4 – 10 mai 2020

4 – 10 mai 2020 este săptămâna pervertirii unui interes și a risipirii unei speranțe care este, de fapt, semnul unei schimbări bune. Elementul definitoriu al acestei săptămâni nu este, așa cum s-ar părea, recuperarea a ceva, ci este semnul unei conștientizări sau a unei observații, care ar trebui să ne ducă spre o putere nouă. În această săptămână rupem din certitudinea care ne-a dat până acum atât de multă putere și ne întoarcem către emoția care ne-a slăbit cel mai mult. În cuvinte mai simple, pervertirea unui interes și risipirea unei speranțe înseamnă o formă de simplificare, o formă de întoarcere la acea simplificare, la acea formă de simplificare pe care am considerat-o nepotrivită sau pe care am respins-o altădată. Acum ne este oferită o nouă șansă. În egală măsură, respingerea acestor mesaje, nu că oamenii ar alege în mod intenționat lucrul acesta, ci pentru că s-ar putea să nu fie suficient de atenți la ceea ce se întâmplă, duce spre accidente, despărțiri, dezamăgiri adânci. Risipirea speranțelor false este o mare provocare și, deopotrivă, un mare ajutor pentru noi toți. Cel care refuză să participe la acest proces trebuie să se aștepte să ajungă acolo unde duc reziduurile emoționale, într-o zonă neobișnuită, ciudată, încărcată de tristețe și de suferință. Faptul că Luna va parcurge un sector de cerc astral de la Fecioara la Săgetător este o mare binecuvântare pentru noi toți, ceea ce înseamnă un semn de evoluție de la purificare la performanță, dar lucrul acesta se face apelând la anumite metode de curățare. Fără aceste metode de curățare oamenii, oricât de buni ar fi, nu se pot exprima la întregul lor potențial. Despre asta este vorba în această săptămână, despre această călătorie de la purificare la performanță. Fiecare zi este o etapă. Cine respectă această etapă se poate bucura de beneficiile acestui interval. Altfel, nu se risipesc speranțele false, ci se consolidează și mai mult, iar pe mai târziu eliberarea de aceste speranțe false se va face cu un mai mare efort.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu neglija această componentă psiho-emoțională. Ceea ce gândim este într-o legătură foarte strânsă cu emoția, iar corpul reacționează imediat la toți acești stimuli. Corpul este pentru emoție și pentru structura mentală un fel de animal de companie, un fel de cățel. El va face totul pentru a mulțumi. Când cele două elemente superioare sunt în suferință, corpul arată lucrul acesta.

Aspirațiile sunt supuse unor mari încercări. Resursele trebuie pregătite în afara presiunilor impuse de dificultățile de moment. Raționamente ciudate. Pierdem ideile. Conflicte pe care nu putem să le gestionăm. Intrăm într-o zonă a păcatului. Există un furt care va fi privit pe viitor ca un fel de nebunie socială.

