10 – 16 noiembrie 2014

10 – 16 noiembrie 2014 este săptămâna sinergiilor și a libertăților autoimpuse. Acest interval pe care îl analizăm este foarte important pentru ceea ce va veni spre noi în ultima parte a anului. Acum alegem cu cine să ne asociem, cine ne va fi alături până când anul acesta se va încheia și, în anumite cazuri, până în a doua parte a anului 2016, când unghiul negativ dintre Uranus și Pluton se va disipa. La capitolul evenimente astrale această săptămână aduce un regal de forțe astrale în care planetele individuale sunt din nou vedete. Încă din ziua de marți, 11 noiembrie, Marte va fi în conjuncție cu Pluton și oamenii vor crede că au la dispoziție tot curajul necesar pentru a învinge un adversar. Vor vedea, chiar din ziua de 12 noiembrie, când Mercur se va întâlni într-un trigon cu Neptun, cu puțin timp înainte ca această planetă să revină din mersul retrograd, vor crede că au curaj și faptele lor vor dovedi că sunt măcinați de intrigi și de temeri penibile. Apoi, la capătul celălalt al firului, îi găsim pe cei care vor să fie văzuți ca fiind persoane educate. Educația, în această săptămână, nu va fi apreciată. Sunt prea multe impulsuri, prea multe polițe de plătit, prea multe de reglat pentru ca un element mental, o construcție individuală să se impună față de marea forță de atracție a grupurilor cu scopul de a-și impune puterile în a atinge o țintă.
Este mai puțin important dacă în această săptămână se acutizează disputele despre care știm că ar trebui să se încheie cu 16 noiembrie, ziua când sunt din nou alegeri prezidențiale. Nu este important pentru previziunile astrale dacă cei care urmăresc să obțină ceva în ultima zi a săptămânii chiar obțin. Pentru marea masă de oameni foarte importantă este maniera prin care aceștia vor să ajungă la finalitate.
Ceea ce este interesant, și care face referire la situația socială pe care o traversăm acum, vine din faptul că taberele pe care le vom vedea ieșind în evidență nu sunt într-o poziție atât de evidentă și de violentă cum se dorește să se vadă.
Noi, pentru că studiem astrologia înțelegem că forțele acestea care se urcă pe scenă pentru a se lupta, în culise sunt prietene. Tocmai de aceea nu vom cădea în capcana de a fi atrași într-una din cele două tabere. Am putea fi atrași în a ne explora dorințe pe care nu le-am arătat până acum și care să semene cu anumite dorințe pe care le vedem la cele două tabere. Abia aici intervine o mare problemă. Avem nevoie să lăsăm această săptămână să se ducă cu ale ei, să nu luăm nimic de decisiv ceea ce se întâmplă acum chiar dacă multe din faptele prezente sunt generatoare de evenimente în cascadă. Dacă intenția este de a diminua această creație negativă, atunci, cât de curând, până la finalul lunii noiembrie, efectele pe care le producem în această săptămână din neatenție se vor dizolva în altceva.
Vom vedea în analizele aplicate fiecărei zile, cât de importantă este simplitatea și luciditatea. Dacă tot ceea ce facem în această săptămână, dacă tot ceea ce gândim sau impulsurile pe care le avem au această componentă, atunci putem fi liniștiți că orice similitudine cu orice tabără ar exista în acest moment în exercițiul funcțiunii este doar o aparență. Ființele care sunt liniștite, care iubesc simplitatea sunt salvarea de acum.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu ne compromite educația pe care o avem, de a nu ne vinde sufletele pentru a distruge prin asocieri de proastă factură ceva. Să fim liberi în a gândi și dacă anumite lucruri care se petrec în jur nu sunt înțelese, să ridicăm privirea spre cer și să spunem „Doamne, facă se voia ta”. Știm din experiența pe care o avem că sinergiile sunt generatoare de mari forțe, cauzatoare de mari stricăciuni și distrugătoare de visuri. Putem avea libertatea, chiar dacă asta se va face prin impunere, să ne alegem prietenii partenerii. Nu este indicat în această săptămână să facem doar pentru că ni se spune.

Singurătate. Incertitudine față de un plan de viitor. Se face un compromis. Informațiile noi sperie. Inspirația este folosită pentru consolidarea stării de confort. Curaj față de propria persoană. Se îndeplinește o condiție. Curajul este în creștere.

