3 – 9 august 2020

3 – 9 august 2020 este săptămâna avantajului care poate distruge dreptul celuilalt și a greșelilor speculate de cei răi care le vor ruina poziția și statutul social. Ceea ce ni se întâmplă de-a lungul acestei săptămâni face referire la măsură. Nu este prima dată, am mai văzut că măsura a fost invocată de multe ori de-a lungul observațiilor pe care le facem în analizele noastre. De această dată sunt scoase în evidență anumite greșeli care vor fi folosite de cei răi într-un mod eficient. Noi știm că într-o ierarhie a binelui ființele se înfiază unele pe celelalte, iar într-o ierarhie a răului ființele se domină unele pe altele. De-a lungul acestei săptămâni avem parte de această experiență nefastă de a vedea partea întunecată, dar de a nu ne lăsa dominați de ea. Sunt anumite conjuncturi astrale care trezesc această latură a firii, dar nu pentru că am fi pedepsiți de cineva, nu pentru că acolo sus există un contabil care stă cu creionul în mână și face această delimitare. Cu toții avem nevoie de astfel de experiențe, cu toții avem nevoie să învățăm lecția puterii, dar nu pentru a domina, să învățăm lecția iertării, pentru a înțelege de ce anume avem nevoie, de ce toți oamenii buni ajută, nu lovesc, se apropie, pentru a împărți din ce au, din ce sunt, adică, așa cum ne spune învățătura ezoterică să se înfieze. Dincolo de toate aceste lucruri care nu sunt rele, chiar dacă așa par la prima vedere, săptămâna este una de purificare. Schimbările pozițiilor astrale ne arată că ceea ce este puternic nu trebuie neapărat să fie rău, iar dramele pe care le trăim sunt de fapt niște episoade prin care sufletul se curăță de ceea ce nu îi mai este folositor. Avem nevoie ca în această săptămână să rămânem echilibrați, să nu dăm importanță impulsurilor negative care, de altfel, vor fi intense, și să ne gândim la ceea ce am pierde dacă am jigni un om foarte drag pe care în următoarele săptămâni l-am iubi foarte mult și din relația cu această persoană va reieși ceva minunat. A purta o lumânare în furtună este un semn de virtute, nu o slăbiciune și nu un gest fanatic. Bunătate acestei săptămâni este această lumânare pe care să o ducem cu noi prin furtună.
Recomandarea pentru această săptămână este aceea de a nu stabili reguli noi doar pe baza a ceea ce ni se întâmplă acum. Dacă este nevoie să schimbăm ceva să ne raportăm și la ceea ce s-a întâmplat altădată, dar și la cum ne-am gândi că ar decurge demersul în cauză în săptămânile următoare.

Convingerile nu ne ajută să ne depășim anumite complexe de inferioritate. Ridicolul este depășit prin forță. Așteptările nu sunt confirmate. Revoltă pentru reconfirmarea stării de confort sau redobândirea unei puteri.

În seara acestei zile se va împlini faza de Lună plină, aspect astral care este foarte important pentru această săptămână. Desigur, după cum vom vedea și din observațiile pe care le vom face în zilele următoare, vor mai fi și alte aspecte care vor crea această impresie a avantajului care nu ne ajută. Ceea ce se întâmplă acum ne oferă senzația de putere, de superioritate, ca și cum anumite situații delicate, penibile au fost depășite deja. Cert este că întreaga zi vom fi într-o tensiune foarte mare pentru că nu primim confirmări, nu primi răspunsuri, suntem în afara unor calcule, ceea ce ne va ține nervii întinși la maxim. Această Lună plină de vară scoate în evidență acele complexe de inferioritate care ar fi trebuit să fie rezolvate deja până acum. Ceea ce nu este rezolvat până acum se inflamează în următoarele zile, adică până în dimineața zilei de miercuri, 5 august, când Mercur va trece pe zodia Leu. Elementele care se inflamează acum ne spun însă niște povești interesante. Unele sunt despre victorii pe care le merităm, iar altele sunt despre niște stări de confort care sunt singurele avantaje pe care le putem obține în momentul de față. Cert este că succesul de acum se referă la un dezavantaj pe care altul îl trăiește sau pe care noi îl vedem așa.
Prin urmare, debutul săptămânii se face într-un ton energic, dur. Chiar dacă ne-am programat anumite lucruri încă din săptămâna anterioară momentul de față nu vine să ne confirme și nici să ne ajute. Doar acolo unde există lumină, forță și încredere putem vorbi despre depășirea unor etape ridicole. Altfel, vorbim despre puteri false, despre minciuni care îi îndeamnă pe oameni să se asocieze pentru a distruge ceva frumos și bun ce nu poate răspunde deocamdată la o opoziție construită la acest nivel. Tocmai de aceea, ar trebui să fim conștienți încă de la începutul acestei săptămâni că intervalul pe care îl parcurgem nu ne oferă prea multe lucruri bune. Acum suntem în faza de Lună plină și ni se pare că puterea este ceea ce ne ajută, ne rezolvă sau ne duce către un drum mai bun, dar vom vedea chiar de mâine că asocierile pe motivul puterii devin complicate și false. În felul acesta, prima zi a săptămânii ne introduce într-un cadru pe care nu l-am anticipat până acum pentru că interacțiunile la care am participat ni s-au părut foarte interesante sau atractive. Ceea ce se pornește acum ne va arăta până la finalul săptămânii că realitatea este alta.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu gândi că lucrurile mari se întâmplă pentru că ni se cuvin. Ceea ce se întâmplă în prima zi a acestei săptămâni ne demonstrează că nimic nu ni se cuvine. Tot ceea ce obținem, obținem prin muncă, nu pentru că am avea un anumit statut, dar datoria noastră de azi este să descoperim despre ce muncă este vorba, adică sluga cărui stăpân suntem.

