16 – 22 septembrie 2019

16 – 22 septembrie 2019 este săptămâna identificării compartimentelor speciale ale destinului împlinit în care am pus mari realizări personale și a viciului care produce plăcere, dar nu strică nimic. Această deviză a săptămânii ne vorbește despre lucruri foarte frumoase care nu ar trebui să se întâlnească, nici măcar conjunctural, cu un accident produs de o gândire deficitară a unui individ care, de curând, a beneficiat de o clemență a destinului. Identificarea compartimentului special al destinului ce a fost cândva împlinit este un element sacru, însă, din nefericire, lucrul acesta nu va fi apreciat în această săptămână pentru că sunt prea multe tensiuni care ne atrag atenția. Ni se pare că viciul este mult mai important și tocmai din cauza acestuia vom eșua. Direcția principală a acestei săptămâni are, în mare parte, o componentă emoțională. Aceasta face trimitere către bariere ale firii, către o fermitate falsă, cea care invocă o promovare socială ce nu este deocamdată potrivită nevoilor de acum și nici conjuncturii pe care o parcurgem. Multe din cele care se vor întâmpla în această săptămână vor fi determinate sau coordonate de faptul că miercuri, 18 septembrie, Saturn își revine la mersul direct după o retrogradare care a fost inițiată în primăvara acestui an. Dată fiind directiva celorlalte săptămâni, impulsul acesta către reparare va părea un mare disconfort care îi va face pe unii să se dezvăluie, să se opună, să pună interdicție, să refuze, să se întoarcă la suferințe mai mari, pentru că doar pe acestea le recunosc.
Suntem în săptămâna marilor realizări și tocmai de aceea viciul trebuie înlăturat, diminuat, scos din acest context în care a fost invitat să decidă pentru viețile oamenilor.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu gândi toxic. Tot ceea ce refuzăm a fost cunoscut anterior ca un factor compromițător. Ne este foarte util acum să învățăm din greșelile trecutului.

Se rupe ritmul. Ceea ce este nociv are un scop. Se impune o cristalizare a nevoilor. Conjuncturile neplăcute sunt înțelese mult mai bine. Decizie rapidă. Se atinge un stagiu al echilibrului. Raportarea la viața spirituală dă sens preocupărilor. Orgoliu. Suprimare. Certurile din familie dau sens transformării. Confruntările sociale ne avertizează pe unde nu trebuie să mergem.

