2 – 8 martie 2020

2 – 8 martie 2020 este săptămâna disconfortului creat de absența unui avantaj și a rezolvărilor bazate pe efortul săptămânii anterioare. Chiar dacă, luând separat, fiecare zi a acestei săptămâni ne vorbește despre propriul conflict, per ansamblu această perioadă este una marcată de miracole. Din nefericire pentru oamenii superficiali, aceste miracole nu trebuie interpretate așa cum se înțelege din sensul acestui termen. În această săptămână se împlinesc miracolele la care am lucrat și pentru atingerea cărora ne mai trebuia foarte puțin. Acest puțin apare de undeva, deocamdată nu știm, concret, cum, ci doar ce spune mesagerul, însă vom afla la vară mai multe. Faptul că anumite etape se consumă fără a fi împlinite în mod direct, fără a pune cu mâna cărămidă peste cărămidă este o mare ușurare și o mare bucurie. Absența unui avantaj arată absența efortului. Ceea ce primim în această săptămână este ceea ce o mână nevăzută a destinului adaugă la un efort lung. Rezolvările unor demersuri care se bazează pe ceea ce s-a consumat în săptămâna anterioară ține însă de un alt domeniu. Evenimentele mici se bazează pe ceea ce a fost în săptămâna anterioară, iar evenimentele mari se bazează pe eforturi mai lungi. Deși pare complicat, dacă respectăm și calitatea demersului, și conținutul său, dar și pe participanți ne va veni foarte ușor să separăm ceea ce ține de viața personală, de zona de confort, de ceea ce reprezintă dimensiunea profesională sau cea publică. Mulți vor spune “abia acum am înțeles ce s-a întâmplat în săptămâna anterioară și de ce“. Însă nu trebuie să uităm că momentul acesta este doar o etapă într-un parcurs evolutiv. Evoluția nu se face doar trecând de la o etapă de libertate la alta, ci integrând într-un mod corect, obiectiv și înțelept, condiționarea. Nu trebuie, însă, să confundăm condiționarea cu limitarea. În contextul acesta evolutiv condiționarea este haina cu care ne învelim corpul, nu cușca în care trăim. Așa după cum vom vedea, multe din episoadele astrale ale acestei săptămâni vor crea confuzii. Avem nevoie să nu amestecăm lucrurile, nu doar domeniile, să nu amestecăm nici gândurile, nici aspirațiile doar pentru că pe unele le mai tăiem, iar la altele mai adăugăm. Să le lăsăm pe filiera pe care au fost până acum. Marea schimbare, marea fuziune nu a sosit încă.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a gândi la bine. Cel puțin la vară, dacă nu și în anii următori, ne vom aduce aminte despre această perioadă că darul pe care l-am primit acum ca pe o grație divină, ca pe un semn de protecție nu este decât ecoul binelui pe care l-am făcut. În Creație, Domnul a pus tot binele de care avem nevoie, dar și legile pe care trebuie să le folosim pentru a beneficia de toate avantajele sale. Nu este nevoie să mai creeze un alt bine. El există deja. Noi avem obligația de a folosi cu măiestrie instrumentele în așa fel încât ceea ce ne-a fost dat cu mult timp în urmă să ni se apropie.

Educația cere adaptarea la noi standarde. Sunt răstălmăcite anumite probleme de integrare. Se stinge un foc. Înțelegem mult mai bine problemele personale, dar și pe ale celorlalți. Efort. Conflict care trebuie stins pentru a nu ajunge la disprețuire ori la respingerea sfaturilor celorlalți. Legături clandestine. Prea multă joacă strică.