În dimineața acestei zile luna se va afla încă pe ultimul segment al zodiei Gemeni și va încerca să transforme compromisul într-o țintă pozitivă. Lucrurile de această dată nu sunt deloc confortabile însă prin curaj se poate depăși orice obstacol greu. Se face un compromis, în special în a doua parte a zilei, când Luna, prin cele două unghiuri pozitive pe care le va împlini cu Mercur și Neptun, va încerca să dea un sens bun evenimentelor pe care mi le amintim din săptămâna anterioară. De altfel, ziua de luni, 10 noiembrie, este un început bun pentru a ne asocia în ideea de a obține un succes redutabil. Aceasta este și deviza generală acestei perioade pe care o analizăm. Spre deosebire de celelalte zile, trecerea Lunii de la Gemeni la Rac înseamnă pentru cei mai mulți trecerea de la agitație la liniște, de la a vorbi fără rost, la a simți profunzimea sufletului sau la a simții frumos. De altfel, la asta se referă și curajul pe care încercăm să-l dovedim prin inspirație, prin sensibilitate sau spirit de observație. Cu toate că planeta Neptun se află în mers retrograd pe zodia Pești și există în continuare un mare risc referitor la pierderea controlului, dacă încă de dimineață, când Luna nu a trecut în zodia Rac să împlinească unghiuri perfecte cu cei doi protagoniști, ne orientăm către comunicare, către transfer de informație sau ne deschidem sufletul pentru a relaționa frumos, atunci se îndeplinește una dintre cele mai importante condiții pentru a depăși un compromis. Pentru că unghiul pozitiv pe care Luna și Luna neagră îl împlinesc în dimineața zilei de 10 noiembrie se formează încă din noaptea de duminică spre luni o parte din evenimentele săptămânii anterioare ne tentează astăzi prin concluzii eronate și ne îndeamnă să fim împotriva unui om. De această dată, fiind vorba despre unul pozitiv, vom fi împotriva cuiva fără să spunem sau să folosim un ton agreabil și evitând tonul agresiv sau răutăcios se îndeplinește o condiție importantă, aceea de a folosi curajul în scop pozitiv.
Această încurajare negativă care vine din partea Lunii negre va fi oricum vizibilă, indiferent de orientarea individului. Asta înseamnă că aportul personal va putea fi folosit doar pentru a da acestei fuziuni de forțe o țintă anume, nu de a anula. Răul care vine spre noi în această zi este atât de periculos, atât de caustic așa cum ne-am aștepta, judecând după relația dintre Lună și Luna neagră. El însă se poate amplifica dacă alegem să fim nesiguri pe noi înșine sau să hrănim anumite incertitudini față de viitor.
Prin urmare, 10 noiembrie ne îndeamnă să facem un efort de voință, un efort mental sau un efort în a ne coordona sentimentele pe un făgaș normal. Dacă intervenim asupra evenimentelor acestei zile cu atenție, cu liniște sau cu dorința de a face bine, de a ajuta pe cineva aflat într-un impas sau de a nu strica ceea ce se află în jur, vom observa că prin evenimentul în sine sau prin interacțiunea cu cei din jur propriul curaj crește și ne ajută să fim mai inspirați și mai puternici în ceea ce ne propunem să facem. Aceasta este, practic, și una din cele mai importante condiții pentru ca lucrurile care vin spre noi în această primă zi a săptămânii să nu capete un contur distorsionat, să nu ne inspire teamă de viitor stau de eșec. Avem nevoie să transformăm piramida de apă construită între Lună, Mercur și Neptun într-un ajutor de natură psihologică, nu într-o greutate psihică. Văzând că aceste fapte sporesc energia pozitivă și ne pun pe calea de mijloc, adică în echilibru față de ceea ce se află în jur, oamenii vor avea curaj și vor spera că viitorul va fi mai bun. Din această cauză informațiile noi care vor veni acum prin observație înțelegere sau comunicare nu ne vor mai speria. Vom avea puterea necesară să le integram acolo unde le este locul.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne propune astăzi să fim în echilibru. De fiecare dată când ne propunem să facem un lucru atât de important pentru suflet vin asupra noastră și condiționările materiale, ne dăm seama cât de multe lipsuri avem sau care sunt greutățile pe care le ducem cu noi și cu care ne-am obișnuit deja a încerca să fii in echilibru înseamnă a adopta un nou poziții și abia atunci vedem care sunt îndemnurile extremiste care ne fac rău. Așa dovedim că avem curaj față de propria persoană, curaj care de altfel este foarte important pentru orice om care dorește să se perfecționeze.

Curaj. Inițiativă. Descoperirea unui secret enervant. Se lucrează bine cu mesajul. Comunitatea este încercată. Se pierde un bun. Autovătămare. Riscul vine prin pierderea puterii de influență. O minciună este descoperită. Cel slab poate convinge mai mult. Se pun bazele unor decizii importante.

A doua zi a săptămânii nu este atât de generoasă pe cum am crede că ar putea să fie, ca o continuare a ceea ce a venit spre noi în prima zi a săptămânii. Astăzi Marte și Pluton se întâlnesc într-o conjuncție și, pentru că se consumă acest aspect pe zodia Capricorn, unde Marte se simte foarte bine, avem curaj, inițiativă, și, prin impactul Lunii care se opune celor două planete în conjuncție, suntem îndemnați să descoperim un secret care ne indispune, care ne lasă un gust amar sau ne strică o stare bună. Lucrurile nu sunt însă orientate în sensul negativ pentru că spre seară, cu puțin timp înainte ca ziua să se încheie, Soarele și Luna vor fi într-un unchi pozitiv. Toată această dispunere construită dintr-o relație proastă pe care Luna o are cu Axa Dragonului și cu maleficii Marte, Pluton și Uranus ne vorbește despre pierderea unui bun. Tot caracterul negativ al acestei zile se va aduna, se va concentra pe ideea de pierdere. Cine a mai trecut prin evenimente de genul acesta, cine știe cum este să pierzi un bun important, un prieten bun, un ideal, va ști să suporte cu demnitate toate aceste lovituri pe care le primește. Cine se află în perioada de formare sau în zona pe care o avem acum în vedere în șlefuire sau cizelare, va constata că își face rău singur ori că trece printr-o perioadă de autovătămare pentru că există o voce interioară care spune că nu este suficient ceea ce au obținut până acum.
Pentru că această conjuncție între Marte și Pluton se împlinește în săptămâna sinergiilor atunci îndemnul spre interior, încurajarea omului spre a se preocupa mai mult de el însuși, decât de ceea ce se întâmplă în jur, nu implică un risc foarte mare. Acum privirea întoarsă spre interior, indiferent din ce motiv, din curiozitate sau din durere, ne pune o bază solidă deciziilor pe care le vom adopta începând cu ziua următoare.
Nu este însă o zi lipsită de surprize. Ideea în sine de descoperire a unui secret, presiunea care există pe spațiul public va încerca să îi atragă atenția individului mai mult spre durerea, spre ceea ce pierde decât spre bucuria a ceea ce ar putea să pună în loc. De aceea, mulți se vor gândi astăzi la secretele enervante și mai puțin la motivele pe care anumite persoane le au pentru a ascunde aceste lucruri.
Dacă în privința vieții personale lucrurile acestea pot cumva fi ținute sub control, pierderea puterii sociale reprezintă o mare și îngrozitoare problema a acestei săptămâni. Pierderile din această săptămână sunt categorice și definitive. Din această cauză, unii oameni, fiind mai conștienți de ceea ce au făcut ori de ceea ce sunt, ascund minciuni și amână dezvăluirea lor, considerând că, în felul acesta, se protejează. Dacă judecăm această tendință prin unghiurile negative pe care le alimentează Luna, adică Axa Dragonului și maleficii Uranus, Pluton și Marte înțelegem că ceea ce se întâmplă acum nu este o banală pierdere, nu este un simplu eveniment ci un eșec al destinului.
Prin urmare, 11 noiembrie reprezintă o zi în care descoperim care este importanța elanului. Forța concentrată care vine din fuziunea planetelor Marte și Pluton le va vorbi oamenilor despre valorile în care cred cel mai mult. Dacă sunt ființe materialiste care iubesc obiectele, bijuteriile, banii, confortul atunci atenția lor va fi atrasă către un demers din care să se aleagă cu acumulări importante. Dacă preocupările lor merg spre viața spirituală, fie că sunt constrânse de probleme pe care le-au avut până acum sau de bunăvoie, lumina curajului, a încrederii în sine sau a respectului față de oameni va lucra într-un chip miraculos și mesajele pe care le primesc, informațiile care ajung la ei în formă scrisă vorbită sau prin inspirație subtilă, vor avea asupra destinului un rol cu totul special. În felul acesta, se poate explica de ce o persoană slabă, care nu a dovedit până acum că deține puteri speciale într-un anumit domeniu, poate convinge acum un auditoriu numeros și prin exemplul său se pot pune bazele unor decizii importante.
La polul opus, eșecul acestei săptămâni, acela care începe încă din ziua de marți, 11 noiembrie, face referire tot la destin și reprezintă o sancțiune pe care individul o primește pentru că a fost obraznic cu cineva din preajmă, a mințit, a furat, a făcut abuzuri la adresa celor de bună credință sau s-a situat pe o poziție periculoasă. Acum, în cazul lor, pentru că au hrănit răul, răul acesta îi învinge.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ridica privirea spre cer, ori de a ne îndrepta atenția către interior, de a ne liniști mintea, punând un stop pe fluctuațiile mentale și, în simplitatea acestei atitudini, să ne gândim la suflet. Dacă privirea interioară, dacă emoția merge mai departe de suflet, adică spre ființa universală, spre Dumnezeu, atunci să ne amintim că cel mai rapid progres pe care l-a cunoscut ființa umană aici, în acest colț al universului, vine prin ” Doamne, facă se voia Ta!”.