Și această zi, așa cum vor fi și celelalte ale săptămânii, ne oferă posibilitatea de a depăși o tensiune, un gând rău, de a ne înfrânge un viciu, de a ne pune în lumină prin calități, pentru a nu rămâne în conștiința celorlalți prin defecte, prin greșeli sau prin neputință. Careul Mercur-Chiron care se împlinește în seara acestei zile arată că ziua este dominată de ceva neplăcut. Se rupe ritmul, apare un element nociv care ne vorbește altfel despre relațiile cu ceilalți sau despre o recompensă pe care o așteptăm. Faptul că această recompensă nu vine acum nu înseamnă că ea nu exista, ci înseamnă că persoana care trebuie să ofere își trăiește propria dramă a așteptărilor care nu se împlinesc și procedând așa rupe traseul armoniei cerând o recompensă, o recunoaștere, un respect. Din fericire, lucrul acesta este un element pasager, un episod de orgoliu, o criză a unei persoane care nu s-a stabilizat încă pe propria identitate, ce oscilează de la un om la altul, de la o firmă la alta, de la o imagine la alta. Vor fi câștigați oamenii care se raportează la viața spirituală, la succes, la blândețe. Nimic din ceea ce se întâmplă în această zi nu ne duce de la sine către blândețe, dar am putea ajunge acolo dacă alegem, cu de la sine putere, să rememorăm ceea ce am liniștit, am alinat, am simplificat, am vindecat. Acest careu dintre Mercur și Chiron retrograd este o lecție de recunoaștere pe care trebuie să ne-o însușim imediat. Ceea ce reducem prin observație se transformă în zilele următoare în progres. Ceea ce doar ascundem devine suprimare și, pe viitor, se transformă într-o forță care creează o mare presiune interioară, iar la final vom avea parte de o explozie. Rolul acestei zile este acela de a identifica acele compartimente speciale ale vieții, ale destinului, care nu au fost cristalizate pentru că disputele erau mai importante. Acum transformarea declanșată în săptămânile din urmă produce câteva efecte ce nu trebuie raportate la schemele mai vechi, ci la nevoile de acum. Pentru toți momentele de față sunt noi, deci și aprecierile, și observațiile, dar și valorile trebuie să fie noi. Așadar, să ne pregătim pentru noutate, nu pentru încrâncenare.
Prin urmare, prima zi a săptămânii ne vorbește despre lucruri frumoase care se împlinesc prin efort. Acest efort este unul interior, nu pe care îl inhibăm, nu unul care ne anulează, ci unul care ne arată că deciziile de acum sunt rapide deoarece există consens, iar consensul sporește puterea. Nu vorbim în această săptămână despre o putere exercitată, ci despre un efect de putere care vine dintr-o bună înțelegere, din comuniune. Tensiunea acestei zile nu vine dintr-un eveniment concret, ci din rememorarea fricii de a trăi, fricii de pedeapsă, de necunoscut, din grija că ni se va răspunde în mod obraznic la reacții firești, că suntem respinși sau, mai rău, chinuiți pentru că nu putem fi dat la o parte. Vremurile acelea se apropie de sfârșit. Suntem în fața unui episod de orgoliu, dar și în fața unuia de suprimare, însă dacă renunțăm la dispute, dacă nu uităm că schemele vechi nu se mai pot aplica și este nevoie de ceva nou, trecem peste aceste confruntări sociale și nu adăugăm frustrări la cele pe care le avem deja.
Recomandarea pentru această zi este aceea De a căuta să înțelegem mesajul celuilalt nu doar să-l ascultăm. Dacă ne limităm doar la a asculta, doar la a-i respectat celuilalt momentul, fără a ne strădui să înțelegem de ce spunem și facem așa, nu înseamnă decât că ne abținem, suprimăm sau inhibăm o reacție de frică. Frica acestei zile arată că nu ne-am schimbat suficient sau nu suntem încă pregătiți pentru o nouă etapă a vieții.

Aventură către latura întunecată a firii. Fermitate. Promovarea socială este o condiție absolut esențială. Se cere securitate. Partea intimă a vieții este valorificată prin intuiție. O confruntare între înger și demon are loc la nivel interior, personal.

În seara acestei zile este rândul planetei Venus să treacă prin opoziția cu Chiron retrograd. Din fericire, Luna acum se află pe zodia Taur și este un moment foarte potrivit pentru a trece dincolo de partea întunecată a firii, pentru a extrage ceva din zona intimă și a o proteja de conflictele care vin în cascadă. Este o zi grea pentru oamenii simpli, pentru îngerii care au venit în această lume pentru a le aminti celorlalți că durerea nu este nota definitorie a vieții, ci doar o stare de dizarmonie. Această relație pe care Luna de pe zodia Taur o are cu Venus de pe zodia Balanță, prima în exaltare, cealaltă în domiciliu, arată că lucrurile acestea rele pe care le ținem aproape de suflet se pot evapora, pot dispărea doar dacă îndeplinim această condiție a acceptării. Omul care pierde astăzi va prefera să fie ferm, dur, să-și ascundă emoțiile pentru că, în realitate, ceea ce simte frumos vrea să rămână doar pentru el, devenind egoist și refuzând să împărtășească. Experiența acestei zile ne vorbește despre un progres prin împărtășirea, prin acceptare unui mesaj, prin a trece dincolo de o structură dură. Nu trebuie să uităm că în mijlocul zilei următoare Saturn își va reveni la mersul direct, iar asta înseamnă că încă din după-amiaza acestei zile el va fi static. Multe lucruri rele se topesc, se rezolvă, multe din cele care ne-au încercat în ultimele luni se sting progresiv până la limita la care nu mai produc efecte. Conflictele interioare care rămân în continuare active arată că au fost create de orgolii care nu țin de durerea experienței, ci de ambiție. Raportul acesta dintre Venus și Chiron accentuează sentimentul de pedeapsă, însă o face doar în cazul oamenilor care trăiesc într-o zonă întunecată, nu comunică, ci doar vorbesc, nu dăruiesc, ci doar șantajează.
Prin urmare, 17 septembrie ne aduce în fața unei provocări. Sentimentul care merge spre fermitate este, în realitate, unul rigid. Foarte ușor se trece acum de la fermitate la refuz. Tocmai de aceea, inima blândă, cea care nu a fost niciodată de piatră, îl face pe cel în cauză să nu fie ferm, ci doar perseverent și curajos. Dacă în momentul de față Chiron nu ar fi fost în deplasare retrogradă am fi vorbit despre provocări pe care persoana în cauză le poate duce dincolo de limitele personale. Așa, vorbim despre traume personale la care nu dorim să renunțăm pentru că am rămas blocați pe obsesia dreptății. Acum obsesia dreptății se transformă într-un fel de vendetă. Ceea ce ne lipsește este văzut în mod direct ca fiind rezultatul opresiunilor mai vechi. Astăzi suntem obsedați de impactul social al emoțiilor, al calităților personale sau de impactul sociale pe care îl are imaginea pe care am construit-o în ultima perioadă, în ultimii ani. În realitate, simțim că totul se bazează pe emoție, dar pentru că niciodată nu am controlat emoția, ci doar am folosit-o ca pe o monedă de schimb, astăzi vom fi agitați. Acolo unde emoția a fost apreciată, acolo unde fapta a contat mai puțin decât trăirea care s-a aflat în spatele ei, găsim oameni remarcabili.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu merge pe confruntare. Ceea ce duce la luptă ne întoarce de la simplitate. Cel care pierde simplitatea pe 17 septembrie arată că este un om care uită foarte ușor, chiar și de sine.

