14 – 20 iunie 2021

14 – 20 iunie 2021 este săptămâna calității deciziilor, a segregării valorilor personale și a tensiunilor pe care le constatăm doar pentru că în această perioadă nu le putem rezolva. În această săptămână vom fi responsabilizați, avertizați, încercați, dar soluțiile pe care le gândim acum nu vor putea fi puse deocamdată în practică. Va fi greu pentru cei care nu au lucrat până acum cu informația, care nu au avut un exercițiu mental, care nu s-au preocupat de emoțiile lor și s-au lăsat în voia instinctului. Va fi puțin mai ușor pentru ceilalți. Cântărim valorile, analizăm noțiunile, explorăm anumite derapaje din viața personală, însă o facem într-un mod aparte, cum nu s-a mai întâmplat de câteva luni sau în cazul unora de câțiva ani. Deciziile pe care le luăm în această săptămână vor avea urmări grave dacă nu sunt adoptate cu discernământ și atenție. Ele sunt legate de despărțire, de distrugere, adică ele încurajează latura negativă a firii în așa fel încât să îndemne persoana în cauză spre trădare sau să atragă trădare. Cele mai bune soluții pe care am putea să le adoptăm în această săptămână sunt cele legate de tăcere, de atenție, de iertare. Acolo unde există conflict, cel mai bun pansament vine prin tăcere, prin iertare.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a fi puternici prin ceea ce știm să facem mai bine, prin ceea ce nu am arătat până acum, fie pentru că nu a fost momentul potrivit, fie pentru că nu am avut curaj. Să avem curajul de a fim mai buni decât am fost până acum pentru a ne bucura de rezultatele minunate ale acestei calități personale până în octombrie.

Aventuri spulberate. Exagerări. Noțiuni înțelese foarte greu. Atenție pe nuanțe, diferențe de opinie, servilitate. Se poate mai mult doar cu o atenție clar îndreptată către trecut. Este nevoie de clasic. Putere de convingere pusă în practică doar pe baza unui exercițiu foarte bun abordat anterior.

Prima zi a săptămânii este despre adaptare. Astăzi ne amintim cât de complicate au fost aventurile din ultimele săptămâni, cât de interesant a fost să parcurgem anumite reveniri sau vindecări în ultima săptămână în așa fel încât condițiile sufletească, afectivă și materială să se repare. Schimbările momentului se bazează pe faptul că suntem atenți asupra a ceea ce am experimentat, apreciem foarte mult toată această experiență și încercăm să ne oprim ritmul alert care ne-a creat atât de multe probleme în ultimele săptămâni. Astăzi realizăm că putem să facem anumite schimbări pentru că ne propunem și pentru că știm, pe baza ultimelor experiențe, să ne mobilizăm. Astăzi suntem liberi pentru că alegem, nu pentru că libertatea ar putea fi expresia unei frustrări care a fost ascunsă mult timp. Relația proastă pe care Soarele și Neptun o definitivează în această zi se referă la această povară a trecutului. Ea a fost activă și în săptămâna anterioară, însă fără a produce efecte negative, doar ca o greutate.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre apăsări sufletești, despre nemulțumiri, despre ceea ce ne motivează să mergem mai departe, să fim mai puternici mai curajoși mai îndrăzneți. Există o problemă legată de revoltă care va fi astăzi confundată cu puterea de convingere, cu puterea de a argumenta, cu nevoia de a ne izola pentru a pedepsi, pentru a da o lecție cuiva. Astăzi nu este despre a face așa ceva, ci este despre a conștientiza care ne sunt greutățile, poverile, pietrele de pe umeri, pentru a merge mai departe. Soluția cea mai bună vine acolo unde mai facem un pas.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu pune pe umerii celorlalți poverile pe care trebuie să le ducem singuri. Ceea ce ni se întâmplă astăzi seamănă puțin cu ceea ce am parcurs în săptămâna anterioară, doar că acum suntem puțin mai lucizi și conștientizăm mai multe pentru că ne este mai greu.