Acces la informații neobișnuite. Repere noi. Este administrat mai bine un bun personal. Romantism. Visul prinde contur. Se anunță o luptă. Disputele se acutizează. Lucrurile bune sunt agasate pentru a fi transformate definitiv. Informații despre crez, educație, speranță, trăire. Autocenzura. Autoeducație.

Începând cu ziua de 12 noiembrie lucrurile se schimbă în mod substanțial. În primul rând, Luna își încheie astăzi tranzitul său prin domiciliu, adică zodia Rac, împlinind un trigon cu Saturn și altul cu Venus, va avea un mesaj aparte știind că cei doi protagoniști, adică Venus și Saturn, sunt acum în conjuncție pe zodia Scorpion. Apoi Mercur, aflat în plin tranzit prin zodia Scorpion va împlini un trigon cu Neptun din Pești. Deși planeta Neptun se află în mers retrograd ba, în plus, primește și o opoziție din partea Lunii negre, care se pregătește să își încheie cât de curând tranzitul său prin zodia Leu, ne-am putea gândi la faptul că ziua este marcată de dispute verbale, de nemulțumiri spuse prin cuvinte sau transformate în acțiuni pe care apoi oamenii să și le explice cu multă luciditate. De asemenea, prietenia celor două planete (Mercur și Neptun) ne îndeamnă să explorăm informații neobișnuite și visul va prinde contur, iar oamenii vor fi mult mai ușor sensibilizați în fața anumitor situații noi, mult mai atenți la ceea ce este frumos în jurul lor ori poate fi modelat să capete un chip frumos.
Începând cu 12 noiembrie oamenii se pot asocia pentru un scop bun. Dacă însă faptele lor de până acum au avut anumite distorsiuni, dacă până acum asociații au dovedit că au fost implicați în anumite derapaje sociale, aceste ipostaze sociale vor merge mult către cenzură, către a limita trăirea sau către a coordona cu scopul de a obține un rezultat clar. Pe acest tronson, disputele se acutizează și pe baza acestor obiceiuri mai vechi lucrurile bune pot fi stricate, adică transformate în lucruri rele.
Tendința generală a acestei zile nu este aceea de a strica, nici de a periclita succesul cuiva. Se poate însă ajunge aici dacă emoțiile nu sunt lăsate libere, dacă omul, în conștiința sa, în exprimarea sa, așa cum este ea educată, construită sau coordonată, nu se simte liber. Astfel, înțelegem că dialogul interior, conversațiile pe care fiecare le are cu el însuși, poate comprima această temere, poate reduce această frică de eșec pentru ca rezultatul să fie unul eminamente pozitiv. Prin faptul că se oprește această agitație se poate acorda multă atenție credinței, educației speranței, adică acelor elemente pozitive care dau sens vieții. În felul acesta, relația bună dintre Mercur și Neptun poate însemna și un spirit de analiză comprimat la nivelul nevoilor personale. Rezultatul acestei acțiuni va însemna o sporire a puterii de concentrare și o revigorare a tonusului afectiv.
Prin urmare, 12 noiembrie este o zi în care ne inventariem propriile nevoi. În săptămâna sinergiilor și a libertăților autoimpuse acest moment de conștientizare este de-a dreptul tonic. Cu toții avem nevoie să știm mai multe despre noi înșine și atunci când acest lucru se produce observăm că viitorul este mai clar, că faptele sunt mai concentrate, iar alegerile nu mai sunt atât de dificile. Prin înțelegere totul devine clar, iar prin claritate faptele se transformă în gesturi de o importanță majoră.
Sigur, psihologia umană este deosebit de complexă. Unii oameni iubesc prea mult îndoiala, suspiciunea sau minciuna și au impresia că știu totul despre ei înșiși. Fiind blocați pe această negație sau pe acest refuz de a se autoanaliza nu fac altceva decât să hrănească disputele pe care l-au creat pe baza acestor dizarmonii. Doar pentru simplu fapt că refuză autoanaliza ajung să refuze și educația, speranța într-o viață mai bună sau o trăire pozitivă.
Dacă în ceea ce privește viața individuală lucrurile acestea pot fi corectate într-un timp mult mai scurt, atunci când vine vorba de interacțiuni între oameni, de grupuri sau de asociere între grupuri, lucrurile se complică pentru că aceste blocaje activează și asupra comunicării. Or, fără comunicare această transformare a răului în bine nu se poate realiza acum.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la impulsurile pe care le avem, de a renunța la luptă, pentru că lupta este inutilă deoarece ține ființa în tensiune și o blochează pe un prezent negativ oprind-o din a lua contact cu viitorul pozitiv.

Se face un pas important într-un proiect personal. Nesiguranța. Vorbă spusă aiurea. Criză de identitate. Autovătămare. Simplitatea este descoperită prin constrângere. Se alege un rău mai mic. Neatenție. Risipă. Revoltă împotriva unui element fragil. Generația tânără suferă. Se face o presiune pentru a se devia intenția unui individ.