Bucurii împărtășite corect. Redresare rapidă. Suntem ajutați pentru a înțelege mai mult despre viață. Cel pe care l-am considerat vinovat este acum fără vină. Faptele bune sunt răsplătite frumos. Apar conjuncturi care favorizează avantaje noi. Se discută despre asocieri de durată. Inițiativă. Suntem obligați să lăsăm deoparte atitudinile refractare. Este nevoie de inițiativă de grup. Nu ne mai sperie aventura.

În mijlocul acestei zile Saturn își va încheia mersul retrograd pe care îl are încă de pe finalul lunii aprilie. Încheiem, în felul acesta, o vară tumultoasă, dar și multe episoade triste care s-au consumat în acest interval. Retrogradarea lui Saturn pe domiciliu ne-a afectat structura de rezistență, capacitatea de a ne adapta la noi condiții sau capacitatea de a rezista unor factori corozivi. Cel care a rezistat acestor factori iese din toată această perioadă de retrogradare revigorat, precum pasărea Pheonix, iar cel care nu a rezistat va fi afectat foarte mult fără a mai avea capacitatea de a-și reveni prea curând sau fără a-și putea reveni prea curând. Pentru că Luna se află acum în tranzit prin zodia Taur, având împlinit și un trigon cu Saturn după ce acesta își va reveni în mod oficial la deplasarea directă, vorbim cu adevărat despre o redresare sau despre recunoașterea unei redresări. Practic, acesta este momentul când putem vorbi foarte clar despre identificarea unor compartimente speciale ale destinului care ne duc spre realizări, care ne fac să ne simțim mai bine, mai frumoși, mai împăcați cu sine și mai eficienți. În toată această perioadă de retrogradare a lui Saturn prin zodia Capricorn am avut un foarte clar sentiment de inutilitate. Acum considerăm că nu mai suntem obligați să facem nimic, ba, dimpotrivă, ceea ce am făcut este văzut și apreciat, iar toată această situație este primită ca un fel de recompensă. Cu cât vom considera că suntem în afara unei probleme ce ne-a fost imputată, cu cât ne considerăm mai nevinovați, cu atât vom fi mai vocali, mai zgomotoși, mai argumentativi. Unghiurile frumoase pe care Luna le împlinește astăzi creează un cadru favorabil. Oamenii nu au mai mult curaj acum decât au avut până în momentul de față, însă cad anumite bariere și de aceea sunt motivați să facă mai mult, de aceea nu se mai sperie așa tare. Acolo unde există și inițiativă de grup vorbim de proiecte care se vor derula pe luni sau poate chiar ani de zile care își au rădăcina în deciziile de acum.
Prin urmare, 18 septembrie ne vorbește despre o stabilizare a confortului, dar nu după intențiile pe care le-am avut până acum, adică doar să ne simțim bine, ci și după forța și revigorarea care ne vin acum din confirmări bune. Este adevărat, toate lucrurile mari se fac, de regulă, prin inițiativă de grup, dar acum impulsul pornește de la omul care nu a primit recunoaștere deși a fost onest, corect și echilibrat din primăvară și până acum. Este un semn de ambiție pentru individ și de echilibrare pentru grupuri, de cunoaștere pentru ființele care și-au dedicat viața căutării spirituale, misiunii spirituale, dar și de distrugere pentru grupurile care cred că răul poate fi proliferat doar pentru că binele respectă regulile, iar răul nu. Momentul acesta este unul de răsunet, că nu se întâmplă ceva ieșit din comun, dar care arată că am participat la situații cu adevărat importante, iar mesajele pe care le primim devin valoroase și prin conținutul lor, dar și prin impactul mesagerului. Există o pată de culoare ce vine din relația bună a Lunii cu Luna neagră, aspect care se va împlini spre seară, ceea de aduce o inițiativă invazivă, dar acest aspect îi vor afecta mai mult pe oameni lacomi care nu știu să respecte limitele și integritatea celorlalte persoane.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu ne simți obligați să luăm atitudine doar pentru că afară este furtună. Omul echilibrat va ști că furtuna de acum nu vine pentru el. Faptul că este echilibrat arată că deciziile sale au fost atât de bune încât l-au pus din timp la adăpost.