Conflicte. Tensiunile ideologice nu ajută la nimic. Înțelegerile sunt delicate. Valorile ancestrale ne ajută să ne echilibrăm. Criteriile de selecție se schimbă în funcție de conflictele săptămânilor anterioare. Nimic nu este stabil. Patimile nu ne ajută să înțelegem realitatea sau mersul lucrurilor.

Chiar la miezul nopții, adică la trecerea spre această zi, Mercur va definitiva opoziția cu Saturn. De-a lungul acestei zile se vor mai împlini și alte unghiuri interesante care ne vorbesc despre tensiune și conflict, pentru a aprecia și mai mult pacea, liniștea. Pacea este elementul care ne duce astăzi către cele mai interesante asocieri, ca o chemare către motivațiile pe care altădată le-am ignorat și care nu sunt neapărat legate de spiritul de independență sau despre a combate anumite răni. Trecerea planetei Venus prin Capul Dragonului ne ajută să schimbăm ceva în toată această ordine, însă sunt anumite conflicte sociale pe care nu le putem modifica folosind metode personale, casnice. Impactul planetei Venus ne oferă șansa de a ne bucura de ceea ce avem în jur, în cazul în care am mai încercat să facem lucrul acesta și în ultimele zile, când acest aspect a fost în creștere. Altfel, vom rămâne prieteni doar cu conflictele sociale, vom alimenta un fel de revoltă pe care nu o vom formula de teamă, tocmai pentru că știm că mesajul pe care îl avem nu are impact social sau nu va fi auzit acolo unde trebuie. Momentul acesta ne ajută să ne echilibrăm prin acceptarea acestui joc al vieții, prin conversație, prin interacțiune, dar nu oricum, ci pentru a ne dobândi o formă de încredere care ne va fi de mare folos în zilele următoare, adică nu ce adăugăm va fi important, ci ceea ce păstrăm. Acum ni se părea doar un fel de regăsire, ca și cum gândurile și speranțele au fost auzite acolo sus și cineva ne-a sădit în suflet mai multă încredere decât am avut până acum. De aici ne va veni puterea cea bună acum.
Prin urmare, 4 august ne vorbește despre conflicte care ar trebui să ne ducă spre o înțelegere mai bună a mediului în care trăim. Este adevărat, înțelegerile în această perioadă, dar în special în această săptămână, sunt puțin mai delicate. Unii se raportează la criterii ancestrale, iar alții se vor raporta doar la ceea ce se întâmplă acum, ceea ce va duce la delimitarea oamenilor în două tabere mari. Va mai exista și o categorie de oameni, care nu poate fi considerată o tabără, ci doar o grupare izolată, cea a persoanelor avare, care se gândesc doar la ceea ce îi stabilizează, doar la bunuri materiale, doar la bani. Aceștia vor deveni activi în a doua parte a zilei și ar trebui evitați. Ei sunt oameni pătimaș care amplifică și mai mult tensiunile acestei săptămâni, ceea ce nu este de dorit.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a aprecia acele valori pe care ni le prezintă oamenii cu bune intenții. Dacă vine spre noi o persoană cu bune intenții atunci suntem datori față de comunitate, față de noi înșine, față de relația în sine pe care urmează să o dezvoltăm cu acea persoană să îi respectăm valorile. Având în vedere că este o săptămână care schimbă balanța și ne duce către mai multă tensiune, orice picătură de pace este binevenită.