Sobrietate. Evenimente sociale care intră într-un derapaj pe care viața personală nu le poate rezolva, chiar dacă experiența este foarte vastă. Mare putere de convingere. Se identifică un adversar tocmai pentru a convinge. Aventuri inutile. Apar primele semne ale unui război inutil.

În noaptea de luni spre marți se împlinește careul dintre Saturn și Uranus, al doilea din ciclul descendent al transformărilor. Următorul va fi spre sfârșitul anului, pe 24 decembrie. Astfel, vorbim despre o întoarcere la sobrietate, despre parcurgerea unor evenimente sociale care să fie marcate de o anume obscuritate, despre ciudățenii pe care nu le-am mai parcurs până acum, despre identificarea unui adversar care primește acum din partea unui for superior o mare credibilitate și, în consecință, va avea o mare putere de convingere. 15 iunie este ziua când luptăm cu nedreptățile, când parcurgem anumite derapaje tocmai pentru că suntem abandonați sau așa ne simțim, suntem marginalizați sau așa ne simțim. Dar aceasta nu este singura problemă a zilei. Relația bună pe care Pluton și Luna neagră o definitivează acum arată că suntem într-o perioada tentațiilor că adversarii întâi colectează informații, merg pe o linie a fățărniciei și a lingușelii, ca după aceea să obțină victoria printr-o confruntare directă. Asta înseamnă, corelând cu celălalt aspect, menționat anterior, o nouă experiență de viață. Unele se sedimentează, altele sunt înlăturate, iar rezultatul este unul foarte bun.
Prin urmare, mijlocul lunii iunie ne vorbește despre mari încercări ale vieții care își pun amprenta asupra comportamentului pe care îl vom avea de acum și până la sfârșitul anului, adică până pe 24 decembrie când se va împlini următorul careu de pe ciclul descendent al transformărilor. Acum este despre sobrietate, dar, în timp, vom vedea că această sobrietate este de fapt o atitudine de protecție cu scopul de a ni se aprecia valorile pe care le-am acumulat până acum. Ceea ce putem să facem astăzi ține de o mare forță interioară și de o luciditate care ne motivează să ne depărtăm de tentații, oricât de interesante par ele.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu folosi sobrietatea ca o barieră, ci ca un instrument de protecție. Bariera ne izolează, instrumentul de protecție apelează la discernământ, la luciditate.

Patimă. Ceea ce am întâlnit des se comprimă la nivelul unul întâmplări virtuale, populate de anumite senzații care nu au legătură cu realitatea. Plutește în aer o formă de dezamăgire.

16 februarie este o zi de durere. Astăzi ne gândim la numărul anilor, la numărul problemelor, la conturile din bancă sau la ceea ce nu avem pus deoparte pentru că am fost risipitori. Relația proastă pe care Luna și Jupiter o au astăzi susține această direcție. Vorbim astăzi despre o formă de nedreptate, despre o luciditate care vine din senzație, nu din procese cognitive, nu din ceea ce simțim, nu din ceea ce gândim. Este adevărat, toate aceste situații activează o formă de dezamăgire sau ar putea să ne ducă spre situații sociale care să se soldeze cu acest rezultat. Important este rezultatul. Dacă nu rămânem dezamăgiți doar pentru că așa ni s-a întâmplat astăzi este un mare câștig.
Prin urmare, 16 iunie este ziua care comprimă totul. Astăzi totul o să ni se pară intens, foarte intens s-au complicat și o să ne facem procese de conștiință față de ceea ce ne amintim sau de ceea ce nu putem uita. Puterea este o mare problema acestei zile pentru că ea va fi folosită de cei comuni, de persoanele obișnuite într-un mod abuziv. Cei care lucrează cu energia sau care se află implicați într-un proces de cercetare spirituală vor fi astăzi nevoiți să se gândească la adaptare. Dezamăgirile momentului le arată că drumul pe care merg trebuie puțin schimbat.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne gândi că volumul este mai important decât conținutul. Nu ceea ce este mult contează, ci calitatea conținutului.

