Un final…

Luna finalizeaza tranzitul ei prin Gemeni azi, 10 aprilie 2008, cand Lilith intra in Sagetator. Nu se linistesc nici gandurile, nici impulsurile si tot ceea ce este in jur devine, brusc, un factor de stres. Avem cuvintele potrivite, dar si intelepciunea de a nu le folosi pe fondul unei intense tensiuni emotinale cauzata de aduceri aminte dureroase.
Poate ca norocul nu se risipeste in van, iar mobilitatea/superficialitatea zodiei Gemeni, a dorintei de neimplicare, a sustragerii din fata deposedarii si alegerilor care solicita, sa fie de bun augur. Mercur se departeaza de Venus, iar Luna simte iminenta trecere de maine spre domiciliul ei si ne incearca un sentiment de singuratate. Izolarea ne surade de la colt si oferta ei ni se va parea chiar buna, potrivita, salvatoare. Ne lasam in voia conflictul intre a arata si a ascunde, a impartasi si a interioriza, a spune si a nu spune. Daca nu rezistam tentatiei de a exterioriza ceea ce nu este inca matur, sedimentat, riscam o noua suferinta. Lectura nu este suficienta, informatia de asemenea. Cautam in jur un punct de sprijin sau renuntam la o preocupare pentru a ne echilibra. In mod cu totul si cu totul straniu ziua nu este atat de mult incarcata de regret, cat este de ineficienta. Ceea ce traim azi uitam repede, dar ceea ce facem ramane intr-un ecou amplu pana la urmatoarea revenire a Lunii in Gemeni (6-8 mai 2008).
Azi ne pacalim mult, pentru ca mintea ne minte si ne indeamna sa alegem ceea ce nu ne este deloc util. Ne jucam cu gandurile aruncate de demult prin memorie si neimpartasite din teama de spune adevarul despre sine. Traim inchis si asta doare.
Maine tristetea devine poetica, artistica, dar pana maine mai este mult!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.