13 – 19 iulie 2009

Luni, 13 iulie
In plina opozitie Soare-Lilith, Luna trece printr-o conjunctie cu Uranus, cand acestia doi se apropie din nou de fereastra opozitie, in timp ce Marte aduce sens vietii si rost alegerilor dificile pe care le-am facut pana acum prin trigonul cu NN.
Ziua este insa duplicitara, atat opozitia Soarelui cu Luna neagra, cat si trecerea Lunii peste Uranus, aduc neincredere si suspiciune acolo unde am fost cel mai siguri, acolo unde rezultatele obtinute in ultima vreme ne-au facut sa credem ca dificultatile s-au oprit, cel putin pentru o perioada.
Intre 11:02 si 17:39 Luna este in perioada fara directie si tocmai in acest interval Luna neagra gaseste de cuviinta sa lezeze personalitata scotand la lumina defecte pe care in permanenta le-am ascuns. Aceste interval nu este doar unul dedicat ezitarii si lipsei de consistenta a actiunii si gandirii (caracteristici impuse de perioada fara directie a Lunii), ci si aducatorul unor solutii sau trasaturi finale, pentru ca Luna incheind tranzitul prin Pesti va impune, pe un context negativ, dezordonat, lezat de instabilitate si temator in fata viitorul, solutii imediate.
Pe acest fond, trigonul lui Marte cu NN ne va arata ca destinul intotdeauna ne aduce inainte fapte mari si ca, acum, cel mai neinsemnat gest poate avea o greutat speciala in contextul in care se produce. Cuvantul este cel care va avea sensul cel mai intens si el va fi impus cu tarie si forta.
Totusi, nu trebuie sa ne ametim cu aceste trasaturi pozitive pentru ca din relatia Marte in Gemeni, Luna in Pesti, bucuriile personale nu prea vor fi multe si nici nu le vom gusta prea mult. Contextul general impus de luminarii (opozitia Soare-Lilith si conjunctia Luna-Uranus) incadreaza gresit beneficul aspect intre Marte si NN. Suntem din nou invitati la reflexie, la alegeri mature, la folosirea inteligentei, a comunicarii in termeni elevati, in timp ce vantul schimbarii ne bulverseaza emotional si ne creeaza impresia ca realitatea esentiala este cea indicata de oboseala, regret, teama de viitor, insecuritate, perfidie. Unde vom gasi linistea in acest context?
Prima parte a zilei va fi traita cu intensitate. Daca in interior efortul de a ne mentine pe linia de plutire va striga “m-am saturat”, “nu mai pot”, in exterior va domni o pace stranie, ireala, intretinuta de zambate false si amabilitati singulare, lipsite de feedback.
Trecerea Lunii in Berbec aduce la lumina efervescenta pe care am ascuns-o intreaga zi. Chiar din primele minute Luna va face sextil cu NN si Marte si, ceva mai tarziu, o cuadratura cu Pluton.
Putini vor fi cei care isi vor respecta efortul depus in prima parte a zilei mentinand relatiile la cotele initial. Cei mai multi se vor folosi de turbulentele serii si vor dori sa clarifice aruncand cu aprecieri si critici in jur fara a se interesa catusi de putin de efectele pe care le produc. Opozitia lui Mercur cu Lilith va domina astfel seara si va aduce idei de razbunare, perfidie, lansarea unor zvonuri, atacuri verbale, aspecte care vor fi regasite si in trasaturile astrale ale zilei de marti.
Prin urmare, ni se cere ca in prima zi a saptamanii sa dam dovada de intelegere si maturitate. Daca tot nu vom intelege tot ceea ce se intampla cu noi si cu cei din jur, invocand oboseala sau lipsa cunostintelor necesare, sa ne straduim sa privin contextul social ca pe un teatru in care fiecare va avea pe rand cate o reprezentatie. Implicandu-ne in fapte pe care nu le putem absolut deloc controla ne expunem la riscuri foarte mari si putem comporta pierderi materiale, dar si de imagine, substantiale.