Despărțirile dor. Deciziile legate de distrugere, schimbare, combaterea unei identități sunt foarte dureroase. Se asigură fundație, dar acolo se ajunge cu mari sacrificii. Se rezolvă probleme interioare, însă doar prin dezvăluiri. Frumusețea doare.

Mijlocul săptămânii ne vorbește despre conduită. Astăzi ne amintim de despărțiri celebre, de greșeli pe care le-am făcut și care au dus în acea zonă, despre marile dezamăgiri care ne-au determinat să luăm astfel de decizii. Vom fi foarte siguri pe ceea ce cunoaștem, pe ceea ce știm, vom fi foarte încântați de expresivitatea a ceea ce am trăit, dar toată această frumusețe doare, rănește, ne împietrește. Ultimul aspect eliberator al acestei zile este dat de relația dintre Lună și Mercur retrograd, adică totul astăzi este despre regret, despre o înțelegere subiectivă, despre ceea ce ne dezamăgește. Astăzi avem impresia că știm totul, că informațiile pe care le deținem, patrimoniul pe care l-am salvat se constituie ca o fundație și că acolo am ajuns cu mari sacrificii. În realitate, aceasta este o impresie subiectivă și va fi nevoie de mai multe întâmplări precum cele pe care le parcurgem acum pentru a ajunge la o concluzie reală. Impresiile acestei zile sunt extrem de subiective, dar și dure în așa fel încât să ne deformeze complet realitatea și să schimbe calitatea deciziilor, după cum ne spune și deviza generală a săptămânii. Astăzi conștientizăm cel mai bine a doua parte a devizei săptămânii, cea care ne vorbește despre tensiuni pe care le constatăm doar pentru că nu le putem rezolva repede, așa cum ne dorim.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne arată că anumite probleme se pot rezolva doar prin răbdare, doar dacă acordăm timp suficient pentru analiză, pentru conștientizare, pentru observație. Altfel, ne pierdem în tot felul de detalii fiind convinși că avem dreptate, deși nu avem. Astăzi se va pune accent pe conflict, pe nemulțumire, vor fi vizibile anumite probleme interioare fără ca persoana în cauză să vadă că tot ceea ce arată este o problemă, nu o calitate. Ceea ce putem face astăzi, facem pentru că suntem dispuși să ne consumăm din fondul propriu, din patrimoniul propriu, iar lucrul acesta nu este un avantaj pentru această săptămână. Ceilalți vor vedea aceste expresii personale ca făcând parte dintr-un comportament greșit sau deviant.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi puternici prin fapte bune, prin atenție, prin ascultare. Tot ceea ce înseamnă expresie, desfășurare are o notă subiectivă care ne dezvăluie sau ne deconspiră.

Bucuria schimbării ne ajută pe toți. Avem nevoie de interacțiune. Cei care au înșelat până acum, vor înșela și de acum încolo. Schimbările se produc acolo unde ele sunt cerute. Versatilitate. Cunoaștem pentru că avem nevoie de așa ceva. Cel care nu împarte este vinovat de ceva. Cel mai bun prieten trădează prin ceva, dar nu este vinovat pentru lucrul acesta.

18 iunie este despre inventivitate. Astăzi ne bucurăm de ceea ce primim, de ceea ce construim, de ceea ce acumulăm, de toate elementele cu care intrăm în contact. Această bucurie însă este scurtă, iar ea trebuie să fie și diversificată pentru a rămâne ca stare. Altfel, se transformă într-un fel de tensiune și ne vom plânge și astăzi, dar și în zilele următoare, că suntem ușor de înșelat, de păcălit, de șantajat. În egală măsură, este și o zi a provocărilor. Aceste provocări ar trebui să ne ducă spre flexibilitate sau către versatilitate, să descoperim calitățile unui prieten, să descoperim lucruri noi în jur, să aflăm ceea ce a fost ascuns și este bun. Nu trebuie să uităm că schimbările acestei săptămâni se bazează pe calitatea deciziilor. Ele nu vin de la sine, tocmai de aceea a gândi corect o situație, a urmări parcursul ei și a luat cea mai bună decizie este în avantajul propriu, nu ceva care vine de la sine.
Prin urmare, 18 iunie este despre bucuria de a interacționa, de a fi alături de cei pe care îi apreciem, de a ne integra, inclusiv spiritual, nu doar social pentru a descoperi ceea ce este frumos și până acum ne-a fost ascuns. 18 iunie este despre superioritate, despre explorare, dar nu pentru a-și atinge anumite adâncimi, ci pentru a descoperi cât de importantă este curiozitatea și cât de necesară este ea. Cine își ucide curiozitatea devine o persoană tristă și, ușor, se stinge. Astăzi este despre atașament sau despre a învăța lecția legată de atașament sau de nonatașament. Prin curgere, prin atenție, trecem de la amatori la profesioniști și descoperim că factorii motivațional ne ajută să ne detașăm de acele impulsuri care ne țin blocați în starea de confort.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a adopta o poziție echidistantă față de mesajele pe care le primim. Dacă suntem echilibrați reușim să descoperim adevărul din spatele imaginilor care ne sunt prezentate ca etaloane.