Apelul la simplitate poate avea astăzi conotații speciale. Prin faptul că Marte se va afla într-o relație bună cu Chiron, iar Venus își va definitiva conjuncția sa cu Saturn se va face un pas important într-un proiect personal. Este adevărat relația dintre maleficii Marte și Uranus, la care este implicat și Pluton, poate aduce în discuție o problemă mai veche care nemulțumește, întristează sau doare. Practic a face un pas înainte pe un proiect personal înseamnă printre altele și a rezolva această problemă. Pentru că relația proastă dintre Marte și Uranus nu este una simplă, ea se suprapune peste careul Uranus-Pluton, activ de câțiva ani buni, va conduce atenția celui slab ori a celui aflat în perioada de formare către autovătămare sau către a accepta mult mai ușor o constrângere.
Relația proastă dintre Marte și Uranus vorbește despre neatenție sau despre a rupe o înțelegere doar pentru că ambele părți au refuzat să accepte condițiile ce vin din partea opusă sau au refuzat să realizeze, fie și numai în parte, un minim proces de empatie. În ochii celor care se află într-un continuu proces de transformare, toată această construcție îi îndeamnă să creadă că aleg de fapt un rău mai mic din două rele. Pentru că Marte din Capricorn dorește să schimbe elementul cu care intră în contact și să-l transforme după chipul și asemănarea sa, adică să îl modeleze pe acesta după propriile convingeri, în acest moment în care săptămâna sinergiilor și a libertăților autoimpuse devine foarte importantă pentru evoluția individuală este de la sine înțeles că cei în vârstă, sau grupurile înființate cu mult timp în urmă au un ascendent asupra celorlalți. De aici și tendința de a acuza gratuit o persoană aflată pe un nivel inferior ori pe cei tineri.
De partea cealaltă întâlnirea planetei Venus cu Saturn pe Scorpion poate vorbi despre analize. Se fac studii, analize, observații, iar oamenii se întâlnesc și discută pe informațiile pe care le au și rezultatul s-ar putea să pună în dificultate expresia personală sau creativitatea. Luna se află în zodia Leu încă din seara zilei anterioare și oamenii dau dovadă de o ușoară naivitate atunci când se întâlnesc pentru a face o alianță, pentru a-și oferi unii altora susținere.
Judecând după aspectul negativ dintre Marte și Uranus care dinamizează de fapt careul Uranus-Pluton, activ în ultimii ani, înțelegem că lucrurile bune pe care vrem să le construim astăzi vor hrăni în desfășurarea lor un element fragil.
Prin urmare, 13 noiembrie este o zi în care oamenii își fac rău singuri din neatenție, precipitare sau absența unor sentimente frumoase. Faptul că din seara zilei de miercuri, 12 noiembrie, Luna a intrat în zodia Leu și a încălzit puțin sentimentele nu înseamnă că toată această greutate astrală care se construiește de câteva săptămâni va putea fi rezolvată printr-un schimb de replici ori prin zâmbete. Acestea sunt elemente auxiliare .
Totuși pentru că Venus și Saturn se întâlnesc pe zodia Scorpion se poate vorbi astăzi despre căutarea simplității, iar metodele la care apelează oamenii, instrumentele de lucru sunt puține la număr sau reduse în comparație cu alegeri similare pe care aceste persoane le-ar fi abordat într-un timp anterior. Pentru că 13 noiembrie este o zi de risipă, de contradicții și de complicații, multe din elementele care vor să dovedească putere și susținere se orientează împotriva unui element fragil.
Pericolele acestei zile sunt legate de distrugerea unui obiect, afectarea structurii de rezistență a unei construcții sau zdruncin al încrederii în sine, al membrilor în grupul pe care-l formează. Asta înseamnă că problemele de acum vor fi vizibile spre finalul anului 2014 însă până atunci au timp să corodeze încrederea în sine și să producă multe rele.
De partea cealaltă, promisiunile de acum vor fi adevărate, pentru că se bazează pe rezultate concrete. Mulți au impresia că începând cu ziua de 13 noiembrie aleg un rău mai mic.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne folosi timpul, energia, relațiile pentru a fi atenți la integritate. Nu este indicat să-i judecăm pe cei din jur după rănile pe care ni le provoacă astăzi. Greșesc în felul acesta pentru că nu sunt atenți, nu pentru că au dorit în mod intenționat să facă acest lucru.

Se pune la îndoiala un succes. Adversarul este îngrijorat de asocierile celorlalți. Moment de analiză. Se anunță un rezultat care trebuie să influențeze viitorul. Eleganță în exprimare. Speranța că demersul prezentului poate construi un viitor mai bun. Optimism. Dorință de a dărui, sprijini, ajuta.