Învățăm lucruri noi despre oameni. Schimbăm prioritățile. Sentimentele sunt mai frumoase. Inițiativa este încununată de succes. Brutalitatea de altădată este privită acum ca o confruntare constructivă. Înțelegem mai multe despre lucrurile mici. Ajutăm cu mai multă determinare pe cei care vor să se ridice.

În seara acestei zile Marte va definitiva trigonul cu Pluton pe care îl împlinesc de ceva vreme. Vorbim în mijlocul acestei săptămâni despre o inițiativă, despre o putere care poate schimba balanța valorilor, poate schimba direcția spre care sunt îndreptați anumiți Indivizi care cred că pot obține totul fiind foarte determinați, foarte agresivi. Momentul de față este unul marcat de duritate și, în cazul celor care au fost în ultima perioadă lipsiți de scrupule, chiar de brutalitate. Lucrurile mici devin foarte mari, se inflamează, greu de digerat și de acceptat.
19 septembrie este o zi care lansează semne că independența este accesibilă, că problemele tranzitorii nu pot fi controlate de oamenii care nu au potențial, care sunt marcați de capricii sau care sunt dominați de sugestiile celorlalți. Momentul de față este unul care ne arată că un element care nu s-a dezvoltat nu poate fi original și nu poate fi adaptat condițiilor prezente. Cel mult poate fi vorba despre un câștig de moment, însă lucrul acesta ține mai curând de experiență, decât de o adaptare.
Faptul că Marte va definitiva trigonul cu Pluton în seara acestei zile este semnul că multe schimbări pot apărea, dar și că anumite orgolii sunt pe punctul de a se destructura. Asta înseamnă că situațiile pe care le parcurgem în momentul de față fac apel la elemente de personalitate, la gânduri bune, la ceea ce ne mobilizează de fiecare dată pentru a depăși un factor periculos, la o inteligență care este strâns legată de conștiința omului care se simte privilegiat, evidențiat sau ales. Toate aceste situații ne ajută să învățăm lucruri noi despre oameni și să ne obișnuim cu gândul că niciodată nu este bine să ignorăm ceea ce este important pentru ceilalți. Răufăcători vor fi și ei apreciați, însă doar de persoanele care sunt asemenea lor.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne vorbește despre lucruri care nu au de regulă o formă, dar pot avea acolo unde avem de-a face cu oameni deschiși, obișnuiți cu exercițiul puterii, cu cel al autorității, dar într-un sens bun și frumos. Relația bună pe care Luna o are acum cu celelalte planete arată că succesul este accesibil oricui și că el vine pentru că există în spatele deciziei o intuiție specială. Vorbim acum despre o combinație care ne duce spre aspectele parapsihologice ale vieții, către transcendental, către factorii care pot să îl determine pe cel în cauză să treacă dincolo de subiectivitate, de excitabilitate, de dorințe sau de ambiții false. Cu puțin timp înainte ca ziua să se încheie Luna va trece pe zodia Gemeni și va anunța faptul că toate aceste achiziții minunate vor avea un ecou frumos în ziua următoare. Momentul acesta ne îndeamnă să ne depășim propria brutalitate, să acceptăm că inspirația poate fi simplă și că ea nu depinde doar de ceea ce oferim, ci depinde și de ceea ce se înțelege acolo unde informația ajunge.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu gândi că lucrurile complicate sunt dezastruoase. Este o greșeală să proiectăm asupra situațiilor pe care nu le cunoaștem o asemenea finalitate.