Prima zi a săptămânii ne arată că lucrurile sunt foarte complicate atunci când vine vorba de emoții, de aspirație sau de planuri de viitor. Momentul acesta nu ar trebui să fie pentru noi unul atât de dificil sau care să ne aducă aminte de resentimente atât de mari. Cel puțin, în prima parte a zilei nu ar trebui ca aceste raționamente ciudate să ne pună în dificultate sau să ne creeze atât de multe probleme, ce ar trebui doar să ne atragă atenția asupra unor presiuni cărora trebuie să le facem față cel puțin așa cum s-a întâmplat și în săptămânile anterioare. Astăzi ne pierdem ideile, ne pierdem gândurile, suntem conflictuali și ni se pare că dreptatea nu este de partea noastră. Ceea ce, de fapt, se întâmplă în prima zi a acestei săptămâni, face trimitere la o deviză importantă a acestei perioade, cea care se integrează și în specificul acestei săptămâni și care ne vorbește despre pervertirea unui interes. Relația aceasta negativă dintre Venus și Neptun a fost activă și în săptămâna anterioară și ea ne-a vorbit despre sentimentul de vină, de păcat, despre acele gânduri pe care le avem atunci când știm că am săvârșit ceva care nu a fost corect, despre ceva care nu a fost absolut deloc corect și care ar trebui în viitorul apropiat corectat. Momentul acesta este despre încredere, despre conflicte și despre viziunea de viitor pe care o avem în aceste momente delicate. Ele nu sunt delicate pentru că există o conjunctură socială care le-a construit așa, ci sunt delicate pentru că, încă de dimineață, după ce Luna a intrat pe zodia Balanță, a definitivat careul cu Axa Dragonului. De fiecare dată când se întâmplă așa ceva vorbim despre conflicte, despre o revoltă socială, despre nemulțumiri pe care oamenii le au fără să și le poată explica.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre lucrurile foarte delicate la care ajungem greu pentru că simțim că obstacolele sunt mai importante decât avantajele. Conflictele acestei zile ne lasă această impresie de greutate, de apăsare, de nemulțumire din care se extrage o concluzie pe care nu o vom uita mult timp de acum încolo. Vom avea impresia că suntem vinovați de ceva sau că purtăm un păcat. Chiar dacă, spre seară, unghiurile pe care Luna le va realiza nu vor fi tocmai corecte, gândurile vor fi puțin mai concentrate pentru că intrăm în fereastra foarte strânsă a conjuncției pe care Mercur și Soarele o realizează în noaptea de luni spre marți. Bucuriile pe care le resimțim spre seara acestei zile sunt restrictive și ele sunt legate doar de obstacolele pe care le-am depășit. Astfel, înțelegem spre sfârșitul acestei zile că atunci când oprim un proces al risipei, un proces distructiv rezultatul este unul foarte frumos pe care ni-l putem aduce aminte de fiecare dată când acest fenomen astral se repetă. Așadar, ceea ce se întâmplă în prima zi a acestei săptămâni nu face referire doar la un fenomen personal, ci și la unul colectiv.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne gândi că renunțarea la furt, minciună sau la alte obiceiuri negative nu este ceva foarte greu. Astăzi putem face lucrul acesta fără să pățim nimic. Pe viitor putem face lucrul acesta pentru a ne ridica, pentru a progresa, pentru a crește din punct de vedere moral sau spiritual. Acestea sunt valori care de înnobilează, nu elemente care să ne împovăreze ori să ne distrugă.

Mare concentrare pe idealuri sterile. Slăbiciune de elemente particulare date de o ambiție sau de imaginarea unui ideal care nu poate fi atins. Gesturile simple trebuie să depășească tentația, obsesia sau minciunile pe care oamenii cu putere de influențele spun foarte ușor.

În noaptea de luni spre marți Soarele va trece prin conjuncția cu Mercur în situația în care Luna se află în plin tranzit prin zodia Balanță și va trebui să treacă printr-o confruntare cu Luna neagră și, spre seară, printr-o înțelegere interesantă cu Venus. Momentul acesta ne arată că lucrurile foarte dificile pot fi depășite dacă suntem atenți, dacă avem persoane care să ne ajute, dacă suntem înconjurați de oameni care nu se gândesc doar la ambițiile personale. Valorile despre care vorbim pe 5 mai sunt cele care ne concentrează anumite idealuri, dar unele dintre ele, pentru că acest context este unul delicat, se vor dovedi foarte sterile.
Așadar, momentul acesta ne vorbește despre rigurozitate, despre lucrurile simple pe care am putea să le facem față de oamenii pe care îi apreciem, despre alegerile delicate pe care suntem dispuși să le facem pentru ca oamenii pe care îi apreciem să se ridice deasupra condiției lor, să își atingă și să își îndeplinească un obiectiv important. Momentul acesta este unul de victorie, dar poate fi și unul când dezamăgirile ating o țintă foarte înaltă. Nu trebuie să uităm că suntem în săptămâna în care o speranță este risipită, chiar dacă lucrul acesta se va dovedi pe mai târziu ca fiind un lucru bun. Acum toată această concentrare se bazează pe minciuni spuse frumos, pe influențe care captează atenția, care sunt mai presus de adevărurile cu care am lucrat în săptămânile anterioare.
Prin urmare, 5 mai este ziua care ne atrage atenția că lucrurile foarte importante se consumă dacă participăm cu ceva personal, dacă avem ceva aparte pe care să-l oferim acelui proces care se consumă, concentrării. Bucuriile acestei zile vor fi mult mai importante decât tristețile pe care ni le amintim din săptămânile anterioare. Sunt anumite gânduri sau poate chiar stări mai puțin plăcute care se concentrează în jurul unor impresii ce ne vin din timpul nopții de luni spre marți. Toate acestea se vor risipi până spre seară pentru că oamenii buni știu să-și aleagă și prietenii, și asociații, dar și dușmanii.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu visa că lucrurile pe care nu le gândești se pot întâmpla. Ceea ce nu gândești înseamnă că nu ceri.