O parte din greutățile zilei anterioare se transferă și în spațiul acestei zile aducându-le oamenilor probleme de conștiință, neputința de a accepta condițiile care sunt impuse sau promisiunea că se vor înțelege pe viitor așa cum ar trebui să se înțeleagă acum. Din această cauză, ziua de vineri, 14 noiembrie, poate deveni una dintre cele mai ciudate zile ale acestei săptămâni. Pentru că Soarele și Jupiter sunt într-o relație proastă, având în preajma lor și alte elemente astrale, spre exemplu, Soarele ce are în preajma sa Saturn și Venus, iar Jupiter ce are aproape de sine Luna și Luna neagră. Această dispunere nu este un banal conflict și nici rezultatul unei dispute de moment. Ceea ce nu ne convine acum are rădăcini adânci în trecut, iar conflictele care se vor consuma pe zona publică reprezintă reeditarea unui episod mai vechi. Relația proastă dintre Soare și Jupiter înseamnă nedreptate, iar această nedreptate se va orienta în această zi cu predilecție spre a pune la îndoială un succes.
Pentru că în ultima perioadă unghiurile astrale nu au contenit să ne surprindă, după ce Soarele și Jupiter își împlinesc o relație proastă, Uranus și Junon se află pe buza prăpastiei încercând să facă o alianță de ultim moment. Prietenia celor două corpuri cerești poate sugera unora redresarea relațiilor sociale sau orientarea către eleganță și înțelegere. În realitate, Uranus este agasat de unghiul negativ pe care îl formează cu Pluton și Marte, iar Junon are pe umerii săi o povară mult prea mare, aceea de a media relația proastă a lui Uranus cu Axa Dragonului. Se pune prea mult credit pe o relație conjuncturală, înțelegere de suprafață sau se pune prea multă speranță pe o relație care nu poate ajunge atât de departe pe cât de mare este nevoie acum. De aici se poate ajunge ușor la a acorda mai multă putere relației proaste dintre Soare și Jupiter, adică nedreptății, trădării.
La nivel individual relațiile bune care se construiesc astăzi între planete, inclusiv încercarea Lunii de a media relația proastă a lui Uranus cu Axa Dragonului, preocupare pe care o vedem și în cazul asteroidului Junon, lucrurile sunt plăcute, agreabile, încărcată de optimism și de dorința de a dărui, a sprijini sau a alina suferința cuiva. Din nefericire, nu se poate reproduce această înclinație pozitivă și la nivelul grupurilor. Acolo există o criză care trebuie parcursă așa cum se prezintă.
Faptul că lucrurile nu merg de la sine, se va constata în modul cum aleg oamenii să relaționeze. Cei puternici ar putea astăzi, din exces de zel, să se arate și mai puternici, iar cei slabi să se ascundă din calea viforului. Acolo unde lucrurile se desfășoară într-un registru calm, o mai multa atenție a individului față de ceea ce se întâmplă în jur nu înseamnă că această agresiune este absentă. Un gând rău prinde puteri nebănuite astăzi în mintea celui care are nevoie disperată de ajutor.
Prin urmare, 14 noiembrie reprezintă o zi a faptelor mari. Dacă suntem atenți la oamenii din jur, la puterile pe care le au sau pe care și le doresc atunci am putea foarte ușor să înțelegem care este rolul pe care îl îndeplinim în toată această ecuație socială. Dacă vrem să mergem mai departe prin energie pozitivă, vom fi îndemnați să facem fapte bune și prin aceste fapte ne va veni mult mai ușor să diminuăm orgoliul ori să oprim un gând rău care s-ar putea transforma în faptă.
Mai mult decât celelalte zile ale acestei săptămâni, 14 noiembrie ne aduce în punctul în care să fuzionăm cu cei care ne sunt asemenea.
Pentru că este vorba de fapte, 14 noiembrie ar putea să le aducă oamenilor un rezultat bun pe care, prin explorare, să poată influența viitorul stabilit deja. Constatând că sunt puternici și că pot lucra cu defectele personale sau cu problemele sociale pe care le-au creat din ignoranță, neatenție sau răutate, oamenii descoperă că cea mai mare bogăție la care fac apel acum este simplitatea. Simplitatea le aduce eleganță în exprimare, reținere, decizii adoptate simplu și rezultate de durata.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu căuta astăzi în jur vinovați. Puterea, atunci când nu își atinge ținta nu se stinge și se transformă în altceva. Dacă mintea ne construiește o dezamăgire și ne convinge că vine din caracterul incomplet al puterii atunci prin voință proprie vom transforma puterea în defect.

Este nevoie de o nouă definiție a sentimentului. Curaj în sedimentarea unor informații. Revoltă împotriva simplității. Teamă de eșec. Se face o greșeală. Se imită un rezultat. Deviație prin suprimarea unei dorințe. Acces la informații inutile. Iluzie. Se face o greșeală care va fi plătită scump până la finalul anului.

Pentru că deja o parte din problemele care au venit spre noi în această săptămână sunt cunoscute, relația pe care Venus și Luna neagră o definitivează acum merg spre încheierea unor colaborări periculoase. De această dată și Luna se află în preajma Lunii negre împlinind o conjuncție chiar în dimineața acestei zile. Apoi, imediat va trece în zodia Fecioară, aducându-ne griji materiale, teamă de boală, de constrângere sau de faptul că anumite demersuri de factură administrativă sunt în impas. De fapt la acesta se referă și relația proastă dintre Venus și Luna neagră pentru că, după cum vom constata astăzi, puterile scad.
Cei care sunt prea ambițioși din fire și care se țin cu dinții de funcție, de avere, de anumite relații, care sunt prea posesivi ori incapabil să vadă dincolo de frică vor considera că încheierea acestei etape constituie cea mai mare problema a perioadei. Nu le este bine cu aceste constrângeri, cu aceste personaje cu care nu au prea multe lucruri în comun și cu care s-au simțit până acum obligate să se asocieze, însă fără ele ne va fi mult mai greu. Dacă nu se renunță la aceasta atitudine ciudată, neobișnuită sau rea pentru cel care o întreține atunci greșeala de acum va fi plătită scump la finalul anului 2014.
Acolo unde lucrurile nu merg așa cum ne-am așteptat, unii vor fi îndemnați să-și facă iluzii, să viseze că deși nu mai au atât de mulți oameni în jur viitorul îi va răsplăti pentru anumite atitudini, lucruri sau fapte despre care doar ei știu. Dacă în general le place să viseze, aceste personaje nu vor simții că ziua de 15 noiembrie este atât de complicată. Vor considera că prin vis scapă de o tensiune, de un stres, evadează din planul realității și doar așa reușesc să își sedimenteze o parte din informațiile cu care au intrat în contact de la începutul acestei săptămâni. Prin această atitudine, aleg să se asocieze cu energii păguboase, care îi duc spre eșec, neîncredere și ghinion. Venus în Scorpion nu se află într-o poziție bună, ea se poate răni pe sine în încercarea de a-și îndeplini toate ambițiile, iar Luna neagră din Leu îl compromite pe cel care dorește să fie creator, care crede că are ceva de dăruit sau care așteaptă mult de la cei pe care i-au ajutat refuzând să vadă că ajutorul pe care l-au oferit face parte dintr-un mecanism mult mai mare, iar recompensa ar putea să nu vină spre ei, ci să meargă spre alții.
Prin urmare, 15 noiembrie ar trebui să reprezinte o zi de introspecție. Pentru că fiecare protagonist al careului care dă sens unghiurilor acestei zile, Venus sau Luna neagră, are în preajmă sa alte corpuri cerești sau este implicat în unghiuri mai puțin corecte, spre exemplu cu Neptun, această introspecție se poate transforma într-o pedeapsă. De altfel, opoziția Lunii din Fecioară cu Neptun din Pești arată că la tot pasul ziua de 15 noiembrie conține posibilitatea unei deviații sau în a realiza fapte care nu sunt utile nimănui. Optimismul de acum este fals, iluzoriu ori artificial afișat cu emfază sau cu atitudinea celui care neapărat trebuie să obțină ceva din această situație.
Acolo unde lucrurile nu merg deloc în direcția spre care sunt orientate, curajul se transformă într-o formă agresivă de lașitate în care oamenii sunt antrenați într-o formă neobișnuită de revoltă gen: „Hai să facem rău celui pe care nu-l suportăm!”. Imitatori au o zi de succes pentru că oricum prin atitudinea pe care o au arată cât de goi sunt pe dinăuntru, cât de puține lucruri originale dețin și cât de multă garanție prezintă pentru cei din jur că sunt așa cum declară.
Grupurile care vor să își crească puterea prin sinergii, cele care urmăresc să își impună anumite libertăți, pentru a menține o anumită imagine, au prin relația proastă dintre Venus și Luna neagră, un moment de ghinion. Acesta vine să arate că nu doar acum, ci din vară încoace, există o mare problemă de comunicare și dacă nu va fi rezolvată, derapajul de acum va atrage pedeapsa la finalul anului.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a construi astăzi gânduri împotriva directivelor generale aferente acestei săptămâni. Orice formă de asociere ne tulbură astăzi și ne creează impresia că nu suntem pregătiți pentru nimic. Dacă cei sensibili mai și explorează această atitudine atunci vor ajunge foarte ușor să se învinuiască de greșeli pe care nu le-au făcut. Practic, soluția cea mai simplă este de a ne ține departe de tot ceea ce ne complică modul de a gândi sau de a ne îndemna să ne raportăm la exemple greșite.