Debutul săptămânii se face într-un ton interesant care ne invită să ne adaptăm la noi standarde, să fim mai atenți la ceea ce a reprezentat în săptămâna anterioară o problemă personală dureroasă sau delicată. Greșeala pe care o vom face astăzi este aceea de a răstălmăci o problemă de adaptare pentru că nu mai dorim să facem efort, nu mai dorim să ne implicăm pentru a respecta un program strict sau pentru a colabora așa cum am făcut-o în săptămâna anterioară. Cel care nu este atent va realiza că alimentează un conflict abia spre sfârșitul zilei când deja nu mai poate schimba cu nimic ceea ce s-a întâmplat în restul zilei. Dacă în restul zilei am considerat că ne putem permite această joacă a refuzului, a distanței, considerând că experiența pe care am acumulat-o nu este suficientă, ci ea însăși ne dă dreptul să adoptăm aceasta atitudine, spre seară vom vedea cât de scump vom plăti aceste greșeli. Cel care înțelege că această săptămână este legată prin acest fir care cere continuitate de ceea ce s-a întâmplat în săptămâna anterioară și respectă lucrul acesta va reuși foarte ușor să se adapteze la noi standarde și să-și mențină o imagine corectă, bună sau acea imagine pe care și-o dorește în ochii celorlalți.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne arată că lumea este în schimbare, dar pentru a accepta această schimbare nu ni se cere acum să rupem firele cu trecutul, ci să îl împlinim. Chiar dacă jocul este o componentă importantă, 2 martie este și o zi de efort. Cel care va accepta că efortul nu înseamnă o desconsiderare sau nu înseamnă a sacrifica ceva frumos din timpul liber sau din viața personală pentru a continua un rău sau o situație neplăcută, după cum am considerat în săptămâna anterioară, va primi, ca răspuns pentru această orientare corectă, apreciere din partea celorlalți, admirație, cuvinte frumoase sau chiar cadouri.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu respinge o activitate doar pentru că ni se pare că acum am putea alege să facem altceva. Continuitatea înseamnă acum stabilitate.

Se schimbă un procedeu. Se acutizează o problemă de adaptare. Inventivitatea este cercetată. Frică de decizie. Excese. Apare un moment interesant care duce la o decizie categorică. Combinații care se activează atunci când suntem criticați. Ne macină o problemă care nu ne aparține. Găsim soluții bune pentru ceilalți, dar nu și pentru noi. Apare o ruptură susținută de o prejudecată scăpată de sub control. Ceea ce este superior se impune ușor. Ceea ce este inferior duce la drama.

A doua zi a săptămânii scoate în evidență mult mai clar prima parte a devizei săptămânii, cea care ne vorbește despre un disconfort creat de absența unui avantaj. Astăzi, unii, fie vor grăbi lucrurile pentru că se tem ca nu cumva să greșească în deciziile pe care le adoptă și împing etapele foarte repede către finalitate în ideea că ele se rostogolesc de la sine, fie apare o înghețare pe astfel de decizii. Astăzi suntem sensibili la critică, la programul strict de lucru, la o regulă pe care trebuie să o respectăm, dar avem mari așteptări din partea celor care au promis și acum, din aceleași motive, nu își pot onora această promisiune. 3 martie este o zi a conflictelor care se bazează pe lucrurile neînțelese în săptămâna anterioară. Dacă dorința ascunde faptul că nici în săptămâna anterioară nu am fost pe linia potrivită atunci ne preocupăm de problemele celorlalți, vrem să facem ordine în viețile lor, ne arătam experți în ceea ce nu ne privește.
În realitate, toată această schemă, pentru că se bazează în mare parte pe relația proastă dintre Jupiter și Junon retrograd, arată că excesele mai vechi reprezintă adevărata cauză a problemelor pe care nu reușim acum să le rezolvăm sau, dacă le vedem foarte clar, facem totul pentru a le ascunde. Așa cum am văzut și în alte situații astrale la care participă acest asteroid, dar și de fiecare dată când Saturn are o relație proastă cu o planetă feminină, în cazul de față cu Venus, problemele nu sunt evitate dacă sunt ascunse, ci sunt doar duse într-o zonă unde se înmulțesc singure. Apoi, de fiecare dată când ne vom aminti că în momentul de față nu am făcut acel mic efort pentru a duce mai departe un demers ne vom considera inferiori sau îi vom considera inferiori pe cei care ar fi putut decide corect în sensul acesta, dar nu au făcut-o.
Prin urmare, 3 martie scoate în evidență un moment foarte interesant în evoluția pe care o experimentăm de câțiva ani. Unghiurile care se împlinesc acum arată un conflict care a fost plimbat de la o casă la alta, de pe o stradă pe alta, dintr-un oraș într-altul. Până acum ne-am amăgit că această mișcare înseamnă evoluție, împlinirea etapelor firești, următoare după cum îi este destinat demersului să se consume. Cine are puțină vigilență va vedea astăzi că lucrurile nu sunt chiar așa. Dacă în ziua anterioară indicam faptul că iresponsabilitatea pe care am numit-o “joacă” atunci când a depășit o anumită limită a stricat, astăzi criticismul strică enorm sau ne ține prizonieri în aceleași drame ale trecutului pe care, cu mare grație, le-am plimbat dintr-un loc între altul.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu îndrăznim să distrugem ceva frumos din jur. S-ar putea ca peste zile, săptămâni sau chiar ani acel frumos să fie cel mai mare ajutor pe care universul ni l-a pregătit și ni l-a așezat alături încă de pe acum.