Accident. Inversiune. Teama de pierdere îi face pe oameni să se comporte ciudat. Revoltă față de un element care a beneficiat de un avantaj de moment. Ne vom dori să sancționăm oportunismul într-un mod foarte dur.

Cea mai mare greșeală pe care o vom face în această zi este să luăm lucrurile în ușor. Tot ceea ce este privit ca și cum s-ar întâmpla de la sine ca și cum ar exista un avantaj pe care îl merităm de la sine ne duce către o problemă de comunicare, către un accident sau către o situație pe care nu o vom înțelege pentru că ea este inversată față de cum ar trebui să fie sau va fi înțeleasă așa. În felul acesta, 5 august devine o zi care ne îndeamnă să fim calculați ca și cum nu avem de ales (pe acolo trece drumul), deși nu vom fi, adică ne îndeamnă să fim atenți, deși nu vom fi, ne îndeamnă să fim liniștiți, deși multe se amplifică pentru că ne amintim ceea ce ne tulbură sau nu putem înțelege.
Un alt element important al acestei zile este cel dat de minciună. Trecerea lui Mercur pe zodia Leu îi pune pe oameni în fața unor episoade contradictorii. Minciuna pare să fie atractivă pentru că este plăcută și pentru că ar putea să rezolve anumite probleme. În asemenea situații a spune adevărul înseamnă a crea conflicte. Conflictul pe această poziție astrală sperie omul slab. Așadar, începând cu această zi avem nevoie să fim mai atenți la formulare, la mesaj, la atitudine. Nu tot ceea ce spunem poate fi înțeles sau nu tot ceea ce oferim este bine primit. De asemenea, refuzul nu înseamnă că avem de-a face cu un cadou ales greșit sau cu un conținut lipsit de valoare, ci doar cu o mică distorsiune pe care ambele părți ar trebui să o înțeleagă exact așa cum este. Mercur are pe zodia Leu cea mai proastă poziție a sa și tocmai de aceea impulsul de a pedepsi, de a acuza sau, în cazul unor persoane de proastă factură, de a lovi, este unul foarte mare.
Prin urmare, 5 august ne vorbește despre o formă de inversiune pe care nu ar trebui să o privim ca și cum este o nenorocire a vieții, ci pur și simplu o experiență. Această inversiune arată că mesajul ajunge mai târziu, iar când ajunge nu este înțeles așa cum este transmis. Sunt multe distorsiuni generate de această nouă poziție a planetei Mercur ceea ce îi duce pe oameni către o zonă conflictuală, deși ei nu au nimic de împărțit unii cu alții acum. Sunt anumite suspiciuni care au fost depozitate de-a lungul timpului în minte și care acum ies la suprafață pentru că întâmplările de acum par să le confirme doar pe acestea. În realitate, aceste suspiciuni sunt doar frici personale care trebuie ignorate pentru că ele nu sunt confirmate de nimic din ce se întâmplă acum. Inversiune este cea care îi zăpăcește pe toți.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a gândi că perspectiva nu se bazează pe câteva conflicte pe care credem că le rezolvăm acum prin decizii categorice. Omul care este astăzi capabil sa asculte va fi capabil și în zilele următoare și va avea un avantaj teribil în fața celor care se lasă pradă inversiunilor.

Izolare. Ni se pare că suntem în fața unui adversar foarte puternic. Răspundem ușor unei provocări. Avem nevoie să ne întoarcem către liniște dacă urmărim să fim validați de liniște.

