31 mai – 6 iunie 2021

31 mai – 6 iunie 2021 este săptămâna celui care face probleme și a tensiunilor gratuite pentru care nu avem soluții. Din fericire, nu este o săptămână foarte complicată, ci una care scoate în evidență anumite tensiuni care nu ar trebui evidențiate. Ceea ce se întâmplă în acest interval pe care îl analizăm are un ecou foarte puternic asupra vieții personale și va avea repercusiuni asupra vieții sociale în săptămânile ce vor urma. Ceea ce se întâmplă în această săptămână ține de dinamica personală, de ușurința cu care dramatizăm sau căutăm soluții acolo unde ele nu există. Este un interval care ne îndeamnă spre maturitate, responsabilitate sau a respinge agresivitatea și minciuna.
Avem nevoie în această săptămână de mult curaj pentru a ne detașa de aceste tensiuni care nu sunt reale, sunt doar expresia unor reacții personale.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a fi atenți la atitudini, la gânduri, la ceea ce arătăm celorlalți. Curajul de a fi este mai important decât este atitudinea de a fi.

Curaj testat prin activități constante. Avem nevoie de subiectivitate. Vestimentația are un rol important în a atrage atenția. Se face apel la anumite tipologii. Ceea ce doare este un semn de vindecare, nu de boală.

Prima zi a săptămânii ne vorbește despre o atitudine foarte frumoasă pe care ar trebui să o avem față de oamenii pe care îi îndrăgim. Vorbim despre iubire, despre alte sentimente foarte frumoase, unele dintre ele chiar foarte tehnice, care nu ar trebui să ne pună în dificultate. Ele ar trebui să ne ajute să construim relații de prietenie, chiar dacă lucrul acesta înseamnă a fi foarte subiectiv. Ceea ce ni se întâmplă în această zi nu poate fi anticipat, nu poate să facă parte dintr-o schemă care o să ne vorbească despre ceea ce am putea noi face pentru ca lucrurile să fie foarte bune, tocmai pentru că în spate, în fundal, durerea personală nu este calculată așa cum trebuie.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre lucrurile foarte frumoase pe care le putem construi împotriva obstacolelor, împotriva a ceea ce nu a fost corect până acum, nici în ultimele zile, dar nici în ultimele luni. Valoarea a ceea ce facem astăzi stă în atitudine.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu fi răutăcioși cu oamenii pe care îi considerăm vinovați de ceva. Iubirea este bazată pe ceea ce oferim, nu doar pe ceea ce primim. Ceea ce primim este măsura a ceea ce am oferit cândva. Ceea ce oferim este ceea ce reprezentăm în acest moment.

Revenire. Anumite comportamente neobișnuite, aberante ne arată care sunt iluziile în care am crezut. Se pune accentul pe personalitate. Disconfort cauzat de minciuni. Educația ne scoate dintr-o încurcătură.

Sunt multe lucruri frumoase pe care le vom parcurge în prima zi a lunii mai, ele fiind marcate de o formă de revenire la normalitate, de o întoarcere la încântare, la acele comportamente frumoase. Din nefericire, conjuncția Soarelui cu Capul Dragonului arată că lucrurile neobișnuite pe care le-am parcurs în ultima vreme ating acum un maximă, adică se întâmplă ceva aparte care nu este frumos și nici plăcut. Lucrurile frumoase ale acestei zile țin de iluzii, imaginație, de ceea ce ar trebui să îndeplinim dacă ne controlăm atitudinea, dacă suntem orientați frumos, dacă reușim să anticipăm ceea ce ar trebui să mi se întâmple conform schemei pe care o simțim, nu conform schemei pe care o gândim.
Prin urmare, prima zi a lunii iunie ne vorbește despre aspecte comportamentale ciudate care nu pot fi încadrate așa cum ne-am așteptat până acum, pentru că par dintr-o zonă neobișnuită, care țin de disconfort comportamental, țin de minciuni, de o educație care nu ne ajută. Trecerea Soarelui peste Capul Dragonului ne ajută să înțelegem că educația este foarte importantă, nu doar prin informația pe care ne-o oferă, cât prin legăturile comportamentale pe care le poate construi.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi puternici prin legăturile pe care ni le amintim, prin bucuriile pe care dorim să le protejăm.

Ridicolul este exagerat. Avem probleme cu acțiunile pe care nu le putem controla. Subiectivitate. Dificultăți financiare ce ne pun la îndoială sinceritatea unor relații. Lipsă de motivație. Răceală.