Revenirea la o stare de normalitate. Sentimentul își intră în drepturi. Comunicare corectă. Este sancționat un element construit prin asocieri dubioase. Răspunsuri bune. Aspirații fanteziste. Este nevoie de un sacrificiu. Se mediază o teamă printr-o informație corectă. Se intră într-o perioadă mai bună.

Prin faptul că planeta Neptun revine astăzi la mersul direct anumite demersuri publice dau semne că vor intra în normal. Judecând după faptul că Venus se va afla pe ultimul grad al zodiei Scorpion această stare de normalitate nu se va simți toată ziua, ci din seara zilei de 16 noiembrie când deja anumite lucruri sunt deja consumate sau, mai exact, începând de săptămâna viitoare. Această revenire la normalitate se va face cu multă încrâncenare, cu nemulțumire, cu agresivitate sau cu abuzuri. Scorpionul este un semn de putere care poate activa în ascuns, asociindu-se cu tot felul de forțe, personaje sau elemente, doar pentru a-și spori puterea de influență sau autoritatea. În egală măsură, momentul în care Neptun este static în Pești poate fi și un semn de mare dezamăgire pentru cei care și-au făcut prea multe speranțe pentru viitor și în mod concret nu au acționat în nicio direcție. Am mai spus, Neptun în Pești este un semn care definește poporul român. Ușurința cu care suntem dezamăgiți și nevoia cu care batem pasul înapoi arată că avem înscris în codul genetic, în egregorul poporului, tendința de a visa sau de a cere de la viață împliniri fanteziste.
Pentru omul comun Neptun static, înaintea intrării în mersul direct, este un semn bun. În egală măsură, este și dovada că sacrificiul făcut până acum în ultimele luni va fi încununat de succes. De asemenea, pentru că suntem în săptămâna sinergiilor și a libertăților autoimpuse ultima zi a acestui interval pe care îl analizăm, marcat de revenirea la mersul direct al planetei Neptun arată că este sancționat un element care a fost construit prin asocieri dubioase. Viața individului, pentru că de acesta ne ocupăm acum în tipurile de analize pe care le abordăm, primește răspunsuri bune. Mercur și Pluton vor fi într-o relație pozitivă și nu doar atât, cei doi protagoniști sunt implicați, împreună cu Chiron, într-o dispunere numită Triunghiul minor, iar dacă luăm în calcul că o mare parte din zi și Luna se va alinia prin unghiuri perfecte trimise către acești protagoniști putem vorbi de o configurație mult mai mare și mai importantă numită Vapor.
În primul rând, va fi o zi a secretelor. Aceste aspirații fanteziste, fie că ascund un mare gol sau o mare problemă vor da zilei o notă periculoasă, dominată de neadevăr care se va menține și în săptămâna următoare. Totuși, Venus trecând prin zodia Scorpion lansează oamenilor avertismente neobișnuite. Unii își vor pune problema în această zi de 16 noiembrie referitor la calitatea faptelor. Mulți se vor gândi la ce se va întâmpla în viitor și mai ales dacă faptele de acum vor constitui un ajutor important. Pentru viața individuală lucrurile vor intra într-o normalitate ciudată, care va semăna cu amorțeala. Pentru viața publică, cea care se raportează la o configurație mult mai mare numită vapor, va intra într-un proces de frământare. În primul rând, Venus cea care este în această zi biciul lui Dumnezeu, se află în continuare într-o relație proastă cu Luna neagră și îi va face pe oameni obsedați de minciună. De parte cealaltă neputința de a ne separa de această minciună atrage după sine și neputința de a construi viitorul pe care ni-l dorim.
Totuși, trebuie să ne așteptăm la rezultate spectaculoase în această zi. Nimic bun nu poate ieși dintr-o conjunctură în care Venus, micul benefic, după ce s-a certat cu marele benefic, Jupiter, îi pune pe oameni să decidă într-un moment în care refuză categoric să îi ajute dacă aceștia nu-și vând sufletul. Deci, câștigător în 16 noiembrie este cel care își vinde sufletul. Este de la sine înțeles că moralitatea celui care-și vinde sufletul poate fi foarte ușor pusă la îndoială, iar viitorul construit de un om fără suflet este unul abuziv, periculos sau fără speranță. Nu doresc prin această prezentare să întristez pe nimeni, ci doresc să atrag atenția din nou asupra unui fapt pe care noi, cei care studiem astrologia, îl cunoaștem foarte bine. Țara noastră, România, după tema natală din 1859, are aceeași emblemă a planetei Neptun în zodia Pești și are, de asemenea, adânc inserată în trupul său astral mesajul planetei Saturn. De această dată Neptun se află tot în Pești și, revenind la mersul direct cam tardiv, nu mai are timp să îndrepte lucrurile, iar Venus, prea dură, prea rea și categorică, este încurajată de Saturn care i se află în preajmă să meargă mai departe pe această linie agresivă orice ar fi.
Nu este cazul în acest tip de anticipație să vorbim despre destinul poporului român, despre destinul țării sau despre durerile lor. Este însă momentul să ne amintim de îndemnul lui Petre Țuțea: „Daca aș putea, domnule, aș scrie pe ziduri, mare sa vadă tot țăranul: Românilor, nu vă mai alegeți conducători care nu-și iubesc țara!”.
Prin urmare, 16 noiembrie este o zi în care conștiința omului hotărăște ce este bun și ce nu. Nu doresc prin aceste exprimări să sugerez că alegerile prezidențiale sunt integrate în această ecuație astrală. Probabil că într-o altă structură, mult mai mare și cu alte cauze, își au și ele un loc. Aici, în analiza aplicată acestei zile, nu ne referim la un avantaj pe care un candidat ar putea să-l aibă față de ceilalți, la cât de eficiente sunt metodele sau cât de mare va fi dezamăgirea pe motiv că speranța a fost construită pe baloane de săpun.
Important este de semnalat că pentru viața individuală revenirea lui Neptun la mersul direct arată acceptare publică. Anumite probleme intră în normal și această revenire la normalitate înseamnă pentru mulți și revenirea la anumite drepturi. Deocamdată, pentru că anumite lucruri care se întâmplă astăzi vizează proiecte de durată, acum doar se va vorbi despre acest lucru și cei care cred că viitorul va fi așa cum gândesc acum, nu fac altceva decât să dovedească faptul că sunt visători.
Ultima zi a săptămânii este și ziua care confirmă că toate aceste sinergii au fost făcute de la sine sau impuse, cu scopul de a obține un avantaj.
Cel mai important element care nu trebuie neglijat vine din poziționarea planetei Venus pe ultimul grad al zodiei Scorpion. Se poate vorbi astăzi și despre răutatea care îi îndeamnă pe oameni spre abuzuri, să spună lucruri neadevărate, să treacă la fapte și să meargă foarte departe cu aceasta atitudine dură. Știm, psihologia modernă a spus de multe ori acest lucru, agresivitatea are în spatele ei o teamă puternică și întotdeauna o teamă puternică duce la agresivitate. Ceea ce nu este în regulă în această zi va fi marcat de frică, de nesiguranța că revenirea exagerată la normalitate, adică mesajul supradimensionat al planetei Neptun, iluzia, s-ar putea să nu împlinească așteptările. De aici și tendința de a ne construi o altă formă de iluzie.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne folosi puterea pentru a declanșa revenirea doar la nivelul conștiinței. Conștiința este cea mai importantă structură a ființei care merită acum toată atenția. Cine va privi evenimentele acestei zile prin conștiință înțelege că toate prind sens: și familia, și țara, și lipsurile, și aspirațiile, dar și ambițiile individuale care, după cum am văzut de-a lungul acestei săptămâni, pot fuziona pentru a produce efecte impresionante la nivel social.