Marti, 14 iulie
Marti este o zi de relatie. Intregul spectru al preocuparilor noastre se vor centra pe relationare, pe modul cum ne integram in societate, dar si pe semnele de intreabare pe care nu am reusit sa le rezolvam cu o zi in urma. Acum vom vedea ce am cultivat anterior, ce ganduri am intretinut si ce stare afectiva am dorit sa impartasim celorlalti.
Cele doua conjunctii, Luna-Junon si Soare-Mercur aduc insa mult mai mult bine de cate necazuri ne-ar putea aduce efectele furtunii din ziua anterioara. Cuvantul prietenie va sta pe buzele tuturor, fiecare invocand valorile acesteia in modul in care se pricepe cel mai bine.
Acest fond afectiv speciala pe care ziua de marti il va aduce va incadra intr-un context benefic minunata conjunctie Soare-Mercur (cazimi). Din 2009 au mai ramas doar 3 conjunctii Soare-Mercur, una se produce in aceasta zi, iar urmatoarele vor fi in 20 septembre si 5 noiembrie. Judecand dupa directia spre care se vor indrepta caracteristicile astrale in aceste momente, ascendentul in Rac in 14 iulie si in Sagetator in celelalte doua, momentul de prietenie impus de valentele astrale ale acestei zile va genera, la un alt nivel, nu doar o relatie de prietenie intre oameni din diferite paturi sociale, ci si un magnetism special intre evenimente ce au o relatie directa. Aceasta stranie legatura se realizeaza prin relatia karmica speciala care exista intre Fecioara si Rac, intre doi fosti invinsi, intre doua entitati pe care ii uneste suferinta si ambitia de a atinge idealuri foarte inalte, fie in relatiile personale (Rac), fie in cele sociale (Fecioara). Prietenia si comunicarea celor doua semne, indicate in manualele de astrologie ca fiind in relatie armonioasa, ascunde ambitia de a reusi si atasamentul unui fata de celalalt ce are la baza frica si deopotriva efortul de a indeplini un ideal dificil, daca nu chiar imposibil.
Azi vom pune in pamant o samanta ale carei roade le vom culege la inceputul lui noiembrie, dupa ce vom face prima analiza in a doua jumatate a lunii septembrie.
“Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti” este proverbul care va repreznta cel mai bine aceasta zi. Cei care vor lua azi in usor mecanismul rezonantei, vor fi primii care se vor lamenta atunci cand, in noiembrie 2009, la ceas de bilant, rezultatele benefice ii vor ocoli.
Asadar, sa rezervam acestei zile gandurile bune pentru a construi o ambianta benefica, armonioasa. Racul si Fecioara sunt renumite pentru disponibilitatea pentru efort si pentru tenacitatea lor. Munca nu trebui evitata, efortul pentru a atinge idealul propus, indiferent ce fel va aparea el azi: ca ne propunem sa megem pana la piata sau sa citim o carte, ca ne stabilim date de vacanta sau ca ne programa o curatenie generala. Ezitarea nu trebuie abandonata in propriile ei valori, ci trebuie sa devina detenta pentru un un atac iminent sau momentul de reflexie de dinaintea discursului electrizant.