Comunicare ușoară. Deschidere către un nou plan al valorii. Ne coordonăm după directivele trasate de alții. Fructificăm un rezultat. Știm să rezolvăm ușor ceea ce a fost explicat clar. Descoperim potențiale frumoase la ceilalți. Se discută despre un cadou. Faptele demonstrează un progres.

Momentul acesta când Luna va trece pe zodia Gemeni și va avea de împlinit câteva unghiuri interesante cu Chiron, Venus, Mercur și Junon va fi privită de cei ambițioși care nu și-au atins scopul ca fiind una de trădare. Trădarea nu este elementul specific al acestei săptămâni, am văzut în alte intervale pe care le-au abordat cu mai multă îndrăzneală acest aspect al vieții. Acum el nu va putea fi văzut așa pentru că un individ ambițios nu poate ajunge acolo unde și-a propus, nu obține fructele pe care le-a cerut, rezultatul pe care crede că-l merită. Impresiile acestea false, tocmai pentru că vin în separația trigonului Marte-Pluton, ne arată adevăratul potențial, adevăratele intenții sau ceea ce am putea să facem cu puterea dacă am obține. 20 septembrie este și o zi a cadourilor ciudate, a faptelor care primesc o altă interpretare, a viselor care se atașează prea mult de relații sau de o recompensă de bani, de afaceri. Este un moment de aventură care ne scoate din amorțeală și ne oferă puțină pasiune. Desigur, așa cum știm din experiențele vieții, pasiunile creează efecte nebănuite. Ceea ce facem acum este compromițător, dar nu distrugător pentru cel în cauză. Primim ceea ce ni se întâmplă acum ca și cum ar fi un cadou, expresia unei măreții absolut sincere, dovada faptului că suntem organizați și că reflectăm în propria ființă calități aparte pe care alții le văd doar în societate.
Prin urmare, 20 septembrie ne vorbește despre lucrurile ușoare care se pot împlini foarte simplu, dar la care nu ajungem foarte ușor. Ne referim aici la cadouri, la pretenții, la diferite recompense pe care altădată le-am fi refuzat pe motiv că nu fac parte din dorințele personale. Având în vedere că ultimul aspect al zilei este unul negativ dintre Lună și Junon, ne putem aștepta de la momentul acesta la o lovitură ciudată. Ceea ce vom traversa pe 20 Septembrie este un fel de trădare care atentează la tot ceea ce a însemnat stabilitate pe motiv că această stabilitate ne-a creat doar probleme. Dacă la nivel personal lucrul acesta nu poate produce efecte negative pe termen lung, având în vedere că în ultima perioadă multe din direcțiile sociale vizează agresarea instituției familiei, momentul de față este unul reprezentativ la acest capitol. Drama atacului de acum ne va rămâne mult timp activă în minte și în suflet.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu participa la proiecte sociale care distrug valori tradiționale importante doar pentru că așa ni se spune că în momentul de față așa este moda. Modele se schimbă. Ceea ce distrugem acum nu s-ar mai putea întoarce.

Ceea ce este periculos e dezvăluit. Este nevoie de mai multă încredere în sine. Familiaritate. Voință. Venim cu soluții în condiții stranii. Subiectivitatea ne scoate din rutină. Ne temem că scopul nu poate fi împlinit. Graba strică treaba. Se discută despre acumulări suplimentare. Vedem foarte departe, dar lucrul acesta nu ne ajută. Suntem protejați de atacuri gratuite, dar nu suntem protejați de mediul toxic. Ușoară slăbiciune. Gândim în mod constructiv.