17 thoughts on “10 – 16 noiembrie 2014

 1. monica spune:

  MULTUMESC mult pentru reperele de azi si nu numai.
  Cu respect si recunostinta,monica.

 2. Monica spune:

  Gheorghita, nu ti-am mai scris de tare mult timp, desi citesc saptamanal previziunile tale. Astept cu nerabdare postarea de joia aceasta pentru a vedea interpretarea zilei de 17 nov. cand Venus intra in Sagetator. Nu stiu daca, de obicei, dai detalii pe site/in commenturi privind acest aspect din harta cuiva, dar daca da, as fi vrut sa stiu ce caracteristici are o persoana cu Venus in Sagetator, casa a V a (nu este calc. dupa modelul caselor egale).

  Cu drag,
  Monica

  1. Monica,

   Venus intră în Săgetător, nu pe 17 noiembrie, ci în seara zilei de 16 noiembrie.
   În cazul indicat de tine Venus în Săgetător pe casa a V-a exprimă o nevoie de a străluci, de a se implica în relații care duc spre aventură, dragoste împărtășită sau consum. Acum, depinde mult de unghiurile pe care le face Venus în ansamblul temei pentru că dacă această poziție intervine în cazul unei persoane care nu are la bază o educație solida atunci expansiunea se transformă în risipă. Doar această poziție și doar că este vorba despre un alt sistem de case decât cel cu sectoare egale nu este suficient să poți înțelege direcția acestei poziții.

 3. Aura Dvoracic spune:

  Multumesc !

 4. Monica spune:

  🙁 Ce pacat ca sunt multe lucruri pe care nu le pot intelege daca nu am suficiente cunostinte de astrologie. Sper sa fie de bun augur pentru mine intrarea lui Venus in Sagetator, mai ales ca mai apoi va intra soarele in zodia mea.
  Multumesc Gheorghita pentru raspuns, sper sa nu se trasforme niciodata in risipa ceea ce fac sau simt.

  Cu drag,
  Monica

 5. maria spune:

  Gheorghita,nu pot ,din cand in cand,trebuie sa-ti multumesc ca existi,ca ne luminezi ,fii binecuvantat,nu am cuvinte atat de marete,precum esti,dar un MULTUMESC,venit din adancul sufletului ……si cu mare drag,maria

  1. Dragii mei,
   Vă mulțumesc și vă prețuiesc. Urmele pe care le lăsați aici au un ecou puternic.

   Marinela, nu, nu avem ce alege, însă aș dori să fac o precizare. Nici la noi și nicăieri în lume oamenii nu au trăit mai bine pentru că și-au votat un anume președinte. Să crezi că de la președinte îți vine prosperitatea ține de o mentalitate învechită, medievală, pe care o vedem peste tot în lumea care se crede civilizată. Se investește foarte mult în atenția pe care o primește un președinte și, în realitate, el nu este decât un pion la dispoziția altor forțe obscure care nu au nevoie de „alegeri democratice” (un pleonasm grosolan pe care cei „deştepţi”, obsedați de bani sau de bunăstarea germanului, francezului, englezului – care nu există – îl folosesc). Președintele este un pion. Echipa lui este foarte importantă. Toți cei care fac galerie în spatele său vor primi funcții dacă acesta câștigă pentru că de asta militează. Noi judecăm personajele și ar trebui să judecăm echipele, adică să judecăm ce au făcut ele și cu ce s-a ales România de la ele până acum. Îmi permit să spun că nu s-a ales cu nimic. Şi de o parte şi de cealaltă avem de-a face cu echipe de devoratori. De asta se și lupta între ei, fără să țină cont că noi, ca niște naivi ce suntem, mai sperăm că ei, dacă au ajuns acolo unde sunt, au făcut-o pe merit. Aș dori, în ciuda a ceea ce simt și gândesc, să mă opresc la aceste considerente de ordin general. Punctual, dacă aș spune ceva, aş deschide un subiect mult prea dureros pentru mine. Nu mă interesează cine se îmbogăţeşte din aceste rezultate, ci dacă rămânem un popor integru. Românii sunt fiinţe cu o vibraţie aparte care şi-au pierdut încrederea în forţele proprii, în ceea ce reprezintă. Este de la sine înţeles că nu poate fi un fapt întâmplător. Prea se împlineşte orice demers al dezbinării, prea multă susţinere are aceasta ca să fie întâmplătoare. Știu însă foarte sigur că niciodată când alții ne-au judecat soarta nu am dus-o mai bine. Măcar să rămânem ai noștii, că nu ne lasă nimeni să trăim mai bine.