Dragostea ne creează probleme. Suntem sinceri, dar nu ne folosește la nimic. Ne întoarcem la experiențe mai vechi. Pierdem bani, dar și prieteni. Se semnalează o problemă dar nu suntem atenți la soluție. Iluzie. Preocupare față de resursele celorlalți. Citim, dar nu înțelegem. Refuzăm o condiționare pe motiv că ne creează probleme mai mari. Aventuri. Banul circulă, dar lucrul acesta nu ajută. Informația se deplasează cu mare viteză, dar nu ajunge unde trebuie.

În noaptea de marți spre miercuri Chiron și Luna neagră trec printr-o conjuncție apoi în mijlocul zilei Mercur se va întoarce, prin retrogradare, pe zodia Vărsător. 4 martie aduce o falsă luciditate pentru că accentuează anumite probleme afective, dar și pentru că îi face pe oameni mai îndrăzneți în a răscoli acolo unde nu trebuie. Din fericire, pentru că ultimul aspect al zilei este un sextil dintre Mercur și Venus, problemele acestei zile nu se vor duce foarte departe în timp, ci cel mult până în săptămâna următoare. Dacă în ziua anterioară ni se părea că soluțiile nu sunt accesibile, că putem să înțelegem contextul în care ele trebuie aplicate, dar nu avem curajul de a adopta decizii ample, acum această rezervă lipsește. Ea va fi din nou prezentă în viețile noastre începând cu dimineața zilei următoare când Venus va trece pe zodia Taur, pe domiciliu. Astăzi această planetă va fi pe ultimul grad al zodiei Berbec, la fel cum va fi, în a doua parte a zilei, și Mercur pe ultimul grad al zodiei Vărsător. Unghiul dintre cele două planete este bun, însă rolul său este doar acela de a absorbi în mare viteză dezordinea pe care am alimentat-o de-a lungul zilei. 4 martie este o zi agitată, când ne complicăm singuri relațiile, raporturile profesionale sau când ne stricăm singuri obiectele pe care le folosim de mult timp, dar le putem și repara prin educație și bun simț (dacă există o asemenea zonă de absorbție). Agitația de acum afectează și deplasarea valorilor, a bunurilor, a banilor. Viteza este ceea ce strică astăzi și în acest sector.
Prin urmare, 4 martie ne arată că problemele afective nu se rezolvă de la sine, ci, dacă nu suntem atenți, ele se complică foarte ușor. Există multă dezordine în zona astrală a acestei zile, dar nu pentru a ne distruge, ci pentru a ne atrage atenția asupra problemei indicată mai sus. Astăzi și Luna trece prin Capul Dragonului și se inițiază un nou ciclu draconitic, tocmai de aceea avem nevoie să nu luăm zăpăceala de acum drept un reper important. Chiar dacă vom fi tentați să-i învinuim pe ceilalți de agitația pe care o trăim, trebuie să știm că aceștia nu se fac vinovați de nimic. Astăzi noi ne acordăm acea libertate care de fiecare dată ne zăpăcește și produce efecte negative.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne domoli spiritul de aventură. Astăzi spiritul de aventură nu va fi văzut doar prin nevoia de a face deplasări fizice către destinații exotice, ci și de a ne îndrepta cu mintea sau cu sentimentul către zonele periferice pe care altădată le-am tatonat cu mare prudență.

Succesul depinde de o stare de moment. Vorbim despre sentimente, dar, până la urmă, totul depinde de informație. Problemele colaterale se accentuează. Direcțiile depind foarte mult de rupturile pe care le investigăm. Cunoaștem, dar lucrul acesta depinde de forța extrasă dintr-o confruntare. Avem încredere doar dacă ținem cont de reguli. Inventivitate pusă la încercare.