Prin trecerea planetei Venus pe zodia Rac înțelegem că avem nevoie de securitate. Există o problemă pe care va trebui să o gestionăm de acum încolo, adică în următoarele săptămâni, pentru ca ridicolul să nu mai fie atat de delicat, adică dovezile să devină semne de vindecare. Ceea ce parcurgem astăzi este o formă de bucurie, chiar dacă relația încordata dintre Lună și Soare ar putea să ne spună altceva. Vorbim despre o schimbare interesantă, una care ne duce către identificarea problemelor, către resorbție, către soluționarea unor complicații care țin de patrimoniu, chiar și cel material.
Prin urmare, vorbim pe 2 iunie despre soluții care trebuie urmate, despre aplicații, despre probleme financiare care au nevoie să fie puse în aplicare imediat. Nu se știe dacă aceste soluții ar putea să fie rezolvate pe viitor, dar în momentul de față ele sunt considerate o soluție foarte bună pentru ceea ce urmează să se întâmple.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la ceea ce înseamnă relația cu cel de lângă noi. Există întotdeauna un semn care ne spune că omul care ne este aproape are o valoare foarte mare.

Puterea și încrederea în sine sunt discreditate. Diversitatea nu ne mai este folositoare. Avem nevoie de constrângere din partea celor pe care îi apreciem, din partea celor apropiați. Câștigul depinde de anumite secrete.

Mijlocul săptămânii ne vorbește despre recuperare. Recuperarea pe care o aflăm și o constatăm astăzi nu este una care să ne sporească încrederea, ci este una care să ne ducă spre discreditare, către separare. Ceea ce se întâmplă acum este despre frica, despre câștigul pe care îl obținem în condiții mai puțin corecte, despre o abilitate negativă pe care dorim să o punem în aplicare și de pe seama ei am obținut de fiecare dată multe beneficii. Trecerea Lunii pe ultimul sector al zodiei Pești este semnul că anumite probleme personale pot fi ascunse, că diversitatea poate să fie o soluție, însă doar pentru o perioadă mică de timp. Anumite probleme ascunse vor rămâne în aceeași zonă pentru mult timp, însă în momentul acesta ele se vor remarca prin efectele pe care le-au produs în ultimele luni sau în ultimii ani. Curajul acestei zile nu este ceea ce pare, ci doar un fel de troc, un fel de negoț pentru a obține un câștig mult mai ușor decât altădată.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne arată că lucrurile complicate sunt periculoase dacă le pierdem din vedere, dacă le lăsăm să rămână la fel de încrâncenate și de periculoase. Astăzi suntem atenți la ceea ce este compromițător pentru ceilalți, la ceea ce îi pune în dificultate pe cei dragi, la câștigul care poate fi obținut prin mijloace mai puțin corecte. Avem nevoie să fim atenți pentru ca lucrurile acestea să fie diminuate sau să nu se consume la această intensitate.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu urmării câștigul imediat. Ceea ce face parte din câștigul imediat, este un factor de stabilitate, ci de compromis.

Ne apropiem de succes. Avem nevoie de ordine și precizie. Descoperim o călăuză. Iluziile sunt risipite de observații directe. Emoțiile ne ajuta să ne deschidem către un nou de interacțiune, de relaționare.

Relația bună dintre Jupiter și Venus este întotdeauna un mare beneficiu pentru toată lumea. Vorbim, așadar, despre un mare avantaj care ne ajută să depășim anumite probleme. În plus, există și un aspect foarte bun pe care Luna îl construiește cu Capul Dragonului și care duce către același rezultat. Astfel, ne bucurăm că vibrația astrală a acestei zile ne ajută să descoperim o călăuză, să trecem dincolo de iluzie, să fim mai atenți la ceea ce este complicat în viață, la ceea ce ne ajută să ne echilibram stări emoționale, să trecem dincolo de dificultăți și de blocajele sociale. Ceea ce se întâmplă astăzi este despre noroc, despre avantaje, despre succes și nu doar atât, ci despre acele elemente care ne duc către exaltare. Cu ceea ce ni se întâmplă astăzi avem curajul să sperăm în mai mult și să avem încredere că lucrurile bune sunt accesibile oricui.
Prin urmare, 4 iunie ne vorbește despre succes într-un mod aparte. Astăzi avem mai mult curaj pentru că înțelegem mai mult, pentru că avem acces la mai multe informație, pentru că avem mai multă îndrăzneală și mai mult energie.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la lucrurile frumoase care vin spre noi. Ceea ce este frumos și în seara ta astăzi durează.

p>

Patimă. Subiectivitate. Presiunea psihică este foarte mare și influențează ceea ce acceptăm sau respinge. Ceea ce putem ne face ambițioși sau neputincioși. Contrast foarte evident. Duritate. Agresivitate. Revoltă împotriva comportamentului care nu a fost niciodată tolerat.