Suntem aproape de o soluție foarte bună. Avem nevoie de ordine, de precizie, de disciplină, adică să punem în practică ceva ce am învățat cândva. Trăsăturile negative arată latura întunecată a rațiunii care cere în momentul acesta o prelucrare, o preschimbare.

19 iunie ne vorbește despre anumite obstacole pe care nu le-am anticipat și care cer o oarecare precizie sau o oarecare disciplină pentru a fi depășite. Sunt câteva trăsături negative care țin de moralitate sau de practică spirituală și care ne vor crea anumite probleme astăzi. Ceea ce facem astăzi va rămâne ca trăsătură, pozitivă sau negativă, în comportamentul propriu nu pentru că există o presiune din partea celorlalți, ci pentru că aceasta este orientarea, așa ne este înclinația, așa ne sunt obiceiurile. Cei care lucrează cu energia sau care sunt implicați într-un proces de cercetare spirituală vor încerca să modifice multe din cele pe care le parcurg astăzi, dar și ei vor întâmpina anumite opoziții, refuzuri, reticențe și ei se vor confrunta cu întârzieri pe care nu le pot anticipa. Chiar dacă pot mai mult, ecuația astrală a acestei zile arată că nu pot duce la îndeplinire anumite sarcini, că este nevoie de răbdare, de timp pentru a explora latura întunecată a firii și a trece dincolo de ea sau a o transforma în lumină. Astăzi este despre relații negative, despre tristețe, despre încrâncenare și despre o anume practică pe care am abordat-o în ultimii ani și care nu ne-a făcut cinste. Sunt elemente negative de caracter care ies la suprafață, dar dacă ne străduim vom adopta o conduită corectă și, de această dată, le vom ține sub control sau le vom diminua ca intensitate sau ca număr.
Prin urmare, 19 iunie ne oferă soluții pentru a fi mai ordonați, mai precis și mai disciplinați acolo unde avem cea mai mare nevoie. Valorile personale sunt puse acum în dificultate și se evidențiază latura întunecată a firii tocmai pentru că nu mai poate fi tolerată în forma aceasta. Ea, așa cum sunt multe alte aspecte negative ale acestei existențe, dorește să supraviețuiască. Preschimbarea, preluarea, acuzațiile gratuite sau practica negativă abordată în ultimii ani sunt elementele care se vor evidenția astăzi și care fac parte din această structură. De această dată cei care lucrează cu energia sau care sunt implicați într-un proces de cercetare spirituală nu vor fi privilegiați. Nimeni nu este protejat astăzi doar pentru că a făcut ceva bun până acum. Fiecare are o structură întunecată pe care conjunctura astrală de acum o va scoate la suprafață. Va conta foarte mult tăria de caracter și rezistența în fața acestei structuri. Nu ea dictează ce ni se întâmplă, ci noi, cu alte structuri asupra cărora am lucrat. Dacă nu am lucrat asupra lor, astăzi se va vedea.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a avea răbdare cu lucrurile care se deplasează lent, care se întâmplă într-un alt rit decât suntem obișnuiți. Acolo unde există așa ceva avem de-a face cu o intervenție care vine din această latură întunecată a firii, cu ceva din Lo Sfidante.

