Cin` sa fie?

Am dat astazi, absolut intamplator, peste site-ul www.elystar.ro unde pe langa informatii interesante si variate despre terapii, spiritualitate, parapsihologie etc etc am gasit si niste ciudatenii, de am ras cum nu am mai facut-o de ceva vreme…
Ca de exemplu, calcularea indicelui de greutate. La 1.80 m si 75 kg cat am, aplicatia lor imi spune ca sunt gras si ar trebui sa fac sport…daca nr 42 la camasa pentru 1,80m si 75 km indica un tip gras atunci ma inclin cu respect si spun: Caragiale nu a trait degeaba!
Interesanta mi s-a parut emisiunea lui Andi Moisescu, postata pe site, in care vorbesc, despre cupluri celebre, cei trei crai de la rasarit: Radu Botez, Tana Rosca si nelipsitul Firicel Ciarnau.
Nu vreau sa dau impresia ca am ras de ei, de toti, pentru ca Tana Rosca este o femeie cu capul pe umeri, cel putin asa pare in inregistrare, care vorbeste frumos si nu se face de ras cand i se da microfonul. Nu pot spune acelasi lucru despre cei doi, cu procentele lor de compatibilitate si mai ales cu previziunile lor hilare:”78 sau chiar 89%” (citez din memorie) Radu Botez, „daca 50% inseamna sanse egale, eu spun 51%” Firicel Ciarnau, aceasta din urma este pur si simplu de top, care te scoate din logica… si cand te gandesti cu cata emfaza o zice…
Daca Firicel Ciarnau inspira mila, pentru ca lui doar ii place sa vorbeasca, Botez este un personaj pasionat de ceea ce face. Am urmarit cu mare interes relatarile lui si, pana la un punct, nu am inteles retinerea pentru cele mai multe dintre personaje, pana cand s-a vorbit despre cuplul Andreea Raicu – Tudor Chirila. S-a vazut cat colo ca este subiectiv si cand a lasat sa se vada cat de mult ii place pe cei doi mi-am dat seama ca nu se referea nicicum la Andreea Raicu.
Mare-i gradina ta Doamne!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.