Evenimentele speciale ale acestei zile sunt despre dureri, despre subiectivitate, despre ceea ce nu este corect și ni se întâmplă, despre anumite abuzuri pe care le parcurgem în această perioadă. Unii cred că ele sunt simple opoziții, că sunt un fel de contrast, dar, în realitate, ele sunt o formă de agresiune pe care nu ar trebui să o ignorăm. Multe din cele ce ni se vor întâmpla acum țin de o formă de revoltă împotriva unui comportament care nu a fost niciodată tolerant. Tocmai de aceea, nu ar trebui să interpretăm respingerea ca un fel de contrast, ci ar trebui să ne gândim că aceasta este o formă de răspuns la o reacție pe care comunitatea o are față de individ, la o reacție pe care un grup o are față de un membru.
Cei care lucrează cu energia sau care sunt implicați într-un proces de cercetare spirituală vor înțelege că lucrurile acestea sunt evidente prin soluții, nu prin contrast. Binele devine foarte evident pentru că oamenii reușesc să rezolve probleme pentru oameni, nu pentru lucruri.
Prin urmare, 5 iunie este o zi marcată de aceea subiectivitate la care nu am renunțat niciodată, care ne-a creat foarte multe probleme, care ne-a îndemnat să acceptăm sau să respingi ceva. Duritatea sau agresivitatea pe care am avut-o în anumite momente se bazează pe experiența pe care o rememorăm astăzi. Curajul care îl parcurgem acum este unul subiectiv, marcat de o formă de revoltă care ține de comportamentul aberant sau de acea latură a comportamentului aberant pe care le-am cultivat de-a lungul timpului.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la atitudinile categorice. Nu tot ceea ce este categoric este și bun sau constructiv.

Nevinovăția este sancționată. Valorile personale trec prin criză. Avem nevoie de recunoaștere. Direcția spre care ne îndreptăm este dominată de o importanță personală excesivă. Nu suportăm decât ceea ce cunoaștem.

Ultima zi a acestei săptămâni este despre resemnare. Ceea ce se întâmpla astăzi ne afectează viețile personale pentru că face trimitere la o criză, la o revoltă, la o formă de nemulțumire care nu a fost niciodată apreciată corespunzător. Astăzi realizăm că toată săptămâna am fost copii obraznici care am făcut celorlalți probleme și ne facem mustrări de conștiință pentru asta. Ceea ce se întâmplă în această zi nu este despre acuzație, despre lucruri urâte care se întâmplă în viața cuiva, cât este despre recunoștință și despre curaj.
Un alt element important al acestei zile este cel legat de aceste crize personale pentru care suntem dispuși astăzi să ne sacrificăm o mare parte din relațiile personale. Avem datoria morală față de noi înșine să nu facem lucrul acesta, să nu folosim greutățile personale pentru a pune în balanță tensiunile acestea. Ceea ce este greu se rezolvă de la sine.
Prin urmare, ultima zi a săptămânii ne vorbește despre lucrurile simple care ni se întâmplă pentru că am iubit, pentru că am suferit iubind, pentru că am fost nevinovați într-o situație care a cerut o astfel de abordare. Ceea ce ni se întâmplă acum este greu pentru că pare că modifică o direcție importantă, dar, în realitate, este doar o complicație cauzată de anumite tensiuni personale.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu considera că toate lucrurile trebuie cântărit doar pe ceea ce se întâmplă acum. Ceea ce se întâmplă acum este legat doar de moment, nu de perioadă.

6 thoughts on “31 mai – 6 iunie 2021

 1. Maria spune:

  Buna ziua. Au trecut cateva luni si Neptun a iesit din 6. Am decis ca nu voi mai consulta nici un specialist, mi-am pierdut si curajul si increderea. De altfel, sunt izolata fie pentru ca eu m-am rupt de ce nu mai pot tolera sau nu mai pot oferi ce isi doresc altii si au plecat ei. Bazandu-ma doar pe ce simt, am luat Arnica, de la 30, 200 pana la 50m 5 zile si voi astepta sa vad ce se repara asa. Poate la potente inalte va alina durerea si din suflet.

  1. Arnica, în diluții mari, este un antidepresiv foarte bun, dar între potențe fă pauze de cel puțin 6 zile. Altfel, va fi greu să citești efectele remediului.

   1. Maria spune:

    Atunci am facut pauza doar cate trei zile, asa am simtit temporizarea intuitiv. Peste o luna voi vedea daca am nevoie de inca o administrare. Nu ma simt depresiva, ci foarte obosita de a purifica eu orgoliile altora.
    Multumesc.

    1. Foarte bine! Cred ca un Zincum metalicum ch30 ar fi minunat in aceasta perioada de pauza. O doza pe zi timp de 3 zile consecutiv.

     1. Maria spune:

      Multumesc!
      Am citit despre Zincum, dar nu am curaj.
      Ceea ce simt e ca sunt extrem de deschisa si preiau de la altii tot felul de energii. De exemplu asta noapte am avut insomnie si azi mi-a scris o prietena ca se gandeste la mine de trei zile si nu doarme. (Si mi se intampla si cu altii.)
      Tot intentionez sa-mi inchid campurile, cand reusesc ma simt bine.
      Multumesc inca o data.

 2. Maria spune:

  *Completare: la Zincum nu am gasit nici un corespondent in simptomele mele. Iar la celelalte remedii care mi-au fost date in ultimii ani am recunoscut de fapt remediile parintilor. Dar in scurtele momente cand reusesc sa raman doar in energia mea, sunt ok. Ati avut dreptate cu ce-mi vine periculos din C12. Incerc cat de mult pot si sa stau in observator, dar am o minte foarte puternica. In meditatie mi-e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.