Valorile personale vor fi astăzi în criză. Ne vom gândi că izolarea, separarea sau adoptarea unei atitudini mai puțin plăcute față de un intermediar, față de un interlocutor ar putea să rezolve multe din cele care ni s-au părut foarte complicate în primele trei zile ale săptămânii. Pentru că am vorbit deja încă din ziua de luni, 3 august, despre faptul că această săptămână este una foarte complicată, etapa pe care o parcurgem acum ne îndeamnă să ne întoarcem către acea formă de liniște pe care am pierdut-o în săptămânile din urmă pentru că nu am fost vigilenți sau pentru că nu am respectat corespunzător persoanele cu care am intrat în contact. De aceea momentul de față devine unul marcat de o formă de păcat sau de înșelăciune. Totul astăzi este despre orgoliul de a obține ceva ce nu merităm sau ceva care ni se pare foarte puternic. Din această cauză forma de sensibilitate pe care o dezvoltăm în momentul de față ar fi văzută de un om superficial ca fiind cel mai mare avantaj. În realitate, ea este cea mai mare problemă a zilei.
Prin urmare, mijlocul săptămânii ne vorbește despre ceea ce avem mai frumos, mai bun și mai avantajos și de care ne vom folosi pentru a ne construi un viitor mai bun. De această dată relația bună dintre Lună și Uranus, chiar dacă ne îndeamnă spre izolare, nu este un semn rău. Micile neplăceri ce de vin de acolo aduc un fel de dezvăluire a acelei naturi personale, a zonei intime pe care am neglijat-o pentru că altele ni se păreau mult mai interesante și mai atractive. De această dată, când totul în jur este complicat, agitat și trist, impulsul acesta, dezvăluirea naturii intime nu poate fi decât un mare avantaj, un mare succes. Devenim mai puternici pentru că aflăm adevărul. Este ca și cum am descoperit că mersul pe jos este sănătos după o perioadă de câțiva ani când am stat în scaun cu rotile. Mersul provoacă durere, dar nu durerea este ținta. Aceasta este imaginea generală a mijlocului săptămânii. Ceea ce înțelegem astăzi face referire la noi, nu la contextul în care experimentăm anumite situații și nici la ceilalți.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a ne gândi că lucrurile inversate pe care le-am tot experimentat de-a lungul acestei săptămâni sunt niște încercări. Rămâne de văzut dacă persoana interesată de genul acesta de evoluție va descoperi la ce se referă experiența și care este direcția încercării.

Curiozități stranii. Lumea se răstoarnă. Certitudinile nu mai sunt ce erau pe vremuri. Valorile personale trec printr-o criză. Emoțiile devin cenzurate. Calea cea mai bună este prin acceptarea suferinței.

În dimineața acestei zile Luna va trece prin careul la Axa Dragonului ceea ce ne va aduce curiozități foarte stranii, dar și indicii referitoare la faptul că în jurul nostru se întâmplă ceva neobișnuit. Faptul că Luna trece acum pe finalul zodiei Gemeni ar putea să fie un îndemn către o veselie care să ne complice viața. Din această cauză ar trebui să fim atenți cu persoanele cu care interacționăm, cu crizele pe care suntem motivați să le facem, cu nemulțumirile pe care am dori să le exteriorizăm în special în a doua parte a zilei. 7 august este o zi a emoțiilor, iar acestea nu reprezintă punctul forte. Am putea greși ridiculizând oamenii pe care îi iubim. Am putea uita de întâlniri pe care ni le-am stabilit de mult timp și la care am dorit foarte mult să participăm. Am putea neglija o mulțime de lucruri care ar fi putut să facă parte din patrimoniul personal sau să înnobileze acele amintiri pe care de-a lungul timpului să le împărtășim celor dragi. Din nefericire, zona aceasta a emoțiilor, tocmai pentru că este cenzurată de o formă de orgoliu care ar fi trebui ținută sub control până acum, nu este cea mai bună cale către succes. De altfel, ziua de 7 august este o zi complicată care accentuează toată această criză a săptămânii pe care am încercat să o gestionăm corect și căreia nu i-am găsit până în momentul de față o soluție. Spre seară, Venus va trece pe zodia Rac și va apărea o nevoie nouă: interiorizarea. Dar nu orice interiorizare este bună. Există o interiorizare care ne adâncește liniștea, dar și alta care ne încleștează fălcile. Cea la care ajungem azi nu este decât o evidențiere a unei direcții pe care am cultivat-o până de curând, nu un fruct pe care ni-l oferă cineva gratuit. Interiorizarea doar duce într-un spațiu mult mai larg semințele pe care le iubim cel mai mult. Cu Mercur pe zodia Leu și cu această nouă poziție a planetei Venus emoțiile vor fi greu de împărtășit, greu de descoperit sau greu de înțeles. Intrăm pentru o perioadă, nu prea lungă, de câteva săptămâni, de suferință. Tocmai de aceea înțelegerea a ceea ce simțim și punem în aplicare, a ceea ce trebuie să experimentăm, a suferinței în sine, ca un cadru care ne explica tot ceea ce trăim, este cea mai bună soluție.
Prin urmare, 7 august este o zi complicată de ciudățenii personale, de ciudățenii care vin din partea celorlalți sau de anumite tensiuni care au rămas nerezolvate în primele patru zile. Ziua va fi marcată de o ușoară criză, de o undă de mulțumire pe care o avem și pe care vom fi tentați să o proiectăm asupra celorlalți. Cel mai bun lucru pe care am putea să-l facem este să ne abținem din a face așa ceva, din a desconsidera bunurile celorlalți pentru că ele reprezintă pentru cei în cauză valori de care încă nu se pot desprinde. Dacă Mercur pe zodia Leu aduce o obsesie a ideilor proprii, Venus pe zodia Rac aduce un atașament față de lucrurile care au o încărcătură emoțională sau față de patimi. Lucrurile acestea se vor evidenția în următoarele săptămâni. Vom întâlni oameni care vor dori să nu arunce lucruri, să nu renunțe la relații toxice chiar dacă acestea sunt extrem de periculoase, să facă alegeri proaste tocmai pentru că au nostalgii, au slăbiciuni legate de puterea cuvântului, de puterea atitudinii sau de puterea imaginii sociale. Toate acestea sunt importante pentru că îi leagă pe acești oameni de o bucurie a trecutului. Nimic din ceea ce se întâmplă prin aceste poziții nu duce către o vindecare, către o eliberare de acest trecut, dar ceea ce trăiesc ei le este necesar. Noi cu toții vom trece acum prin această încercare. Ceea ce aflăm ne va folosi.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a nu pune eticheta de criză pe orice situație complicată pe care o parcurgem. O vedem, o înțelegem și o depășim. Dacă nu vom putea să o depășim acum vom avea răstimpul necesar în săptămânile ce vor veni printr-o formă de separare, de segmentare care ne este mult mai cunoscută pentru că am mai parcurs-o și în anii din urmă. Acum ni se cere să fim indulgenți, buni și iertători.

