REINVENTAREA…GAURILOR NEGRE!

S-a aflat de curand despre un mare proiect stiintific la care participa 20 de tari si in care se doreste sa se descopere ce s-a intamplat de fapt in Big Bang. S-a aflat, de asemenea, de dr. Lyn Evand (Evand atomul), dar si de conflictul ideologic pe care acesta il are cu Otto E. Rössler, biochimist german, care se opune vehement continuarii experimentului. „Acceleratorul, la care au lucrat, timp de zece ani, aproximativ 5.000 de fizicieni si ingineri, este cel mai mare proiect stiintific al ultimilor ani. Incepand cu 1996, CERN a construit, la o adancime de 100 de metri sub Alpi, un inel cu o circumferinta de 27 de kilometri, care a fost supus unui proces de racire, timp de doi ani, pentru a ajunge la o temperatura de minus 271,3°C, cu aproape doua grade mai ridicata decat zero absolut. In jurul inelului sunt instalate patru mari detectoare in interiorul carora se vor produce coliziunile dintre pachetele de protoni (particule din familia hadronilor, de unde vine si numele acceleratorului). Viteza acestor particule va ajunge la 99,999% din viteza luminii.
La momentul maxim, se vor produce 600 de milioane de coliziuni pe secunda, ceea ce ar putea permite aparitia unor particule cau nu au mai fost niciodata observate.
Experimentul ar putea sa conduca si la observarea bosonului Higgs, o particula elementara a carei absenta bulverseaza fizica teoretica.”
De asemenea, exista o controversa modiala cu privire la dezvoltarea, in timpul experimentului, a unei gauri negre in interiorul acceleratorului. Unii teoreticieni sustin faptul ca miscarea particulelor va genera o gaura neagra. O parte din acestia sustin ca da, se va forma o microgaura neagra cu o durata ei de viata va fi foarte scurta si care se va evapora datorita
radiaţiei Hawking.

Singura problema la teoria asta e ca nu se stie sigur daca radiatia Hawking chiar există. Acest experiment fiind un prilej de a observa sau nu acest tip de radiatie.
Iar majoritatea oamenilor de stiinta sustin ca, in eventualitatea in care s-ar forma o gaura neagra, ca sa se poata autointretine, aceasta are nevoie de o masa critica care sa genereze destula gravitatie pentru a atrage din ce in ce mai multa materie. Cum acceleratorul nu poate sa ii ofere decat firmituri infime de materie, aceasta nu va creste si va disparea o data cu oprirea fasiculului iar noi ne vom continua existenta pe mica planeta albastra.

Acest proiect apartine exclusiv europenilor iar in lume mai exista un accelerator la Fermilab, apartinand USA, de dimensiuni mai mici….ceea ce ar explica un pic toate zvonurile despre „sfarsitul lumii” lansate pe Internet”(sursa: blogul Cristinei Stoian)

Otto E. Rössler, nascut pe 20 mai 1940, are in tema sa o cuadratura Saturn-Pluton, agresiva si distructiva, ce face din pozitia lui Saturn in semnul sau natala (Taur) si a lui Pluton in Leu, o combinatie menita sa construiasca idei, teorii, concepte pentru a-si sustine propria nevoie de imagine. Nu am gasit nicaieri datele lui Lyn Evand, decat ca este nascut in 1945, suficient pentru a permite deplasarea lui Saturn (fata de tema lui Rössler) in apropiarea Sensului Vietii (Rac) si de a-l vedea pe Jupiter in Balanta, aproape de Neptun. O buna parte a anului 1945 a fost marcat de trecerea lui Jupiter prin Fecioara cand s-au reasezat structurile statelor pe o baza stabila, solida. La inceperea acestui proiect, in 1996, Jupiter trecea, insa, prin Capricorn. Este inedita aceasta influenta care face direct trimitere la un Saturn puternic, care, in 1996, era in Berbec (cadere), iar acum in Fecioara, important, pe de o parte, pentru ca este stapanul Capricornului si, pe de alta parte, ca, acum, la finalizarea proiectului, se afla acolo unde dr. Lyn Evand il avea pe Jupiter la nastere.
Pana aici, nu am gasit nimic neobisnuit, nici chiar in aspectele agresive ale temei lui Rössler, nici in strania asociere a energiilor jupiteriene si saturniene. Ce ne facem insa cu previziunile lui Nostradamus despre ceea ce se intampla la Geneva?

Leave, leave Geneva every last one of you,
Saturn will be converted from gold to iron,
Raypoz will exterminate all who oppose him,(?)
Before the coming the sky will show signs”

Interpretarile aduse acestui catren sunt, unele dintre ele, cat se poate de indraznete. Se merge pana la ideea ca o gaura neagra poate fi proiectata spre Saturn si inghiti aceasta planeta!!!! Eu cred ca principalul motiv al acestui catren nu este acela de a indica un posibil dezastru, ci de a indica lipsa de responsabilitate si aroganta initiatorului, a cercetatorului care, pentru ca, probabil, promite finantatorilor rezultate bune, este lasat sa faca ce vrea. Riscurile acestei nesabuinte sau iresponsabilitati, au fost vizibile in martie 2007 cand s-a produs o mare explozie in subsolurile complexului. Trecerea lui Saturn de aur la  Saturn de fier, poate indica si momentul in care el trece din zodie de foc, in zodie de pamant, adica din zodia Leu in zodia Fecioara (septembrie 2007). Prin urmare, este posibil ca indicatiile lui Nostradamus sa fi fost pentru explozia din 2007, cand a avut loc aceasta translatie, nu pentru experimentul din 2008. Nu se stie ce a vrut sa spuna cu „RAYPOZ”, insa se poate presupune ca semnul astral la care face trimitere Nostradamus („Before the coming the sky will show signs„) sa fie dat de eclipsa de Soare din 19 martie 2007 cu Luna in perioada fara directie si cu o conjunctie Uranus-NN in Pesti.

Ziua de 10 septembrie 2008 aduce o Luna in conjunctie cu Saturn in Fecioara si un Uranus (esential in explozia din martie 2007, aflat atunci in conjunctie cu Sensul Vietii in Pesti) in opozitie cu Soarele, semn de nesiguranta, de deductie, ghicire, speculatie, schimbari imprevizibile, defaimare sau descoperire inedita. Elementul nesabuinta, indicat in catrenul lui Nostradamus, se integreaza bine in configuratia astrala a acestei luni si, probabil, ca asta a si intentionat.

Nu se prevede niciun dezastru, doar ca aceasta noua etapa, ce incepe acum cu Saturn in Fecioara si Jupiter in Capricorn, aduce profunzimi periculoase, iar cunostintele pe care le va obtine acum, in timp, vor deveni extrem de periculoase, distructive.
Nu ceea ce se intampla acum distruge planeta, ci ceea ce se va face cu ceea ce se va descoperi acum. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.