Curajul schimbă ordinea lucrurilor. Latura întunecată a firii ne vorbește despre lucruri frumoase care s-au întâmplat cândva și care acum se schimbă. Schimbările nu sunt rele, ci doar neprevăzute. Suntem sigur pe ceea ce am primit, dar nu pe promisiuni. Viitorul este incert. Puterea înseamnă iertare, nu dominare!

Ultima zi a săptămânii deschide un capitol important al vieții noastre care se va încheia pe 18 octombrie, atunci când Jupiter își va reveni la mersul direct. În seara acestei zile își inițiază deplasarea retrogradă și ne încearcă pe respect, autoritate, putere de influență și pe capacitatea de a schimba ordinea lucrurilor pentru a face ca acestea să iasă din zona întunecată. Astăzi este despre curaj, iar acest curaj ne va influența viitorul, ne va face mai puternici, mai înțelepți și mult mai capabili să iertăm ceea ce este corect. Unii vor fi atât de impresionați de această stare sufletească încât vor renunța la anumite proiecte sociale, considerând că în felul acesta demonstrează că sunt mai buni. Binele are nevoie de faptă pentru a rămâne în mentalul colectiv, tocmai de aceea această decizie de renunțare nu este bună. Ea este o altă formă de lașitate. Deplasarea retrogradă a lui Jupiter care se inițiază în seara acestei zile ne pune în fața unor întâmplări neobișnuite. Jupiter se află într-o poziție foarte bună pe zodia Pești, dar retrogradarea îi pune pe oameni în postura de a crede promisiuni mincinoase, de a se ascunde sau de a fugi de răspundere. Pentru mulți, 20 iunie declanșează o serie de întâmplări care țin de aventură. Se eliberează de anumite presiuni sociale, de sarcini profesionale, de ceea ce și-au impus și nu le-ar fi plăcut să facă, dar au fost obligați, ceea ce înseamnă un moment de eliberare. Acest moment de eliberare a trebuit să țină puțin pentru că retrogradarea lui Jupiter înseamnă, înainte de toate, responsabilizarea în privința deciziilor sociale. Adică, nu este despre distracție, ci despre educație.
Prin urmare, 20 iunie ne aduce o schimbare importantă în conduită, în educație, scoate în evidență latura întunecată a firii pe care nu reușim să o rezolvăm în această săptămână, nu reușim să o rezolvăm acum, ci în timp, însă doar dacă dorim în mod special acest lucru. Ceea ce intenționăm astăzi se va regăsi în evenimentele lunilor următoare până în octombrie. Când Jupiter își va reveni din mersul retrograd vom știi mult mai bine care sunt calitățile pe care mizăm, pe care ne bazăm pentru ca evenimentele viitoare momentului respectiv să fie mai ușor de anticipat sau mai ușor de controlat. Acum totul este incert și ne sperie. Avem însă garanția din partea conjuncturi astrale că aceste schimbări nu sunt rele, țin doar de o latură a întunecată a firii, la fel ca multe alte mesaje pe care l-am parcurs de-a lungul acestei săptămâni, pe care nu am reușit niciodată să le controlăm și care acum se vor evidenția. Situația aceasta ne oferă motive de bucurie, de încântare și avem toată susținerea să renunțăm la frică, la grija că viitorul este sinistru sau sumbru, că el conține doar evenimente care ne provoacă suferință.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la gândurile pe care le proiectăm ca pe viitor să se transforme în evenimente. Avem nevoie astăzi să ne dorim cu măsură și cu decență pentru că altfel evenimentele vor fi pe măsura intenției, fără măsură, fără discernământ, fără ajutor.