În seara acestei zile Jupiter și Neptun își vor definitiva careul pe care îl formează de mult timp. Vorbim în cadrul acestei ecuații astrale despre decizii categorice care nu sunt bune, care nu folosesc nimănui și care vor părea pe viitor chiar foarte slabe. Momentul acesta, în consonanță cu deviza generală a săptămânii, face trimitere la anumite comportamente care au fost refuzate altădată. Aceste comportamente vin din sectoare triste ale vieții pe care am încercat să le ascundem de multe ori. Ceea ce reprezintă reușita momentului ține mai curând de o zonă a autocontrolului, a puterii de a ne proteja, a înțelegerii elementului care ne poate duce către decădere sau acceptării faptului că acest context în care ne ducem activitatea ne tentează către zone inferioare, către vicii, către greșeli. Jupiter pe Săgetător este exponentul multor excentricități, cu atât mai mult acum când se află într-o relație negativă cu o planetă care, pe domiciliul său, ar putea să îi ofere motive de progres. Schema devine, așadar, interesantă pentru că ar trebui să combată mediul toxic și să-i ofere omului simplu capacitatea de a se elibera de toate o presiunile, de toate abuzurile. Din punctul de vedere al noilor teorii ale astrologiei karmice, Pești este zodia țintă pentru progresul obținut în Săgetător. Cele două planete sunt în domiciliu, iar relația lor devine un fel de aspect eliberator pentru probleme care depășesc cu mult cadrul îngust al pretențiilor cotidiene, ca lipsurile din perioada de formare care vor forma un caracter călit, rezistent, puternic. Acest unghi face trimitere la marile descinderi, la marile puteri ale oamenilor, la transformările spectaculoase prin care trebuie să treacă grupurile pentru a se împlinii. Acesta este ultimul careu de pe faza descendentă a ciclului abundenței, ceea ce înseamnă că progresul pe care l-am obținut va rămâne.
Prin urmare, 21 septembrie este ziua care ne ajută să vedem foarte departe pentru că avem un istoric în sensul acesta. Sunt multe elemente neplăcute pe care le vom experimenta acum și care vin mai curând de insatisfacțiile pe care le-am ascuns de-a lungul vieții și care ne-au oferit o ușoară slăbiciune pe care am explorator mult timp prezentând-o celorlalți ca un semn de sensibilitate. Slăbiciunile sunt, mai curând, desprinse din vicii decât din sensibilitate. Lucrul acesta îl vom înțelege în a doua parte a acestei zile, dar și în zilele următoare, nu doar pe finalul acestei săptămâni, cele care vor fi mult mai rigide atunci când se pune problema să se selecteze un factor de evoluție. Slăbiciunile acum ne ajută să gândim constructiv, dar nu ne ajută să fim sinceri cu cei cu care interacționăm. Va exista o amprentă a minciunii, o amprentă a viciului. Bucuriile momentului nu constituie un atac la persoană, nu conferă o slăbiciune, toate aceste elemente negative fiind rodul unor ambiții care nu vor fi împlinite niciodată.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a gândi constructiv. Ceea ce este puternic și de perspectivă a produs deja efecte, ne-a ajutat să acumulăm ceva. Cu ceea ce ni se întâmplă acum nu putem considera că reușita va porni de la zero. Reușita pe care o gândim acum, dacă dorim să se împlinească, este cu mult dincolo de punctul zero.

Sentimentele confuze nu încap în schema prezentă. Îndoială. Informații pierdute. Pierderea memoriei provoacă suferință. Erori datorate unei vocații. Este scoasă la lumină o recompensă gratuită. Prea mult favoritism. Se discută despre opoziție. Suntem înșelați de lucruri deformate. Avem nevoie de îndrumare.