Subiectivitatea doare. Binele trebuie să treacă printr-o încercare pentru a fi acceptat. Aspirația este o punte de legătură între oameni care simt și gândesc la fel dar nu au știut lucrul acesta. Întâlniri spectaculoase. Putere care vine dintr-o zonă necunoscută. Întâmplările sociale sunt pline de obscur.

În dimineața acestei zile Luna va părăsi zodia Balanță și va intra pe zodia Scorpion urmând să împlinească până spre seară câteva unghiuri foarte interesante. Schema astrală a acestei zile ne vorbește despre o subiectivitate care se construiește în timpul nopții prin faptul că Luna va avea o relație interesantă cu Marte și cu Pluton. În a doua parte a zilei ea va trebui să parcurgă niște unghiuri destul de tensionate cu Saturn și cu Uranus. Asta înseamnă că momentul de față face trimitere la un moment spectaculos care se va evidenția printr-un efect negativ. Devine spectaculos pentru că doare, pentru că înțeapă, nu pentru că avertizează. Lucrul acesta se întâmplă pentru că există multe prejudecăți pe care le au oamenii despre ceea ce înseamnă autoritate sau putere. Din nefericire, pentru mulți dintre noi lucrurile acestea ciudate, care fac trimitere către semnele de putere sunt, de fapt, extrase din întâmplări sociale pe care noi am încercat să le înțelegem și nu am reușit. Pentru zona aceasta pe care o abordăm noi aici semnul acesta de putere, prin obscuritatea lui, face referire la niște conflicte care s-au exprimat ca episod social dar nu s-au clarificat ca interacțiunea umană. Din această cauză deciziile zilei de 6 mai sunt delicate, poate chiar periculoase pentru că ele fac trimitere la un interes. Săptămâna aceasta compromite acest interes și ne risipește speranța că lucrurile se pot rezolva atât de ușor. Partea bună a lucrurilor ține de faptul că omul conștient, atent și sensibil va vedea că dincolo de această risipire a speranței sunt semne bune. Pentru el acestea vor fi cele mai importante achiziții ale săptămânii.
Prin urmare, 6 mai este o zi care ne pune în fața unei subiectivității pe care am încercat de multe ori să o ascundem, să o ignorăm sau să o ținem cumva departe de privirile celor curioși. Momentul acesta este unul de putere când întâmplările spectaculoase se fragmentează și acestora li se văd părțile esențiale, adică vedem ceea ce există în spatele a ceea ce ne-a impresionat. Tentația acestei zile ne spune că am putea foarte ușor să devenim biruitori, doar că nu ne spune prin ce. Ne arată doar gustul foarte plăcut al unui aliment, dar nu ne spune nimic despre ce conține acel aliment.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne lăsa cuprinși de frică. Frica este ceea ce ne destructurează.

Participăm la o mare schimbare. Surprizele nu sunt evaluate corect. Sensibilitatea este un instrument de lucru. Inspirație. Conservatorism. Luxul este sancționat. Discuții în contradictoriu care pedepsesc o lene.