6 thoughts on “14 – 20 iunie 2021

 1. Cristina spune:

  Previziunile astea ma pun pe ganduri…
  Saptamana care a trecut am reactionat la locul meu de munca intr un mod care cred ca a „zburlit niste pene”. Pe fond cred ca am avut dreptate, dar forma a fost nediplomata si excesiva intr un anumit sens, si sigur mi.am facut niste dusmani sau, cel putin, am dat de gandit si nu stiu daca intr un sens bun neaparat.
  Pot sa te intreb daca am motive de ingrijorare? Sa ma astept la niste consecinte?
  In general, profesional am intrat intr in blocaj, pt ca mai exista nun front profesional, unde si acolo sunt in niste probleme (in alt sens, e vorba de niste depasiri de termene), iar acest al doilea front m ar fi validat mult, influentand si situatia de la locul de munca, fiind vorba de o munca cu straini.
  Poti te rog, Gheorghita, sa imi spui si mie daca ar tr sa fiu ingrijorata si daca da, daca sunt sanse de redresare?
  Culmea e ca am muncit f mult, si cred ca am muncit si bine, dar sunt prea multe ‘farfurii’ in viata mea acum, de al caror echilibru trebuie sa am grija, si – ca niciodata pana acum – simt ca nu.mai fac fata. In plus, ma tem ca gresesc undeva si nu inteleg unde, nu.pot pune acurat pct pe i.
  Iarta ma daca abuzez, te rog, dar am mare nevoie de un sfat si de fiecare data ce mi ai spus in astfel de momente de cumpana a avut un efect revelatoriu, ca o lanterna care lumineaza un cotlon a carui existenta nici nu am banuit o.
  Multumesc!
  22 ian 1972, 4,50, Bucuresti

  1. Da, pierzi puțină autoritate, dar câștigi prin pierderile de autoritate ale celor cu care ai interacționat. Tu ești muuult mai puțin conflictuală decât sunt ei. Acum s-a văzut. E scrie în stele, ca să și glumim. Dar, dacă te împaci, nu ti-i fă prieteni. Șarpele când te cuprinde, te cântărește, nu devine animal de companie!

   1. Cristina spune:

    Mersi!🤗🙏🌱

   2. Cristina spune:

    Frate, dar totusi cum faci? 😳Raspunsul merge f departe. I ai dibuit mai bine decat am reusit eu in ani de zile. Si da, si eu am simtit ca desi pretextul a fost unul aparent minor, sensul si impactul actiunii au fost mai semnificative decat eu insami am prevazut.
    Oricum, pt un profan ca mine este f interesant faptul ca EI apar atat de bine caracterizati pe harta mea. Uimitor.
    Mersi inca o data!

 2. Monica spune:

  Cred ca acum este timpul „adecvat exprimarilor de tot felul, pe fundalul emotional actual icare este supradimensionat, inflationat. Acum ies la iveala reactii legate de revolta, corectitudine dar si exprimari ale umbrei, care are un numitor comun in noi toti, in grade diferite. Unii sunt mai curajosi fara sa-sibpropuna asta, altii mai lasi dar sa nu uitam un lucru: fiecare e incapul lui! Sau altfel zis, e cum ti se pare! Cel mai greu e cand te iei prea in serios (egoul), si uiti ca totul e trecator. Parerea mea! (subiectiva desigur;-)

  1. Pentru cei care au orbul gâinii, prezența vulturului este întotdeauna expresia unui egoism atroce. Ei cotcodacesc despre ceea ce nu înțeleg, în timp ce vulturul își vede de ale lui.
   Cât despre „ego” și „luat prea în serios”, cred că ai greșit site-ul. Despre aceste lucruri scrie-i Uraniei…pe unul din cele 40 de conturi ale sale de pe facebook…desigur, care „nu sunt ale ei” (dhăă). Ea se consideră „victima propriului succes”. Dacă ai înțelege corect ce ai scris, ai proceda în consecință.
   În momentul acesta ai greșit locația. Du-te și cântă la altă masă. Noi, aici, chiar ne vedem de treabă. Nu vindem nimic, nu avem nevoie de reclamă și nu cerșim atenție. Aaa, deranjăm orgoliile unora? Nu este problema noastră. Cui nu-i convine, să meargă la psiholog sau la psihiatru sau să renunțe la a citi astrologie, dacă tot nu înțelege, și să viziteze mai des site-uri de matrimoniale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.