-a intamplat…
  Va veni si binele acela pe care il asteptam cu totii, doar ca nu va veni acum. Cu toate acestea eu sunt increzator in acel viitor si am convingerea ca toate aceste schimbari sunt necesare pentru a-l implini.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.