În dimineața acestei zile Venus va trece pe zodia Taur. Aceasta este o poziție foarte bună care aduce succes sau, în cazul situațiilor foarte complicate, o schimbare a direcției adică o întoarcere către o normalitate la care o să ajungem puțin mai târziu. Schimbarea care se produce astăzi are și o componentă agresivă acolo unde nu ținem cont de reguli, unde continuăm să fim dezordonați așa cum am fost în primele 3 zile ale acestei săptămâni. Venus va sta pe zodia Taur până pe 3 aprilie când va intra pe zodia Gemeni pe care o va traversa în câteva luni, având în acest interval și o perioadă de retrogradare. Ceea ce începem acum este debutul unei perioade bune de care o să ne aducem aminte în vara acestui an cu mare bucurie. Așadar, sunt mai puțin importante conflictele din a doua parte a zilei cât de importante sunt planurile care, cu fiecare zi care se adaugă, ne pot duce la bun sfârșit cum trebuie. Dar careul Lună-Junon arată că nu toți oamenii vor fi atenți. Unora li se va părea mult mai interesant conflictul. Aceștia nu vor beneficia acum de partea a doua a devizei săptămânii, cea care ne arată că rezolvările se bazează pe lucrurile bune pe care le-am construit cu mare efort în săptămâna anterioară. Indiferent de direcțiile pe care le vom aborda în această zi, tot timpul vom fi interesați de anumite rupturi care s-au consumat de curând. Nu vom obține un rezultat corect sau unul menit să ne mulțumească astăzi, dar această preocupare oferă anumite informații pe care le vom valorifica mai târziu.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne aduce în fața unui succes care depinde de intuiție, de starea de moment, nu pentru că suntem la voia întâmplării, ci pentru că acea stare de moment este rezultatul a ceea ce am protejat în ultima perioadă. Dacă am ținut deschis canalul bun pe acolo ne vin darul minunate. Ceea ce protejam astăzi prin liniște se va întoarce spre noi în vremuri tulburi tot cu liniște.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a sta deoparte de aroganța de a știi totul despre situațiile pe care le parcurgem astăzi și le înțelegem. Dacă ne lăsăm surprinși atragem energii frumoase.

Suntem încercați pe ceea ce nu putem da. Avem multă încredere în schimbările rapide. Succesul este evaluat doar după reușitele celorlalți. Contribuim la un bine social pe care nu-l putem evalua deocamdată. Apare o problemă de autoritate. Se dezvoltă un factor personal care ne poate duce la o mare realizare doar dacă trecem, spre seară, dincolo de o mare încercare. Emancipare condiționată.

Pe ultimul sector de tranzit prin zodia Rac, Luna va trebui să treacă prin opozițiile cu Pluton și, respectiv, Saturn care se află pe zodia complementară. Este un moment delicat când vom fi tentați, pe baza unor analize rapide, să ne răzgândim, să întoarcem spatele unei situații sau pur și simplu să trecem pe lângă ea fără să o vedem pentru că există ceva pe suflet care ne ocupă întregul spectru al percepțiilor. Prima parte a zilei ni se va părea că lupta pe care o ducem să ne păstrăm visele intacte, să ținem aproape oameni pe care îi îndrăgim cere gesturi prea demonstrative. Toată ziua vom avea acest sentiment că dacă nu facem ceea ce trebuie un prieten foarte drag sau relațiile care le-am avut până acum vor trece printr-o criză. În realitate, ceea ce ni se întâmplă acum ține mai mult de o problemă de autoritate. Așa cum ne spune și deviza săptămânii, dacă nu uităm de efortul pe care l-am făcut în săptămâna anterioară și îl ducem cu sârguință și respect pe mai departe pașii pe care îi vom face astăzi vor fi pe drumul corect. Chiar dacă vom fi îngrijorați, preocupați că lucrurile se schimbă într-o direcție negativă, binele ne va proteja. Suntem avertizați că seara zilei de 6 martie este din capul locului cel mai delicat moment. Dacă vom trece cu bine de furtuna care se consumă în seara acestei zile suntem cu adevărat oameni valoroși pentru cei pe care îi avem în preajma pentru că relația cu acești oameni pe care iubim ne oprește de la gesturi radicale.
Prin urmare, 6 martie ne învață cum să colaborăm. Autocontrolul este dovada faptului că succesul pe care îl avem nu este întâmplător. Ce am obținut și este apreciat acum, admirat sau lăudat la scenă deschisă nu a venit spre noi întâmplător, ci ca un rezultat al unui efort intens. Acest efort a călit caracterul, l-a făcut mai puternic, l-a șlefuit și a dat forma de acum. Ne vom preocupa astăzi și de conținutul acestor realizări și vom fi tentați spre seară să judecăm acest conținut mai aspru decât trebuie. O ușoară nervozitate ar putea să ne întunece mintea și avertizarea țintește din spațiul acestei zile momentul indicat mai sus. Să fim echilibrați pentru că emanciparea are și etape care presupun anumite condiționări. Emanciparea nu înseamnă de la început și până la sfârșit o libertate continuă. A căuta să descoperi frumusețea unei condiționări, fără a-ți tăia aripile, ține de bun simț, de educație, de respect, de toleranță și profunzime. Libertatea te înalță, dar dacă nu respecți reguli, dacă nu înțelegi rolul condiționării, te dezintegrezi și zborul pe care-l apreciezi atât de mult nu mai are suport, nu mai are sens pentru că nu mai are cine zbura.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne baza astăzi doar pe forțele personale. Barca se menține în echilibru dacă suntem într-o relație bună și cu ceilalți pasageri.