Miercuri, 15 iulie
15 iulie este ziua cand vom gasi vinovati. Nu va fi nevoie sa-i cautam foarte mult, pentru ca pe fondul restrictiilor impuse, din subtil, zilei de marti cuadratura Lunii cu Lilith va scoate la lumina intreaga nemultumire acumulata in zilele anterioare. Esecul personal va fi pus pe seama intentiilor tendentioase venite din partea unor apropiati, situatie care poate degenera in dispute, conflicte puternice cu efecte negative in plan personal.
Luna se va afla intreag zi in Berbec, fara ca Marte in Gemeni sa-si poata manifesta dorinta de spectacol, teatralitatea, fara a reusi in vreun fel sa atraga atentia prin noutate, inovatie. Neputinta de a indeplini acest obiectiv astral va face din tensiunile acumulate o sursa de suferinta afectiva sau fizica. Daca pe unii ii vor durea sufletul invocand singuratatea ca principal motiv, plangandu-se ca pe ei nu-i iubeste nimeni, fara sa-si puna problema daca in momentul reprezentatiei are sau nu in jur o persoana care sufera mai tare, altii vor acuza dureri de spate, gat, picioare sau o disfunctie digestiva.
In cea de a doua parte a zilei, cand Luna va ridica trei sextile cu planetele din Varsator, balanta se va inclina si vom cauta sa intelegem cine este cu adevarat vinovat de ceea ce ni s-a intamplat.
Prin urmare, ziua de 15 iulie acutizeaza conflicul intre intelegere si observatie. In aceasta zi puteam vedea cat de usor este acuzat un om destept care alege sa traieasca printre semidocti, cat de usor este acesta agresat de vulgaritatea lor, cat de repede i se gaseste o vina si mai ales cat de repede pot solidariza oamenii la rau. In 15 iulie nu trebuie decat sa alegem in ce tabara suntem!

Joi, 16 iulie
Inca din primele minute, Luna trece in Taur aducand prin exaltarea sa inclinatie spre munca, placerea de a depune efort pentru a construi, pentru a da viata, pentru a implini un ideal. Cele mai importante aspecte pe care Luna le ridica azi le va face pana la rasaritul Soarelui, pentru ca la 10:33 Mercur, lezat de opozitia cu Lilith, dar si de conjunctia stransa cu Soarele (ars de Soare) va ridica un trigon cu octava sa superioara, Uranus.
Ziua va fi, asadar, puternica la capitolul decizii importante, schimbari de pozitie, alegeri, dar incerta in ceea ce privesc relatiile, atitudinea fata de moralitate, spiritualitate, cunoastere.
16 iulie este o zi in care dispunem de multa energie, o zi in care refacerea dupa efort va fi imediata, daca exista o motivatie, si tocmai de aceea orice indoiala este pe punctul sa schimbe directia destinului. Cuadratura pe care Luna o va ridica la Nodurile sale este ultima cu NN-NS pe axa Leu-Varsator. Din 27 iulie Axa Dragonului se muta pe Capricorn-Rac facand apel la experientele pe care le-am acumulat, la ceea ce am semanat din 7 ianuarie 2008 si pana acum.
Daca cuadratura Lunii la Nodurile sale va fi perceputa ca un extemporal in ultima zi de scoala, cand elevul simte cum vacanta ii da tarcoale, trigonul Mercur-Uranus il face sa viseze la coronita, admitere la o prestigioasa facultate sau accederea la un post important.
Prin urmare, 16 iulie vine cu sarcini si vise, cu obligatia de a indeplini sarcini restante, dar si cu promisiunea de a oferi o recompensa pe masura. Nu pare sa aduca agresivitate si nici teama ca alegerea ar putea sa fie facuta impotriva destinului, ci cel mult ezitare sau indoiala. Aspectul cel mai dificil poate veni acolo unde se doreste explorarea acestor doua stari, pentru ca excesul de energie survenit prin trecerea Lunii prin Taur va deveni un suport negativ ducand spre rezonante negative ce nu vor mai putea fi echilibrate prin cultivarea pe acelasi aspect a unor trasaturi opuse, deoarece la urmatoarea cuadratura a Lunii cu Nodurile sale acestea vor fi deja pe axa Capricorn-Rac.