Ne amintim de pasiuni mai vechi. Suntem în criză de idei. Valorile personale cer o reconfirmare. Atitudinea nu schimbă cu nimic ordinea lucrurilor.

Astăzi ne bucurăm de o binecuvântare. Chiar dacă suntem în criză de idei, chiar dacă suntem prinși într-un fel de prizonierat în care predomină ideile mai vechi, pasiunile mai vechi, rezultatul este unul bun. Astăzi avem șansa să ne amintim de acele întâmplări frumoase care să dea un curs foarte frumos și foarte interesant tuturor pornirilor pe care le-am avut de-a lungul acestei săptămâni, în așa fel încât să ne adaptăm noilor condiții. Ceea ce ni se întâmplă acum ne pregătește pentru ceea ce va veni spre noi în săptămânile următoare. Rămân în continuare active accentele dramatice, impulsurile care ar trebui să evidențieze valorile personale, însă dintre acestea mult mai importantă acum va fi opinia personală care definește o trăsătură de caracter. În dimineața acestei zile, prin faptul că Luna trece prin conjuncția cu Chiron retrograd se va produce ceva straniu, ceva neobișnuit, dar într-un sens foarte bun. Astăzi ne amintim de prieteni, de oamenii care au contat cândva, de persoane care au avut un anumit rol în viețile noastre și pe care nu dorim să-i uităm, nu dorim să îi ignorăm. Zona aceasta a atenției nu ține neapărat de o formă de moralitate, de respect, cât ține de întoarcerea către un confort psiho-emoțional. Am văzut că de-a lungul acestei săptămâni multe situații au fost marcate de ridicol, de surprize neplăcute, deci și această zi ne va oferi câteva exemple de genul acesta. Nota generală nu va avea însă nimic din schema aceasta sinistră. Astăzi ne amintim că suntem oameni corecți, că suntem buni și că această formă de bunătate ne duce către prietenii cu oameni care sunt la fel.
Prin urmare, 8 august ne vorbește despre acele elemente personale pe care le-am valorificat cel mai bine în ultima perioadă, pe care le-am protejat și pe care nu dorim să le pierdem. Astăzi vorbim puțin, dar gândim mult, chiar dacă asta înseamnă că rămânem în continuare în același cadru complicat al crizelor de idei, al conflictelor ideologice, al pierderilor. Cele mai mari greșeli pe care le putem face în această zi vin din neatenție, din invidia pe care nu am reușit să o lăsăm deoparte în zilele anterioare și pe care o vom aborda și în săptămânile ce vor veni. Acestea vor fi, de altfel, situații care vor amplifica anumite tensiuni între oameni sau între grupuri care nu se pot rezolva peste noapte. Conjuncturile acestei săptămâni nu fac decât să amplifice o anumită componentă a acestor tensiuni, nu să le hrănească prea mult. Tocmai de aceea conștientizarea acestora, acum, pe 8 august, nu înseamnă o problemă, ci înseamnă un avantaj. Un om informat este mult mai puternic decât un om dezinformat sau care nu are acces la genul acesta de informație.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a aștepta momentul potrivit pentru a face un pas. Să ne rezervăm această zi pentru odihnă.