Ingeniozitate. Hotărâri luate peste noapte. Calitățile agreabile devin interesante dacă fac trimitere la un acord. Apare o problemă de personalitate. Cariera devine mai importantă decât alte elemente. Zona de confort se adaptează în funcție de condițiile exterioare.

Singurul aspect al zilei este sextilul dintre Lună și Junon. Pentru mulți, 7 martie este o zi a libertății de expresie, când nu există atât de multe condiționări, atât de multe situații urgente care să le acorde multă atenție și aleg să se ocupe de ei. Din nefericire, retrogradarea asteroidului Junon îi duce pe căi ciudate. Se ocupă de ei, dar în relația cu sine își aduc aminte doar momentele neplăcute sau bucuriile pe care vor să și le ofere nu sunt întregi pentru că lipsește această centrare, această determinare disciplinată. De aici înțelegem că ne vom confrunta astăzi cu o problemă de personalitate, nu atât una de coordonare, cât de selecție. Zona de confort spre care ne îndreptăm este destul de fragilă pentru că fie depinde prea mult de condițiile exterioare, fie este izolată de anumite situații din exterior, deci ascunse. Știm, am văzut și în alte zile ale acestei săptămâni, ceea ce ascundem acum este dus către o zonă și mai întunecată.
Prin urmare, 7 martie ne arată că lucrurile care ni se par interesante nu sunt neapărat și utile sau nu sunt utile pe cât de interesante ni se par. Avem nevoie în această zi să lăsăm în urmă naivitatea care ne face să ne vedem doar calitățile unui moment, nu și responsabilitatea de a gestiona așa cum trebuie. Greșeala cea mai mare pe care am putea să o facem acum este să amestecăm zona de confort cu ceea ce vine din carieră. Dacă trebuie să ne ocupăm de ambele direcții, să o facem separat. Ceea ce se amestecă acum creează confuzie.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la semnalele pe care le primim. Dacă cele mai puternice semnale vin din interior atunci să căutăm zona de confort indiferent cum am face-o. Dacă vin și din exterior semnale, să fim atenți să nu le amestecăm cu celelalte.

Rivalitate. Devenim sensibili pentru că nu avem clar în minte un plan. Respect condiționat de relațiile pe care le avem acum active. Facem unele lucruri de milă. Experiența este îmbogățită prin ajutorul cuiva. Faptele nu sunt cele mai bune. Se continuă pe un traseu greșit. O autoritate ne arată că multe decizii nu sunt bune. Privim foarte departe deși avem probleme de vedere. Improvizăm. Ingeniozitatea ne scoate dintr-o problemă delicată. Risipa nu este judecată așa cum ar trebui.