Vineri, 17 iulie
17 iulie nu este deloc o zi linistita, chiar daca Luna va ridica de dimineata un trigon cu Saturn si dupa amiaza unul cu Lilith. Apropierea lui Mercur de Nodul Sud al Lunii va transforma trecerea sa pe ultimul grad al Racului intr-o explozie de nemulumire, in iesiri necontrolate prin gesturi sau cuvinte nepotrivite contextului, semn ca in toata perioada cat a trecut prin Rac nu a predispus la tacere, liniste, impacare cu destnul, ci la inhibitie.
Daca din cele doua trigoane sentimentele si gesturile vor avea un caracter bun, echilibrat, la fel si gandirea fiind directionata spre concret, spre valori, spre eficienta, trecerea lui Mercur la ultimul grad din Rac (anaretic) aflat in conjunctie cu NS, trigon cu Uranus si sextil cu Luna va strica tot ceea ce am acumulat cu mare efort in ultima vreme.
Unii vor spune ca e mana destinului, altii ca este o intamplare nefericita a vietii, dar cei mai multi vor privi ziua cu o stranie lipsa de intelegere. In mod absolut indubitabil, avand o Luna in Taur, ceea ce va fi sanctionat a fost candva privit ca un element pozitiv, a triumfat, a fost dat ca model, a detinul controlul asupra elementelor similare din jur. Acum cand planetele din Varsator se unesc pentru a reconfigura lumea, cand vibratiile unice ale Varsatorului tatoneaza in cautarea unor indivizi potriviti pentru mobilitatea miscarii sociale pe care va lansa asupra planetei, cei multi si puternici care au condus lumea vor avea in 17 iulie un soc puternic. Chiar daca s-au baricadat intr-o cetate, menita sa faca fata unui asediu, implicatia lui Uranus in toata aceasta ecuatie aduce neprevazutul si in sistemul lor de referinta si evaluare, ajutand partea cealalta sa le speculeze orice eroare de gandire sau actiune.
Triunghiul minor pe care Luna il construieste cu Mercur si Uranus in trigon, este pervertit de teama ca un pericol iminent vine din necunoscut (cuadraturile Luna-Jupiter, Luna-Neptun) ca betia victoriei de altadata devine acum pedeapsa.
Daca raportam acest context astral la viata personala, complexitatea si deopotriva subtilitatea sa va scoate la lumina o latura negativa a personalitatii, aceea care doreste sa domina, sa obtina usor, fara efort, ceva, aceea care doreste sa fie elogiata nu pentru a se hrani cu visul gloriei eterne, ci pentru a se desprinde de neincredere, teama de rutina, lipsa de originalitate.
Relatia complet negativa a lui Mercur cu zodia Rac pe care o tranziteaza aduce, printr-un atac indreptat impotriva binelui construit in ultima vreme, o eroare majora de judecata. Aceasta atitudine scoate in evidenta lipsa de consistenta si viclenia cultivate drept calitati ale spiritului sau valori esentiale impuse de o societate aflata intr-un intens proces de dezvoltare.
Cei care vor primi o lovitura din partea destinului au trai in iluzia imoralitatii, au gandit ca in ascuns sa obtina avantaje nemeritate doar pentru ca au crezut ca si cei care detin puterea au facut la fel. Eroarea de judecata, aprecierile incarcate de subiectivism, lipsa de perspectiva si teama iminenta de pierdere, distrugere sau putinul sunt acum scoase la lumina de Mercur anaretic in Rac.
Exista insa si oameni corecti care nu se abat de la moralitate, care stiu cum sa relationeze chiar daca valul le indica o alta directie. Acestia vor sta sub un binemeritat adapost uitandu-se cu groaza cum urla in cei in jurul rautatea si dizamonia acum scoase la lumina si sanctionate.
Prin urmare, 17 iulie chiar daca va debuta cu calm si impacare, dupa momentul 14:39 vibratia se schimba brusc si tot ceea ce a fost negativ, dar prezentat drept calitate, este suspus unei analize drastice si sanctionat. Avand un ascendent in Scorpion pe momentul de trecere a lui Mercur pe ultimul grad din Rac si un guvernator al temei in casa II, pierderile vor viza strictele necesitati, constructiile personale, averea, mosia, cufarul cu economii, dar si sursa de hrana si echilibru. Venus in Gemeni pe VIII aduce sanctiune casei II, acum vizata, lansand zvonuri sau facand destanuiri.