Mijlocul săptămânii ne încearcă cu o rememorare foarte interesantă. Acum ne aducem aminte de contactele pe care le-am făcut în speranța că vom obține de acolo anumite avantaje pentru a ieși dintr-o viață monotonă, pentru a evidenția elemente care țin de copilărie, casa părintească, primii ani de școală. Deși în mijlocul acestei zile se va împlinii faza de Lună plină, ceea ce înseamnă o invitație la o schimbare, surprizele momentului sunt cele legate de un alt domeniu. Astăzi suntem parte dintr-un proces ciudat. Conservatorismul se va lupta cu tendința de a apela la lux ca și cum acesta este idealul de confort și de bine. Se poate vorbi însă și despre o inspirație specială, cea care ne ajută să înțelegem de ce trebuie să ne desprindem de anumite elemente care au devenit între timp inutile. În a doua parte a zilei această atracție către lux va fi sancționată prin angajamentul pe care am putea să ni-l luăm față de un apropiat sau chiar față de noi înșine. Ne vom propune să ne abținem de la ceva, să renunțăm la ceva. Din fericire pentru cei care sunt mai dinamici, această Lună plină de primăvară este una de mare mobilitate, de schimbare, de revoluție. Contextul în care se consumă această fază a Lunii nu ne spune despre realizările sociale, cât despre realizările personale. De aici înțelegem că tot ceea ce ține de un conflict, poate chiar și de discuțiile în contradictoriu, de întâlnirea unui factor opozant, ne scoate dintr-o zona a conservatorismului.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne vorbește despre lucrurile foarte frumoase pe care ar trebui să le înțelegem și să le ducem mai departe, să le alimentăm sau la rădăcina cărora să punem mai multă apă. Momentul acesta combină greșeala cu calitatea, iar rezultatul este ceva foarte frumos și bun. Noi știm, pentru că studiem astrologia nu suntem simpli consumatori ai unor previziuni, că momentul de Lună plină amplifică acele elemente care sunt în momentul de față în centrul atenției. Așadar, avem nevoie de puțină atenție pentru a ne folosi de relația bună pe care Mercur și Neptun o definitivează în mijlocul acestei zile și să transformăm toată această oportunitate într-o întoarcere la inspirație, la sensibilitate, la creativitate.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a simplifica raporturile sociale, interacțiunile, de a renunța la acea orientare către lux, fie că se referă la cuvinte sau la altceva, pentru că esențele tari se țin în sticluțe mici.

Acces la mesaje noi. Simțul detaliului nu ne ajută. Apar probleme sentimentale care accentuează dualitatea. Oamenii răsfățați se evidențiază. Avem nevoie de educație. Faptele mari sunt văzute. Suntem încurajați să ne evidențiem prin fapte mari.

În dimineața acestei zile Luna își va încheia tranzitul sau prin zodia Scorpion și, trecând pe zodia Săgetător, va scoate în evidență, mai mult decât s-a întâmplat în celelalte zile, a doua parte a devizei săptămânii, cea care se referă la risipirea unei speranțe ca un semn bun. 8 mai este ziua în care ceea ce gândim se transformă într-un mesaj sau într-o formulă motivațională pentru cei din jur. Cei care simt gândurile le vor integra mult mai ușor, iar ceilalți vor avea nevoie ca aceste gânduri să fie exprimate prin cuvinte. Prin ceea ce ni se întâmplă acum nu ar trebui să ne gândim ca paranormalul să se evidențieze, nu acesta este domeniul care va fi susținut de conjunctura astrală a momentului, ci elementele de normalitate pe care, de câțiva ani, am început să le uităm. A fi gând în gând cu cineva, a primi o confirmare a acestui proces devenea pe vremuri un veritabil eveniment. Acum el este doar o simplă coincidență care, în cele mai fericite din cazuri, ar putea să producă doar un surâs. Mesajul acesta, cel de întoarcere la normalitate, ne încurajează să ne evidențiem prin fapte mari. Faptele mari nu sunt cele pe care le vedem în emisiunea de știri sau cele ale ființelor ciudate, scufundate în materialitate, ci sunt prezentate ca modele de societatea de consum. Faptele mari sunt cele care se nasc dintr-o relație frumoasă cu cei din jur, care vin ca o continuare a unei empatie, a unei comuniuni, a unei legături pe care o persoană sau un grup o are cu cei din jur. E important să ne propunem anumite acțiuni, dar mult mai important este să răspundem la nevoile celorlalți și să ne ajustăm aceste propuneri. Faptele se schimbă în cazul oamenilor mari pe baza acestui proces minunat de interacțiune.
Prin urmare, 8 mai este o zi a oamenilor puternici, iar lucrul acesta ar trebui să fie una dintre cele mai mari bucurii ale săptămânii. Bucuria nu vine din faptul că aceste persoane puternice se evidențiază, ci vine din faptul că momentul acesta evidențiază puterea adevărată a unui om. Un om care a fost și până acum puternic se va împlini, se va exprima mult mai ușor, va fi mai încrezător în forțele proprii și mai atent la ceea ce se întâmplă cu cei din jur, dar și cu nevoile lor. Ceilalți, se vor bucura de faptul că și faptele lor, mărite, crescute, supradimensionate vor fi văzute de ceilalți. Este un mod foarte frumos de a experimenta acest proces al cultivării puterii corecte, frumoase și creatoare.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a face fapte mari, nu de a le considera mari pe cele mici pe care le-am făcut până acum. Un om special reușește să facă fapte mari atunci când este pregătit să răspundă cu tot ce are față de stimulii pe care îi primește. Un om mic va fi obsedat de măsura pe care și-o stabilește din timp.