Aspectul care definește în mare parte această săptămână se împlinește în seara acestei zile: careul Lunii negre la Axa Dragonului. Pe lângă asta, Soarele va trece prin conjuncția cu Neptun, iar Venus prin conjuncția cu Uranus. Sunt momente foarte delicate care se adresează nu doar acestei săptămâni, ci întregii perioade. În primul rând, referindu-ne strict la vibrația acestei zile, ne vin în minte tot felul de gânduri unele mai greșite decât altele pe care le întoarcem împotriva propriei persoane ca niște cuțite. Dacă până acum am mai lucrat cu genul acesta de analiză, dacă până acum am avut puterea să fim critici cu noi înșine aceste cuțite nu vor face decât să taie crengile uscate care există în jurul nostru pentru a aduce mai aproape de suflet lumina. Altfel, neîndemânarea ne va răni. Există multă emoție în această zi, multă sensibilitate și, deopotrivă, multă inspirație. Pentru cei care lucrează cu energia sau care se află implicați într-un proces de cercetare spirituală zona aceasta a emancipării prin înțelegerea condiționărilor fără a renunța la libertate, cea pe care o aminteam în observațiile inserate zilei de vineri, reprezintă cel mai mare dar al cerului pentru această perioadă. Din capul locului, careul Lunii negre la Axa Dragonului arată că se rupe ceva din destin, se taie dintr-un demers care durează mult, se oprește o sensibilitate pentru a găsi ceva mai frumos, tocmai pentru că aceasta nu mai este de actualitate sau și-a îndeplinit rostul. Dacă în spațiul astral al acestei zile Venus nu ar fi fost în conjuncție cu Uranus lucrurile acestea nu ar fi avut aura unor întâmplări lipsite de control, nu ar fi fost atât de agitați și de nerăbdători să obțină satisfacție din primele secunde, din primii pași. Am fi fost mai atenți și mai responsabili, mai disciplinați, pentru că ne-ar fi ajutat Luna care se află aproape toată ziua pe zodia Fecioară.
Prin urmare, ultima zi a săptămânii ne arată și la modul concret, dar și descriptiv, cam ce vremuri trăim. Dacă suntem deschiși ca aceste informații să ajungă la noi atunci vom înțelege de ce vremurile pe care le trăim sunt marcate de frământări sociale chiar dacă aflăm despre ele mai mult din informații cosmetizate de media. A face conexiuni cu întâmplări din epoci mai vechi, nu neapărat foarte îndepărtate, ci și cu cele de acum câteva decenii în urmă este de bun augur pentru a înțelege de ce momentul acesta este unul care nu trebuie raportat la ingeniozitate, ci la creativitate. Suntem ingenioși pe moment, dar dacă fondul rămâne același atunci el ne va duce către zone similare în viitor, adică nu ne vom emancipa, nu vom evolua, ci vom face față, cu resursele pe care le avem la un moment dat, la întâmplări conjuncturale. Această săptămână ne vorbește despre disconfortul creat de absența unui avantaj, dar momentul de față depășește cu mult cadrul celor șapte zile. El face trimitere la probleme de viziune, la distrugerea unor valori dacă ele nu sunt apreciate sau folosite corect, chiar dacă sunt bune, despre eliberarea de necazuri foarte mari parcurgând un drum foarte scurt, chiar dacă este extrem de greu. La toate acestea ajungem pentru că s-au făcut deja niște pași în timp, pentru că mm lucrat asupra acestei probleme, nu pentru că dintr-odată ne cade ceva din cer.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fii calmi. Prin calm, prin pace interioară, prin liniște toate furtunile de afară rămân prizoniere timpurilor care le-au creat.

6 thoughts on “2 – 8 martie 2020

 1. paula spune:

  D-le Coser va consult inca de la aparitia analizelor astrologice, cred ca din anul 2011 daca nu ma insel , si fara sa am intentia de a va flata ,recunosc ca m- au ajutat foarte mult . Apoi am inceput sa studiez profund ortodoxia si va spun sincer ca o perioada nu am mai reusit sa citesc analizele…motivul nu prea stiu sa vi-l spun…dar cand ma apucam sa citesc simteam ca ceva nu este in regula !Normal ar fi trebuit sa gasesc raspunsul singura,dar nu l am gasit si de aceea apelez la bunavointa dvs.daca stiti,sau banuiti ceva in acest sens. Este cumva incompatibilitate intre aceste analize, care nu sunt horoscoape…sunt analize psihoastrologice (daca nu gresesc)… si ortodoxie ??? Daca puteti sa ma ajutati va multumesc !

  1. Dogmele sunt periculoase în orice domeniu, fie el esoteric sau nu. Fii liberă, indiferent ce alegi!

 2. paula spune:

  Va multumesc ! Incerc…sper sa si reusesc !

 3. paula spune:

  Multumesc prieten drag ! Incerc sa raman in ortodoxie …cu dogmele ei…si sper cu ajutorul Domnului sa si reusesc ! Cu libertatea mea limitata sper sa fac alegerea buna…aleg pe Dumnezeu ! Tot binele sa se reverse peste tine!

  1. Orice vei decide, fii tu in acea alegere. Nu lasa pe nimeni sa te invadeze. Cei care-ti dicteaza, care-ti impun sunt cei care te vor folosi. Conditionarile sunt elemente de disciplina, nu cuști. Cei care au incredere in libertatea ta sunt cei care te vor ajuta. Si cauta. Doar aceasta combinatie te tine pe calea ta. Sa cresti frumos si liber!

 4. paula spune:

  Multumesc ca existi ! Cu recunostinta si drag ! Este o mare fericire sa vezi ca sunt pe lume oameni frumosi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.