Sambata, 18 iulie
Trecerea lui Mercur in Leu aduce efervescentei astrale din ziua anterioara un usor moment de respiro. Linistea acestei zilei va fi de asemenea iluzorie. Ea nu va putea sustine gandirea sau maturitate si nici nu va reusi sa construiasca ceva consistent. Tot ceea ce va aduce va fi lipsit de consistenta, prea emotional, patetic.
Trecerea lui Mercur peste NS al Lunii, cu Luna in Gemeni, va continua mesajul lui Venus din Gemeni, lansat in ziua anterioara la trecerea lui Mercur pe ultimul grad din Rac. Se va continua vanatoarea de vrajitoare, se va continua demersul social de epurare, facut, asa cum indicam anterior, cu intentia de a inlocui, schimba, reaseza prioritatile pe baza unor aprecieri subiective, lipsite de fundament real.
Zodia Gemeni este acum, in plin tranzit prin Rac, destul de importanta. Valoarea sa devine prioritate atat in sens pozitiv prin intermedul planetelor feminine Luna si Venus, dar si prin intermediul lui Marte, aflat in tranzit prin acest semn, dar mai ales prin relatia pe care o realizeaza cu zodia Leu, explorata, incepand de azi, de Mercur, guvernatorul Gemenilor.
Prea mult aer pe o asa greutate astrala, prea multa superficialitate intr-un context atat de dificil, cel al iminentei schimbarii de directie a Noduruilor Lunare (trecerea lor in 27 iulie pe axa Capricorn-Rac), prea multa dezordine acum cand in jur totul este amestecat, impur si lipsit de stabilitate.
De-a lungul istorie multe au fost datele care au indicat conjunctia lui Mercur cu Coada Dragonului, insa cea din 6 iulie 1767 este cea mai apropiata de ceea ce se fomeaza in aceasta zi. Daca privim comparativ cele doua teme vom observa, asa cum am indicat anterior, o relatie stranie intre semnele Leu si Gemeni, dar si alte elemente ce au rol predictiv in tema conjunctiei Mercur – NS din acest moment.
Schimbarea pozitiilor astrale ale lui Venus si Marte din Leu (1767) in Gemeni (2009), a Lunii din Scorpion (1767) in Gemeni (2009) pe o mutare a ascendentului momentului din Berbec (1767) in Leu (2009), scoate in evidenta o involutie la capitolul educatie morala, exprimarea personalitatii, creativitate, dezvoltare. Elementul perturbator care a facut ca trasaturile cultivate acum sa fie supuse esecului este cel indicat de pozitia Lunii negre in apropierea lui Jupiter pe casa VI. Efortul, munca a facut ca gandirea (Saturn) sa fie indreptata impotriva traditiei, a ceea ce este vechi, a parintilor, stramosilor (Saturn in Gemeni) din dorinta de a aduce ceva nou societatii, nu neaparat si ceva bun. Intentiile cultivate in acea vreme, ce nu se regasesc in evenimentele istorice ale anului 1767 (expulzare iezuitilor din Spania, primul razboi al englezilor din India impotriva Statului Mysore, statul englez impune noi taxe coloniale, se inventaza masina cu aburi, masina de filat s.a.) ne indica acum, prin similitudinea celor doua pozitii, dar si prin noua dispunere ale lui Venus si Marte, din Leu in Gemeni, ca drumul ce a fost inceput si care se incheie acum a fost o greseala a istoriei, o deviere de la evolutie, o razvratire impotriva elevarii constiintei colective prin producerea de modificari lipsite de armonie. Pe un asa context explozia demografica inregistrata in secolul al XVIII a beneficiat de acest context in care exprimarea personalitatii la nivel global, a deviat de la moralitate inclocuind treptat calitatea cu cantitatea, educatia cu memorarea si reproducerea.
Acum nu numai ca avem ocazia sa intelegem greselile trecutului, dar avem din nou sansa sa evoluam producand schimbari calitative. In contextul unor modificari atat de profunde impuse de planetele din Varsator, exemplul stramosilor poate fi semnul ca putem invata din greselile noastre si ca recesiunea ce a speriat intreaga paneta acum, indiferent ca este artificiala sau nu, este pe frecventa macro a influentelor planetare. Indiferent ca se doreste o evolutie economica in detrimentul evolutiei morale sau o preschimbare a imperiului financiar dezvoltat in ultima perioada sanctiunea este adresata indvidului, pentru ca valorile individuale prin rezonanta consturiesc valori universale.
Privind cele doua teme imi permit sa fiu rezervat in privinta evolutie calitative, ca sansa ce ni se ofera acum. Varsatorul, implicat in aceasta conjunctura magnifica, are talentul de a repeta aceeasi greseala, de a face aceleasi alegeri, de a se mandri ca a pierdut sansa de a schimba in bine pentru ca nu si-a sublimat curiozitatea in dorinta de cunoastere si se lasa dominat de teama ca schimbarea il expune unui efort prea mare pentru puterea sa. Falsii prooroci anuntati de cartile sfinte pentru Era Varsatorului au aceeasi problema, dar tragicul nu rezida doar in existenta unor semidocti carora le place sa fie ascultati de cat mai multi oameni, ci in dezvoltarea unui sistem eronat de perceptie prin care se va deforma informatia in asa fel incat oamenii vor rezona mai bine cu eroarea decat cu adevarul. Stranie aceasta coincidenta, dureroasa aceasta reeditare a trecutului!
Prin urmare, ziua de 18 iulie este una creatoare de probleme. Ea va face apel la 16 iulie 1990 cand Mercur si NS erau in conjunctie la gradul 8 Leu si 30 iunie 1953 cand acestea se aflau la gradul 3 Leu. Ambele perioade au excelat in instabilitate, deriva, neimplinire, iluzia libertatii si a prosperitatii, placerea de a visa la constructia unei societati prospere, echilibrate. La un alt nivel si cu alte instrumente, incepand de azi vom genera aceleasi efecte. Totul este o iluzie, nimic din ceea ce gandim nu poate fi asa cum intentionam, pentru ca nu putem produce efecte in prezent si pana cand viitorul ne va darui ceea ce am cerut, alte dorinte implinite ne invadeaza prezentul schimbandu-ne perceptia si modificandu-ne modul de a gandi si intelege lumea, cultivand la nesfarsit placerea de a ne dori si tristea de a nu sti sa ne bucuram de ceea ce avem.
Nu este nicio mirare ca, judecand si din punct de vedere astrologic, lumea este o continua sursa de tristete.