/p>

Revoluție. Indecizia creează probleme legate de adaptarea la un mediu nou. Zdruncinarea psihică trebuie evitată cu toate riscurile. Suntem încurajați să ne orientăm către optimism și către tot ceea ce este pozitiv. Lipsa bucuriei ne face să ne simțim slabi și bătrâni.

Schema astrală a acestei zile ne vorbește despre nevoia de a ne redescoperi o formă de independență pe care am crezut-o pierdută mult timp. Lucrul acesta ne ajută să fim mai îndrăzneți, să credem că dacă ne orientăm către un domeniu nou de acolo am putea să obținem mai multe beneficii decât am obținut din domeniile în care am profesat sau am lucrat până acum. Momentul acesta are însă o dinamică aparte. Dacă în prima parte a zilei ne gândim că lucrurile pot fi amestecate și că avantajele pot fi obținute dacă acționăm în forță, spre seară, lucrul acesta se așază într-o altă albie. Devenim mult mai conștienți de ceea ce ar trebui să schimbăm, să corectăm sau să încadrăm. Tot spre seară înțelegem cât de importantă este armonia. Lipsa bucuriei, absența unei stări de liniște va fi pentru mulți un semn de boală. Asta înseamnă că revoluția pe care am fi tentați să o facem acum cere în primul rând o raportare la propriile nevoi, la propriile lipsuri, la acele speranțe care nu vor fi niciodată împlinite pentru că nu au echivalent în realitate sau nu sunt corect construite. Momentul acesta ne ajută să devenim conștienți de ceea ce putem face cu adevărat și suntem invitați să dăm dovadă și de realism. Poate acum înțelegem că unele lucruri nu vor fi niciodată atinse, dar atenția trebuie îndreptată către ceea ce putem face, chiar dacă este puțin sau mic.
Prin urmare, 9 mai va însemna pentru noi un moment când înțelegem care este rolul indeciziei, cât de importante sunt hotărârile pe care le luăm pentru a ne proteja propriul echilibru, nu pentru a porni la luptă. Primul impuls este cel de a schimba lumea, de a o revoluționa, de a o distruge. Valorile importante se construiesc acolo unde există liniște, dar nu una falsă, nu o liniște menținută artificial, ci una reală, adică acolo unde există pace. Diferența dintre o liniște artificială și o liniște reală este dată de emanația persoanei care participă la acest proces. Un om care este în pace îi molipsește pe toți, iar ei devin liberi prin pace. Un om care este calm în mod fals îi domină pe ceilalți. Astăzi descoperim cam în ce direcție sunt construite valorile personale pentru ambele categorii. Un om care trăiește în pace va fi tot timpul o sursă de inspirație, chiar dacă viața îl surprinde, chiar dacă foarte multe lucruri din jurul său se schimbă. Un om care are o liniște falsă va crea probleme în jur pentru a face în așa fel încât calmul său să se evidențieze. Dacă în primul caz pacea vindecă, în celălalt caz “liniștea” aceasta devine absolut bolnăvicioasă. Astăzi avem puterea, prin interacțiuni, prin observații să înțelegem lucrul acesta.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne revolta, de a nu fi tulburați că anumite lucruri nu s-au întâmplat așa cum am vrut, cum am cerut sau cum ne-am dorit. Întâi să ne gândim dacă intenția care stă în spatele acestei reacții a fost corectă. Acela care va corecta această intenție va ajunge la pace.

Aventură. Încrederea și generozitatea sunt apreciate. Se face un schimb păgubos. Apar probleme de conștiință. Ne trezim dintr-un vis urât. Avem viziune de ansamblu dar, din comoditate, încercăm să o evităm.