Ultima zi a acestei a săptămânii ne oferă capacitatea de a ne raporta la sentimente noi. De aceea, multe ni se vor părea confuze sau nepotrivite contextului. Vom fi tentați să-i acuză pe cei care ne-au expus acestor sentimente noi pe motiv că au avut intenții ascunse și că, în realitate, au vrut să ne compromită. Lumina care ne vine din depășirea acestor obstacole va fi una cu totul aparte. Este adevărat, schema astrală a zilei de 22 septembrie este una marcată de o autoritate situată peste linia comună. Nu doar că Mercur se află într-o relație proastă cu Axa Dragonului, dar se află într-o relație proastă și cu Saturn, asta înseamnă că nu primim ajutor, dar nici nu avem capacitatea de a alege cea mai bună soluție, pe cel care să ne îndrume, să ne recomande ceva frumos, să ne ridice. Totul pare un fel de moment de analiză dincolo de care cu greu un om obișnuit ar putea să vadă ceva. Din fericire, Luna va trece în dimineața acestei zile pe domiciliu, pe zodia Rac, arătând că erorile vin acolo unde oamenii muncesc și că ele sunt datorate unor talente care nu au fost încă suficient șlefuite, că sunt datorate unor erori de vocație. Unghiurile acestea negative pe care Mercur le finalizează cu Axa Dragonului și cu Saturn sunt semne de refuz, îndoială, de uitare sau de pedeapsă. Opozițiile mai vechi sunt aduse acum în prezent cu o ușurință ieșită din comun. Cel care va încerca să depășească superficial această ipostază va merge pe favoritisme, va râde degeaba, va face favoruri în mod gratuit crezând că în felul acesta își va cumpăra un loc în rai. Vocația care se va exprima pe 22 septembrie este una perenă și ea nu se bazează pe sentimentalism, pe confuzii, pe iresponsabilitate.
Prin urmare, finalul săptămânii ne vorbește despre o recompensă gratuită pe care oamenii o vor refuza dacă nu este ambalată corect, dacă nu este descrisă, dacă nu are manual de utilizare sau dacă nimeni nu a vorbit nimic despre ea. Realizarea de acum poate fi obținută doar dacă avem îndrumare, doar dacă am decis cu mult timp în urmă să nu ne rupem de o cale, de un lider, de un mesaj. Există în ecuația astrală a zilei de 22 septembrie această amprentă a continuității pe care avem datoria să o respectăm și să o promovăm. Acolo unde nu se întâmpla lucrul acesta, vorbim despre opoziție absolut gratuită care duce către îndoială. Îndoiala, pe acest moment de analiză, scoate în evidență că până acum nu am fost în stare să facem nimic. Cu alte cuvinte, este suficient să avem respect față de munca pe care o facem, față de oamenii cu care interacționăm pentru a nu deveni victime ale propriului mod de a interpreta viața. Nu greșeala este problema acestei zile, ci însemnătatea pe care i-o acordăm.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la oamenii cu care interacționăm, pe care îi chemăm în forul personal, cărora dorim să le oferim ceva. Viața, totuși, înseamnă mai mult decât interacțiunea cu acești oameni care vin spre noi pentru că au anumite nevoi. Viața înseamnă redescoperire, nu slugărnicie.

4 thoughts on “16 – 22 septembrie 2019

 1. Maria spune:

  Nici pierderi materiale, dimpotriva, nici asocieri, nici macar temporare, dara-mi-te de durata, cand analiza dvs. vorbeste despre ele in aceasta perioada. Am sarit din grafic oare? 🙂
  Si mai am o nelamurire, poate ma puteti orienta putin… dvs. cum vedeti conceptul de entitati atasate? Mi s-a spus ca as avea un copil atasat in zona abdomenului :O . Simt si eu demult niste lucruri pe care nu prea le cred ca fiind ale mele, dar cred ca mi-e teama sa ma gandesc ca am o „asociere” de care nici macar nu am habar si prefer sa cred ca sunt energii proprii neechilibrate inca 🙂
  Multumesc.

  1. Felicitări, dacă pentru tine lucrurile se judecă în scurt și totul este clarificat. Noi, muritorii de rând, nu suntem perfecți.
   Cât despre partea a doua a mesajului tău, este surprinzător că ai în jurul tău oameni care emit astfel de păreri, dar, mai mult, este surprinzător că le ții minte și cauți contraargumente de parcă pe undeva ele ar avea un sâmbure de adevăr.

   1. Maria spune:

    Daa, mare dreptate aveti sa faceti observatia aceasta… tin minte o sumedenie de detalii, unele cu rost, altele fara (persoana nu e in jurul meu, am intalnit-o intamplator, dar tin minte si nuantele de la carourile camasii).

    1. Cel mai bine este să păstrezi ceea ce este valoros. Le poți memora, nu este greșit, însă doar ca informație, nu altfel. Ce te preocupă, trăiești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.