Duminica, 19 iulie
Ziua de 19 iulie este un avertisment. Nu anunta nimic de amploare, ci doar avertizeaza in fata unui pericol personal. Acest avertisment poate merge pana in 2010, anul marilor schimbari de structura, cand Uranus va trece in Berbec. Acum nu este nici ultimul trigon pe care Soarele il va ridica cu Uranus si nici cel mai important dintre toate, ci doar semnul ca, de pe acum, energiile astrale se reaseaza intr-o alta dispunere pentru a eficientizare trecerea lui Uranus in Berbec din 28 mai 2010.
Din nou semnul Gemeni este in centrul atentiei prin povara pe care o are de suportat acum, dar si prin anticiparea zilei de 28 mai 2010 cand Uranus va parasi semnul Pestilor.
In rest ziua este linistita si singurul element care perturba poate fi cuadratura Luna-Saturn de la pranz, care ne aminteste ca vara inseamna si cheltuieli suplimentare, exces de caldura, prea multi oameni care ies din casa pentru ca asa cere natura s.a.m.d.
Prin urmare, 19 iulie este o zi de analiza, de ganduri extrase din trecut sau proiectate in viitor, de intuitie, de analiza, de avertismente trasmise din subconstientul colectiv prin contact direct sau prin intermediari, fara a perturba usoara liniste a unei zile de vara.