Schema astrală acestei zile ne vorbește despre lucrurile complicate pe care încercăm să le rezolvăm apelând la soluții foarte simple. Am mai văzut, nu este pentru prima dată, momentele acestea care ne invită spre o asemenea reflecție nu sunt noi. Acum, însă, componenta astrală vine cu un element care ne va surprinde: dreptul la dreptate. Soluțiile complicate pe care am încercat să le punem în aplicare până acum vor fi raportate în momentul de față la una alt etalon. Astăzi oamenii au impresia că dețin o viziune aparte asupra partenerului de viață, asupra celor din jur, asupra anturajului în așa fel încât să li se pară că s-au trezit dintr-un vis urât. Această luciditate apare doar pentru că există o componentă afectivă care s-a diminuat. Luna se află din mijlocul acestei zile în tranzit prin zodia Capricorn și lucrul acesta susține această reținere. În plus, ea va trebui să treacă prin Coada Dragonului, iar lucrul acesta înseamnă pentru mulți întâlnirea cu un semn de pedeapsă. Retragerea unor emoții, ascunderea sau uciderea lor este pentru ultima zi a săptămânii un semn de pedeapsă. Din fericire, semnul acesta de pedeapsă pe care Luna îl lansează contextului astral pe care îl parcurgem pe 10 mai beneficiază de o combinație foarte interesantă și foarte frumoasă între planetele individuale și cele care au o deplasare mai lentă. Mesajul acesta ne îndreaptă atenția către viziunea de a găsi propria cale printre gunoaie, printre lucrurile pe care suntem tentați oricând să le aruncăm, pentru a ne găsi echilibru în zonele acelea pe care le-am refuzat și despre care am crezut că nu ne vor folosi niciodată. Asta înseamnă și a ne întoarce la prietenii mai vechi, dar și de a ierta, nu doar de suprafață, ci complet persoanele pe care într-o vreme le-am considerat vinovate de ceva.
Prin urmare, ultima zi a acestei săptămâni ne încurajează către o aventură, dar nu una care să implice o activitate fizică, ci una care să implice în totalitate o activitate mentală sau emoțională. Prin aceste elemente minunate reușim să ne construim o altă viziune a vieții. Vom avea impresia că toate lucrurile sunt clare, foarte clare. De asemenea, nu trebuie să pierdem din vedere că lucrul acesta nu înseamnă un fel de iluminare. Lucrurile sunt foarte clare, dar sunt lipsite de o componenta afectivă.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne îngrădim viziunea pe care o avem asupra lucrurilor frumoase. Ceea ce este frumos se împlinește pentru că gândim într-o direcție bună. Nu avem de ce să ne complicăm pe baza unor experiențe care în această săptămână nu mai sunt bune.

2 thoughts on “4 – 10 mai 2020

  1. Ana spune:

    Încerc sa inteleg rolul acestei minuni(mai e un pas) aparute in viata mea(pentru a nu avea mustrari de constiinta si pentru ca la mijloc sunt si doi ingeri) si astfel am descoperit ceva care nici nu stiam ca exista.Sunt o persoana puternica si hotărâtă de aceea am decis sa dau Cezarului ce este al lui si sufletului ce are nevoie,fara sa afectez cumva stabilitatea actuala.
    Atunci cand esti invinovatit pentru orice,cand niciodata nu iti sunt apreciate eforturile desi ele sunt mai mult decat vizibile,chiar cu efecte benefice,cand intr-un mod foarte subtil iti este restrictionat contactul cu societatea(de teama ca sunt tot felul de persoane periculoase),cand niciodata in fata societatii nu te apreciaza,dimpotriva cumva sa te injoseasca pentru ca nu e bun ce ai facut(desi hotararea a fost luata in doi,nu de unul singur),este un soi de agresiune psihica sau unde poate fi incadrata?Acum,prin ceea ce fac,culmea,lucrez cu oamenii(simt ca e un fel de lectie pe care o primeste) si aproape zilnic sunt „atentionata” subtil (de un pesti cu ascendent in pesti si Venus in Capricorn la nastere)in legatura cu oamenii „periculosi”.Ma gandesc ca acest comportament ar putea fi marcat de o copilarie nefericita,cu multe certuri si batai,dar….nu stiu.Pot ajuta eu in vreun fel,cu ceva?

    1. Nimeni nu este niciodată suficient de pregătit pentru dezamăgire. Cu ce să ajuți? Să-i preiei din anxietate? Pentru ce rezultat? Nu aș vrea să comentez combinația astrologică pe care mi-ai indicat-o. Nu este una fericită. Valorile pe care le ai, pastrează-le pentru a păși în lumină, pentru a fi un om liber. Un om care te iubește, din iubire, îți face un cuib, nu te bagă în nămol!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.