Infiintare blog

Miercuri 9 aprilie 2008, ora 8:52 (27E40, 46N14) am infiintat acest blog.

Tema sustine astrologia prin Uranus in casa XI alaturi de Soare, Mercur si Venus, dar si prin NN si Chiron pe casa X si prin Jupiter pe casa IX.
Intre Lilith anaretic pe casa VI si Marte in Rac pe casa II se va realiza un schimb negativ ce poate afecta aprecierea muncii si seriozitatii, amplificand trasaturile negative ale lui Saturn in IV. In plan concret aceste predispozitii afecteaza modul in care sunt aprezentate valorile holistice ale Varsatorului care vor fi aici, prin intermediul acestor aspecte, prezentate direct, incisiv si obiectiv. Traditionalul va fi, prin Saturn retrograd in casa IV, efectat, iar imaginea generala a continului informational al acestui blog va face apel, prin Soare si Mercur (guvernator IV si respectiv guvernator Fecioara) la valentele casei XI: universalitate, libertate, originalitate, asimilare si distribuire de valori.
Personal sunt foarte incantat de Luna in Gemeni pe casa XII, un aspect care ma ajuta sa transmit mult mai usor, prin multiplele modalitati de exprimare oferite de acest nou suport, ceea ce cred, simt, gandesc. Luna este vizibil lezata de opozitia cu Lilith, iar mesajul va fi uneori distorsionat, oferind prilejul la comentatii tendentioase, barfe, invidii. Negativitatea acestui aspect, in ceea ce priveste modul de raspuns, este mai putin important pentru mine, atat timp cat canalul de comunicare este deschis si satisface o necesitate.
Aspectul de demnitate este duplicitar. Se atinge un nou statut, o noua etapa, dar cu instrumente vechi! Cei pregatiti pentru o noua serie de informati sunt invitati la lectura si… comentarii!
Photobucket

3 thoughts on “Infiintare blog

 1. madalin vlad spune:

  Interesanta interpretarea.
  Am observat ca blogul meu are pe harta sa „natala” pozitii ale planetelor pe care le am si eu, la fel si cateva aspecte.

 2. coser spune:

  Asemanarile gen: planete in acelasi semn sau casa, acelasi ascendent sau aceleasi configuratii nu indica si o asemanare intre sensurile temelor. De multe ori este suficient ca un singur element diferit in ambele teme sa schimbe echilibrul si orientarea.
  Ti-am vizitat blogul si-ti multumesc pentru cuvintele frumoase. Critica mi-am insusit-o. Ai dreptate, pagina nu este deloc organizata; nu pot sa spun acelasi lucru despre mine.
  Scrii frumos, bine, direct, selectiv. Imi place! Mult succes!

 3. madalin vlad spune:

  Merci, asemenea si tie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.