5 thoughts on “13 – 19 iulie 2009

 1. elena spune:

  buna Gheorghita,
  stiu ca multi iti scriu , iti multumesc pentru tot ce faci.
  Candva..in 2007 mi-ai spus lucruri despre mine , mi-ai dat cateva sfaturi pe care ti le-am urmat.
  Multe din cele care mi se intamplau atunci, poate ca le vad in alta lumina acum.
  Drept ca cele 5 planete retrograde, si apoi tot ce am citit m-au sa cred ca unele lucruri erau acolo sus, si poate un pic de atentie din partea mea, m-ar fi scapat de multe spaime.
  Te rog mult, indruma-mi pasii si acum: ce crezi ca ar fi bine sa fac? Situatia financiara este in continuare dificila, dar inca cred ca inca se mai poate rezolva…imi doresc echilibrul si linistea. Am inceput sa citesc mult..Oare unde am fost in atatia ani…Exista atatea carti care ma hranesc acum!
  Am supravetuit lui 2008! Suntem in iulie 2009, si am incercat sa termin cu procesele – asa cum m-ai sfatuit atunci in 2007. Am luat evenimentele asa cum au venit ele, si nu m-am mai incrancenat sa iasa cum imi doream eu…
  As vrea sa plec in Germania, sa lucrez; dar Gheorghita asa cum stii, am un copil de cinci ani. Sa fie cel mai bun lucru pentru copil? O sa mearga in curand la scoala, sa fie bine ca il mut in alta tara?? In Germania nu vreau o mare cariera, imi doresc o slujba stabila, care sa imi ofere timp sa ma ocup si de copil meu ( de care recunosc, m-am atasat atat de mult, incat nu mi-as putea imagina o zi fara el )
  Inca o data: te rog mult Gheorghita, ajuta-ma si de data aceasta: indruma-mi pasii!! Esti un om bun, stiu asta! Si nu o spun ca sa te lingusesc, ci pentru ca eu chiar cred in tine.
  O saptamana buna iti doresc
  Te superi daca iti dau datele mele inca o data
  28.03.1969 Harlau-Iasi (ora cc 5,00 ).

 2. Elena,
  inca esti atasata de ceea ce ti s-a intamplat si poate pe undeva ai dreptate sa te lasi preocupata de asta, dar daca vrei sa mergi mai departe va trebui sa fii mai sigura pe nevoile tale de acum si sa nu le privesti ca pe un comportament de criza, ci ca pe un alt mod de viata. Am ridicat o tema orara pentru atat de multe ganduri pe care le ai si plecatul in strainatate nu este o solutie. Acolo te asteapta o viata si mai dificila, cu si mai multe compromisuri. Solutia este tot aici, chiar daca aici traiesti cu nesiguranta zilei de maine.
  Cele mai bune sanse aici sunt, in Germania te asteapta himere sau, in cel mai fericit caz, nu se va schimba nimic.

 3. brandusa spune:

  Buna ziua !
  Mi-am permis de a face o trimitere spre acest blog (prin postarea lui in partea dreapta a blogului meu).Asa reusesc sa-l accesez mai rapid.
  Sper sa nu deranjez !

  Cu multumiri !

 4. Nu deranjeaza deloc! Nu are de ce…

 5. Erys spune:

  Interesant si in acelasi timp placut blogul tau. Imi pare bine ca am facut cunostinta cu el, de fapt cu tine,cel care asterni aici cu mare meticulozitate si precizie cuvinte pentru a da insemnatate influientelor astrale asupra noastra.
  Brrr…stiu ca si pentru mine va urma o perioada de maxime incercari. Asa ca navighez pe blogul tau pentru a-mi hrani cat se poate de putin teama de necunoscut.
  Multumim pentru tot ceea ce faci…Mult succes si inspiratie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.