Suntem dispuși să acceptăm orice. Valorile personale devin un fel de vârf de lance. Speranțele se risipesc prea ușor. Acceptăm prea repede o provocare despre care nu știm nimic. Invidie. Alianțele sunt stabilite pe baza unor interese sau pe baza unor avantaje. Ne întoarcem la înțelegeri mai vechi pe care nu le-am evaluat corect în ultima perioadă. Se face o risipă pentru a ne confirma o poziție sau pentru a ne asigura un confort social.

Ultima zi a acestei săptămâni este una de judecată. Luna se află acum pe zodia Berbec urmând să împlinească diverse aspecte cu planetele de pe zodiile cardinale. De asemenea, spre seară, Soarele se va întâlni într-un sextil cu Junon, iar Mercur într-un trigon cu Chiron. Momentul acesta ne arată că suntem în fața unei judecăți. Că suntem judecați de apropiați, de străini sau pur și simplu de persoane nevinovate, de copii sau bătrâni care nu au legătură cu problema pe care o traversăm noi, este mai puțin important. Judecata în sine a acestei zile ar trebui să ne rămână în memorie. Această judecată scoate în evidență că persoana respectivă acționează intuitiv, știe ceva sau explorează un secret. Secretul explorat prin judecata acestei zile ne va tulbura atât de mult încât ni se va părea că poziția socială ne va fi zdruncinată. Tocmai de aceea, momentul acesta pare să fie un fel de sinteză a săptămânii care ne arată în ce direcție poate merge cariera, cât de adâncă poate fi ruina sau unde se poate opri evoluția socială. Pe acest fond, mulți se vor izola sau vor renunța la interacțiunile sociale și vor gândi că alianțele pe care le au ar trebui să fie stabilite pe baza unor reguli noi. Nimic din ceea ce se întâmpla astăzi nu schimba de fapt ordinea lucrurilor. Nici alianțele, nici prieteniile nu se schimbă. Se vor schimba doar convingerile în forțele proprii, în mesajele proprii. Ceea ce vom vedea schimbat începând de săptămâna următoare doar de aici va veni.
Prin urmare, zona aceasta conflictuală pe care o tot parcurgem de la începutul săptămânii și până acum va avea un înțeles abia acum. Abia în momentul de față vom vedea dacă suntem în stare de ceva, dacă avem autocontrol sau dacă ne pierdem cu firea în fața unor probleme simple, doar pentru că ni se pare că dacă sunt probleme legate de comunitate, de grupul de apartenență nu le putem rezolva de unii singuri. Este adevărat, acesta a fost mesajul săptămânilor anterioare, dar de această dată lucrurile s-au așezat altfel. Faptul că Mercur are acum o relație bună cu Chiron nu este un avantaj. Mercur este într-o poziție foarte proastă, iar Chiron, este avantajat de trecerea sa pe zodia Berbec, dar retrogradarea îi diminuează mult din calitatea psiho-emoțională, morală, din forța cu care îi poate face pe oameni liberi.
Recomandarea pentru această zi este aceea de a fi atenți la deciziile pe care le luăm. Astăzi totul este foarte intens, la fel de intens cum a fost conjunctura primei zile, luni, 3 august, când s-a împlinit Luna plină. Cel care are măsură în intensitate este un om demn de toată admirația.

6 thoughts on “3 – 9 august 2020

 1. Monica spune:

  La multi ani frumosi si fericiți!
  (1 August!)

 2. Ina spune:

  Urari de bine, sanatate, bucurie si dorinte implinite!
  La multi ani!

 3. Maria spune:

  „Stand for what is right even if it means standing alone.”
  …poate ca separarea nu aduce o singuratate suferinda, ci o delimitare principiala demna…
  La multi ani! (si din partea mea)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.