 6. Marinela spune:

  Credeti ca mai avem de unde alege conducatori care isi iubesc tara?
  Rau din jurul nostru este atat de zgomotos ….. atat de mult sunt apreciati cei care calca totul in picioare, incat cei care isi respecta semenii sunt aproape automat luati de fraieri. Mie asa mi se pare.

  Ganduri bune va trimit cu drag!
  Marinela

 7. Ani spune:

  Buna seara!Dar mai exista oare in Romania termenii ‘ai nostrii’?!Din pacate exista mare semn de intrebare…Anul asta se implinesc 25 de ani de cand speranta e sufocata pe masura ce timpul se scurge, din pricina marii dezamagiri si a nesigurantei zilei de maine.
  Domnule Coser,in primul rand tin sa va multumesc din nou,foarte sincer ptr. devotament si daruire!In fiecare zi primim mangaiere si o raza de lumina!
  Ma intreb de ceva vreme daca Saturn ,pe final de tranzit in Scopion,insotit fiind de celalalte planete ,nu are un cuvant important de spus in perioada asta?!Ptr ca ,neomitand activitatea ce se desfasoara in continuare intre Uranus si Pluton,totusi am sperat sa poata face ceva constructiv Saturn.
  Si ,ptr ca sunteti un ghid ptr mine ,vreau sa va rog sa mai faceti putina lumina de se poate!Mi-ar place sa aflu ce considerati ca e important de stiut despre efectele trecerii lui Pluton in tranzit peste Ascendent.Binenteles daca timpul va permite….
  Multumesc frumos!Toate gandurile bune!Sa fi-ti in lumina!

 8. Lacramioara spune:

  Multumim pentru analizele saptamanale atat de profunde si de interesante !

  1. Și eu vă mulțumesc!

   Problema suferinței, în sfera individuală, poate fi uşor înţeleasă pentru că, în ceea ce priveşte viaţa sa, individul ştie mult mai mult decât spune că ştie. În privinţa comunităţii, lucrurile se complică. Nu poate o singură planetă, prin magnetismul ei şi prin legăturile sale astrale, să decidă în locul altora. Nu e vorba doar despre Saturn, ce are asupra ţării noastre un cuvânt important de spus în privinţa restricţiilor, sărăciei. Nu doar Saturn este cel care vizează asprimea vieţii. Unii spun că suferim pentru că nu ştim să ne alegem conducătorii. Pe tema României acest lucru este indicat de Neptun culminant şi de Uranus pe gradul anaretic din Taur pe axa interceptată Taur-Scorpion. Cu toate că este o realitate, tema din 1859, ca aceea este de referinţă că atunci a apărut România ca stat, are Luna neagră pe casa parteneriatelor. Această Lună neagră reprezintă cheia multor răspunsuri. Deci întâi să înţelegem natura parteneriatelor şi apoi să ne întrebăm de ce ne jucăm de-a alegerile.
   Există şi alte componente care blochează această formă de exprimare şi pe care se pare că alţii o exploatează. Dacă statul se va preschimba prin asimilarea sa într-o structură mai mare, aşa cum se va întâmpla în maximum trei decenii, valoarea administrativă, cea care, prin presiunea întunecată venită din exterior, pune o greutate atât de mare pe popor, ar putea fi distribuită altfel. Până atunci avem eticheta astrală de popor dominat de necesitatea muncii rigide, a parteneriatelor suspecte, periculoase sau păguboase, a dezamăgirilor faţă de protectori, dar care se poate bucura de o deschidere subtilă cu totul specială. Aici se evoluează rapid şi cei care sunt preocupaţi de viaţa spirituală ori care caută progresul rapid ştiu acest lucru.
   Acum România este ca o casă fără acoperiş. Te miri cât vor mai rămâne întregi obiectele pe care ploaia le strică dacă nu ştii că proprietarii (nu noi, chiriaşii) şi-au ascuns averea la subsol.

 9. Ani spune:

  Multumesc domnule Coser!Deci ,din toata inima ,cu Dumnezeu inainte!
  Sa fi-ti in lumina!

 10. ana spune:

  Buna seara,

  anul alegerilor multiple arata cat suntem de dezorientati , ce popor oropsit suntem ; mai ales as fi dorit ca previziunile dvs. sa nu se implineasca;
  Intr-un comentariu de acum cateva luni ati inserat faptul ca anul 2015 este tot unul al convulsiilor;
  Ce pacat ca timpul vietii fiecaruia trece atat de repede si nu gasim intepeciune ; murim si tot fara a intelege sensul vietii:
  Inca odata multumim pentru cele atat de bine interpretate de dvs;

  Va dorim sanatate si putere, inspiratie pentru a ne indrepta pe noi spre lumina intelepciunii !

  1. Ana,

   Sunt multe de spus despre 2015. Aste un an oropsit aşa cum spui că suntem acum ca popor. O mare parte a materialului referitor la 2015 este deja scris. Dacă mă voi încadra în timp, aşa cum am făcut şi până acum, atunci pe 30 decembrie voi posta analiza detaliată a acestui interval. Nu este însă nicio surpriză că, până la mijlocul lui 2016, se menţine careul agresiv al maleficilor Uranus şi Pluton şi, în continuare, avem de îndeplinit o anumită faza a ciclului războiului. Totuşi, 2015 are particularizaţi cu totul speciale pe care ceilalţi ani nu i-au avut. Vom vedea la momentul oportun cum se prezintă toată această perioadă.

 11. gabriela spune:

  Buna seara, previziunile pentru saptamana 17-23 noiembrie nu le mai faceti?

  1. Gabriela,

   Materialul este postat de joi. Ca, de altfel, fiecare material referitor la săptămâna următoare este postat în fiecare joi ce precede săptămâna analizată… asta de câţiva ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.